המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
sharonbn כתב:סוציאליות כפויה היא אלימות פיזית? איך זה? מרביצים עם הטופס של ביטוח לאומי?
סיסמה ריקה נבובה ומגוחכת
DrKeo כתב:אם תפסיק לתת לחרדים קצבאות הם.. יתחילו לעבוד, כמו כל החרדים בכל מדינה בעולם חוץ מארץ ישראל. כלומר, שוויון, ואו, איזה קונספט.
sharonbn כתב:בואנה אתה טיפוס מעולם אחר אתה
מי שיצא אדיוט בסיפור של מרגלית זה רק אתה
דפ"ר שלא מסוגל להבין הבנת הנקרא
אין מילים לתאר את האטימות השכלית האינפנטיליות והסכלות שלך בקשר להבנת המסר של אראל מרגלית
sharonbn כתב:עוד שטויות נבובות. מי שמסרב לשלם מקבל הזמנה יפה ומנומסת לבי"מ. בד"כ מקבלים ברירת קנס או מאסר.
גם מי שנכנס למאסר זה לא אומר שהוא עובר אלימות פיסית.
וזה נכון למי שמסרב כל תשלום חובה. גם על עבירת תנועה.
פשוט שטויות מגוחכות מצוצות
sharonbn כתב:זה בכלל לא לא קשור להגנה. רק צריך להבין על מה הוא מדבר
InterAl כתב:תתנגד למעצר משטרתי בכוח? מהר מאוד זה יגיע לירי של טייזר או כדור עופרת, תלוי בנסיבות. זה נכון לכל פעולת אכיפה, בהחלט.
glass man כתב:sharonbn כתב:זה בכלל לא לא קשור להגנה. רק צריך להבין על מה הוא מדבר
לא שרון. בתמיכתך במרגלית ובעמדותיו הוכחת דה פאקטו שאתה סוציאליסט בתנאי שהסוציאליזם הזה הולך לאנשי השמאל וכשהם מחליטים למי להעניק את התנאים הסוציאלים.
אחרי היית מגנה בכל תוקף את הדרת המזרחים שהעבודה ומרגלית עושים.
בגלל זה אמרתי שהיית יכול אחלה חבר בלי התמיכה במרגלית אין פה מה לסבך עניין פשוט.
sharonbn כתב:glass man כתב:sharonbn כתב:זה בכלל לא לא קשור להגנה. רק צריך להבין על מה הוא מדבר
לא שרון. בתמיכתך במרגלית ובעמדותיו הוכחת דה פאקטו שאתה סוציאליסט בתנאי שהסוציאליזם הזה הולך לאנשי השמאל וכשהם מחליטים למי להעניק את התנאים הסוציאלים.
עוד שקרים. אני לא תומך במרגלית ומעולם לא אמרתי את זה.
ועדיין זה לא קשור לסיפור של מרגלית.
הסיפור של מרגלית זה פשוט מאד
קוראים לזה הבנת הנקרא
בד"כ ילדים בבי"ס יסודי עוברים את השלב הזה
glass man כתב:sharonbn כתב:glass man כתב:sharonbn כתב:זה בכלל לא לא קשור להגנה. רק צריך להבין על מה הוא מדבר
קוראים לזה הבנת הנקרא
בד"כ ילדים בבי"ס יסודי עוברים את השלב הזהglass man כתב:כן... בבית ספר גם לומדים שבני ישראל היו במדבר... כמו בתגובה שכתבת לי ואז מחקת (חבל כי לא סיימתי לקרוא זה לא היה יפה מצידך לפחות היית שולח לי בהודעה פרטית)
אז מעניין מי מאיתנו נתקע בבית הספר היסודי עם מה שלומדים בבית ספר יסודי. אבל חפיף אני אוהב אותך כמו שאתה. תמשיך להאמין באגדות עם זה בריא.
InterAl כתב:גם אם אתה יהודי צבר, תקבל טייזר אם תתפרע או תנסה לברוח מספיק. ראינו את זה קורה לפני כמה חודשים כשאנשים ללא מסכה סירבו להזדהות בפני שוטרים.
בכל מקרה, שורה תחתונה, סוציאליות כפויה היא אלימות פיזית. הקשר לסוציאליות הוא בדיוק זה שהיא כפויה.
sharonbn כתב:glass man כתב:sharonbn כתב:glass man כתב:sharonbn כתב:זה בכלל לא לא קשור להגנה. רק צריך להבין על מה הוא מדבר
קוראים לזה הבנת הנקרא
בד"כ ילדים בבי"ס יסודי עוברים את השלב הזהglass man כתב:כן... בבית ספר גם לומדים שבני ישראל היו במדבר... כמו בתגובה שכתבת לי ואז מחקת (חבל כי לא סיימתי לקרוא זה לא היה יפה מצידך לפחות היית שולח לי בהודעה פרטית)
אז מעניין מי מאיתנו נתקע בבית הספר היסודי עם מה שלומדים בבית ספר יסודי. אבל חפיף אני אוהב אותך כמו שאתה. תמשיך להאמין באגדות עם זה בריא.
בבית ספר גם לומדים שאסור לשקר
לומדים שלא תלבין פני חברך ברבים
ולומדים הבנת הנקרא
אבל חפיף
נתראה בשביעיות
InterAl כתב:גם אם אתה יהודי צבר, תקבל טייזר אם תתפרע או תנסה לברוח מספיק. ראינו את זה קורה לפני כמה חודשים כשאנשים ללא מסכה סירבו להזדהות בפני שוטרים.
בכל מקרה, שורה תחתונה, סוציאליות כפויה היא אלימות פיזית. הקשר לסוציאליות הוא בדיוק זה שהיא כפויה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים