במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Stick » 18 יולי 2021, 22:04

בשעה טובה סיימתי את רטרנל :).
הps5 שהייתה לי (הושאלה מחבר) כבר לא אצלי הרבה זמן, אז הייתי 'תקוע' בשלב החמישי כבר הרבה זמן, לא יכלתי לשחק.
אבל ידעתי שאני לקראת הסוף והיה חשוב לי להצליח להגיע לשם, ואכן כך היה, בישיבה של כמה שעות רצופות יחד עם החבר בביתו. הפרצוף שלו בסוף.. כמובן שהוא לא הבין כלום, לא שיחק במשחק מעולם, אבל אם לומר את האמת זה לא שאני הצלחתי להבין יותר מדי כבר לקראת הסוף :).

בכל מקרה זה משחק פשוט מצוין, מאוד מאוד נהנתי ממנו. האמת שקצת חבל לי שאני לא יכול להמשיך בו כי הוא עקרונית ממשיך גם אחרי סופו, רק בצורת לופים חוזרים על אותם שלבים ואויבים (אבל עם המשך לסיפור ודברים חדשים למצוא). אני חושב שעוד הייתי ממשיך אם הוא היה אצלי, אבל בסדר, יום יבוא ואשיג ps5 שתהיה רשמית שלי ואני מאמין שאחזור אליו.
עד אז - מאוד מומלץ לכל מי שיש לו ps5, אני חושב שזה המשחק האהוב עלי עד עכשיו מכל המשחקים ששיחקתי בקונסולה הזו.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 18 יולי 2021, 22:21

סיימתי בשעה טובה את קונטרול, החלטתי לקחת הפסקה לפני שאשחק בשתי ההרחבות ואולי לנסות לדחוף סיבוב באמריקן נייטמר לפני שאני משחק בהם.
סה"כ המשחק מצדיק את כל השבחים שלו, אווירה מדהימה, משחקיות סוחפת, הסוף קצת חצי כוח, אבל אני מאמין שזה בשביל שהיה איזשהו פתח למשחק המשך (ואולי להרחבות עצמן). מבחינתי משחק השנה, למרות שהוא לא יצר השנה :).

בשבוע האחרון אני משחק בדרקסט דנג'ן, וואו כמה שהמשחק הזה מתסכל אותך ועדיין מושך אותך פנימה לעוד ריצה נוספת...
לדעי עשיתי טעות והפעלתי את כל ההרחבות ביחד עם המשחק הראשי, מרגיש לי מעט אוברוולמינג אבל אני מנסה להחזיק את הראש מעל המים וקורא הרבה מדריכים כדי להדביק את הקצב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 יולי 2021, 00:03

Baba Yaga כתב:סיימתי בשעה טובה את קונטרול, החלטתי לקחת הפסקה לפני שאשחק בשתי ההרחבות ואולי לנסות לדחוף סיבוב באמריקן נייטמר לפני שאני משחק בהם.
סה"כ המשחק מצדיק את כל השבחים שלו, אווירה מדהימה, משחקיות סוחפת, הסוף קצת חצי כוח, אבל אני מאמין שזה בשביל שהיה איזשהו פתח למשחק המשך (ואולי להרחבות עצמן). מבחינתי משחק השנה, למרות שהוא לא יצר השנה :).

בשבוע האחרון אני משחק בדרקסט דנג'ן, וואו כמה שהמשחק הזה מתסכל אותך ועדיין מושך אותך פנימה לעוד ריצה נוספת...
לדעי עשיתי טעות והפעלתי את כל ההרחבות ביחד עם המשחק הראשי, מרגיש לי מעט אוברוולמינג אבל אני מנסה להחזיק את הראש מעל המים וקורא הרבה מדריכים כדי להדביק את הקצב.

דרקסט דנג'ן זה לא המשחק הזה שתמיד אומרים שהדמויות שלך יכולות לקבל status effects מלחיצים כמו "להשתכר" ואז לא לציית לך או להתחיל לעשות שטויות בקרב או שהם פתאום יכולים לברוח ודברים כאלה? :) אני שומע עליו שנים ושנים שאני חושש להתחיל לשחק בו ולהתעצבן על כל זה, אבל אתה עושה לי חשק לקדם אותו בתור אין ספק.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 19 יולי 2021, 08:49

בדיוק :)
זה קונספט מעניין שיש לך מדד יותר חשוב מHP שאתה צריך להתחשב בו. דרך אגב, המכאניקה היא יותר דומה לצל"ש או טר"ש, יש סיכוי נמוך שהלחץ יגרום לדמות להפוך לוירטואוז ואז כביכול הלחץ לא שבר אותו והוא הולך לנצח לך את הקרב. אבל זה מצריך תכנון מקדים לבנייה ולציוד של הדמות, וגם מי עוד נמצא איתו בחבורה ופגיעות שלו מקרבות קודמים...
בקיצור, למי שבעניין של טקטיקה בתורות המשחק הזה מדהים.
וזה עוד משחק שהגעתי אליו בגלל שאפיק חילקו אותו בחינם, הוא היה ממוקם איפשהו באמצע של הווישליסט שלי כך שי יודע מתי הייתי מגיע אליו אם הייתי צריך לקנות אותו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יולי 2021, 08:49

Stick כתב:בשעה טובה סיימתי את רטרנל :).
הps5 שהייתה לי (הושאלה מחבר) כבר לא אצלי הרבה זמן, אז הייתי 'תקוע' בשלב החמישי כבר הרבה זמן, לא יכלתי לשחק.
אבל ידעתי שאני לקראת הסוף והיה חשוב לי להצליח להגיע לשם, ואכן כך היה, בישיבה של כמה שעות רצופות יחד עם החבר בביתו. הפרצוף שלו בסוף.. כמובן שהוא לא הבין כלום, לא שיחק במשחק מעולם, אבל אם לומר את האמת זה לא שאני הצלחתי להבין יותר מדי כבר לקראת הסוף :).

בכל מקרה זה משחק פשוט מצוין, מאוד מאוד נהנתי ממנו. האמת שקצת חבל לי שאני לא יכול להמשיך בו כי הוא עקרונית ממשיך גם אחרי סופו, רק בצורת לופים חוזרים על אותם שלבים ואויבים (אבל עם המשך לסיפור ודברים חדשים למצוא). אני חושב שעוד הייתי ממשיך אם הוא היה אצלי, אבל בסדר, יום יבוא ואשיג ps5 שתהיה רשמית שלי ואני מאמין שאחזור אליו.
עד אז - מאוד מומלץ לכל מי שיש לו ps5, אני חושב שזה המשחק האהוב עלי עד עכשיו מכל המשחקים ששיחקתי בקונסולה הזו.

אם אתה חושב שתבין משהו מהעלילה בסוף הריצת ״סוף סודי״, אתה לא :!:
ריטרנל בהחלט משחק השנה שלי כרגע.
We're just normal men. We're just innocent men

Chen
Trainee

הודעהעל ידי Chen » 19 יולי 2021, 09:40

glass man כתב:דרקסט דנג'ן זה לא המשחק הזה שתמיד אומרים שהדמויות שלך יכולות לקבל status effects מלחיצים כמו "להשתכר" ואז לא לציית לך או להתחיל לעשות שטויות בקרב או שהם פתאום יכולים לברוח ודברים כאלה? :) אני שומע עליו שנים ושנים שאני חושש להתחיל לשחק בו ולהתעצבן על כל זה, אבל אתה עושה לי חשק לקדם אותו בתור אין ספק.

זה משחק טוב אבל בשבילי הוא באמת היה הרבה יותר מידיי לחץ חחח
פחדתי לאבד את הדמויות שאני אוהב כל הזמן. אפשר לבוא מוכן מאוד ולפעמים עדיין "להתחזר" ולחקור עמוק מידיי ולהיכנס למצבים דביקים. זה חלק מהמשחק אבל כנראה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 יולי 2021, 09:56

Stick כתב:בשעה טובה סיימתי את רטרנל :).

תמונה

אבל ברצינות, תמיד כייף לקרוא את הרשמים שלך על משחקים, כשאתה מתחבר למשחק אתה ממש מתחבר אליו :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 19 יולי 2021, 10:34

רטנרל מותקן אצלי מהיום הראשון עם הפס5,אבל דחיתי אותו כי רציתי לסיים עם מיילס ודימון סולס קודם.
כמובן שלא הבנתי לגמרי למה אני מכניס את עצמי עם דימון סולס וכשאני מצליח לגנוב זמן לסשן פה ושם אני עדיין תקוע בפלאנאקס המרגיז הזה,אז נראה לי שאני פשוט אנטוש אותו ואעבור לרטרנל.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 יולי 2021, 11:04

Baba Yaga כתב:בדיוק :)
זה קונספט מעניין שיש לך מדד יותר חשוב מHP שאתה צריך להתחשב בו. דרך אגב, המכאניקה היא יותר דומה לצל"ש או טר"ש, יש סיכוי נמוך שהלחץ יגרום לדמות להפוך לוירטואוז ואז כביכול הלחץ לא שבר אותו והוא הולך לנצח לך את הקרב. אבל זה מצריך תכנון מקדים לבנייה ולציוד של הדמות, וגם מי עוד נמצא איתו בחבורה ופגיעות שלו מקרבות קודמים...
וזה עוד משחק שהגעתי אליו בגלל שאפיק חילקו אותו בחינם, הוא היה ממוקם איפשהו באמצע של הווישליסט שלי כך שי יודע מתי הייתי מגיע אליו אם הייתי צריך לקנות אותו.

מתקין אותו היום בערב, שברת אותי. :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יולי 2021, 11:58

Uncle Pey'j כתב:רטנרל מותקן אצלי מהיום הראשון עם הפס5,אבל דחיתי אותו כי רציתי לסיים עם מיילס ודימון סולס קודם.
כמובן שלא הבנתי לגמרי למה אני מכניס את עצמי עם דימון סולס וכשאני מצליח לגנוב זמן לסשן פה ושם אני עדיין תקוע בפלאנאקס המרגיז הזה,אז נראה לי שאני פשוט אנטוש אותו ואעבור לרטרנל.

אני לא אגיד ש-DS הוא משחק קצת מחורבן.. אבל הוא קצת מחורבן :)
נשגב ממני איך הוא קבל ממוצע 92, הוא לגמרי ה-GTA4 של 2020, משחק קלאנקי, לא מלוטש ולרוב גם לא כיף שאיכשהו ההייפ גרם לעיתונאים להתרסק עליו. אני אפילו לא מוצא את זה לוגי שיש למשחק זהה ב-100%, ליטרלי פורט ישיר עם שכבת צבע חדש, ציון גבוה יותר מהמקורי למרות שעבר עשור+ מאז שהוא יצא ועוד ב2009 הוא היה קלאנקי.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 19 יולי 2021, 13:07

glass man כתב:
Baba Yaga כתב:בדיוק :)

מתקין אותו היום בערב, שברת אותי. :)

אני כאן אם תצטרך קבוצת תמיכה ;)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 יולי 2021, 14:01

Baba Yaga כתב:סיימתי בשעה טובה את קונטרול, החלטתי לקחת הפסקה לפני שאשחק בשתי ההרחבות ואולי לנסות לדחוף סיבוב באמריקן נייטמר לפני שאני משחק בהם.

המשחק כל כך מהנה, אבל אחרי שאתה מתחיל להגיע לDungeons רמה 3 ואתה מסיים סיבוב שכל הדמויות השוות שלך נרצחו וכמות הכסף שנותרה לך זה -0, זה וואחד מתסכל.

Hollow Knight + Dark souls 3, מנסה לענות על השאלה - האם Hollow Knight מרגיש כמו טיול בפארק לאור החוויה המקבילה.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 19 יולי 2021, 14:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 19 יולי 2021, 15:04

Uncle Pey'j כתב:רטנרל מותקן אצלי מהיום הראשון עם הפס5,אבל דחיתי אותו כי רציתי לסיים עם מיילס ודימון סולס קודם.

*אהמ* אש *אהמ*... כלומר יש לפלאנקס חולשה מאוד משמעותית, מאמין שתוכל למצוא אותה :).
לא יעציב אותי מדי אם תעזוב את דימון סולס לטובת ריטרנל, כאמור ה-משחק ps5 בינתיים לטעמי, אבל כן יהיה חבל אם תוותר על משחקי FS על בסיס שלב אחד של דימון סולס.
תניח אותו בצד, תחזור אליו (או למשחק סולס אחר במבצע) כשיהיה לך זמן ופחות פיתויים.

Death, הולוו נייט קשה לא פחות מדארק סולס, בטח שמדארק סולס 3. בהמשך יש לו כמה קרבות בוסים אדירים ממש שדורשים הרבה, אבל ברגע שמגיעים לשלבי האתגר האופציונליים והצדדיים... דווקא דארק סולס הוא זה שנראה כמו טיול פתאום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יולי 2021, 15:27

Stick כתב:*אהמ* אש *אהמ*... כלומר יש לפלאנקס חולשה מאוד משמעותית, מאמין שתוכל למצוא אותה :).
לא יעציב אותי מדי אם תעזוב את דימון סולס לטובת ריטרנל, כאמור ה-משחק ps5 בינתיים לטעמי, אבל כן יהיה חבל אם תוותר על משחקי FS על בסיס שלב אחד של דימון סולס.
תניח אותו בצד, תחזור אליו (או למשחק סולס אחר במבצע) כשיהיה לך זמן ופחות פיתויים.

Death, הולוו נייט קשה לא פחות מדארק סולס, בטח שמדארק סולס 3. בהמשך יש לו כמה קרבות בוסים אדירים ממש שדורשים הרבה, אבל ברגע שמגיעים לשלבי האתגר האופציונליים והצדדיים... דווקא דארק סולס הוא זה שנראה כמו טיול פתאום.

או כן, אל תוותר על FS בגלל DS. הוא בהפרש פחות טוב משאר משחקי FS (דיסקליימר - לא שחקתי בDS2).

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 19 יולי 2021, 15:47

Death_119 כתב:

המשחק כל כך מהנה, אבל אחרי שאתה מתחיל להגיע לDungeons רמה 3 ואתה מסיים סיבוב שכל הדמויות השוות שלך נרצחו וכמות הכסף שנותרה לך זה -0, זה וואחד מתסכל.

Hollow Knight + Dark souls 3, מנסה לענות על השאלה - האם Hollow Knight מרגיש כמו טיול בפארק לאור החוויה המקבילה.

אני מאבד את כל הגיבורים הטובים בבוסים בגלגול השלישי שלהם, או שהם מקבלים של המחלה מהקורטיארד ואז הם כמעט לא שמישים. ברצב הזה לא יהיה לי עם מה להיכנס לאנג'ן הסופי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 יולי 2021, 09:59

Stick כתב:

*אהמ* אש *אהמ*... כלומר יש לפלאנקס חולשה מאוד משמעותית, מאמין שתוכל למצוא אותה :).

אני מרגיש שהעובדה שזה דו ממד כן קצת מגבילה את האתגר, הוא שם דגש מאוד גדול על ללמוד את המכניקות של היריב, כמו שקורה בקרבות בוס הטובים של DS, זה יאמר לזכותו. שוב, אני מאוד בהתחלה (רק 10 שעות במשחק פחות או יותר) ואני כרגע בקרב בוס מול הBroken vessel, הבוס הכי משמעותי שניצחתי היה הSoul tyrant, אז לא ראיתי עדיין כלום.

מה שכן, לדעתי יש המון בעיות של Level design במשחק, אין כמעט Benches יחסית, בטח יחסית לOverflow בDS3. כל המערכת Fast travelling היא מעצבנת, למעשה 90% מהזמן אני חוזר על עקבותיי שוב ושוב רק כדי להגיע לאיזה Vendor, גם העובדה שאני צריך לזכור מה זה כל סימן כמעט זה ממש מעצבן. גם זה שהוא לא מסמן מקומות חשובים שביקרתי בהם (כמו דלתות נעולות) ומכריח אותי לשים Markers כמו איזה מסכן.

אני מבין שהבסיס לזה זה הרצון לעודד Exploration וזה באמת מהות המשחק, לאבד את עצמך, אבל זה ממש מוגזם מה שהולך שם. גם ההליכות לחלק מהבוסים הם מאוד ארוכות שזה סתם מעצבן, זה לא אתגר, זה סתם מעצבן.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 יולי 2021, 15:31

יש בו כמה דברים מעצבנים ומן הסתם הוא לא מושלם (או מגיע לרמה של משחקי FS.. וסליחה מכל מעריצי HK פה), אבל הוא כן משחק נהדר לדעתי.
תמשיך להתקדם בו, הקושי שלו הולך ונבנה כל הזמן, להבדיל נניח ממשחקי סולס שבהם הסוף לא בהכרח קשה יותר מההתחלה, ואולי להפך.
השלבים האופציונליים שלו לקראת הסוף שהם לחלוטין שלבי אתגר, זה מסוג הדברים שאין לי מושג איך מישהו יכול לעבור. כלומר ראיתי כבר ביוטיוב שזה אפשרי, תאורתית, אבל לא הצלחתי להשאר שפוי מספיק זמן :).
אבל האתגר שם לפחות מבחנתי הגיע יותר מאתגרי פלטפורמינג באמת קיצוניים, וגם בקרבות הבוסים המאוחרים זה מביצוע של תנועות פלטפורמינג בתוך הרב ופחות קראית מהלכים ותגובות כמו בקרבות סולס קלאסיים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 יולי 2021, 15:11

Stick כתב:יש בו כמה דברים מעצבנים ומן הסתם הוא לא מושלם (או מגיע לרמה של משחקי FS.. וסליחה מכל מעריצי HK פה), אבל הוא כן משחק נהדר לדעתי.
תמשיך להתקדם בו, הקושי שלו הולך ונבנה כל הזמן, להבדיל נניח ממשחקי סולס שבהם הסוף לא בהכרח קשה יותר מההתחלה, ואולי להפך.
השלבים האופציונליים שלו לקראת הסוף שהם לחלוטין שלבי אתגר, זה מסוג הדברים שאין לי מושג איך מישהו יכול לעבור. כלומר ראיתי כבר ביוטיוב שזה אפשרי, תאורתית, אבל לא הצלחתי להשאר שפוי מספיק זמן :).
אבל האתגר שם לפחות מבחנתי הגיע יותר מאתגרי פלטפורמינג באמת קיצוניים, וגם בקרבות הבוסים המאוחרים זה מביצוע של תנועות פלטפורמינג בתוך הרב ופחות קראית מהלכים ותגובות כמו בקרבות סולס קלאסיים.

הוא משחק מעולה, אני לא מסוגל להפסיק לשחק בו. אני גם אוהב שהאתגר בו הוא לחלוטין לשנן את הmove set של הבוס לצד איזה Charms אני רוצה אסטרטגית, זה מכניקה סופר מגניבה.

אתמול הצלחתי לחסל את Lost Kin, הבעיה שהגעתי איליו עם 6 מסכות בלבד + שדרוג שני בלבד לNail ומספר בודד של Charms (גם ככה יש לי מספיק Notch לשניים בדרך כלל). נראה לי מתתי איזה 20 פעם, הוא לא קשה מבחינת הMove set אבל יש לו כל כך הרבה חיים שמאוד קל לפשל שם. עכשיו אני בWatcher knights, גם קרב מאוד כיפי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 יולי 2021, 18:32

קניתי את overcooked: all you can eay לפס5. יש לבן שלי אובססיה למשחק הזה ויש עכשיו מבצעים ב-PSN, הוא עולה כרגע 20$. אחד ממשחקי המסיבה היותר מהנים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 22 יולי 2021, 18:46

סופר כיפי,אחת הרכישות הכי מחזירות השקעה שהיו לי על הקונסולה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 יולי 2021, 18:49

Uncle Pey'j כתב:סופר כיפי,אחת הרכישות הכי מחזירות השקעה שהיו לי על הקונסולה.

יש לי את המשחק השני ב-GP, את המשחק הראשון בסוויטצ׳ ועכשיו את AYCE בפס5. הם ראו ממני לא מעט כסף אבל זה לגמרי משחק מעולה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 27 יולי 2021, 12:48

זהו, סיימתי את Hollow knight, השגתי רק את הסוף הראשון (מבין 5) ו-78% Completion מתוך 113%, לא יודע אם אמשיך עוד, בכל זאת 26 שעות ודיי ממצא, היה ממש מהנה. מניח שאחזור רק לסיים את השלב האחרון של Colosseum of fools.

טוב, לא יכלתי באמת לנטוש את המשחק, ממשיך עוד יומיים עד לAscent :). הרגתי את הSoul tyrant (הDream version) והמשכתי לWhite palace להשיג את החלק השני של המסכה.

אני חייב להגיד שהמשחק קל משמעותית מSouls עדיין לטעמי, הכל מוכוון סקילס, מאוד סביב ללמוד את הבוסים, אבל בגלל שמדובר בדו ממד זה מאוד מגביל את המדיום, בסוף לכל בוס יש 3-4 מהלכים, למדת אותם? זהו. שוב, לא הגעתי לקשים באמת כמו Radiance על שלל הגרסאות שלו, אבל עדיין עברתי לא מעט בוסים ובדרך כלל בניסיון הראשון או השני.

יש כמובן דברים פסיכיים כמו Path of pain, אבל זה ממש למזוכיסטים.

סתם מתוך סקרנות ולמי ששיחק במשחק בפורום, כמה המשכתם אחרי הסוף הראשון?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 31 יולי 2021, 15:02

Death's Door הוא המשחק הכי טוב שאתם לא משחקים כרגע. זהו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 יולי 2021, 17:28

Klayman כתב:Death's Door הוא המשחק הכי טוב שאתם לא משחקים כרגע. זהו.

המחשב שלי מתרסק מכל דבר קטן אני מחכה שיצא גם לפס5 ואשחק בו…
מה שכן, הוא לא התרסק לי בדמו של storyteller שהורדתי מסטים באמצע התצוגה של אנאפורנה… ממליץ בחום! כל כך חמוד ומיוחד

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 יולי 2021, 17:47

Laskin כתב:
Klayman כתב:Death's Door הוא המשחק הכי טוב שאתם לא משחקים כרגע. זהו.

המחשב שלי מתרסק מכל דבר קטן אני מחכה שיצא גם לפס5 ואשחק בו…
מה שכן, הוא לא התרסק לי בדמו של storyteller שהורדתי מסטים באמצע התצוגה של אנאפורנה… ממליץ בחום! כל כך חמוד ומיוחד

הוא לא הוכרז לפס5 עדין, מי יודע מתי זה יהיה. באמת קשה ל970 שלך להתמודד איתו כשהמשחק רץ על הx1?

רואה? היית צריך לקנות 980ti, הויכוח הנושן על sli יושב :!:

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 44 אורחים