נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

Re: נושא הפוליטיקה הרשמי

הודעהעל ידי sharonbn » 14 ינואר 2021, 16:08

מה שאתה מתאר, לאסקין, זה איך פייסבוק וטוויטר יכולות לעקוף את האכיפה המשפטית עליהן.
בוודאי שהן יכולות. זה ההבדל בין הרצוי למצוי.
אתה חושב שמכיוון שיש פער בין הרצוי למצוי אז עדיף כבר לוותר ופשוט לתת יד חופשית לרשתות החברתיות לחסום/לצנזר כאוות נפשן
לאן השיטה שלך תביא אותנו אפשר כבר לראות - למשל איך גוגל הסכימה לצנזר תוצאות חיפוש שלה בסין לבקשת הממשלה.
אפשר לדמיין את הארווי/ג'פרי אפשטיין משלם כסף כדי שפייסבוק תצנזר פוסטים שהוא רוצה...

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 ינואר 2021, 16:14

InterAl כתב:
swiss-the-engine כתב:אינטר נו זה ברור ואני בטח בצד שחושד כפליים בפקידים עם כוח לפני שאני חושד באדם פרטי שמכר מוצר free willing לאנשים. עדיין... עזוב שפוליטיקה זה לדבר על בני אדם ולדבר על בני אדם זה קצת כמו לדבר על מזג אויר (או איזה complex system אחר שתבחר) וקצת מגלומני להגיד שדווקא אני יודע מאה אחוז כשיש כמות הזויה של אנשים שחושבים ופועלים שונה ממני. יש דבר כזה חכמת ההמונים... זה גם חלק אינטגרלי לדעתי בקפיטליזם אבל זה כבר עניין אחר.

עריכה:
ולעניין הספציפי של גלאס והדוגמא שלו... דוגמא שבורה לגמרי אבל כנראה שגלאס לא מרקסיסט... כנראה שהוא סתם סביר עם דעה סוציאליסטית/קפיטליסטית מעורבת ממוצעת...

אותה כמות הזויה גם תמכה במונרכיה, עבדות, שלילת זכות הצבעה אוניברסלית, אמונה בבדיות מיתולוגיות והרשימה לא נגמרת.

אינטר זה להגחיך את הנקודה. וגם לא יודע כמה זה "הרוב" שתמך בנקודות שהעלת. אבל לא משנה אני חוזר לפופקורן:)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 ינואר 2021, 16:19

sharonbn כתב:מה שאתה מתאר, לאסקין, זה איך פייסבוק וטוויטר יכולות לעקוף את האכיפה המשפטית עליהן.
בוודאי שהן יכולות. זה ההבדל בין הרצוי למצוי.
אתה חושב שמכיוון שיש פער בין הרצוי למצוי אז עדיף כבר לוותר ופשוט לתת יד חופשית לרשתות החברתיות לחסום/לצנזר כאוות נפשן
לאן השיטה שלך תביא אותנו אפשר כבר לראות - למשל איך גוגל הסכימה לצנזר תוצאות חיפוש שלה בסין לבקשת הממשלה.
אפשר לדמיין את הארווי/ג'פרי אפשטיין משלם כסף כדי שפייסבוק תצנזר פוסטים שהוא רוצה...

אני חד משמעית חושב שזה עדיף על האלטרנטיבה - שממשלות יקבעו את כללי ההתנהגות/מתי מסירים פוסטים, במקום החברות עצמן.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 14 ינואר 2021, 16:30

swiss-the-engine כתב:
InterAl כתב:
swiss-the-engine כתב:אינטר נו זה ברור ואני בטח בצד שחושד כפליים בפקידים עם כוח לפני שאני חושד באדם פרטי שמכר מוצר free willing לאנשים. עדיין... עזוב שפוליטיקה זה לדבר על בני אדם ולדבר על בני אדם זה קצת כמו לדבר על מזג אויר (או איזה complex system אחר שתבחר) וקצת מגלומני להגיד שדווקא אני יודע מאה אחוז כשיש כמות הזויה של אנשים שחושבים ופועלים שונה ממני. יש דבר כזה חכמת ההמונים... זה גם חלק אינטגרלי לדעתי בקפיטליזם אבל זה כבר עניין אחר.

עריכה:
ולעניין הספציפי של גלאס והדוגמא שלו... דוגמא שבורה לגמרי אבל כנראה שגלאס לא מרקסיסט... כנראה שהוא סתם סביר עם דעה סוציאליסטית/קפיטליסטית מעורבת ממוצעת...

אותה כמות הזויה גם תמכה במונרכיה, עבדות, שלילת זכות הצבעה אוניברסלית, אמונה בבדיות מיתולוגיות והרשימה לא נגמרת.

אינטר זה להגחיך את הנקודה. וגם לא יודע כמה זה "הרוב" שתמך בנקודות שהעלת. אבל לא משנה אני חוזר לפופקורן:)

זה לא. הרעיון של זכויות פרט הוא חדש בהיסטוריה - ג'ון לוק וכו'. לפניו, מי האמין בזה? בערך אף אחד.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 ינואר 2021, 10:48

Laskin כתב:כתבתי תגובה ומחקתי, יש גבול אפילו בסגר כמה ניתן לבזבז את הזמן עבור מישהו שכותב מגילות שלמות של תוכן שבאמת נועד רק ״להגיד את המילה האחרונה״ ולשנות את הנושא המקורי עליו דיברנו רק כדי למצוא איזה משהו שאולי קשור... חרטטן כמו שאמרו פה. כבר היה את זה איתו בנושא אחר בווקסלים, יש לו דרך מאוד ״רוננית״ להתווכח, במשחקים אין לי בעיה כי זה בולשיט אבל בנוגע לזכויות בסיסיות וחופש פרט זה יותר מדי מגוחך כדי לבזבז על זה זמן נוסף.

.

לאסקין אחי, אני אנסה לשאול אותך ישירות. אחי,יכול להיות שדיברתי אליך בצורה לא מכובדת בדיון הזה?

כמובן, אם לא בא לך זכותך אני מבין פשוט כן ענית לי כן כתבת תגובה ופתאום אני רונן בעיניך?

אם אני נהגתי בחוסר כבוד אליך אז זה עלי, ואם עשיתי את זה זה היה בלי כוונה באמת שלא ניסיתי לצאת צודק והודתי שרומניה היתה דוגמא בעיתית.

בכל מקרה לאסקין, אל תתעצבן בשביל אף אחד זה לא שווה את זה ואם מתישהו כן תרצה להמשיך את הדיון ולשמוע את הטענות שלי לתגובה הקודמת דבר איתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ינואר 2021, 11:10

אל תיקח קשה, זה לא אתה, זה אני שאין לי סבלנות בנושאים מסויימים

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 ינואר 2021, 11:30

Laskin כתב:אל תיקח קשה, זה לא אתה, זה אני שאין לי סבלנות בנושאים מסויימים

אין בעיה, אני פשוט לא רציתי שתחשוב שאני לא מכבד אותך.

היו מקרים שהשתחצנתי בהם כמו עם ה1M לדמות ואני מודה שזה היה מגעיל להשתחצן בלי הוכחות חד משמעיות לדברים.

גם שהתווכחתי עם עומר על התנך עומר אמר לי שאני עושה סלט והחזרתי לו שלדעתי הוא עושה סלט :) סה'כ הרגשתי שהוא צוחק איתי אז צחקתי בחזרה.

שאתה אומר לי טרנספוב רד מהעץ אני יודע שאתה צוחק איתי אז אני צוחק בחזרה זה הכל אני פשוט מנסה לצחוק איתך :)

לעומת הבולשיט של רונן שהוא כל הזמן היה אומר "תתבגרו" ועוקץ וזוכר כל שטות שאמרו לו גם הייתי שם בVgames אני יודע איזה מעצבן זה היה למרות שהשתדלתי לא להתעמת איתו ולומר את דעתי.

יאללה שייגמר הסגר אחי :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ינואר 2021, 12:08

אני לא חשבתי שאתה לא מכבד, אני פשוט מאוד בתוך העניין הזה של חופש פרט וזכויות קניין, ולכן בנושא הספציפי הזה אני רגיל לשיח מעל מה שהיה, וזהו... הכל טוב

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 20 ינואר 2021, 23:17

ככה שקט? בלי מילות פרידה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ינואר 2021, 11:13

omerkot כתב:ככה שקט? בלי מילות פרידה?

איך זה?
תמונה
תמונה
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 ינואר 2021, 12:03

DrKeo כתב:
omerkot כתב:ככה שקט? בלי מילות פרידה?

איך זה?
תמונה
תמונה

מצמרר,מדכא,יום שחור לאמריקה. אבל שימו עוד לפחות נצחק קצת :lol:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 ינואר 2021, 13:11

ראיתם לאן ביידן הגיע? קבלו את The Elder Joes V

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 28 ינואר 2021, 13:33

באמת?
החרדים משתינים על כולנו בקשת, אוטובוסים נשרפים ברחובות, ביבי מפזר שוחד בחירות במליארדים, כץ הורס ברגל גסה את משרד האוצר
ומה שיש לך להגיד זה איזה בדיחה על ביידן?
הזוי זה מלה הזויה בשבילך

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 ינואר 2021, 13:55

כששמלאן ממולח קורא לי הזוי אני אקח את זה כמחמאה, לא ידעתי שאני אשם בכל המחדלים של הממשלה, אני בנתיים בוחר בבן אדם היחיד שיצא גבר בפוליטיקה הישראלית הזו,אמר שלא יישב עם ביבי ולא יושב עם ביבי.

צר לי שלא שטפו לי כמוך את המוח לגבי החרדים, אני לא שונא אף אחד מהעם.

אתה פשוט מייצג את השמאלני המוסת על קצה המזלג שרוני, תתעורר.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 28 ינואר 2021, 15:22

הסרטון הזה פשוט ענק.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 ינואר 2021, 15:33

InterAl כתב:הסרטון הזה פשוט ענק.

שרון לא יאהב את זה יש יותר מדי סלחנות לחרדים בהודעה שלך אינטר, תשמיץ קצת חרדים.

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 28 ינואר 2021, 17:47

ואללה שכחתי לאיזה ג'ורה נפלתי

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 ינואר 2021, 18:00

sharonbn כתב:ואללה שכחתי לאיזה ג'ורה נפלתי

ואני עוד זה שמדבר בסיסמאות אה? מה עשו החרדים שכל כך מפריע לך איפה השוחד שאתה מדבר עליו?

בחיי שהמלצת לראות את הסדרה "אויבים' בכאן 11 חשבתי שנוכל לנהל עליה דיון פה ולהסכים במשהו לשם שינוי אבל אתה בקטע של להאשים.

ביידן פשוט גרוע למה אתה לוקח את זה אישית כאילו שזה עליך אפילו הדמוקרטים צחקו מהקטע הזה.

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 28 ינואר 2021, 18:31

תגיד לי, אתה חושב שלא היה לי מה לענות לך על התשובה הראשונה שלך?
אז אמרתי לעצמי, "מה אתה רוצה? פתחת עליו ג'ורה - החזיר לך". יופי חשבתי, יצאנו פיטים. אפשר לסגור את זה להמשיך הלאה.
אבל לך אין את הרגישות להבין מתי זה נקודה טובה לסגור. אתה כמו החבר שלך, אינטר, לא מספיק לצאת פיטים, צריכים להיות אחד יותר.
ומה הקשר עם ההמלצה שלי? אתה ניסית להתחיל דיון על אויבים? לא. אתה החלטת מראש.
ממש אהבת העם נוטפת ממך.

אני לא לוקח אישית שום דבר שקשור לביידן. אני לא מכיר אותו והוא לא מענין אותי. פשוט נראה לי הזוי שזה מה שיש לך בראש כשיש כ"כ הרבה באלאגן בארץ
וביידן עוד לא עשה שום דבר ואתה כבר החלטת שהוא גרוע. ממש אחלה קרדיט נתת לו.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 28 ינואר 2021, 18:40

עזבו אתכם שטויות כמו פוליטיקה, מי עוקב אחרי הטירוף של רובין הוד והמניות wallstreetbets?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 28 ינואר 2021, 19:18

הסבר פשוט וברור בשביל אנשים נורמליים על השיגעון החדש של שוק המניות
נערך לאחרונה על ידי sharonbn ב 29 ינואר 2021, 09:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 28 ינואר 2021, 19:24

ממה שאני מבין שהמניות שהמדוברות בסאברדיט נחסמו למסחר בברוקרים מסויימים והקונספירציות חוגגות...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 ינואר 2021, 22:35

שיגעון המניות הזה נשמע כאילו הקורונה הביאה את האנשים ברדיט לשעת כפית WTF.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 28 ינואר 2021, 23:09

הם לא סתם חסמו את המניות אלא רובינהוד סגרו פוזיציות ללקוחות פרטיים בלי אזהרה, בעוד שקרנות גידור יכולות עדיין לסחור כרגיל. הזדמנות פז לסוציאליסטים להכניס עוד רגולציה לשוק, AOC כבר באטרף על זה. האמת שכל הסיפור הזה ממש משעשע.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 28 ינואר 2021, 23:31

לא יודע אם משעשע זה המילה הנכונה, לפי מה שזה נראה וול סטריט/המדינה התערבו ושינו את כללי המשחק בבורסה תוך כדי תנועה... טוב לא הולך לצאת מזה.

מה שכן, הייתי נותן הרבה כדי להיות זבוב על הקיר בישיבת הנהלה הבאה של GameStop :)
תמונה

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים