כאילו הם אשכרה מצפים שהוא יעוף מהמדפים כמו לחמניות חמות או אפילו יותר מהר.
glass man כתב:אקסבוקס ביפן זה כמו לשים את אמיר חצרוני במימונה., חוסר קשר מקסימלי וכישלון ידוע מראש.
מייקרוסופט צריכה למהר כבר ולהביא את כל הDQ לגיימפאס ויפה שעה אחת קודם, אני יודע שאני אקנה מתי שזה יגיע
DrKeo כתב:glass man כתב:אקסבוקס ביפן זה כמו לשים את אמיר חצרוני במימונה., חוסר קשר מקסימלי וכישלון ידוע מראש.
מייקרוסופט צריכה למהר כבר ולהביא את כל הDQ לגיימפאס ויפה שעה אחת קודם, אני יודע שאני אקנה מתי שזה יגיע
ה-X1 לכל אורך חייה הגיעה ל-115K יחידות על כל גרסאותיה. ה-XSX/S תעקוף את המספר הזה כבר השנה כך שהולך להם הרבה יותר טוב וזה בלי לממן בלעדיים כמו לוסט אודסי או דרקון כחול. הם מוכרים כגע רבע מהפס5, שזה חתיכת הישג בשבילם. כן, הם לעולם לא יהיו שם מובילי שוק אבל כמה בלעדיים מעניינים והם אולי יוכלו להגיע ל-2 מליון יחידות שם. להגיד את האמת, עם הקצב מכירה של הפס5 שם, אני לא כל כך בטוח שזה הולך להיות הפרש אדיר מסוני. כמה הפס5 תמכור לכל אורך חייה ביפן? 7 מליון יחידות? הפס4 בקושי הגיעה ל-9 מליון.
כל סדרת יקוזה כבר ב-GP, כולל like a dragon שהוא נמכר כרגע במבצע ב-PSN ב-40$ וגם DQ11 כבר שם. אני חושב שמיקרוסופט הולכת להשקיע ביפן.
glass man כתב:נדב... הם עושים טעויות קריטיות.
ביפן אם אתה לא יפני... אסור לך להוציא קונסולה שחורה....כן כן אני יודע שאתה מגלגל עינים, אבל מייקרוסופט בעצמם אמרו את זה.
מה הם תקנו מאז? כלום.
חוץ מזה מה עם DQ3 שהוא קודש הקודשים של היפנים (כולל לכותב שורות אלה) אני מהמר שהDQ3 ריימיק הולך לדלג על הבוקס, לכן אני אומר, מייקרוסופט לא הולכת אפילו צעד לקראת מה שחשוב ליפנים. לכן היא תמשיך להיכשל ולא להבין או לא לרצות להבין למה היא נכשלת.
glass man כתב:אני בטוח שהPS5 תעשה ביפן הרבה יותר מ9M מליון רק על זה שכנראה DQ12 הולך להיות עליה והפעם כנראה בלי גרסת סוויץ/3DS שתגנוב מכירות.רוצה נרים התערבות שהפס5 תעקוף את הפס4 שם?

glass man כתב:ונגיד שייצא ליורשת? זה לא ישנה הרבה כי אז DQ12 יכמור את רוב המכירות שלו על הקונסולה המבוססת יותר בשוק שנכון לזמן היציאה של DQ12 זאת תהיה הפס5.יקח זמן לסוויץ 2 לשחק catch up עם הסוויץ או הפס5.
נדב הקונסולה הזאת הולכת להתפוצץ תסתכל איזה ביקוש מטורף וזה לא רק המחסור.
סוני עשתה שחמט בדור הזה, כולל ביפן.
glass man כתב:אני לא מבין את החישוב שלך נדב.
הזמן הכי מטורף שסקוור לקחו בין DQ אחד לאחר היה 8 שנים. זה אומר שגם אם DQ12 לוקח את אותו פער, הוא עדיין פה ב2025. בזמן הזה הסוויץ 2 רק תצא, בעוד הפס5 כבר יישב על כמה וכמה מליונים טובים ביפן, למה שסקוור ירצו להוציא אותו לסוויץ 2 במצב כזה?
אם אתה מהמר בכל הכוח על האפשרות, שDQ12 הוא משחק סוויץ, אז כן גרסה כזו תנצח את גרסת הפס5 אבל לפי כל מה שראינו לא הולכת להיות גרסת סוויץ.
DQ3 ריימיק נועד לפי דעתי להיות הפיצוי לקהל הסוויץ על זה שDQ12 ידלג עליה, אבל יודע מה ? מי יודע אולי אני טועה ואתה תאכיל אותי כובעים פה, על זה הסוויץ עדיין תומכת באנריל 5, אבל זה יהיה הזוי ביותר.
סוני עשו שחמט מטורף, כי ביפן יש להם DQ וכנראה בלעדי זה נגמר. כמו שDQ8 סיים את התחרות בזמנו, זהו הקרב הוכרע.
DrKeo כתב:או לסוויטצ׳ או ליורשת שלה, תלוי מתי הוא יצא. כלומר, DQ11 יכול לרוץ על הפס2, בואו, זה לא בדיוק סייברפאנק. יש בדיוק קונסולה אחת ביפן, קוראים לה סוויטצ׳, DQ12 יצא לה או ליורשת שלה ב-5000%.
DrKeo כתב:glass man כתב:אני לא מבין את החישוב שלך נדב.
הזמן הכי מטורף שסקוור לקחו בין DQ אחד לאחר היה 8 שנים. זה אומר שגם אם DQ12 לוקח את אותו פער, הוא עדיין פה ב2025. בזמן הזה הסוויץ 2 רק תצא, בעוד הפס5 כבר יישב על כמה וכמה מליונים טובים ביפן, למה שסקוור ירצו להוציא אותו לסוויץ 2 במצב כזה?
אם אתה מהמר בכל הכוח על האפשרות, שDQ12 הוא משחק סוויץ, אז כן גרסה כזו תנצח את גרסת הפס5 אבל לפי כל מה שראינו לא הולכת להיות גרסת סוויץ.
DQ3 ריימיק נועד לפי דעתי להיות הפיצוי לקהל הסוויץ על זה שDQ12 ידלג עליה, אבל יודע מה ? מי יודע אולי אני טועה ואתה תאכיל אותי כובעים פה, על זה הסוויץ עדיין תומכת באנריל 5, אבל זה יהיה הזוי ביותר.
סוני עשו שחמט מטורף, כי ביפן יש להם DQ וכנראה בלעדי זה נגמר. כמו שDQ8 סיים את התחרות בזמנו, זהו הקרב הוכרע.
יש אפילו דבר אחד בהודעה הזאת שהוא רשמי? אתה ליטרלי המצאת כמעט הכל.
DQ12 יצא לקונסולה הראשית של נינטנדו בתקופה שהמשחק יצא. אולי הוא יצא ב-2023 וזאת תהיה הסוויטצ׳, אולי זה יהיה ב-2026 וזאת תהיה יורשת של הסוויטצ׳. אבל דבר אחד בטוח, הוא יוצא לקונסולה של נינטנדו וזאת גם תהיה הגרסה הכי מוכרת של המשחק.
idan כתב:DrKeo כתב:או לסוויטצ׳ או ליורשת שלה, תלוי מתי הוא יצא. כלומר, DQ11 יכול לרוץ על הפס2, בואו, זה לא בדיוק סייברפאנק. יש בדיוק קונסולה אחת ביפן, קוראים לה סוויטצ׳, DQ12 יצא לה או ליורשת שלה ב-5000%.
טוב, זה הימור קצת שונה בכל זאת
אבל לא צריך להגזים הוא אולי לא סייברפאנק, אבל הוא גם לא משחק פס2. אם הוא היה כזה לא היה צורך לעשות לו גירסה מיוחדת ל 3ds בזמנו, הם פשוט היו עושים פורט ישיר כמו עם DQ8 שהוא אשכרה משחק PS2 שרץ על ה 3DS.
וגם לפני דור הפס4 הייתה רק קונסולה אחת ביפן (3ds) ועדיין DQ12 קיבל גירסה ייעודית לפס4 (ששנתיים לאחר מכן הגיעה גם לסוויצ'). כלומר עכשיו שאני חושב על זה אני מניח שיכול להיות שהוא באמת יקבל גירסה נפרדת לסוויטצ' כמו שDQ11 קיבל ל 3DS, אבל לא הייתי יוצא מנקודת הנחה שאין להם שום שאיפות לנצל, כמיטב יכולתם, את החומרה החדשה. אני חושב שהשימוש באנריל 5 הוא רמז ברור לכך (אני בכלל לא בטוח אם אפילו פפ7-2 יעשה את המעבר לאנריל 5), אבל זה שהוא יגיע גם לקונסולה של נינטנדו מתישהו זה מובן מאליו.
Laskin כתב:אני חושב שמוקדם מדי לדעת מה תהיה ההצלחה של הפס5…
בפס4 לא היו המון משחקים יפנים שיפנים מחשיבים אותם כ״חובה לשחק״… היה את פפ15 אבל הוא היה… פפ15 כזה![]()
ממש בסוף הדור יצא הרימייק של 7, אבל זה בסוף הדור כאמור.
לדעתי אם באמת יהיה דרגון קווסט ממש מושקע ובלעדי לגמרי (לא יקרה גלאס, שכח מזה), או אם יגידו שפיינל פנטזי 16 הוא באמת הכי טוב בסדרה בערך, או אם יצאו עוד ועוד משחקים שמעניינים יפנים - יש מצב שהפס5 תמכור הרבה יותר מהפס4.
אני לא חושב שסוני ממש נוטשת את יפן, הם אמנם סיימו את סטודיו יפן, אבל הצוות של אסטרו ממשיך לגייס עובדים ותכלס הם פשוט החליפו את סטודיו יפן, שמאז שצוות איקו כבר לא קיים גם ככה לא ממש הייתה להם זכות קיום![]()
בקיצור ממש מוקדם לנחש, להערכתי ימכרו בערך אותו דבר, אלא אם יהיו בלעדיים מטורפים ועוד רכישות של סטודיו יפני
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], DrKeo ו־ 20 אורחים