InterAl כתב:Shlomix כתב:InterAl כתב:Shlomix כתב:InterAl כתב:כמעט כל מי שפוסל את ביבי בגלל שהוא מושחת, פסל אותו בתירוצים אחרים לפני תחילת החקירות ב-2016. הסיסמא ״רק לא ביבי״ לא נולדה עם תיקי 1000-4000 אלא התחילה הרבה לפני. כך שזאת סתם צביעות.
אולי מקרב המצביעים, אבל לפיד והעבודה ישבו עם ביבי לפני 2016 והם לא נכוו חזק בבחירות שאחר כך כמו גנץ.
כי אז (2013 ו-2009) לא היתה הבטחת בחירות של רק לא ביבי. זה התחיל מ-2015. ב-2015 למשל הם לא נכנסו (מחנ"צ/לפיד), למרות שביבי רצה. אז מה היתה הסיבה להבטחת הרל"ב ב-2015? מדינה דו לאומית/ערעור היחסים עם האמריקאים/הסכם הגרעין/פלגנות/מי זוכר כבר... זה לא משנה. הנקודה היא שהשחיתות היא לא הסיבה האמיתית, עובדה שהיו סיבות עוד לפניה.
החקירות אולי לא נפתחו רשמית, אבל היה ברור שיש שם משהו מסריח כשביבי פירק ממשלה רק כדי להגן על ישראל היום.
זו הייתה נקודת השבר שגרמה לי, אישית כמצביע צעיר, להאמין שאין שום תועלת בשיתוף פעולה עם ביבי, משום שהוא מציב את טובתו האישית הרבה מעל טובת המדינה. אני מאמין שאני לא לבד כאן.
לא מדובר עליך אישית. הבטחת ה"רק לא ביבי" ב-2015 לא נבעה משחיתות, אף אחד לא ציין שחיתות כנימוק מרכזי להבטחה הזאת. זה התחיל רק מ-2016 עם פתיחת החקירות. מה שמוכיח, שוב, שמדובר בצביעות. חוץ מזה, אני מניח שלא היית מאוהדיו של נתניהו גם לפני חוק ישראל היום.
אפילו הסיסמאות לא חדשות. "רק לא ביבי" ו "לך" עוד ב 2014.
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1000990702