Laskin כתב:אבל הל כן מתמודדים עם זה במשחק, פשוט לא בגיימפליי.
Laskin כתב:אני מנסה להבין מה זה אומר מצב נפרד… זה אותו מנוע, אותו עולם ואותם מודלים, לא? או שזה משחק נפרד בעולם מצומצם מאוד כזה רק לצילום או וואטאבר?
בכל מקרה זה אותו מנוע ואם נמנעו מליישם את זה בגלל סיבות של ביצועים אני בטח מצפה מהם להביא את זה למחשב, גם אפ בהמשך, כמו שאני מצפה מהצוות של גירס לתת אופציות כאלה במשחק הבא, שאולי לא יהיו קימות בגירסת הקונסולה.
Uncle Pey'j כתב:אם זו אכן הרמה הגרפית שאנחנו יכולים לצפות לה,סלח לי שאני סקפטי,אבל עד שאני לא רואה גיימפליי, אני לא מחשיב את בת'סדה כאיזה אשפים טכניים, המשחק היחיד שלהם שהרשים אותי גרפית ברמת וואו היה אוליביון.
Well, since Horizon 3, we have already been on PC, and that means that we're already used to delivering a game on a whole range of system specifications. So having to have the game work on Xbox One, Xbox Series consoles, PC, it isn't that different. I think having to support the Xbox One consoles is exactly the same amount of effort as it is to support a lower spec PC. We're actually feeling pretty great about all versions of the game, to be honest.
DrKeo כתב:נקווה שזה לא נכון. מיקרוסופט עושה המון משחקים והמון שיתופי פעולה ואיכשהו שום דבר הוא לא משחק מבוסס נרטיב. אני יכול להבין את זה שלא כל משחק חייב להיות משחק שמתחרה ישיר בסוני, אבל כמות מסויימת יכולה להיות נחמדה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים