איזה מלך! כל הכבוד BiA!
קיאו שים את זה בדף הראשון בנושא שיהיה נוח.
bling כתב:סוג של באטלפילד 4 בזמנו על הפס4 והוואן לעומת גרסאות הדור הקודם שהרגישו מסורסות יחסית.
יפה זה בטח הולך להיות showcase לא רע בכלל לאור היבול הדל הנוכחי בכל הנוגע לדברים שהם דור הבא, די מצפה לראות איך כזאת כמות של שחקנים במפה תעבוד.
Laskin כתב:לא יודע למה זה הזוי או מבאס לגבי BG&E2, כל מה שהראו לנו עד עכשיו זה בערך דמו טכנולוגי לא קוהרנטי בשום צורה, ותצוגת הגיימפליי האחרונה שלו נראתה כמו משהו שרחוק איזה 4 שנות פיתוח באיתנו... זה בשילוב העובדה שהם שואפים יותר מדי גבוה עם פלנטות עצומות מלאות בפרטי פרטים - לא נראה לי שנשחק בו לפני 2025, או במלים אחרות - ממה שהוכרז זה בסבירות גבוהה הפרויקט הכי רחוק מאיתנו למעט סטאר סיטיזן אולי.
בקיצור גם מיוביסופט לא נקבל שום משחק AAA שבנוי לדור הבא בלבד וינצל אותו כמו שצריך עד איזה 2023, אולי סוף 2022 אם יספיקו את AC הבא, ואם כן - בטח נראה הצצה למנוע שלו בקרוב, בתקווה.
שומרי הגלקסיה של איידוס נשמע לי ממש מגניב, שמח שזה לא GAAS.
DrKeo כתב:BG&E הוא פספוס ענק. כולם פנטזו על המשך ובסוף מה שקבלנו זה איזה יצור מוזר שלא קשור למקורי בשום צורה, פיתוח נגרר ומישל עזב. בקיצור, אפס הייפ, לפחות מהצד שלי ואני פאנבוי מטורף של BG&E. פספוס.
Laskin כתב:טוב, אולי כי מgt7 ראינו כבר גיימפליי לפני שנה, הוא הוכרז ל-2021, ממדובר במשחק המשך בסדרת מירוצים שזה באופן יחסי לא מסובך, ומסטארפילד עוד לא ראינו אפילו תמונה, יש רק שמועות פה ושם לגבי היציאה שלו ומדובר במשחק שאמור להיות חדשני ומורכב?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 36 אורחים