Klayman כתב:Death's Door הוא המשחק הכי טוב שאתם לא משחקים כרגע. זהו.
קניתי אותו כבר, עכשיו רק מחכה שיהיה לי זמן לשחק בו
DrKeo כתב:ממתי DS עשה ניכוס תרבותי לעיצוב שלבים מעגלי? איפה השמאל האמריקאי כשצריך אותו?
Laskin כתב:ברור שה970 שלי יכול לאכול אותו אבל יש לי בעייה במחשב ואין לי כח לטפל בה, כל הזמן מתרסק לי במשחקים אפילו לא כבדים, כנראה צריך לנקות אותו כדי ש מאווררים יעבדו או משהו…
אז במקום לקחת את הסיכון שלא יעבוד לי אני אמתין קצת… מעריך שהמשחק הזה יגיע בחורף לפס5, קשה לי להאמין שהבלעדיות עליו היא לשנה, אבל גם אם כן אין לי ממש ברירה
Death_119 כתב:זה הרבה יותר מזה, אין צ'ק פוינטס באמת (לפחות לא בשלב בו אני נמצא), אתה מת אתה חוזר לתחילת השלב, אתה שותל נקודות של ריפוי ואתה צריך להחליט אסטרטגית איפה, מעט מאוד חיים והקרבות הם מאוד מוכווני סקילס בלי טעויות. זה ממש נראה כמו Dark souls light ובלי זה שאתה מאבד את כל הsoul points שלך, הוא פשוט לא קשה כמו DS.
גם הקרבות בוסים ממש מגניבים, לפחות האחד שצלחתי.
מצד שני יש גם אלמנטים של מטרואיד כנהוג בכל משחק שני בימינו ומקדשים וחידות כמו זלדה. זה פשוט משחק Exploration שלוקח את הטוב מהגדולים בז'אנר.
משחק ממש מגניב, ההמלצה במקומה, שיחקתי שעה וחצי ונהנתי מכל דקה. גם העלילה חביבה.
לא הייתי משחק בפיסי, אלא אם כן משחקים מעל טלוויזיה בסלון + Gamepad, זה משחק קלאסי לקונסולה.
לא להאמין שזה תוצר של שני אנשים, מצד שני גם לא להאמין שהThe ascent (לפחות בצד הטכני) הוא תוצר של 12. מי צריך AAA בימינו.
Klayman כתב:לא ידעתי שזה יוציא ממך כאלה אמוציות, קיאו. ההודעה הייתה מכוונת נטו לסטיק, בהקשר של סולז וכו'. אני יודע שהיו משחקים כאלה לפני כן, יהיו גם אחרי וכו'. יש כאלה שעושים את זה יותר טוב ויש שפחות. Death's Door הוא מהטובים שבהם
Klayman כתב:ראיתי הרבה השוואות לסולז וכו'. לדעתי תתעלם מהן לחלוטין, כי הן רק יאכזבו אותך. אולי בקטע של עיצוב העולם המעגלי/סולמות קיצורי דרך. אבל בכל השאר זה מאוד רחוק לדעתי.
Death_119 כתב:אין באג מעצבן קרה לי בDeath' door, בעולם השני Mr pot לא הגיע לדלת של הCeramic manner ולא פתח אותה, לא הבנתי שזה לא בגלל איזה חפץ שלא מצאתי ובזבזתי שעה לחפש איך להכנס לאחוזה. גם חיפושים אונליין לא עזרו, לא דווח על באג, כלום. בסוף התחלתי מההתחלה, בזבזתי עוד חצי שעה והפעם הדלת נפתחה. כבוד, לגלות באג שובר משחק, הראשון בעולם, כל כך כיף.
kririn כתב:אני משחק לאחרונה הרבה את דרגון אייג אורגין
זאת גירסת הx360 ,שאני משחק אותה דרך תאימות לאחור בגיים פאס
על הxsx שלי
זה המשחק הראשון בסדרה ,שכולם זמינים בגיים פאס
בכל מקרה המשחק מאוד מיושן מבחינת גרפיקה ומבנה
אבל עדין יתמכרתי אליו ,אני לא יכול לתת הסבר הגיוני למה
בגדול זה rpg מערבי שיצא במקור ב2009 ,אין בו משהו באמת רע
אבל גם לא משהו באמת טוב ,אבל אחרי כמה שעות משחק
התחלתי ליתמכר
וזה לא בגלל גרפיקה או משחקיות או עלילה או מוזיקה
אין לי הסבר הגיוני
Death_119 כתב:kririn כתב:אני משחק לאחרונה הרבה את דרגון אייג אורגין
על הxsx שלי
התחלתי ליתמכר
אין לי הסבר הגיוני
הראשון מעולה, יש לו עלילה ממש טובה, וגיימפליי לא רע על הקנוסולות למרות שהוא נבנה לשליטה של עכבר ומקלדת. באמת משחק טוב. על הבאים הייתי מוותר, הם פשוט dumbed down ברמת וגרועים כל אחד בצורה שונה.
Death_119 כתב:kririn כתב:אני משחק לאחרונה הרבה את דרגון אייג אורגין
על הxsx שלי
התחלתי ליתמכר
אין לי הסבר הגיוני
הראשון מעולה, יש לו עלילה ממש טובה, וגיימפליי לא רע על הקנוסולות למרות שהוא נבנה לשליטה של עכבר ומקלדת. באמת משחק טוב. על הבאים הייתי מוותר, הם פשוט dumbed down ברמת וגרועים כל אחד בצורה שונה.
swiss-the-engine כתב:מסתבר שיצאו סוף סוף ההרחבות של פרוסטפאנק לקונסולות!!! איך פספסתי! רכשתי מיד ומפעיל עכשיו!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים