במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2021, 21:05

Klayman כתב:
DrKeo כתב:אני לא מרים ציפיות בשום צורה אבל בנתיים ממש נהנה ממנו.

כשהייתי איפה שאתה עכשיו במשחק, גם אני הרגשתי ככה :). תכלס הכי מעניין אותי לשמוע מה תחשוב בסוף :)

תן לי חודש... :)
We're just normal men. We're just innocent men

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 16 יוני 2021, 22:56

kririn כתב:
matangt6 כתב:סיימתי את ראטצ'ט. אני חייב לציין שהמשחק הזה בכמה רמות יותר כיף מהרימייק שהם עשו לפס4 וזה מרגיש כמו משחקי הראטצט שהיו לפס3. למרות כל זה אני עדיין מתגעגע לראטצט שהיה בפס2 שלדעתי הסדרה עדין לא חזרה למקום הזה ובכל זאת המשחק הזה מומלץ בהחלט.

אני מקווה שיחזרו לגאק ודקסטר
הבעיה שנוטי דוג תקועים באנצארטד וtloa
אז אין לסוני צוות שיפתח גאק חדש גדול

הנוטי דוג שעשו את ג'ק ודקסטר כבר לא קיימים לצערי. אבל בכיף הייתי נותן לסטודיו אחר לעשות ריבוט לסדרה הזאת. אולי לתת לבלו פוינט לעשות רימאסטר למשחק הראשון עם המנוע של ראטצט. זה יכול להראות אם יש עניין בסדרה הזאת ואני בטוח שיש.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 יוני 2021, 17:15

טוב קצת רשמים מהדמו של פפ ff origins והיום אני צולל לרזי 7 כי יש לי אותו בחינם וזה נראה אחלה הכנה ל8.

טוב, אז זה nioh לעניים, במובן הזה שזה נראה משחק PS3 לכל דבר, פלטת הצבעים אפורה ומשעממת ואתה תוהה אם זה היה משחק סוויץ באיזשהו שלב בחייו.
אבל מעבר לזה? וואו שמעו האינטרנט, יכול להיות לפעמים דרמטי טילים. זה אחלה משחק למי שאוהב משחקים קשים, מתתי הרבה, ושיחקתי שעה ועוד לא הגעתי לבוס.
יש הרבה לקחת פה בחשבון, יש את סוג הנשק, רמת הנשק, הJOB שאתה משתמש בו כרגע וכו' וכו' כל מיני פרמטרים שעוד לא נכנסתי לעובי הקורה שלהם.

בסופו של יום, הכי חשוב לי במשחקים כאלה שהמפלצות לא יעמדו סתם כמו נר ויהיו כזה במצב של "בוא תרביץ לי" אלא יתנו לך סכנה של ממש, והמשחק הזה, מספק את הסחורה
הרבה פעמים אויבים יכולים להרוג אותך במכה אחת, בלי שתספיק להשתמש במלאי התרופות המוגבל שלך,במילים פשוטות אתה צריך לאהוב את הblock button ולא להתבייש להשתמש בו, אבל גם לדעת שיש אויבים שהblock לא יגן מולם באותה יעילות ואז לדעת מתי להתחמק מהמתקפות שלהן.בקיצור אתה צריך מתי להיות דפנסיבי ומתי להיות אגרסבי שזה הלחם והחמאה של משחק כזה, ואני שמח שהחלק הזה מבוצע טוב.

אתה נלחם כמעט תמיד בקבוצות גדולות של אויבים והם אף פעם לא עושים חיים קלים, התעייפתי קצת. בלילה נמשיך וננסה להגיע לבוס מה שאהבתי, זה לא משנה כמה הנשקים שלך מתחזקים, המשחק עדיין שוחט אותך בלי רחמים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2021, 20:11

אני אפילו לא טורח להוריד את הדמו..

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 יוני 2021, 01:00

לא כדאי נדב אחר כך כל מה שתרצה לעשות יהיה להרוג את כאוס.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 יוני 2021, 13:26

טוב אני מכור ל Final Fantasy Origin. שעה אני מול כאוס הבוס, והוא פשוט נותן לי אתגר שמזמן לא היה לי. טים נינג'ה פשוט מעולים במערכת קרב אין מה להגיד, זה הכי כייף שהיה לי עם הפס5 שלי עד עכשיו.

משהו שממש אהבתי, זה שיש לי עכשיו JOB של Dragoon כמו קאין מפפ4 ויש לי חלק מהיכולות האייקוניות שלו כמו הקפיצה הגבוהה שלו לשחקים, כאוס פשוט שוחט אותך, עוד לא פיענחתי עד הסוף את הattack pattern שלו, ובגלל שזה הופך את הקרב לכל כך רנדומלי, הוא פשוט שומר אותך דרוך כל הקרב.יש לך סה'כ מלאי של איזה 5 תרופות, וכשאתה נשאר עם 0 תרופות אבל לכאוס נשאר עוד את רוב החיים שלו, וואו מזמן לא הרגשתי פחד כזה במשחק סינגל :)

אהבתי גם שהמשחק מצד אחד מציע לך שהוא יצייד אותך בציוד האולטימטיבי שמצאת, כדי לחסוך לך התעסקות מיותרת, אבל מבט מדוקדק על החפצים שלך יגלה לך שדווקא הCPU לא בהכרח בוחר את הציוד הכי טוב לסגנון המשחק האישי שלך ולכן שווה להתעמק בתפרטים האלה, וביכולות הפאסביות שכל ציוד מעניק לך, כי שם מסתתר הcatch.

אני מקווה שאני אחסל את כאוס היום, אני בהחלט רואה את עצמי קונה את המשחק הזה כשהוא מגיע ל40 דולר.

3 דברים מורידים לי מאוד מהמשחק וחבל. הגרפיקה המזעזעת, ושאני אומר מזעזעת אני מתכוון לזה שאפילו ב2005 זה היה משחק מכוער, אין לי מושג איך סקוור אישרו את התקציב הזה, או למה לפחות זה לא יכל להראות כמו ניר אוטומטה, אתם יודעים משחק שלהם מלפני 5 שנים? בושה וכלימה.

עוד משהו שממש ממש מוריד, זה שהמשחק המכוער הזה, גורם לפס5 לזחול, כאילו הוא מריץ את הדמו אוואטר של יוביסופט, ברגע שיש הרבה כשפים וקסמים של אש וקרח
במשחק המשחק פשוט קופא לכמה שניות וזה פשוט מגוחך בהתחשב בזה שהפס3 אשכרה יכול להריץ את המשחק הזה בלי להזיע.
אבל נקווה שזה יתוקן במלא.

מה אגיד, לא ציפיתי להנות ככה, לא לבעלי לב חלש בכל המובנים :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2021, 11:24

אני יודע שאמרתי את זה כבר אבל אני חייב להגיד את זה שוב, הדחיסות צמחיה בtlou2 היא פשוט מושלמת, ראליסטית לגמרי. אני לא רואה סיבה להוסיף אפילו להב דשא אחד. מפה הם רק צריכים להעלות את הרמה הויזואלית של הצמחיה, אבל זה באמת המשחק הראשון ששחקתי שיש בו דחיסות צמחיה ראליסטית לגמרי. גם כל הצמחיה מגיבה, גם אלך וגם לnpcs וזה לא משהו שאפשר להגיד אפילו על הורייזן FW שרץ על הפס5. מדהים, ממש מדהים.

קצת GI, קצת צל RT וצמחיה יותר תלת מימדית ופחות משתמשת בכרטיסים ויהיה לנוטידוג משהו מטורף לגמרי על הפס5.

האמת שאפשר להגיד את זה כמעט על כל אספקט של TLOU2. אבל אני חייב לציין שהGI שלהם נראה מאוד אפוי, וכשמדליקים את הפנס הוא נשבר לגמרי. אני מוצא את עצמי מכבה את הפנס בשניה שאני יכול רק כי הוא מכער את המערכת תאורה בצורה מאוד בולטת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2021, 22:22

TLOU2
ספויילר: הצג
אני בבית חולים עם אבי, כשהילד הטראנס הקריח מהצלקות ממתין לי בחוץ. בדיוק הרגתי את המפלצת הענקית בטיפול נמרץ.
עדין לא הגעתי לנקודת יאוש שדברתם עליה אז אני משער שנשאר עוד לא מעט משחק לפני. פאקינג ארוך, אה?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 יוני 2021, 22:43

חחחח אתה מתחיל לדבר כמו מישהו שנפשית מוכן לעבור הלאה נדב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 יוני 2021, 06:55

DrKeo כתב:TLOU2
אני בבית חולים עם אבי, כשהילד הטראנס הקריח מהצלקות ממתין לי בחוץ. בדיוק הרגתי את המפלצת הענקית בטיפול נמרץ.
עדין לא הגעתי לנקודת יאוש שדברתם עליה אז אני משער שנשאר עוד לא מעט משחק לפני. פאקינג ארוך, אה?

דווקא נראה לי שאתה עברת בערך 3/4 משחק, אז אין עוד *כל כך* הרבה, אבל יש כמה שעות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2021, 10:12

אז מי יודע, אולי אני לא אגיע לנקודת היאוש?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 יוני 2021, 11:20

אני לא הגעתי לשם אף פעם, אבל מצד שני אני עברתי את כל מה שאתה עברת עד עכשיו ביום ורבע :P
לדעתי המשחק היה מדהים כל הדרך, בסוף היו החלטות שלא הכי אהבתי אבל סה"כ משחק המשך מדהים, לא פחות, ויצירת מופת מכמה בחינות... פשוט פחות טוב מהראשון, ביחס לזמן בו יצא (אם כי מבחינת גיימפליי לדעתי - יותר טוב מהראשון ביחס לזמן), ויש ילד/ה טראנס/ית וזה הוציא אנשים מהכלים שהם משחקים את הדמות שהם אמורים לשנוא.
הייטרים, כבר אמרתי? ;)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 יוני 2021, 11:23

בבערך ה9-10 שעות האחרונות ממש תפסתי את עצמי ואמרתי "דייייייי רוצה לראות את הסוף כבר". הפייסינג על הפנים, והעלילה, בסוף, הרבה פחות טובה מבראשון..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2021, 11:25

לא ברור לי איך שחקת את המשחק הזה תוך יומיים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 יוני 2021, 11:27

הסצינה שהיית בה הייתה הנקודה הכי אינטנסיבית במשחק עבורי,אימה צרופה.
בכל מקרה,כן,יש לך עוד די הרבה משחק לפניך..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2021, 11:39

Uncle Pey'j כתב:הסצינה שהיית בה הייתה הנקודה הכי אינטנסיבית במשחק עבורי,אימה צרופה.
בכל מקרה,כן,יש לך עוד די הרבה משחק לפניך..

וזה מצחיק כי במשחקים כמו RE אלה בדרך כלל הסצנות הכי בנאליות שיש.
כנראה אחרי שאתה מבסס במשך 8 שנים שזה עולם סופר ראליסטי וניואנסי, כשזורקים עליך מפלצת RE ענקית קלאסית, יש לזה אפקט ממש חזק. הקטע שהיא רודפת אחריך בהחלט מלחיץ במיוחד.

כרגע אני מחפש אחרי לב, שברח בסירה, יחד עם אחותו. אני משער שאני מתחיל להתקרב לסוף המשחק אבל אחרי ההערות של כל המשתתפים בדיון, אני לא בטוח שזה נכון כי הרי המשחק אמור להמתח כמו מסטיק. נחיה ונראה, בנתיים הוא לא נמאס עלי כלל.

אחרי GOW ועכשיו TLOU2, לא ברור לי איך בונים משחק כל כך ענקי בערכי הפקה כל כך גבוהים. זה נכון לשני המשחקים, הם ארוכים בטרוף ובכל רגע יש משהו שנבנה במיוחד לאותו רגע, טקסטים חדשים ויעודיים, מודלים שמופיעים רק באותו חדר ולא מופיעים יותר בכל המשחק, תסרוט ברמה מאוד גבוהה וכו'. זה גורם לך לתהות איך הייתה נראת חוויה מודרנית של 10 שעות מאותם אולפנים. אני די בטוח שהייתי מעדיף את זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 יוני 2021, 11:56

איך עשיתי זאת? בכנות - בקושי :)

ואני הייתי מעדיף משהו באמצע, נגיד 20-25 שעות. לא הייתי רוצה לחזור למשחקי GOW של 10 שעות, בכלל בכלל לא... אלא אם גם יעלו 30 דולר, אבל גם אז זה יהיה מעט מבאס, עבורי לפחות...
יש כל כך הרבה סט פיסז וכד' בTLOU2, לא הייתי מוותר על אף אחד מהם.

לגבי הקטע שהיית בו - בהחלט אחד ההיילייטס של המשחק, עוזר לך קצת יותר לאהוב/לכבד את אבי.
אגב, את הקטע של הזברה (בכוונה לא כותב מעבר) - אהבת? הפתיע אותך ה"גילוי" או שראית מקילומטרים?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2021, 12:02

Laskin כתב:איך עשיתי זאת? בכנות - בקושי :)

ואני הייתי מעדיף משהו באמצע, נגיד 20-25 שעות. לא הייתי רוצה לחזור למשחקי GOW של 10 שעות, בכלל בכלל לא... אלא אם גם יעלו 30 דולר, אבל גם אז זה יהיה מעט מבאס, עבורי לפחות...
יש כל כך הרבה סט פיסז וכד' בTLOU2, לא הייתי מוותר על אף אחד מהם.

לגבי הקטע שהיית בו - בהחלט אחד ההיילייטס של המשחק, עוזר לך קצת יותר לאהוב/לכבד את אבי.
אגב, את הקטע של הזברה (בכוונה לא כותב מעבר) - אהבת? הפתיע אותך ה"גילוי" או שראית מקילומטרים?

הגילוי היה ברור מאליו, היה ברור לי שג'ואל הרג מישהו קרוב לאבי בשלב כלשהו, זה מאוד מהר הפך לברור שהמקור הוא בתקרית שחרור אלי מהגחליליות, ביחוד ששחזרו את זה ברגע הפתיחה. אז לא בדיוק הייתי בשוק בסצנה עם זברה, מן הסתם לא חשבתי שאבא שלה הוא ספציפית המנתח שיורים בו בסוף המשחק, אבל בהחלט ידעתי לאיפה זה הולך והסצנה הזאת ללא ספק הייתה עשויה מאוד טוב. אני חושב שבכלליות הכיוון שהם לקחו עם העלילה של TLOU2 היא מאוד חכמה, אבל אני רוצה לראות לאיפה זה הולך לפני שאני אומר משהו על העלילה. אבל בהחלט אהבתי ש-TLOU2 הלך לכיוון התוצאות של מה שג'ואל עשה בסוף TLOU1, זה כיוון מאוד חכם להמשך של TLOU.

בנוגע לאבי, אני לא יודע כמה אני מתחבר לדמות הזאת. יש לה רגעים שאני אוהב אותה, אבל היא דמות כועסת וקצת מעצבנת, וכמובן שאני שומר לה טינה מסויימת לזה שהיא הרגה את ג'ואל. מאוד אהבתי את הקטעים שלה ושל שתי הפליטות מהחמאס.. אה, כלומר, מהצלקות.

אני גם חושב שהמשחק אבד משהו בזה שהוא הפך ממשחק מסע למשחק שמתרחש כולו בסיאטל. זאת קצת תסמונת GOW3, מהמסע אדיר שהיה ב-2 היה לי קשה לבלוע את המקומיות של GOW3.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 יוני 2021, 15:03

כן, אני כמוך לגבי הגילוי, אבל כן התלהבתי כשנודע מי זה בדיוק, זה עשה את זה הרבה יותר עוצמתי ממה שתארתי לעצמי... וגם לגלות את השיחה שהייתה לו שם לפני מה שעשו, כל מני שאלות שהיו לגבי הקטעים האלה במשחק הראשון קיבלו סוג-של תשובה.
לגבי תחושת המסע - בדיוק כמו עם GOW הלכו פה על משהו אישי יותר, יש יתרונות וחסרונות. לי כן הפריע שאין ממש גיוון ב"רקע", מלבד כל מני פלאשבקים, שהם גם חלק חזק מאוד במשחק הזה... הקטע במוזיאון היה למשל משהו מדהים, אחד הקטעים שהכי אהבתי אי פעם במשחקים.

בקיצור תהנה, בטח תסיים בסופ"ש אם תשב עליו איזה שעה כל יום.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 יוני 2021, 16:05

הראשון הרבה יותר טוב ממנו בסוף. מפתיע אותי קיאו שאתה יחסית זורם עם המשחק עדיין למרות שאתה כבר באיזה חודש רצוף של כל תוכן TLOU שיש, לי היה קשה לסחוב את כל המשחק השני בלבד.
אבל האמת שזה די פתאומי, כאילו הסיפור מתקדם בצורה מסוימת עד החצי שלו, המשחק מרגיש ארוך ומלא והאמת שמאוד נהנתי עד לשם מכל האספקטים שלו. ואז הוא עושה טוויסט ומתקדם מחדש בחצי השני שלו - זו תאורתית נקודת שבירה ולדעתי בחירה לא מוצלחת שפוגעת קשות בפייסינג, גם אם ברמה הרעיונית אפשר לראות מה המטרה של זה, אבל זה מגיע מספיק מוקדם כדי שאפשר יהיה להחליק את זה... פשוט כל החצי הזה הרגיש לי כמו פילר אחד ארוך, במשחק שגם ככה החצי הראשון שלו היה מלא באירועים לא באמת חשובים בדרך למטרה, אבל יאללה, הגיימפלי כיף וערכי הפקה מטריפים וסך הכל הייתי מסוקרן גם לדעת לאן הסיפור הולך וגם לראות מה הסט פיס הבא ולאן מתקדמים.
עד כאן זה היה משחק של 9 מול ה9.5 של הראשון, נגיד (וזה למרות גיימפלי עדיף בהרבה).
אבל מאיזשהו שלב המשחק פשוט הופך למסטיק שלא נגמר, נמשך כמה שעות טובות יותר מדי, ואני לא יודע אם זו סתם תחושת המיאוס שגרמה לי לנסות לרוץ ולהיות מתוסכל משלבי הגיימפלי, או שזה באמת, אבל גם הגיימפלי עצמו לתחושתי (בריצה בודדת) היה מתסכל וירד ברמה בשלבים האלו.
אז בסוף סיימתי עם טעם מר את המשחק, וזה למרות שאם אשפוט את כל ה-30 שעות שלו הוא סך הכל כן משחק מצוין. אבל לתחושה שאיתה אתה מסיים את המשחק יש המון משמעות, במשחק הראשון ממש אמרתי בקול רם לאחי שישב לידיי כשעלו הקרדיטים - "וואו, איזה משחק מדהים זה היה". במשחק השני ישבתי עוד איזו דקה כדי לוודא שלא עובדים עלי וזה באמת נגמר, וא פשוט סגרתי את הקונסולה והמשכתי בתחושת באסה את היום.

וזה אגב למרות שממש את הסיום האמיתי-נשבעים-הפעם-באמת-הנה-זה-נגמר-על-אמת-הפעם כן אהבתי, כלומר קשה להתעלות על האגרוף בבטן של המשחק הראשון, אבל מבין כל הסופים של השני זה שבו הוא באמת נגמר היה מצוין,פשוט עד שמגיעים לשם... אני באמת חושב שעם פחות 5-10 שעות ואותו משחק בדיוק אני הייתי הרבה יותר מבסוט ממנו.

ובכל מקרה ההיילייט שלו זה ערכי הפקה וגיימפלי. אין לי ספק שאם הרימייק המיותר של המשחק הראשון יקפיץ את הגיימפלי וערכי ההפקה לרמה של המשחק השני, ההבדל ביניהם רק יהפוך לתהומי יותר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 יוני 2021, 16:25

אני גם הייתי חותם על 5 שעות פחות, אבל לדעתי כמה מהסט פיסז הכי טובים היו דווקא עם אבי (האמת שמלבד הפלאשבקים אני לא זוכר כמעט סט פיסז של אלי), ולא הרגשתי שזה נמתח יותר מדי דווקא איתה, פשוט כל המשחק כולו היה ארוך באיזה 5 שעות מהמצב הרצוי ביותר, עבורי… עם זאת - זה לא משהו שהייתי ממש מוריד לו ציון בגללו, כי אם לא הייתי עושה את זה ביומיים הייתי אולי דווקא מרוצה מזה שהוא ממשיך וממשיך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2021, 19:49

עדין לא הגעתי למסטיק, או שהגעתי וזה לא הרגיש לי מסטיק. אבל נראה לי שאני לקראת הסוף ״הראשון״
(אני כרגע בעיצומה של המתקפה של הזאבים על הצלקות באי שלהם, אני בדרך לspace needle).

מה שכן, המשחק הביא אותי ואת אשתי לשיחה על compartment syndrome, היא אחות. היה מעניין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 יוני 2021, 02:58

סיימתי את TLOU2 . עפתי על המשחק, כל האספקטים שלו. בלי ״אבל״ או ״אם רק״, אהבתי אותו מההתחלה ועד הסוף. מי יודע, אולי הציפיה ל״מסטיק״ הפכה את זה ללא מסטיק.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 יוני 2021, 07:12

מגניב! שמח לשמוע שנהנית! עבורי ה5 שעות האחרונות היו כבר ריצה לסוף. התעייפתי מאוד. אבל אין ספק שמדובר במשחק מצוין, למרות החסרונות הבולטים שלו לדעתי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 יוני 2021, 08:10

כיף לשמוע נדב… גם אני קצת מיהרתי בשעות הממש אחרונות שלו, באיזור האחרון בהחלט של המשחק כבר ממש לא חקרתי את הסביבה אלא רצתי לסוף, אבל גם לא נראה לי שפספסתי משהו חשוב שם.

יאללה תן לזה לשקוע קצת, ואז תן קצת רשמים על הסוף, מה הסט פיסז או רגעים אחרים שהכי אהבת… כיף להזכר במשחק הזה, גם אם זה מעט טראומתי :)
אה, ומה דעתך על משחק שלישי עכשיו?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 41 אורחים