נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי kririn » 10 ינואר 2021, 20:32

glass man כתב:נוראי.במצב הזה אני רואה את יפן חוזרת להיות מעצמה בתחום הAAA רק בעתיד הסטרימינג שמימלא יאפשר משחקי AAA ברכבת.

הקטע שרק אלוהים יודע מה יקרה לסוני ביפן עד אז. בהחלט יהיה מצב שמייקרוסופט ואמזון משתלטות על הסקטור היפני.

(במיוחד עכשיו שDQ על הפלטפורמה של מייקרוסופט)

לסוני יש גם שרות סטרימינג
אבל הטכנולוגיה עדין לא בשלה לסטרימינג משחקים בסמארטפון
גם בגלל זמן הבטריה וגם בגלל עניין הקליטה
וכמות התעבורה דרך חברה סלולרית ,לא שזה לא אפשרי
פשוט המון חברות סלולר מגבילות תעבורה

זה מסוג הדברים שמאפשרים לעשות כבר היום
אבל לא באמת מוכנים לקהל הרחב
אפשר לדוגמה לישתמש בwi fi ,אבל למי שיש זמינות לwi fi
למה לו לשחק דווקא דרך סמארטפון ? גם ככה הוא מחבר גימפאד
ויש נידות אנדרואיד זולות עם גימפאד מובנה

אני חושב שהשוק יתפתח ניראה את אותם מוצרים עוברים התאמה
יותר לכיוון סטרימינג ,אולי אפילו דגמים רישמים של סוני ומיקרוסופט
כבר היום חלק מהמוצרים האלו מאפשרים סטרימינג ,אבל זה יותר
בגלל שהם מריצים אנדרואיד ,ויותר ניבנו במחשבה על אמולטורים
וצריכת מדיה

בכל מקרה אני לא רואה סמארטפונים כחזקים בסטרימינג משחקים
עד שיהיו 2 יתפתחויות

1 זמן בטריה טוב בהרבה מהיום

2 חבילות סלולריות עם הרבה יותר נפח בלי מחיר בשמים
Wi fi לא הולך להיות זמין בכל חור ,אז חיבים שזה יתפתח דרך הסלולר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ינואר 2021, 21:43

glass man כתב:נוראי.במצב הזה אני רואה את יפן חוזרת להיות מעצמה בתחום הAAA רק בעתיד הסטרימינג שמימלא יאפשר משחקי AAA ברכבת.

הקטע שרק אלוהים יודע מה יקרה לסוני ביפן עד אז. בהחלט יהיה מצב שמייקרוסופט ואמזון משתלטות על הסקטור היפני.

יפן במצב מדהים מבחינת AAA. הם היו בקנטים בדור ה-360 אבל היה קמבאק מאוד גדול בשנים האחרונות. קאפקום, סקוור, פלטיניום.. הן כולן בשיאן. ומיקרוסופט תשתלט על יפן? אני מה זה בספק. נינטנדו מחזיקה כרגע ביפן ואני בספק אם יש חיה כזאת חברה מערבית שמשתלטת על השוק.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 10 ינואר 2021, 21:47

מיקרוסופט כבר ניסתה לקבל חלק מהעוגה של יפן בתקופת ה-360/פס3,והיא עשתה את זה בתקופה שבה הפס3 הייתה בתקופה נוראית והקרקע הייתה נוחה עבורם להיכנס פנימה,הם זרקו עשרות מיליונים על הפקות בלעדיות במיוחד לקהל הזה (תודה על לוסט אודיסי MS :) ) ועדיין נחלו כישלון חרוץ.
לא משנה כמה סוני תחרבן את המצב,MS לא תיכנס למקומה. סוני חלשה ביפן עדיין חזקה בצורה לא פרופורציונלית ל-MS 'חזקה' ביפן,אם אי פעם יהיה דבר כזה,וכל העסק יכול פשוט להסתכם בנינטנדו חזקה יותר שתמלא את החלל,אם בכלל.
אני מאוד מסכים עם הגישה של פיל ביחס ליפן,להביא את המשחקים מיפן אל הפלטפורמה שלו לשאר העולם,את כל הפרסונות והדרגון קווסטים למינהם,במקום לתת ליפנים משחקים שמנסים לתפוס אותם,כי הוא היה שם כש-MS ניסתה את השיטה הזו,והוא ראה את הכישלון,במידה מסויימת הוא גם אחראי לו אם אני זוכר נכון.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 ינואר 2021, 22:24

DrKeo כתב:

יפן במצב מדהים מבחינת AAA. הם היו בקנטים בדור ה-360 אבל היה קמבאק מאוד גדול בשנים האחרונות. קאפקום, סקוור, פלטיניום.. הן כולן בשיאן. ומיקרוסופט תשתלט על יפן? אני מה זה בספק. נינטנדו מחזיקה כרגע ביפן ואני בספק אם יש חיה כזאת חברה מערבית שמשתלטת על השוק.

נדב תתנתק רגע מהצורה המסורתית שאנחנו מדמיינים קונסולה, תחשוב רגע על העתיד של הסטרימינג בלבד תדמיין את העתיד שגמרנו עם קונסולה ב400 דולר ואתה יכול לשחק מכל טלווזיה פלאפון סטרימר ווטאבר.

על העתיד הזה אני מדבר יגיע כשיגיע לא על המצב הקיים המסורתי שאתה קונה קונסולה מאחת מ3 היצרניות הגדולות.

במצב הזה הקלפים נטרפים מחדש לדעתי.

אז כן נינטנדו גם אז תהיה במצב הרבה הרבה הרבה יותר טוב ממיקרוסופט לשלוט גם אז על השוק היפני אני לא חולק עליך, אבל אני חושב שיהיה מצב שכולנו כולל היפנים נלך לשירות שיתן לנו את הדיל והמשחקים הכי טובים זה לא שליפנים יש נטפליקס יפני עד כמה שאני יודע :)

פייג אני מסכים איתך על כל מה שאתה אומר ספנסר פשוט עשה את ההכי טוב למייקרוסופט וגם אני וגם נדב וכל בן אדם נורמלי אמר שאין הצדקה שהמשחקים היפנים לא יהיו על הבוקס :) במובן הזה הבוקס הוא במצב הכי טוב שאי פעם היה בו.

אבל אני שוב אטען את מה שטענתי גם לפני 21 שנה כי זה לא השתנה.
אם DQ היה על על האקסבוקס בשנות ה2000 הבוקס היתה שם דבר ביפן. לדעתי זה קרה באיזה ייקום מקביל ומייקרוסופט שולטת בו :)

תוספת : מי שייכנס לשרשור האקסבוקס לכתבה ששמתי שמייקרוסופט ניסו לקנות את נינטנדו בשנות ה2000 יראה שלפי המקור הזה הם ניסו גם לקנות את סקוור באותה תקופנ להערכתי כדי להשתלט על השוק היפני, פשוט לא הלך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ינואר 2021, 23:18

יפנים לא מחפשים לשחק את אנצ'רטד 6 על קונסולה, הם לא צריכים את חווית ה-AAA האולטימטיבית כשהם ברכבת לעבודה. טוב להם עם קונסולה ניידת והם רוצים משחקים שמתאימים לקונסולה ניידת. וסטרימינג של חברה מערבית שעושה שוטרים מערביים ו-RPG מערביים לעולם לא ידברו אליהם, אפילו אם הגרפיקה יפה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 ינואר 2021, 23:30

Uncle Pey'j כתב:מיקרוסופט כבר ניסתה לקבל חלק מהעוגה של יפן בתקופת ה-360/פס3,והיא עשתה את זה בתקופה שבה הפס3 הייתה בתקופה נוראית והקרקע הייתה נוחה עבורם להיכנס פנימה,הם זרקו עשרות מיליונים על הפקות בלעדיות במיוחד לקהל הזה (תודה על לוסט אודיסי MS :) ) ועדיין נחלו כישלון חרוץ.
לא משנה כמה סוני תחרבן את המצב,MS לא תיכנס למקומה. סוני חלשה ביפן עדיין חזקה בצורה לא פרופורציונלית ל-MS 'חזקה' ביפן,אם אי פעם יהיה דבר כזה,וכל העסק יכול פשוט להסתכם בנינטנדו חזקה יותר שתמלא את החלל,אם בכלל.
אני מאוד מסכים עם הגישה של פיל ביחס ליפן,להביא את המשחקים מיפן אל הפלטפורמה שלו לשאר העולם,את כל הפרסונות והדרגון קווסטים למינהם,במקום לתת ליפנים משחקים שמנסים לתפוס אותם,כי הוא היה שם כש-MS ניסתה את השיטה הזו,והוא ראה את הכישלון,במידה מסויימת הוא גם אחראי לו אם אני זוכר נכון.

זה הכל כי היפנים גזענים P:
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 ינואר 2021, 23:36

נדב תגיד את זה לכל היפנים שקנו ghost of tsushima והתרגשו ממנו, או לכל ה500 אלף שהיו קונים יאקוזה בשביל הסיפור והסאמי עולם פתוח. היפנים רוצים משחקים על ניידות לא משחקים שמתאימים רק לניידות.DQ לא הפך למשחק שונה ממה שהוא היה בקונסולות הביתיות מבחינת מבנה,מונסטר האנטר דרש ועדיין דורש לא פחות סקיל ממשחקי סולס.
ופוקימון הוא המשחק הכי מורכב בז'אנר שלו מבחינה מכנית אם משחקים במולטי שלו :)

הם גם כן קונים פולאאוט וסקיירים ואת הWRPG של בטסדה לפחות וכן קנו את המכשף 3 פשוט לא ברמות של המערב. פיינל פנטזי עושה פחות מליון מבעבר אבל אתה באמת חושב שהיפנים הפסיקו לאהוב פיינל פנטזי ? הם פשוט רוצים אותה כמו שהיא על הניידות ביום שזה יקרה לדעתי היא שוב תמכור כמו פעם. למה שהיפנים ירצו משחקים פשוטים על הניידת? הם רוצים משחקים מורכבים על הניידת.

בשביל קאזואל גיימס הם כמונו, הם משחקים בפלאפון :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 ינואר 2021, 23:37

swiss-the-engine כתב:
Uncle Pey'j כתב:מיקרוסופט כבר ניסתה לקבל חלק מהעוגה של יפן בתקופת ה-360/פס3,והיא עשתה את זה בתקופה שבה הפס3 הייתה בתקופה נוראית והקרקע הייתה נוחה עבורם להיכנס פנימה,הם זרקו עשרות מיליונים על הפקות בלעדיות במיוחד לקהל הזה (תודה על לוסט אודיסי MS :) ) ועדיין נחלו כישלון חרוץ.

זה הכל כי היפנים גזענים P:

אתה לא טועה אחי הגזענות היא גם חלק לגמרי אמיתי מזה, אבל אין לי מושג אם אמרת בצחוק או ברצינות או גם וגם :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 10 ינואר 2021, 23:59

אתה יכול להאשים אותם מהרתיעה המסויימת שיש להם מהמערב אחרי שהוא זרק עליהם אטום :!:

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 ינואר 2021, 11:39

יפנים קונים גם איפונים ואיפדים
ואפל חברה אמריקאית ,עם היו כאלו גזענים
היו קונים סמארטפונים של סוני ,וסוני עוד היתה ממשיכה ליצר טאבלטים שיהיה לה לשוק היפני

בפועל לסוני שוק מאוד זניח בסמארטפונים ,ועם אני לא טועה הפסיקה
ליצר טאבלטים
ככה זה לא שהם לא קונים מוצרים מחברות אמריקאיות או סיניות או קוראניות ,בקונסולות היה שם מעבר מתמשך לנידות
ויטה מכרה יחסית טוב ביפן ,וpsp מאוד טוב ביפן
זה לא שוק " רק נינטנדו " ,פשוט בתחום הגימינג היפני
לנינטנדו המוצר הכי רלוונטי כרגע לשוק הגימינג הביתי ביפן
אין מתחרה ישיר לסוויץ כרגע ,יש בעיקר נידות אנדרואיד סיניות
שפונות בעיקר לקהל הרטרו עם אמולטורים

מעבר לזה יש נידות win10 מאוד יקרות ,שלא מריצות כל משחק win10
בגלל חומרה חלשה יחסית לpc

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ינואר 2021, 11:56

glass man כתב:נדב תגיד את זה לכל היפנים שקנו ghost of tsushima והתרגשו ממנו, או לכל ה500 אלף שהיו קונים יאקוזה בשביל הסיפור והסאמי עולם פתוח. היפנים רוצים משחקים על ניידות לא משחקים שמתאימים רק לניידות.DQ לא הפך למשחק שונה ממה שהוא היה בקונסולות הביתיות מבחינת מבנה,מונסטר האנטר דרש ועדיין דורש לא פחות סקיל ממשחקי סולס.
ופוקימון הוא המשחק הכי מורכב בז'אנר שלו מבחינה מכנית אם משחקים במולטי שלו :)

הם גם כן קונים פולאאוט וסקיירים ואת הWRPG של בטסדה לפחות וכן קנו את המכשף 3 פשוט לא ברמות של המערב. פיינל פנטזי עושה פחות מליון מבעבר אבל אתה באמת חושב שהיפנים הפסיקו לאהוב פיינל פנטזי ? הם פשוט רוצים אותה כמו שהיא על הניידות ביום שזה יקרה לדעתי היא שוב תמכור כמו פעם. למה שהיפנים ירצו משחקים פשוטים על הניידת? הם רוצים משחקים מורכבים על הניידת.

בשביל קאזואל גיימס הם כמונו, הם משחקים בפלאפון :)

כן, הם קונים גם GOT או פולאווט, זאת הסיבה שהפס5 תמכור שם 5 מליון יחידות ולא אפס.

דברים כמו DQ11 או פוקימון בהחלט עם מבנה של משחק AAA, אבל הם עם גרפיקה ועולם מפושטים מספיק בשביל לרוץ על הסוויטצ׳ בצורה טובה. זה מספיק להם, הם לא צריכים את הגרפיקה של אנצ׳רטד 6 על הפס5 ובאותה מידה עוד חמש שנים הם ישחקו את המשחקים הללו על הסוויטצ׳ 2, לא על שירות סטרימינג של מיקרוסופט. תהיה בטוח שב2025 משחקים כמו DQ12 יצאו לסוויטצ׳ 2, לא לשירות הזרמה של MS. כלומר אולי הם יצאו גם לשירות הזרמה של MS, אבל זה לא יעניין את היפנים במיוחד.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 ינואר 2021, 14:31

אני מסכים שהסוויץ 2 תציע משחקים שיותר קולעים לטעם היפני.
כלומר משחקים שיש להם את הDNA של דרגון קווסט בהם, מפלצות חמודות גרפיקה מצוירת, ותוכן שמתאים לכל המשפחה ומכוון לילד שבכולנו :)

אין ספק שנינטנדו יודעת להציע תוכן כזה פי כמה יותר טוב ממיקרוסופט ואפשר אפילו לטעון שאולי מריו היה הראשון בזה עוד לפני DQ.

אז כאילו אני לא חולק עליך בכלל שנינטנדו תבוא יותר מוכנה ממיקרוסופוט כי גם לה יש DQ ואת כל הIP עם הוויב שדומה לו.

אבל מיקרוסופט יכולה להשתלט שם על הנישה של סוני, כאילו GTA5 מכר שם איזה 900 אלף עותקים וזה בלי גירסה ניידת. זה יותר מכמה משחקים גדולים ביפן וקרוב למה שפפ עשה.

אז יש שם לדעתי פוטנציאל למייקרוסופט שאולי לא יכול לדחוק את נינטנדו אבל סוני? אלוהים יודע :)

כאילו כולנו מסכימים שמותג הפלייסטישן ספג מכה אנושה מה ימנע ממיקרוסופט להשתלט על הפירורים שנשארו מהנישה היפנית שמעדיפה רק משחקי AAA בומבסטי?

כל עוד סוני יכולה למכור חומרה וקופסא יפנית הם ביתרון שהיפנים יעדיפו אותם על מייקרוסופט מתוך העדפה ליפן אבל שהכל יהיה וירטואלי בענן ? :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 ינואר 2021, 20:21

שהשוק העולמי יהיה מוכן לזה מבחינת תשתיות
אני בקלות רואה את סוני מיצרת נידת סטרימינג
יש לה את כל התשתיות מוכנות לזה

לסוני יש עדין את הסמארטפונים שלה ,ים אפשרות נוחה לחבר דול שוק
4 ולשחק משחקי ps4 מרחוק ( עם הרשת מאפשרת ,לרוב זה עדין גרוע )
אומנם אפשר לעשות אותו הדבר עם סמארטפונים אחרים
דרך תוכנה של סוני ,אבל הדבר הזה קיים

לסוני יש ניסיון עם 2.5 קונסולות נידות
הpsp
הps ויטה
והחצי סמארטפון חצי קונסולה שהם הוציאו פעם

לסוני יש שירות סטרימינג קים כבר כמה שנים

הבעיה וזה בכל שרותי הסטרימינג כרגע ,זה שרוב העולם לא מוכן לזה מבחינת תשתית ,חבילות סלולר ברוב העולם מוגבלות בנפח
וסטרימינג משחקים מצריך הרבה גיגות כל חודש

Wi fi מהיר לא זמין ברוב המקומות
בקיצור שרותי הסטרימינג היום פועלים טוב בעיקר בבתים שקרובים לשרתים ,וגם אז בתים עם תשתית טובה
אבל בבית פחות צריך סטרימינג ,אפשר כבר לקנות חומרה ביתית

אבל אני כן חושב שיום אחד ניראה סטרימינג ניד
כמינסטרים
כמו שעברנו לסטרימינג מוזיקה וסרטים
גם שם היו מגבלות דומות שיתפוגגו עם הזמן
ואז סוני תוכל להוציא נידת סטרימינג

דרך אגב לויטה היתה אפשרות לסטרימינג מהps3 וps4
פשוט זה היה מוגבל מאוד

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ינואר 2021, 20:31

מה זה בכלל ניידת סטרימינג? אין דבר כזה, זה כמו להגיד "נגן נטפליקס נייד". נייד סטרימניג נקרא טלפון או טבלט, שירותי ענן הם אפליקציה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 ינואר 2021, 22:30

DrKeo כתב:מה זה בכלל ניידת סטרימינג? אין דבר כזה, זה כמו להגיד "נגן נטפליקס נייד". נייד סטרימניג נקרא טלפון או טבלט, שירותי ענן הם אפליקציה.

היום לשחק בסמארטפון בשרות סטרימינג למשחקי קור
אתה צריך לחבר גימפאד לסמארטפון
עם המעמד וגימפאד ,זה לא מגיע מובנה בסמארטפון ממוצע

אז אני מדבר על קונסולה נידת זולה ,שכוללת בתוכה גימפאד
שהרכיבים בה נועדו בעיקר לסטרימינג
לדוגמה wi fi 6
לדוגמה g5
לדוגמה בטריה גדולה ,כי אין צורך במעבד חזק
ולא הרבה זיכרון ראשי ולא הרבה שטח אכסון
רוב השימוש גם ככה דרך השרת

לסוויץ יש לדוגמה כמה משחקים בודדים דרך ענן
אבל היא לא נבנתה במיוחד לזה
אין לה מודם סלולרי ,הזמן בטריה לא הכי טוב
המערכת הפעלה שלה לא פותחה במיוחד לסטרימינג
והיא יחסית יקרה

אז יש מקום לקונסולות נידות סטרימינג
דומות לקונסולות נידות לאמולטורים מבחינת עיצוב ומחיר
אבל חלק מהרכיבים שונים ומערכת הפעלה מותאמת

בגדול כמו שכרום בוק זה לפטופ לסטרימינג
זה לא שלפטופ רגיל לא טוב לזה ,פשוט אין צורך לחומרה יקרה
עדיף לנצל תקציב לקישוריות טובה וזמן בטריה טוב

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ינואר 2021, 12:36

ניידת סטרימינג זה הדבר הכי נישה EVER. אם גיימינג יעבור לענן, משחקים יפנים כנראה יעוצבו מסביב למסכי מגע או לפחות תהיה להם שליטה אלטרנטיבית עם מסך מגע. אני גם משער שיהיו עוד תוספים בסגנון של אלה:
תמונה
תמונה
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 ינואר 2021, 21:51

להיט EA התורן Dyson Sphere Program מוכר מעל 200,000 עותקים ב 4 ימים. איזה יופי שיש פלטפורמות בלי גישות מיושנות של curation שהוכחו כרעות וממשיכות להיות מוכחות ככאלה אחרי כל להיט שמגיע משום מקום בשנים האחרונות.

https://twitter.com/DysonProgram/status ... 9092163584

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2021, 21:55

Kazz כתב:להיט EA התורן Dyson Sphere Program מוכר מעל 200,000 עותקים ב 4 ימים. איזה יופי שיש פלטפורמות בלי גישות מיושנות של curation שהוכחו כרעות וממשיכות להיות מוכחות ככאלה אחרי כל להיט שמגיע משום מקום בשנים האחרונות.

https://twitter.com/DysonProgram/status ... 9092163584

יש לך את זה ביותר אירוני ומצחיק, להעלות פוסט כזה שבוע שמכריזים שהחנות של אפיק הביאה לBF2 מעל ל19 מליון משתמשים..

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 ינואר 2021, 22:37

אתה משווה משחק AAA שמחולק חינם למשחקי אינדי שרוב הפלטפורמות כולל EGS לא שמות עליהם ורק מציבות חומות כלפי הפצתן? :lol:

איפה Among Us? ו Fall Guys? ו Phasmophobia? ו Rust שחווה עוד התפוצצות החודש? ועוד עשרות משחקים מהשנים האחרונות? התשובה: לא בחנות של EGS.
שנת 2020 הורידה את המסך סופית על גישות curation מחמירות כמו זו ש EGS דוגלת בה. ההפסד של מיליוני משתמשים וקונים כולו שלהם.

ואם כבר EGS, בינואר שעבר קיבלנו PR על הכסף שצרכנים שמו בחנות, כולל ספציפית על משחקי צד ג'. ינואר 2021 עוד מעט נגמר ולא שוחרר עדכון לגבי שנת 2020. האם עדכון כזה יגיע?
במידה ולא אפשר לצרף את זה כעוד ראייה לכישלון של החנות.

שום נתוני מכירות של משחקים בחנות של אפיק. מרבית משחקי ה AAA של 2020 לא מוצעים בחנות. כל חודש מפספסים להיט מכירות אינדי כזה או אחר בשל Curation מיושן ותהליך אישור ידני וחוסר-רלוונטיות שהולך ועולה. ועכשיו כנראה לא יהיה פרסום של נתוני מכירות כלליים לשנת 2020? עד כמה אפשר להתכחש?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2021, 22:51

אוי וויי..

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 ינואר 2021, 23:11

כן, אני יודע שקשה להתמודד עם העובדות. זה כנראה התגובה שמקבלים כאשר הטיעון הנגדי לא מבוסס על כלום חוץ מאשר bias ורצון שתהיה תחרות. רצונות לחוד ומציאות לחוד. והמציאות היא שאין לנו שום נתון שמצביע שהחנות של אפיק מצליחה יותר מחנות האמבל. לא משנה כמה משחקים חינמיים נותנים כדי להתפאר ב engagement של כך וכך שחקנים שהתחברו כדי לקחת את המשחק.

שום כלום של נתוני מכירות. מפיצות שלא מוציאות את המשחקים הגדולים שלה בחנות. פספוס אחר פספוס של להיטי אינדי בלי שום אינדקציה שהמשחקים האלה יגיעו מתישהו ל EGS. לזה קוראים שתיקה רועמת.

Fall Guys כבר מכר מעל 11 מיליון עותקים בסטים. מתי המשחק מגיע ל EGS? האם זה שזה לא קרה כבר מעיד על התועלת שהמפתחת רואה בלשחרר את המשחק שם?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 ינואר 2021, 01:07

לא, זאת הייתה תגובה לעוד הודעה גנרית שיכולה להיות מוחלפת ב85% מההודעות האחרות שכתבת בשנתיים האחרונות, מלאה באי דיוקים וחזרה על אותן שטויות שאין לי כוח נפשי להתווכח עליהם בפעם ה-200.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 ינואר 2021, 08:40

Fallguys גם מכר המון יחידות על הפלייסטיישן 4/5... מתי הוא מגיע לאקס בוקס?

כבר עברו כמה שנים מאז תחילת הויכוח הזה, ואני עדיין לא מבין את הטענה... מה, שיש יותר משחקים בסטים? כן, זה נכון. שיש שם יותר תמיכה באינדיז? יאפ. אפיק לא משחררים נתוני מכירות? אמת.
אוקיי, ו...?
אני עדיין מעדיף לרכוש בחנות של אפיק משחקים גם אם הם קיימים במקביל בסטים כי המפתחת תקבל יותר אחוזים מאשר בסטים, ובאופן אישי לא חסרים לי פיצ׳רים כי כל מה שאני עושה עם הלאנצ׳ר של סטים זה גם כן רק להפעיל משחקים. ולגבי נתוני מכירות? באסה לי כמישהו שמתעניין בכל פרט בתעשייה, אבל כגיימר - זה לא מפריע לי בשום צורה.
אם יש משחק עם מודים מגניבים ואני ארצה להשתמש בזה - אז אני אעדיף לקנות אותו בסטים.
בינתיים אני מאוד מהנה מהחנות של אפיק מבחינת עיצוב החנות והספריית משחקים שלי, שהיא ענקית כבר בזכות המשחקים המעולים שמחלקים שם בחינם מדי שבוע, אני נהנה מהמבצעים המצויינים והקופונים הרב-פעמיים שיש בחגים, ובהמשך אני אהנה מהמשחקים המטורפים שהם הולכים להפיץ.

אז שוב, כי אולי אני מפספס פה משהו - מה הנקודה שלך?
אולי רק העניין של בלעדיות שהם קונים? ביג פאקינג דיל, אז אתה תוריד עוד לאנצ׳ר ותאלץ להפעיל אותו באמצעות לחיצה-כפולה על הכפתור השמאלי של העכבר שלך...
זו הדרך שבה הם בחרו לנצח:
יותר אחוזים למפתחת כדי למשוך מפתחות לשחרר אצלם למרות שהם חנות חדשה וקטנה (או לפחות כך היה בהתחלה), לקנות בלעדיות זמנית או קבועה במודלים שונים, ולממן ולהפיץ בבלעדיות משחקים של סטודיואים מוכשרים במיוחד ולא מאוד מבוססים.
מה כל כך מפריע לך בדרך הזו? אני באמת לא מצליח להבין, זה לא עולה לך שקל להצטרף... פול גייז לא בחנות של אפיק? תקנה בחנות שכן. המשחק של פליידד לא בחנות של סטים? תקנה באפיק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 ינואר 2021, 13:02

אין לך מה להתאמץ לאסקין, הקורות זזות כל הזמן אז לעולם לא תצא מזה. לפני שנה הוא עוד אמר שהשיטה שהם צריכים לנקוט בה היא לממן משחקים וברגע שהם התחילו לעשות את זה, גם זה לא טוב. הוא מסתכל על הסכמים עסקיים כשוחד, כאחרון הקומוניסטים ומסרב להבין שמה שאפיק עושה נותן חבל הצלה לאינדים ומוביל לעצמאות ממפיצות (ע״ע היטמן 3).

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 ינואר 2021, 13:22

למה לסבך את החיים? אמריקה הם הטובים הסינים הם הרעים, ונסיכים סעודים קונים את SNK.
וקאז.. קאז כרגיל רוצה שכל חברה תשים את המשחקים על הפיסי שלו מה זה משנה אם יש ביקוש אין ביקוש יפשטו רגל לא יפשטו רגל, העולם של קאז לא מציית לחוקי הכלכלה
אלא לחשק של קאז.

כמובן שצריך להדגיש שקאז רוצה שלא רק כל המשחקים יהיו על הפיסי שלו אלא גם בחנות המועדפת עליו בתאריך וביום בשנה שמועדפים עליו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים