נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2021, 17:36

אבל הל כן מתמודדים עם זה במשחק, פשוט לא בגיימפליי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2021, 17:44

Laskin כתב:אבל הל כן מתמודדים עם זה במשחק, פשוט לא בגיימפליי.

הם לא צריכים כי זה רק במצב ויסטה שהוא נפרד לגמרי מהגיימפליי. אם אני זוכר נכון אתה בכלל תקוע במיקומים מאוד ספיציפים במצב ויסטה. בכל מקרה אולי הם פשוט לא הצליחו להביא את הביצועי RT לאיפה שהם רצו עד השיגור, בכל זאת מדובר בחברה ש-RT מאוד חדש לה.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2021, 17:49

אני מנסה להבין מה זה אומר מצב נפרד… זה אותו מנוע, אותו עולם ואותם מודלים, לא? או שזה משחק נפרד בעולם מצומצם מאוד כזה רק לצילום או וואטאבר?
בכל מקרה זה אותו מנוע ואם נמנעו מליישם את זה בגלל סיבות של ביצועים אני בטח מצפה מהם להביא את זה למחשב, גם אפ בהמשך, כמו שאני מצפה מהצוות של גירס לתת אופציות כאלה במשחק הבא, שאולי לא יהיו קימות בגירסת הקונסולה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2021, 18:01

Laskin כתב:אני מנסה להבין מה זה אומר מצב נפרד… זה אותו מנוע, אותו עולם ואותם מודלים, לא? או שזה משחק נפרד בעולם מצומצם מאוד כזה רק לצילום או וואטאבר?
בכל מקרה זה אותו מנוע ואם נמנעו מליישם את זה בגלל סיבות של ביצועים אני בטח מצפה מהם להביא את זה למחשב, גם אפ בהמשך, כמו שאני מצפה מהצוות של גירס לתת אופציות כאלה במשחק הבא, שאולי לא יהיו קימות בגירסת הקונסולה.

אם אני זוכר נכון, בקודם זה נתן לך להסתכל על האוטו אבל רק בחניה של הבית שלך (ויש עוד בתים שאתה יכול לקנות). זה מצב שבו אתה יכול להסתובב סביב הרכב, לפתוח דלתות, להכנס פנימה, להתחיל לשחק עם כל מני מתגים של אורות או פתיחת גג או תא מטען וכו'. כלומר אתה תקוע בלוקיישן ידוע מראש, פחות או יותר רק האוטו והרקע שהם בוחרים זמין לך והכל נראה מאוד סינמטי ומרשים. יש המון שאתה לא צריך לעשות אם אתה שם RT רק שם, למשל אתה יכול להתחמק לגמרי מצמחיה, אתה יכול לרוץ בFPS או רזולוציה נמוכים יותר ויש לך שליטה מלאה על כל מה שהולך שם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2021, 18:03

המנוע קריאיישן של בת'זדה כבר ממש לא נראה כמו המנוע קריאיישן, אה?

תמונה
תמונה
תמונה

לראות את השוטים בתוך החללית, בחיים לא הייתי מנחש שזה מנוע קריאיישן, הם ממש קרעו את הקרביים שלו לקריאיישן 2 כנראה. כלומר בשטח של כוכב הלכת מריחים קצת את המנוע קריאיישן, אבל אני משער שה-SCALE שם כל כך גדול שזה עדין יראה שונה. ומן הסתם הרמת פירוט עלתה משמעותית.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 16 יוני 2021, 18:19

אם זו אכן הרמה הגרפית שאנחנו יכולים לצפות לה,סלח לי שאני סקפטי,אבל עד שאני לא רואה גיימפליי, אני לא מחשיב את בת'סדה כאיזה אשפים טכניים, המשחק היחיד שלהם שהרשים אותי גרפית ברמת וואו היה אוליביון.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 יוני 2021, 18:30

תראו את הפאקינג כריך שהוא לא סיים לאכול, בחיים לא ראיתי כריך כזה טוב במשחק בטסדה.

אני גם אוהב שרואים את הספר Sailing Alone Around the World על המדף כי זה ספר אמיתי, ורואים שהאוורד התכוון ברצינות שהמשחק מתרחש בעולם שלנו רק ב300 שנה קדימה מהיום, ושהוא יתעסק בכל השאלות הגדולות מ"יש חייזרים או אין" (אנחנו יודעים שיש ערים ענקיות במשחק כבר, אבל אנחנו לא יודעים אם אלה כוכבים שבני אדם יישבו אותם או חייזרים)

כאילו המשחק יחוויר גרפית לעומת נוטי דוג, סנטה מוניקה, הCDPR של העולם אבל לבטסדה, זה נראה פאקינג מדהים, פאקינג מדהים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2021, 18:36

Uncle Pey'j כתב:אם זו אכן הרמה הגרפית שאנחנו יכולים לצפות לה,סלח לי שאני סקפטי,אבל עד שאני לא רואה גיימפליי, אני לא מחשיב את בת'סדה כאיזה אשפים טכניים, המשחק היחיד שלהם שהרשים אותי גרפית ברמת וואו היה אוליביון.

אני לא יודע אם זה מיצג איך שהמשחק באמת יראה, אבל הוא קילומטרים מכל מה שהיה להם בדור הקודם ולפניו. ובנוגע למרשים גרפית, FO3 היה טרוף גרפי כשהוא יצא, כנ"ל אובליביון. סקיירים פחות, אבל הוא יצא כמשחק 360 בתקופה שבה כבר ראינו דברים כמו קרייסס 2 או BF3 שנבנו ל-PC ונתנו לנו כבר טעימה מהדור הבא. ובדור הזה.. FO4, אין לי הרבה מה להגיד עליו, פשוט משחק כעור על מנוע מיושן.

בת'זדה בהחלט היו אשפים טכנים עד הדור האחרון, בדור ה-360 הם זרחו טכנית, ממש.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 יוני 2021, 18:53

ובואו לא נשכח את זה שאף אחד לא עושה עולם פתוח בWRPG כמו בטסדה, למכשף אולי יש כתיבה בהרבה יותר טובה ואולי הגיימפלי שלו יותר כייף לאנשים, אבל לאף אחד אין עולם פתוח כמו בטסדה, אם CDPR הם הנוטי דוג של עולם הWRPG, בטסדה הם רוקסטאר של עולם הWRPG.

וכשאתה דוחף כל כך הרבה אינטרקציות בעולם פתוח זה תמיד יגביל את הגרפיקה, אי אפשר לצפות מבטסדה לדחוף גרפיקה של משחק עולם פתוח רגיל ובמגבלה הזו אם זה גיימפלי, פאקינג הולי שיט.

בגדול, נראה שבטסדה מבינים שכל השם שלהם עכשיו תלוי בסטארפיילד וTES6 אם שני המשחקים האלה לא יספקו את הסחורה הם יהיו בבעיה כבר מבחינת השם והתהילה שלהם ונראה שהם לוקחים את האתגר הזה בשיא הרצינות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2021, 21:57

עוד פרטים על סטארפילד:
- יש מצב גוף שלישי ומצב גוף ראשון, לבחירת השחקן.
- יש חייזרים.
- יש ערים.
- הם הולכים על גישת SCI FI ראליסטי.
- האוורד אומר שהוא יותר הארד קור RPG מ-ES ומ-FO. לדעתי הוא לא התכוון לקושי אלה לעומק הקוסטמיזציה של הדמות, אלמנטי RPG וכו'.
- המשחק הולך להיות מאוד free form, הוא נותן לשחקנים לחקור ולגלות בעצמם במקום שימשכו אותם באף.
- כמסקנה מזה שאנשים שחקו סקיירים במשך שנים, הם בונים את סטארפילד שיהיה בו כמויות של מאות שעות משחק אבל עדין יש למשחק קווסט ראשי שאפשר לסיים.
- לא לצפות ל"יקום אינסופי", הם בונים הכל ביד (בעזרת פרוצידוראליות) כמו במשחקים הקודמים, המשחק פשוט ב-SCALE הרבה יותר גדול.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 16 יוני 2021, 22:17

שיחקתי בשני משחקי מטרו הראשונים ואת אקסודוס תמיד דחיתי,אז אני בהחלט רוצה לבדוק את הגרסא ל-XSX:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 יוני 2021, 02:01

קחו את זה עם גרגיר של מלח. JEZ שמע שמשחק הדרקון של IO לאקסבוקס הוא MMO.
MMO מאוד שאפתני בסגנון WOW שרק נתחיל לשמוע עליו בסביבות 2023 2024.
כן כן מבאס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2021, 11:45

נקווה שזה לא נכון. מיקרוסופט עושה המון משחקים והמון שיתופי פעולה ואיכשהו שום דבר הוא לא משחק מבוסס נרטיב. אני יכול להבין את זה שלא כל משחק חייב להיות משחק שמתחרה ישיר בסוני, אבל כמות מסויימת יכולה להיות נחמדה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2021, 12:12

התחמקות יפה של PG כששאלו אותם אם ה-X1 מחזיק אותם מאחור:
Well, since Horizon 3, we have already been on PC, and that means that we're already used to delivering a game on a whole range of system specifications. So having to have the game work on Xbox One, Xbox Series consoles, PC, it isn't that different. I think having to support the Xbox One consoles is exactly the same amount of effort as it is to support a lower spec PC. We're actually feeling pretty great about all versions of the game, to be honest.

בקיצור, מעניין איך 6 יראה :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 יוני 2021, 13:35

DrKeo כתב:נקווה שזה לא נכון. מיקרוסופט עושה המון משחקים והמון שיתופי פעולה ואיכשהו שום דבר הוא לא משחק מבוסס נרטיב. אני יכול להבין את זה שלא כל משחק חייב להיות משחק שמתחרה ישיר בסוני, אבל כמות מסויימת יכולה להיות נחמדה.

לגמרי, אבל זה עוד יכול להגיע עם היוזמה אחרי פרפקט דארק :) אמנם משחק נוסף שלהם בטח יגיע ממש ממש מאוחר בדור, אולי אפילו עם תחילת הדור הבא/קרוס ג'ן
אבל קשה לי לי להאמין שהם לא יצליחו להוציא בדור הזה עוד משהו חוץ מפרפקט דארק, והם נראים הכי מתאימים למשחקים עלילתים אצל מייקרוסופט ביחד עם נינג'ה.

בנוגע לIO זה מבאס אבל זה נראה לי נכון...לא בדקתי מה המקורות של JEZ אבל זה ידוע שנים שIO עובדים על משחק מפוקס מולטי מדע בדיוני/פנטזיה וזה היה הניחוש הראשוני שלי לפני שנחשף גיימס בונד, מאז למדנו שג'יימס בונד והפרויקט מולטיפלייר אלה שני פרויקטים נפרדים אצלם...

המשחק מולטי נועד להיות מולטיפלטפורום אבל יתכן מאוד שמייקרוסופט קנו את הזכויות עליו או בלעדיות זמנית ושזה הדרקון הזה.
קשה לי להאמין שזה יהיה MMO רציני כי זה נראה פרויקט ענק לחברה כמו IO ולמה למייקרוסופט להתחיל לממן עכשיו MMO

אבל אני כן חושב שזה יהיה משהו בסגנון דסטני בגוף שלישי עם דרקונים או בקיצור GaaS שזה באסה לראות חברה שכל כך טובה בסינגל עושה פרויקט כזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2021, 20:05

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יוני 2021, 09:58

מישהו הביא תמונות באיכות גבוהה יותר:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 18 יוני 2021, 10:16

אפשר להתבלבל בקלות ולחשוב שהשתי תמונות האחרונות זה לייב אקשן (תוצאה של האיכות הגרפית, אבל גם החשיכה בסצינה והזום על הפנים).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יוני 2021, 10:32

כן, האמת שזה באמת טרוף טוטאלי אם המשחק יראה ככה. לגמרי נראה כמעט כמו הCGI של דיאבלו 4.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 20 יוני 2021, 16:17

מישהו מהפודקאסט של Xbox Era טוען שריבוט של קוויק נמצא בפיתוח ע"י איד ומאשין יחד עם עוד מפתחת. לא חושב שהרקורד שלהם מדהים אז לקחת עם מלחיה שלמה, אבל יש מצב שנגלה בקוויק-קון עוד חודשיים בדיוק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 יוני 2021, 16:34

זה בטח יהיה מולטי בלבד, אבל נחמד אם יקרה… גם אם זה בטח יהיה פרוייקט מאוד לא מושקע

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 20 יוני 2021, 16:58

הוא טוען שיהיה גם סינגל עם female protagonist, נראה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2021, 17:23

כל עוד יש גות׳יות ו-body horror אני בפנים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 יוני 2021, 18:14

Quake!! אני מתפלל שזה נכון,כל כך אהבתי את Quake 3,והאמת שגם את הסינגל של 4,למולטי פחות הצלחתי להתחבר אחרי הסטנדרט הגבוה ש-UT2004 הציב לפניו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2021, 18:39

המולטי של 2 ו-3 היה מושלם, אבל מאז קווייק מת מבחינתי. גם לצ׳מפיונז לא הצלחתי להתחבר, הוא לא הרגיש לי כמו קוויק.

האירוני הוא שדום 2016 ואיטרנאל הם בול מה שקוויק אמור להיות אבל אני משער שהם לא ששים לעשות ״עוד דום״.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים