bozeman כתב:סיימתי אתמול את ME1. מתברר שכמשימות סתם ככה הוא לא "ארוך". לא שלא ידעתי את זה, אבל ההרגשה אחרי כל השנים משתנה. כשהוא יצא הייתה הרגשה שזה משחק יחסית ארוך, עכשיו הוא הרגיש מאוד מסדרוני יחסית. מצד שני אם יושבים לבחון את כל הCODEX יש המון תוכן מעניין ועמוק. מאוד נהנתי הפעם לצלול שוב לעולם ולנתח את מה שהם כתבו בו. ואני מעריך שאוכל אפילו לעשות עליו עוד ריצה בהמשך.
עברתי בינתיים כבר לתחילת השני - בשביל רצף ההמשכיות...
Death_119 כתב:משלים פערים באמצעות הGamepass, משחק כרגע Doom eternal, ממש נהנה. התחלתי גם קצת Frost Punk, סך הכל סימולטור חביב.
Laskin כתב:גם אני לא חזרתי, אבל תמיד רציתי לעשות את זה במחשב חדש ב-120 פריימים... אין לי ספק שאעשה זאת בקיץ הבא, בתוספת הRT![]()
(בתנאי כמובן שיהיה ניתן להשיג כרטיסים מסדרה 4000 בקיץ הבא)
glass man כתב:ME2
glass man כתב:איך דום החדש לעומת 2016? מתבייש להודות שלא עפתי על דום 2016. הרגיש לי משחק מאוד של 7 כזה וכולם אומרים שהחדש שיפור ענקי.
זה גם המקום לשאול איך MGS5 מחזיק היום (מבחינת גיימפלי? ) סוויס עשה לי חשק עם האזכור שלו ויש לי אותו בפלוס עוד מהדור הקודם, אני תמיד שומע כמה הוא השיא של משחקי ההתגנבות אז אני מרגיש שאני חייב לשחק אותו.
glass man כתב:איך דום החדש לעומת 2016? מתבייש להודות שלא עפתי על דום 2016. הרגיש לי משחק מאוד של 7 כזה וכולם אומרים שהחדש שיפור ענקי.
זה גם המקום לשאול איך MGS5 מחזיק היום (מבחינת גיימפלי? ) סוויס עשה לי חשק עם האזכור שלו ויש לי אותו בפלוס עוד מהדור הקודם, אני תמיד שומע כמה הוא השיא של משחקי ההתגנבות אז אני מרגיש שאני חייב לשחק אותו.
Death_119 כתב:glass man כתב:איך דום החדש לעומת 2016? מתבייש להודות שלא עפתי על דום 2016. הרגיש לי משחק מאוד של 7 כזה וכולם אומרים שהחדש שיפור ענקי.
הוא אבולוציה שלו, אבל עדיין זה אותו משחק בבסיס. מה לא אהבת בקודם?
מסכים עם יובל, המשחק אפילו מבשר לך רק באמצע שלב 4, שמרגע זה ראית את כל המכניקות ועכשיו אפשר להתחיל לשחק (משהו כמו 5 שעות לתוך המשחק). ברמת הגיימפליי זה אחד הFPS הכי חכמים שיצאו מעולם, שיר אהבה לתקופת הShooters arena איפה שסקיל היה חשוב. הקונספט שהיריבים שלך הם הResources שלך הוא רעיון דיי מגניב.
MGS5 משחק גרוע לטעמי (ואולגה גורלוקוביץ' אצלי באייקון, כן?), שוב, זה שאלה מה אתה מחפש - אם אתה רוצה משחק MGS טוב? 5 הוא פשוט חרפה. אם אתה מחפש משחק sandbox מצוין, 5 מעולה. אבל הוא נמאס מהר לטעמי, אחרי 10 שעות אתה מגיע למיצוי כי זה דיי עוד מאותו הדבר. השאלה אם לחנוק אנשים לצלילי David bowie וJourny עושה לך את זה
.
Laskin כתב:glass man כתב:איך דום החדש לעומת 2016? מתבייש להודות שלא עפתי על דום 2016. הרגיש לי משחק מאוד של 7 כזה וכולם אומרים שהחדש שיפור ענקי.
אם לא התחברת למשחק של 2016 אין לך מה לחפש פה, הוא אותו דבר רק הרבה יותר מגוון וטוב מכל בחינה, אבל בבסיס אותו דבר.
אגב, לוקח זמן להכנס אליו, אם שיחקת שעה ופרשת זה לא ממש מייצג.
לגבי MGS5 - משחק התגנבות ואקשן מדהים עם המון יתרונות, אבל גם משחק לא גמור עם כמה דרכים לנצל כל משימה החל משלב מסויים שקצת עושים הכל קל מדי, אם תנצל את זה אתה פחות תהנה ממה שיש לו להציע... בכל אופן ממליץ בחום לפחות לנסות. גם אתה אוהב עלילה מטופשת, פה יש המון מזה.
Laskin כתב:לא אמרתי את זה בקטע רע, אני נהנה מזה מאוד
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 40 אורחים