משחקי 2022

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: משחקי 2022

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 פברואר 2022, 15:00

זכור לי שהיה איזה משהו שעיתונאים שיחקו לפני איזה שנה בערך ולא היה מחמיא במיוחד.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 פברואר 2022, 15:59

BiA כתב:נראה לי שהוא מגיע בהשקה לגיים פאס אז אפילו לא תצטרך :)

יאי! בתנאי שיהיה לי מחשב חדש באמת עד אז… תלוי באיזה *****ber הוא יוצא :)

סוויס - אני כאמור לא מצפה למשהו מאוד איכותי, אני רק רוצה לקחת סמים ולשחק בזה ;)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 פברואר 2022, 20:12

וואו הרשמים הנוספים שעלו היום לאלדן רינג לא משאירים מקום לספק - אני אשחק במשחק הזה קרוב להשקה… אחכה טיפה בטח כדי להיות בטוח שאין באגים שוברי משחק שיגרמו לי לאבד שעות רבות, וגם שינקו קצת ענייני ביצועים שתמיד יש… ובעיקר כדי שיהיו את הטיפים הכי טובים לעלות רמות מהר ;)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 פברואר 2022, 21:54

Laskin כתב:אני לא חושב שזה חריג בכלל, אמרתי את זה גם על המשימות בהורייזון וגם בFC וMGS5 ובאמת כמעט כל משחק עולם פתוח בדור הקודם וזה שלפניו, מלבד הוויצ'ר 3 ואולי עוד משחק או שניים. זה משהו שכמעט כולם נפלו בו בעיניי, ולא בגלל חוסר בכח אדם, מדובר בפרוייקטים גדולים במיוחד עם המון כח אדם, הרבה מעבר למספר האנשים שעבדו על ספיידרמן. פשוט כשעבדו עליהם הנוסחה עדיין הצליחה, עדיין לא לחלוטין נמאסה, וחשבו שיחליקו להם על זה. והאמת, די החליקו לרבים מהם על זה.

לא שחקתי בהורייזן, אבל יוביסופט תמיד עושה את זה (לא חמור כמו ספיידרמן, אבל תמיד) כי יש להם פרקטיס ממש רע של פיתוח ובגלל זה הם קבלו את הכינוי ״משחקי יוביסופט״, והרי זה לא בדיוק כינוי חיובי. ועדין, ספיידרמן יותר גרוע בנושא מרוב משחקי יוביסופט שאני שחקתי, ואתה גם כמובן מצפה ליותר מצד א׳ של סוני מאשר יוביסופט. וכמובן שאסור לשכוח שכל המשחקים האלה של יוביסופט מקבלים 8 נמוך או 7, והרפטטיביות וערימות האייקונים הם אחת הסיבות לזה. משחקי יוביסופט הם בתקציב וזמן מוגבל, הם תמיד מתרסקים לקו הסיום, אז אני לא יודע אם הייתי לוקח דוגמה מהם. זה בדיוק מה שאינסומניאק צריכים, יותר זמן ויותר כוח אדם, יוביסופט בחיים לא יעשו את זה. יוביסופט לא יתנו למשחק AC להתבשל 5 שנים בתנור עם צוות ענק.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 פברואר 2022, 22:17

Laskin כתב:וואו הרשמים הנוספים שעלו היום לאלדן רינג לא משאירים מקום לספק - אני אשחק במשחק הזה קרוב להשקה… אחכה טיפה בטח כדי להיות בטוח שאין באגים שוברי משחק שיגרמו לי לאבד שעות רבות, וגם שינקו קצת ענייני ביצועים שתמיד יש… ובעיקר כדי שיהיו את הטיפים הכי טובים לעלות רמות מהר ;)

מה? למה? זה עדיין משחק סולז קשוח מאוד. לדעתי הוא נראה יותר קשה מסקירו אפילו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 פברואר 2022, 00:14

Klayman כתב:
Laskin כתב:וואו הרשמים הנוספים שעלו היום לאלדן רינג לא משאירים מקום לספק - אני אשחק במשחק הזה קרוב להשקה… אחכה טיפה בטח כדי להיות בטוח שאין באגים שוברי משחק שיגרמו לי לאבד שעות רבות, וגם שינקו קצת ענייני ביצועים שתמיד יש… ובעיקר כדי שיהיו את הטיפים הכי טובים לעלות רמות מהר ;)

מה? למה? זה עדיין משחק סולז קשוח מאוד. לדעתי הוא נראה יותר קשה מסקירו אפילו.

לא יודע, נשמע שאפשר לשחק מלוכלך כאן ולהיות OP, אני כמובן אחכה לביקורות אבל הרבה דברים פה נשמעו לי מגניבים מספיק כדי לנסות

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 פברואר 2022, 00:40

ששש, קליימן! מה אתה עושה? עד שלאסקין מוכן לתת צ'אנס למשחק של from? :)

בעל אופן כן, מדברים ברשמים כמו שכבר שמענו שאכן אפשר לדלג על אזורים קשים בחסות העולם הפתוח ולחזור אליהם מאוחר יותר. אני לא יודע מה יהיה בהמשך, אבל לפחות זה אומר שלשחקן חדש בשעות הראשונות לא יהיה קיר בלתי עביר שהוא יהיה חייב לפגוש שוב ושוב עד שהוא יוכל להתקדם.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 פברואר 2022, 01:02

לול, אני כבר מחכה לפוסט הפרישה הזועם של לאסקין מאלדן רינג זה בטח יהיה משהו כמו : "אני מנהל חברה של 100 עובדים למען השם, אין לי כוח לעבוד גם מהבית עם המשחק הזה"

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 פברואר 2022, 06:56

Stick כתב:ששש, קליימן! מה אתה עושה? עד שלאסקין מוכן לתת צ'אנס למשחק של from? :)

בעל אופן כן, מדברים ברשמים כמו שכבר שמענו שאכן אפשר לדלג על אזורים קשים בחסות העולם הפתוח ולחזור אליהם מאוחר יותר. אני לא יודע מה יהיה בהמשך, אבל לפחות זה אומר שלשחקן חדש בשעות הראשונות לא יהיה קיר בלתי עביר שהוא יהיה חייב לפגוש שוב ושוב עד שהוא יוכל להתקדם.

קשה לי להאמין שיהיו מספיק אזורי farming שיוכלו לעלות בהם כ"כ הרבה רמות וכך לבטל את הקושי של המשחק. המשחקים האלה יותר קשים לרוב השחקנים, וזה בסדר, אבל הם לא משימה בלתי אפשרית.

אישית, אני לגמרי על הגדר עם elden ring. הוא נראה הרבה יותר dark souls מ sekiro, ואני לא ממש מתחבר לסגנון המשחקיות הזה. בסקירו הרגשתי שהם הפכו את ה מכניקות על הראש, למשהו שהרגיש לי יותר כיפי. מה גם שבסקירו היה סיפור ברור ודמות ראשית שהיא לא פלקט.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 11 פברואר 2022, 07:43

תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 11 פברואר 2022, 12:21

Klayman כתב:

קשה לי להאמין שיהיו מספיק אזורי farming שיוכלו לעלות בהם כ"כ הרבה רמות וכך לבטל את הקושי של המשחק. המשחקים האלה יותר קשים לרוב השחקנים, וזה בסדר, אבל הם לא משימה בלתי אפשרית.

אישית, אני לגמרי על הגדר עם elden ring. הוא נראה הרבה יותר dark souls מ sekiro, ואני לא ממש מתחבר לסגנון המשחקיות הזה. בסקירו הרגשתי שהם הפכו את ה מכניקות על הראש, למשהו שהרגיש לי יותר כיפי. מה גם שבסקירו היה סיפור ברור ודמות ראשית שהיא לא פלקט.

כל עוד האויבים עושים ריספון (ועד היום הם עשו), תמיד תוכל לעשות פארמינג.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 פברואר 2022, 13:31

Klayman כתב:

השלבים עצמם אמנם יכולים להיות מאתגרים, אבל שחקנים חדשים בעיקר נתקעים בבוסים מסוימים.
זה לא עניין של אזור פארמינג, להיפך, בלי לחזור על אותו אזור שוב ושוב, יש לך עולם פתוח שלפי הרשמים אתה יכול ללכת לכל מקום ולכל כיוון בו בכל זמן. אז אם תלך לבוס הראשון ישר על ההתחלה או אם תלך אליו אחרי 20 שעות של חקירה, ברמה 100 ועם נשקים משודרגים, מן הסתם זה משנה משמעותית את הקושי של הקרב.

לעומת זאת אם נתקע נגיד בבלאדבורן על הבוס הראשון, אין לך שום דבר שאתה יכול לעשות מלבד להמשיך להלחם בו עד שתנצח, או לחזור להסתובב בשלב הראשון שכבר עברת, ולהתחזק לאט מאוד מפארמינג יבשושי. בנוסף זה לא שתמצא נשקים נוספים או שדרוגים כל הזמן כמו באלדן רינג, זה יהיה אותו מקום.

לצד זה גם בעולם עצמו בחסות הסוס אין שום בעיה לברוח מקרבות או מבוסי שדה ולחזור מאוחר יותר, או לא לחזור בכלל. מכניקת ההתגנבות של סקירו נמצאת פה, בהחלט יכול לעזור.
בנוסף נראה שהם הלכו all in על אופציות בחירה וגיוון במערכת הקרב, להבדיל מסקירו שם מי שלא הצליח ללמוד לשחק את המערכת הספציפית היה בבעיה רצינית.

בקיצור, נראה שבכל הקשור לשחקנים חדשים הם במכוון מאפשרים הרבה יותר מבעבר. אלדן רינג באמת נראה לי כמו משחק from ראשון טוב לשחקן חדש, זה גם מה שאומרים ברשמים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 פברואר 2022, 13:41

לדעתי הקושי של המשחק לא פחות הבוסים כמו שזה העובדה שכל אויב פשוט ככל שיהיה יכול להרוג אותך בכמה מכות (במקרה הטוב).

אבל בלי קשר בדואר סולס 3 קוסם עושה את המשחק למשמעות ת יותר קל.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 פברואר 2022, 12:36

בשביל הפרנציפ אני הולך ללכת על הקלאס של הסמוראי באלדן רינג :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 13 פברואר 2022, 13:22

Laskin כתב:

אם באמת המשחק יוצא ב-2022 - אני כל כך קונה אותו במחיר מלא בהשקה, לא אכפת לי אם העלילה והדיאלוגים יהיו סופר קרינג'יים וחובבניים, לא אכפת לי אם יהיה משחק של 5 שעות, או שיהיה פשוט מדי או מוזר מדי... אני פשוט רוצה לתרום את כספי לאנשים שעושים דברים יצירתיים כמו מה שראיתי הרגע בטריילר.
אם בנוסף למקוריות גם יהיה פה משחק באמת טוב - מישהו חייב להשקיע בהם סכומים אדירים למשחק הבא, הטריילר הזה הוא הדבר הכי מגניב שראיתי בז'אנר מאז ביושוק אינפיניט.

הוא מגיע חינם לGamepass בהשקה, רמז, רמז :D. נראה כמו Bioshock 4 - גרסאת USSR. לא להאמין שזה מגיע מסטודיו אינדי, זה נראה טוב מרוב השוטרים מסוגו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 פברואר 2022, 13:28

כן, אם יהיה לי מחשב טוב עד אז... אבל אני אשמח להוציא את הכסף שלי ולשלם להם עבור היצירתיות המתפוצצת.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 14 פברואר 2022, 14:12

מסתבר שקרוספייר יצא לפני כמה ימים ורוב התעשייה שכחה ממנו כי הוא קיבל עד עכשיו ביקורות בודדות, אבל כולם באיזור ה 40-50. ומצד אחד זה מפתיע כי רמדי, מצד שני זה לא לגמרי מפתיע כי מייקרוסופט פשוט הפסיקה לשווק אותו בשלב מסוים, כנראה ידעו מה יש להם ביד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 פברואר 2022, 14:24

כבר היו רשמים עליו לא מזמן ואמרו שכל מה שרואים בפרסומות שלו זה בולשיט והמשחק פשוט לא נראה ככה, אני לא יודע כמה יד לרמדי בשיט הזה אבל נראה לי שהם סתם מכתימים את השם שלהם, מיותר לחלוטין...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 פברואר 2022, 15:35

זאת הייתה עבודת שכירי חרב כדי לעשות כסף לסטודיו, נשמע שהתוצאה יצאה קטסטרופה. לא יודע, עדין בא לי לנסות אותו, יש את אחד משני הקמפיינים ב-GP. אפילו שחקתי תקופה במשחק מובייל הנוראי של רמדי באייפון, אני לא יכול שלא לפחות לנסות משחק רמדי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 14 פברואר 2022, 17:29

לא רק הורייזן קיבל ביקורות היום, גם הtotal war החדש יוצא בעוד יומיים ומקבל ביקורות נהדרות.
זה יהיה משחק הוורהאמר האחרון של הסדרה, ולמרות שאני מעדיף את המשחקים ההיסטורים (מאוד מחכה למדיאיבל 3 במנוע של three kingdoms...), בהחלט יש בהם משהו מיוחד, והקמפיינים בדרך כלל מאוד מוצלחים ומעט לינאריים/סינימטיים יותר מהמשחקים ההסטוריים.

אם אני זוכר נכון הוא מגיע לגיימפאס ביום ההשקה.
בכל מקרה, כמובן שאין לי זמן אליו עכשיו :).
מה זה לעזאזל החודש הזה? הייתי מסתפק רק באלדן רינג כדי לסגור חודש שלם אבל זה פשוט לא נגמר. עכשיו גם נשמע שהפאץ דור הבא לצד התיקון הגדול ביותר לסייברפאנק יגיע בימים הקרובים...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 פברואר 2022, 21:55

אני אתחיל את אלדן רינג בטח באמצע אפריל ככה, אחרי כמה פאצ׳ים ואחרי שאסיים לגמרי עם הורייזון.
אני מקווה שלא תהיה לי בעייה לשחק בו במקביל לGT :/
אוף, באמת מלא משחקים, רק שגוסטווייר טוקיו לא יצא ממש טוב

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 פברואר 2022, 21:57

ברור שהוא ייצא טוב מיקאמי המלך סירב לעבוד על הריימיק של רזי 4 רק כדי שהוא ייצא טוב :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 פברואר 2022, 22:39

אם זה מעודד, נראה לי שרוב 2022 די מתה עד סביבות הקיץ.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 פברואר 2022, 23:50

GT יכול להחזיק אותי עד שיצא GOW אבל אשמח לגיוון, אז אם אתחבר לאלדן רינג אז אני באמת מסודר

וואו כמה שאני רוצה להתחבר אליו…

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 15 פברואר 2022, 00:03

אני מאמין שכל מה שאתה צריך זה צ'אנס אמיתי עם המשחק ולא לפרוש גם אם ממש בהתחלה זה טיפה יחרוק.
זה אולי מאתגר במידת מה בהתחלה אבל אני חושב שמה שצריך זה רק להבין כמה ניואנסים באיך המשחק מצפה שתשחק בו, זה לא באמת מפלצת קושי בלתי עבירה שצריך לפתח יכולות גיימינג מיוחדות בשבילו.
ושווה לך לתת את הצ'אנס כי כשתבין את זה מנסיון, וכשהכל יתחבר לך, הם משחקים ממש ממש טובים :).

בנוסף, די, from כבר 'התבגרו' מעט מהתקופה המרדנית (יענו) שלהם וכבר כמעט ואין שטיקים של מוות זול, של ריצה ממושכת לקרבות, או החבאה מכוונת של מכניקות חשובות. הם לא יהפכו את עורם לגמרי, אבל אלדן רינג זו ההזדמנות שלך לקפוץ.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 22 אורחים