במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

idan
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי idan » 07 יוני 2021, 22:28

פייג', תערוך את ההודעה או שתשים אזהרה שקיאו לא יקרא אותה..

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 יוני 2021, 22:32

השארתי אזהרת משתמש :|

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 יוני 2021, 22:36

מי שלא סיים את TLOU2 שלא יקרא:

ספויילר: הצג
אני מוזר מאוד כנראה. הבנתי למה אלי כועסת, אבל תכלס, היא יודעת שאבי ושות' צודקים בהרג של ג'ואל. לכן לא ממש הייתה לי בעיה עם זה. לכן גם רציתי שהמשחק יגמר במוות של אלי (עוד לפני שידעתי שמחליפים דמויות באמצע, לעוד המון שעות), ודי התבאסתי בסוף, כשלא הצלחתי ''להפסיד'' לאבי ולסיים ככה את המשחק). סוף כזה גם היה סוגר את הסדרה ולא ממשיך אותה כנראה, שזו ההעדפה האישית שלי.

בלי קשר לזה, אני חושב שהסיפור סובל מהמון בעיות, כשהגדולה שבהן היא כמות פילר שלא הייתה מביישת ''דרמה יומית''. הייתי חותך כמעט חצי מהעלילה והמשחק.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 יוני 2021, 22:40

TLOU2 לטעמי הוא המשחק עם הפייסינג הכי חלש של נוטי דוג אחרי U3. כשיש לי 3 נקודות שונות במשחק שבהן אני משוכנע,משוכנע,שהוא הולך להסתיים וממש ממש סבבה עם הפעם הראשונה,מרים גבה בשנייה וממש מחכה כבר לסוף בשלישית,מישהו שם קצת פישל.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 07 יוני 2021, 22:49

לטעמי גם אנצ'רטד 2, 4 ו-TLOU הראשון נמרחו מאוד, לפחות ממה שאני זוכר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 יוני 2021, 23:08

Kazz כתב:הספויילר שנדב קיבל הוא בדיוק מה שהיה צריך לקרות.

הבעיה היא לא בהחלטה להרוג את הדמות של ג'ואל. הפספוס הוא איך ומתי. אלי הייתה צריכה להרוג את ג'ואל\ לאפשר את הריגתו של ג'ואל אחרי עימות משולש בין אלי, ג'ואל ואבי שבו האמת נחשפת.

המבנה של הסיפור ב TLOU2 בו השקר מסוף המשחק הראשון לא נחשף ב real-time אלא 'מחוץ למסך' ואז מראים לנו את זה רטרואקטיבית זה ח-ר-א של החלטה.
ככה זה בכל סרט או תוכנית טלוויזיה. כאשר התפתחויות משמעותיות נעשות off-screen ואז מספרים לנו עליהם - זה פשוט אחד החטאים הכי גדולים שאפשר לעשות בכתיבת והעברת סיפור.

LOL איזה רעיון גרוע קאז.

בחיי הרעיון שלך מדכא כמעט יותר ממה שבאמת קרה. ובוודאי שההחלטה להרוג את ג'ול היא הבעיה... איך למען השם הורגים דמות ראשית כזו בשביל שהיא תהיה Plot Device להנעת העלילה קדימה ? איך זה אמין בכלל שג'ול הצליח למות בנסיבות שהוא מת בהן בכלל? יש בעשור האחרון חיבה יתרה להרג זול של דמויות ראשיות וזה כל כך זול ונמוך, זה עניין של דעה, אבל לדעתי אם אין לך סיבה טובה בטירוף להרוג דמות ראשית... אתה לא נוגע בה. למזלי הייקום גילה בי מעט התחשבות כנראה שנחשפתי לספויילר הזה בגלל איזה מאנייק ולא קניתי את המשחק הזה ונכנסתי לדיכאון על מה שילמתי כסף.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 08 יוני 2021, 00:35

ספוילר לכל המשחק:
אני מסכים בגדול בצורה מסוימת גם עם קליימן וגם עם פייג'. קודם כל בהיבט הפילר, כבר דיברתי על זה, ולגמרי.
אבל בכל הקשור לסיפור הנקמה, זה בסדר ברמה מסוימת, זה אפילו עובד ברמה מסוימת, אבל אני חושב שהאמת היא שזה פשוט נשאר כל הזמן קצת כמו 'קטע' שאתה מבין ופשוט מרחף סביב המשחק.

אולי עם פייסינג הרבה יותר טוב, ועם סיפור הרבה יותר מהודק, הייתי באמת נשאב לסיפור ומרגיש את יצר הנקם משני הצדדים ובאמת 'חווה' את מה שדרוקמן דמיין שאחווה.
אבל לא, מצד אחד ברור שאני עם אלי בקרב הזה כי יש לי הכרות הרבה יותר עמוקה איתה ועם ג'ואל. ומצד שני, גם אבי צודקת ומהר מאוד אתה מבין את הסיפור של שני הצדדים... ואז זה פשוט נמשך 20 שעות. זה לא באמת מתפתח לשום מקום, ובדיעבד חוץ מהשאלה מי יחייה ומי ימות אין פה באמת משקל לשום דבר שקורה.
הרעיון של לתת לך לשחק משחק משני צדדים הוא מעניין, הפרמיס של להרוג את הפרוטגוניסט האהוב בהתחלה בשביל שתהיה מושקע בסיפור הנקמה הוא אחלה. מעבר לזה? 20 שעות שדוחפות לך לגרון את מה שהבנת כבר לפני שבועיים.

מזל שהגיימפלי מצוין, ערכי ההפקה מספיק מדהימים כדי להצדיק אותם, הסט פיסס יוצאים מן הכלל וכו'. זה באמת משחק מצוין סך הכל כשמסתכלים על כולו, אבל ברמת הסיפור והמבנה הוא פוטנציאל מאוד, מאוד מפוסס. פשוט ביצוע צולע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 יוני 2021, 01:10

איזה מזל שהייתי בפגישה של 5 שעות עד לפני 20 דק, אם הייתי חוטף ספויילר עכשיו כשסופסוף הורדתי מהגב את הספויילר שנסחב איתי כבר חצי שנה זה היה ממש מבאס. יאללה, נסיים את המשחק ונצטרף לדיון :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 יוני 2021, 12:50

bozeman כתב:סיימתי אתמול את ME1. מתברר שכמשימות סתם ככה הוא לא "ארוך". לא שלא ידעתי את זה, אבל ההרגשה אחרי כל השנים משתנה. כשהוא יצא הייתה הרגשה שזה משחק יחסית ארוך, עכשיו הוא הרגיש מאוד מסדרוני יחסית. מצד שני אם יושבים לבחון את כל הCODEX יש המון תוכן מעניין ועמוק. מאוד נהנתי הפעם לצלול שוב לעולם ולנתח את מה שהם כתבו בו. ואני מעריך שאוכל אפילו לעשות עליו עוד ריצה בהמשך.
עברתי בינתיים כבר לתחילת השני - בשביל רצף ההמשכיות...

כן, זה לא רק העלילה הLORE של ME1 הוא נהדר זה לגמרי מצב של “As much as you put into it is as much as you get out of it.”
אני אוהב איך ששום דבר לא מרגיש שם ממבו ג'מבו כי זה כן מה שקורה במשחקים כאלה או אפילו בספרים, הכל מרגיש הגיוני יחסית.

תעדכן מה אתה חושב על ME2 כיום :) אבל אתה בטח עדיין תעוף עליו :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 יוני 2021, 13:11

משלים פערים באמצעות הGamepass, משחק כרגע Doom eternal, ממש נהנה :). התחלתי גם קצת Frost Punk, סך הכל סימולטור חביב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2021, 13:15

Death_119 כתב:משלים פערים באמצעות הGamepass, משחק כרגע Doom eternal, ממש נהנה :). התחלתי גם קצת Frost Punk, סך הכל סימולטור חביב.

אני ממש אהבתי אותו, אבל אחרי סוף הקמפיין לא חזרתי אליו יותר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2021, 13:17

גם אני לא חזרתי, אבל תמיד רציתי לעשות את זה במחשב חדש ב-120 פריימים... אין לי ספק שאעשה זאת בקיץ הבא, בתוספת הRT :)
(בתנאי כמובן שיהיה ניתן להשיג כרטיסים מסדרה 4000 בקיץ הבא)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2021, 13:20

Laskin כתב:גם אני לא חזרתי, אבל תמיד רציתי לעשות את זה במחשב חדש ב-120 פריימים... אין לי ספק שאעשה זאת בקיץ הבא, בתוספת הRT :)
(בתנאי כמובן שיהיה ניתן להשיג כרטיסים מסדרה 4000 בקיץ הבא)

דברתי על פרוסטפאנק :)

בדום ניקיתי שלושה שלבים ואיכשהו נטשתי למרות שעפתי עליו. אני אחזור בקרוב אחרי הפאטצ׳.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2021, 13:27

איזה גרוע אתה... משחק ענק.
אבל תתרכז בTLOU2 כדי שתוכל לעבור לראצ'ט בקרוב!
קשה לי לראות מישהו קופץ בין 2 המשחקים האלו, זה טירוף :D

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 יוני 2021, 13:31

דום ממש כיפי, אני גם ממש נהנה מExploration שם, כרגע סיימתי את שלב 4. ברגע שכל המכניקות שוקעות המשחק הזה פשוט מרהיב. הSuper shotgun עם עצם העובדה שהGrapling מביא אותך ליריב ולא ההפך זה פשוט גאוני.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 יוני 2021, 13:37

איך דום החדש לעומת 2016? מתבייש להודות שלא עפתי על דום 2016. הרגיש לי משחק מאוד של 7 כזה וכולם אומרים שהחדש שיפור ענקי.

זה גם המקום לשאול איך MGS5 מחזיק היום (מבחינת גיימפלי? ) סוויס עשה לי חשק עם האזכור שלו ויש לי אותו בפלוס עוד מהדור הקודם, אני תמיד שומע כמה הוא השיא של משחקי ההתגנבות אז אני מרגיש שאני חייב לשחק אותו.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 09 יוני 2021, 13:50

glass man כתב:ME2

ברור שאני עדיין אוהב את ME2...

בכל מקרה אני ממשיך לשחק בו - וגם פה אני לגמרי נזכר כמו הוא מעולה וכמה הוא שיפור המון המון דברים מהמשחק הראשון. הרמה של הטכניות שהוא הכניס פשוט מדהימה. כשהראשון יצא השיחות שהיו ממש כמו סוג של סרט היו מדהימות - אבל השני הביא את זה לכדי ממש סרט. יש לגמרי בימוי של הסצינה בחדר. הדמויות זזות ותקשרות ועושות את זה כ"כ בטבעיות שזה מדהים.
גם המשחקיות עצמו מאוד השתפרה, וכל הניהול של הדברים מעולה.
בגרסת האנדרייטד - העלילה. למרות שמדברים על השני כ"בלי עלילה" לגמרי זה לא נכון. הוא אולי לא הראשון (שלו גם יש את אפקט הראשוניות) אבל בהחלט יש עלילה וכתיבה מעולה שלו. מפספסים את זה בהסתכלות הכללית על המשחק.

בגרסת עדיין מעצבן והייתי מוציא לגמרי - כל עניין סריקת הכוכבים והמיני גיימס של הפריצות דברים. סתם מעצבן והיה צריך להוציא אפשרות בלי זה (יש מודים כאלו למחשב).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2021, 14:00

glass man כתב:איך דום החדש לעומת 2016? מתבייש להודות שלא עפתי על דום 2016. הרגיש לי משחק מאוד של 7 כזה וכולם אומרים שהחדש שיפור ענקי.

זה גם המקום לשאול איך MGS5 מחזיק היום (מבחינת גיימפלי? ) סוויס עשה לי חשק עם האזכור שלו ויש לי אותו בפלוס עוד מהדור הקודם, אני תמיד שומע כמה הוא השיא של משחקי ההתגנבות אז אני מרגיש שאני חייב לשחק אותו.

אם לא התחברת למשחק של 2016 אין לך מה לחפש פה, הוא אותו דבר רק הרבה יותר מגוון וטוב מכל בחינה, אבל בבסיס אותו דבר.
אגב, לוקח זמן להכנס אליו, אם שיחקת שעה ופרשת זה לא ממש מייצג.

לגבי MGS5 - משחק התגנבות ואקשן מדהים עם המון יתרונות, אבל גם משחק לא גמור עם כמה דרכים לנצל כל משימה החל משלב מסויים שקצת עושים הכל קל מדי, אם תנצל את זה אתה פחות תהנה ממה שיש לו להציע... בכל אופן ממליץ בחום לפחות לנסות. גם אתה אוהב עלילה מטופשת, פה יש המון מזה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 יוני 2021, 14:02

glass man כתב:איך דום החדש לעומת 2016? מתבייש להודות שלא עפתי על דום 2016. הרגיש לי משחק מאוד של 7 כזה וכולם אומרים שהחדש שיפור ענקי.

הוא אבולוציה שלו, אבל עדיין זה אותו משחק בבסיס. מה לא אהבת בקודם?

מסכים עם יובל, המשחק אפילו מבשר לך רק באמצע שלב 4, שמרגע זה ראית את כל המכניקות ועכשיו אפשר להתחיל לשחק (משהו כמו 5 שעות לתוך המשחק). ברמת הגיימפליי זה אחד הFPS הכי חכמים שיצאו מעולם, שיר אהבה לתקופת הShooters arena איפה שסקיל היה חשוב. הקונספט שהיריבים שלך הם הResources שלך הוא רעיון דיי מגניב.

MGS5 משחק גרוע לטעמי (ואולגה גורלוקוביץ' אצלי באייקון, כן? :)), שוב, זה שאלה מה אתה מחפש - אם אתה רוצה משחק MGS טוב? 5 הוא פשוט חרפה. אם אתה מחפש משחק sandbox מצוין, 5 מעולה. אבל הוא נמאס מהר לטעמי, אחרי 10 שעות אתה מגיע למיצוי כי זה דיי עוד מאותו הדבר. השאלה אם לחנוק אנשים לצלילי David bowie וJourny עושה לך את זה :).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 יוני 2021, 14:50

Death_119 כתב:

הוא אבולוציה שלו, אבל עדיין זה אותו משחק בבסיס. מה לא אהבת בקודם?

מסכים עם יובל, המשחק אפילו מבשר לך רק באמצע שלב 4, שמרגע זה ראית את כל המכניקות ועכשיו אפשר להתחיל לשחק (משהו כמו 5 שעות לתוך המשחק). ברמת הגיימפליי זה אחד הFPS הכי חכמים שיצאו מעולם, שיר אהבה לתקופת הShooters arena איפה שסקיל היה חשוב. הקונספט שהיריבים שלך הם הResources שלך הוא רעיון דיי מגניב.

MGS5 משחק גרוע לטעמי (ואולגה גורלוקוביץ' אצלי באייקון, כן? :)), שוב, זה שאלה מה אתה מחפש - אם אתה רוצה משחק MGS טוב? 5 הוא פשוט חרפה. אם אתה מחפש משחק sandbox מצוין, 5 מעולה. אבל הוא נמאס מהר לטעמי, אחרי 10 שעות אתה מגיע למיצוי כי זה דיי עוד מאותו הדבר. השאלה אם לחנוק אנשים לצלילי David bowie וJourny עושה לך את זה :).

פשוט הרגשתי שדום 2016, זה משחק לאנשים שטובים בFPS ואני לא טוב אז הרגשתי שזה לא בשבילי, הרגשתי שאתה ממש נהנה אם יש לך סקייל.

בFPS אני אוהב שיש לי איזה גיימיק מגניב נגיד הטריקים בBulletstrom שמתגמלים אותך ככל שאתה הורג בצורה מקורית יותר, או איזה סיפור כמו בwolfenstein כדי שיתן לי מוטבציה להמשיך.

בדום הסביבות נראו גם מדכאות מדי ו"גהנום מדי" בשבילי, אני אוהב שיש יותר צבעוניות במשחקים שלי, עכשיו קיוויתי שאולי יש לדום החדש איזה גיימיק חדש איזה נשקים חדשים
שעושים טוויסט על הכל ומערבבים את הסיר קצת. ממה שאתה ולאסקין אומרים זה נשמע More of the same למי שאהב את זה... אז כנראה לא בשבילי, שיט.

על MGS5... אחד החטאים הכי גדולים שלי הם שלא שיחקתי בהם (סיפור ארוך נתקן את זה יום אחד עם ריימיקים) אז לא איכפת לי איך העלילה שלו אני רק רוצה לדעת אם הגיימפלי אגדי כמו שאומרים או שזה היה סתם Over hype. לחנוק אנשים לצלילי David bowie זה לגמרי נשמע הקטע שלי, ואני גם לא משתעמם מלעשות את אותה משימה 40000 פעם בשביל דירוג יותר טוב, אז אולי זה באמת בשבילי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 יוני 2021, 15:18

Laskin כתב:

אם לא התחברת למשחק של 2016 אין לך מה לחפש פה, הוא אותו דבר רק הרבה יותר מגוון וטוב מכל בחינה, אבל בבסיס אותו דבר.
אגב, לוקח זמן להכנס אליו, אם שיחקת שעה ופרשת זה לא ממש מייצג.

לגבי MGS5 - משחק התגנבות ואקשן מדהים עם המון יתרונות, אבל גם משחק לא גמור עם כמה דרכים לנצל כל משימה החל משלב מסויים שקצת עושים הכל קל מדי, אם תנצל את זה אתה פחות תהנה ממה שיש לו להציע... בכל אופן ממליץ בחום לפחות לנסות. גם אתה אוהב עלילה מטופשת, פה יש המון מזה.

לול לאסקין האירוניה של להגיד לי שאני אוהב עלילות מטופשות כשאתה אוהב FF7 בוא כפרה 8-).

אבל תודה על שאר האבחנות הן דווקא נראות אמינות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2021, 15:23

לא אמרתי את זה בקטע רע, אני נהנה מזה מאוד

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 יוני 2021, 15:25

Laskin כתב:לא אמרתי את זה בקטע רע, אני נהנה מזה מאוד

כן, תמיד חשדתי שהתרגשת מהסוף של FFX :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 יוני 2021, 15:34

האמת שזה היה הפפ ששבר אותי ומאז לא נכנסתי למשחקים שלהם ממש, עד הרימייק של 7.
זאת אומרת כן שיחקתי ב-12 אבל כבר לא נהנתי והפסקתי לדעתי לפני הסוף.
גם את 13 ניסיתי ונטשתי מהר מאוד. מ-9 עד הרימייק של 7 הרגשתי שהם איבדו את הקסם לגמרי, עבורי.
אני דווקא אוהב את מה שראיתי מ-16, זו נראית העלילה הכי טובה שהפ עשו אי פעם ואני משוכנע שזה מה שיגידו בביקורות גם כן, הסיפור זו נקודת חולשה אדירה שלהם מאז שנגמרו ימי הפס2.
אני תמיד יכל להנות מסיפור מטופש אבל הטקסטים צריכים להיות פחות מטופשים. אחת הסיבות שאני לא נמשך לשחק בDeath Stranding היא שכל העלילה נראית לי סופר מטומטמת. טוב, וגם הגיימפליי, אבל לא אוכל להגיד עד שאקבל אותו בחינם בפלוס מתישהו :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 יוני 2021, 15:52

זה תלוי כמה אתה אוהב תככים פוליטים פנטזייה אפלה, וכל מה שדומה לזה .. שהדמויות הן לא שחור או לבן אלא עם המון אפור באמצע... אין אמנם שום הבטחה שפפ16 יצליח להיות כזה אבל זה מה שהם מנסים לעשות.

גם אותי פפ10 שבר.

פפ12 שבר אותי עוד יותר, כי אני יודע איזו טובה העלילה שלו היתה אמורה להיות (שני הילדים? הם בכלל לא היו צריכים להיות במשחק במקור) וBalthier היה אמור להיות הדמות הראשית, כל מי שראה את התסריט אמר שזה היה אמור להיות הדבר הכי טוב בפפ מעולם... אבל לא מגיע לנו דברים טובים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 40 אורחים