Stick כתב:אגב, בדארק סולס 1 יש אופציה לעשות דאונגרייד לאבני שדרוג, זה יכל להיות אחלה פתרון גם כאן.
חקרת למקומות רחוקים מדי ונתקעת רק עם אבני שדרוג מתקדמים יותר? תוותר על חלקם ותייצר עוד אבנים בסיסיות.
Stick כתב:אה? למה אי אפשר? אני משחק melee בלבד וזה קרב שנצחתי בלי בעיות בכלל. הייתי צריך רגע לבדוק על איזה קרב אתה מדבר כי אפילו לא זכרתי אותו. כאילו, זה גם לא היה קרב טוב במיוחד, סתם קרב, אבל אני לא מבין את התלונה על הmelee.
לגבי הפוליש אני האמת ממש לא מסכים, אבל אשמור את הסיכום שלי לסוף המשחק. אני כן חשבתי על זה כבר שזו פעם ראשונה שאני אוהב פשוט 100% מהתוכן המרכזי של המשחק, לא קרב חי אף פעם עם משחק from.
אז כן, יש כמובן מבוכים סופר קטנים ולא ממש מעניינים בעולם הפתוח, זה באמת כנראה תוצאה של הגודל, אבל הם עניין של כמה דקות ואםילו הם נהיים מורכבים ומוצלחים יותר בהמשך.
כל התוכן המרכזי (לא רק ההכרחי, גם מבוכים גדולים אופציונליים לדוגמה) פשוט אדיר בעיניי.
אגב, בדארק סולס 1 יש אופציה לעשות דאונגרייד לאבני שדרוג, זה יכל להיות אחלה פתרון גם כאן.
חקרת למקומות רחוקים מדי ונתקעת רק עם אבני שדרוג מתקדמים יותר? תוותר על חלקם ותייצר עוד אבנים בסיסיות.
Stick כתב:תשמע אני באמת לא זוכר, יש לי אמנם קשת אבל אני משתמש בה ממש למקרים סופר ספציפיים, לא סביר שעשיתי את זה בקרב הזה כי אני מניח שהייתי זוכר (אבל אולי...?)
אני כן משתמש הרבה בהתגנבות. אם זה הקרב שלפני שהופכים את הטירה ולא אחרי זה, אז יש סיכוי טוב שעליתי על הפלטפורמה שמעליה בנסיון להתגנב ואז קפצתי עליה מלמעלה עם plunging attack.
באמת קשה לי להגיד, היו כל כך הרבה קרבות במשחק הזה, אבל זכור לי משהו בסגנון.
בכל מקרה הופתעתי מהאמירה שלך ובכלל לא שמתי לב שהיא מתרחקת כשמתקרבים אליה בשלב הזה, ככה לא שיחקתי בטוח כי זה משהו שלא ידעתי בכלל, רק עכשיו ראיתי את זה.
וזה גם די סביר לצפות ממך שתהיה לך יכולת לעשות נזק מרחוק למקרים מאוד ספציפיים, בטח לקרב כמו זה שלא באמת נותן משהו. זה לא שצרך לעשות את כל הקרב בצורה אחרת, ראיתי שאפשר רק להוריד את הנזק האחרון עם קשת נגיד, זה די סביר...
יש גם פאזלים קטנים שחייבים איזשהו משהו לטווח רחוק, שם אני הדרך כלל משתמש בקשת. יש עוד המון אופציות כמובן.
Stick כתב:על איזה דבר אתה מדבר בקשר לקווסטים? מעניין אותי אם פספתי את זה או לא.
idan כתב:Stick כתב:על איזה דבר אתה מדבר בקשר לקווסטים? מעניין אותי אם פספתי את זה או לא.
מניח שמצאת את הקוסם ב stormville castle (ההוא שהם הראו בחומר השיווקי של המשחק, בתצוגת גיימפלי), מניח שהוא הגיע ל hub. התקדמת איתו לאנשהו?
idan כתב:חשבתי שכתבת שיש לך חנית+7 ובגלל זה אין לך אינטרס לשדרג חרב אחרת שאהבת (גם הבאת תמונה של אותה חנית), אבל כנראה פשוט לא הבנתי נכון.
ואני מבין שזו עובדה שהיה לך מסלול שונה ששרטטת לעצמך שגרם לכך שלא היית עם הנשק הכי חזק שיכל להיות לך בנקודה הזאת במשחק וזה משהו שמתסכל אותך, אבל גם יכלת לשרטט לעצמך מסלול שיעשה אותך OP לחלוטין תוך שעות בודדות, ברמה "ששוברת" את המשחק, וגם יכלת לשרטט מסלול קשה בהרבה שאתה לא מגיע איתו לרמה 37 לפני margit. אז ברור שזה משנה, להחלטות שלנו יש משמעויות אני מניח. כאילו התקשת לטענתך אבל הלכת בכל זאת למקומות קשים יותר, זאת חתיכת בחירה מודעת.
אני גם נגסתי טיפה באיזורים מתקדמים יותר, בעיקר על תקן תייר, כי זה מסקרן וכו', אבל בכל שלב היה ברור לי מה הרמה האמיתית שלי ושאני לא באמת אמור להיות ב Caelid גם כאשר נשלחתי לשם בתחילת המשחק למערה, כי פשוט פירקו לי את הצורה. ידעתי איזה תוכן אני "כשיר" לעשות, בדיוק כמו שהיה ברור לי לי בדארק סולס שלרדת לאיזור עם השלדים בתחילת המשחק זה לקחת את הדרך הלא שגרתית.
אבל בכל שלב יכלת להבין שקשה לך ולעשות תוכן באיזורים שיותר מתאימים לרמה שלך, לא גריינד, לא סוד מיוחד שאתה צריך לגלות, פשוט לשחק את המשחק ולעשות תוכן איכותי שנמצא באיזורים ההתחלתיים. אני חזרתי לשם שוב ושוב גם אחרי שסיימתי הלגסי דאנג'ן הראשון. אתה יכול להשתגר לכל מקום במפה, שום דבר לא מגביל אותך. אז אתה יכול להחליט שדווקא את התוכן הזה לא תעשה, ולא תמצא את כל הכלים הבסיסיים שנמצאים באיזור הראשון, ואתה גם לא תחקור את האיזור השני ובגלל זה לא תמצא את האייטם שנותן לך לקנות את כל האבנים, ואתה גם תחליף נשק שכבר השקעת בו למרות שיש לך משאבים מוגבלים (אבל מספיק בשביל להגיע בדיוק לאן שאתה צריך, עם אספת כל מה שיש במבוך הראשי) והמשחק יהיה אמור לתגמל אותך על כך, כמו שהוא מתגמל את מי שחקר, עשה תוכן ומצא אותם. סבבה, כאילו אין לי מה להגיד חוץ מכך שזה כנראה לא המשחק הזה, הוא לא יעזור לך בצורה שאתה מצפה כנראה וקח את זה בחשבון להמשך. ואני מניח שהם יכלו לשים אבנים רגילות גם במקומות מתקדמים יותר (ובמידה מסוימת זה נכון, אני יסביר בהמשך), אבל אז שחקנים אחרים אולי היו מתבאסים על ה loot הפחות שימושי. עבורי זה נון אישו לחלוטין ואני חושב שזה מעוצב טוב יותר איך שזה, בצורה הדרגתית, אבל אין לי בעיה גדולה גם עם הפתרון שלך. אבל זה מה שזה, פחות מעניין אותי הויכוח על העיצוב ובעיקר מטריד אותי שתמשיך ללכת בצורה מסוימת והמשחק ימשיך לבאס אותך. אז אני אומר שאם אתה לא יכול להתחייב למשחק, בין אם זה עניין של זמן או כמות הקשב שאתה יכול להקדיש לו, אז לדעתי פשוט תשקול מדריך לדברים הבסיסיים האלה. תבדוק איפה נמצא כל מקום שנותן את האייטם שמאפשר לך לקנות אבנים (יש כזה לכל רמה של אבנים) ותסמן לך במפה. לא אידיאלי אולי, ותחשוב שזה פתרון לעיצוב רע וגו', אבל אולי לגמרי ישפר לך את החוויה.
idan כתב:ושוב, זה לא קשור ל drop rates. אף אחד לא בונה על כך שאויבים יפילו אבנים בשביל שיהיה לו כל מה שצריך, למרות שגם זה יכול לקרות. ומה שאמרתי בקשר למכרה הוא מאוד פשוט, יש כאלה בכל העולם. עצם העובדה שלא ראית אפילו אחד כזה חוץ מההוא הקשה שגם אליו מגיעים במקרה והם גם חוצבים סוג אבנים אחרות, זה אומר לי שאתה פשוט לא חושף תוכן במשחק. זה קיים ברוב האיזורים לדעתי עד עכשיו, וכל האויבים האלה במכרות מפילים בדיוק את האבן שידרוג שאתה צריך ברמה 1, גם באיזורים מתקדמים יותר לדעתי. ולמה זה שקוף? כי הם ליטרלי עובדים במכרות וחוצבים את האבנים שאתה משדרג איתם נשקים, ולחלקם אפילו יש על הגב שק כזה שמלא באבנים.
idan כתב:בקשר לנשקים, אני לא חושב שזה כשל של המשחק. קודם כל כי אני לא חושב שקריטי לי לדעת עם חרב X תעשה בסוף 10 יותר נקודות נזק מאשר חרב Y וככלל אני יודע שכולם לגיטימיות. שנית כי אני גם יכול לראות את הנזק ההתחלתי שלה והסקיילינג ולדעת אם הנשק יהיה קצת יותר או פחות חזק, אבל בעיקר כי מעניין אותי יותר אם יש לה move set שאני אוהב ויהיה לי כיף לשחק איתו, או בכלל פרקטי לאיך שאני משחק. הרי במשחקים של FROM אתה יכול לסיים את המשחק גם עם הנשק ההתחלתי שלך אם אתה ממש מתחבר אליו. ואני לא מדבר כאתגר, לסיים את המשחק עם נשק חלש, אלה בצורה ליגטימית ומאוזנת לחלוטין. אתה בוחר את הנשק שאתה אוהב, לא את הנשק עם המספר הכי גבוה. זו פילוסופיה שונה לעניין מכל משחק תפקידים אחר בערך, זה כן, אבל אני אוהב את זה. אם זה היה כמו משחקים אחרים אנחנו פשוט היינו מחליפים לאותם נשקים באותם נקודות במשחק, כי באופן טבעי כל פעם היית לוקח את זה עם המספר הגבוה יותר וזה פשוט היה הופך את ה playthrough של כל אחד מאיתנו להרבה יותר זהה.
InterAl כתב:אתה לא חייב להיכנס למכרה ספציפי בשביל אבנים רמה אחת, מספיק שתדהר ב-overworld עם הסוס ברדיוס מסוים סביב נקודת התחלת המשחק ותמצא לא מעט, ממה שזכור לי. איך היית אמור לדעת את זה? אפשר לומר שהגיון בריא, כי הגיוני שאבנים רמה אחת יהיו קרובים להתחלה. אבל מצד שני, באמת מאוד קל לא לשים לב לנתיב המסע שלך ואיזה מקומות כבר חקרת (למה לא מימשו fog of war בסיסי?). כלומר אלא אם אתה עורך רישום כלשהו ידנית, סביר שתחזור שוב ושוב למקומות שכבר ביקרת רק כדי לוודא שבאמת היית שם ולא פיספסת משהו. מה שכן, הדרגה של האבנים נותנת לך אינדיקציה לגבי האם אתה נמצא באזור הנכון לרמה שלך. כלומר, אם אתה עם נשק +2 ואתה מוצא לא מעט אבני רמה 3, אתה יודע שאתה נמצא באזור מתקדם מדי, כי אתה עדיין צריך אבני רמה 1, ולכן אתה צריך לחזור/למצוא אזור שכולל אבנים ברמה שאתה צריך. הבעיה שצריך לזכור את האזורים, ואין לי כוח לערוך רישום ידני.
Stick כתב:הוא הלך לישון אצלי בדיוק כשרני הלכה לישון, וזה היה רק אחרי חלק מסוים בקווסט שלה. הנחתי שזה קורה בכוונה ביחד אבל אולי... לא?
בכל מקרה אם אני מבין נכון בין השורות אז יש איך להעיר אותו או משהו כזה? אני לא הערתי אותו בשום שלב, וכרגע זה כבר נראה קצת מאוחר מדי בוא נגיד.
כל מה שהוצאתי ממנו היה לפני שהוא ורני הלכו לישון, ואחרי זה הקווסט שלו כביכול התחבר לקווסט אחר, אבל בהחלט יכול להיות שבקטעים האלה ובקווסט השני כן פספסתי.
InterAl כתב:אתה לא חייב להיכנס למכרה ספציפי בשביל אבנים רמה אחת, מספיק שתדהר ב-overworld עם הסוס ברדיוס מסוים סביב נקודת התחלת המשחק ותמצא לא מעט, ממה שזכור לי. איך היית אמור לדעת את זה? אפשר לומר שהגיון בריא, כי הגיוני שאבנים רמה אחת יהיו קרובים להתחלה. אבל מצד שני, באמת מאוד קל לא לשים לב לנתיב המסע שלך ואיזה מקומות כבר חקרת (למה לא מימשו fog of war בסיסי?). כלומר אלא אם אתה עורך רישום כלשהו ידנית, סביר שתחזור שוב ושוב למקומות שכבר ביקרת רק כדי לוודא שבאמת היית שם ולא פיספסת משהו. מה שכן, הדרגה של האבנים נותנת לך אינדיקציה לגבי האם אתה נמצא באזור הנכון לרמה שלך. כלומר, אם אתה עם נשק +2 ואתה מוצא לא מעט אבני רמה 3, אתה יודע שאתה נמצא באזור מתקדם מדי, כי אתה עדיין צריך אבני רמה 1, ולכן אתה צריך לחזור/למצוא אזור שכולל אבנים ברמה שאתה צריך. הבעיה שצריך לזכור את האזורים, ואין לי כוח לערוך רישום ידני.
idan כתב:נדב, גם אני לא ידעתי אחרי 25 שעות איפה המקום שקונים אבנים דרגה 1. היו לי אבנים כי עשיתי תוכן באיזור הראשון, במערות, בגשרים, בטירות, על גופות של אויבים, מתחת לגפיים של טרולים, בכל מיני נקודות עניין במפה. זה לא במקום אחד, זה יותר כמו 20 כאלה. כולם באיזור הראשון שלדעתי במובהק אפשר להבין שהוא הכי קל במשחק, גם אם יש לך פה ושם איזה אויב חזק יותר. כאילו, הוא גם האיזור הראשוני, אתה מתחיל שם את המשחק, מה יותר ברור מזה? מניח שלא חשבת שהתחלת ב end game.
אולי גם קיבלתי מ drops שהייתי במכרות, לא יודע, אבל כן, יש כאלה שמפוזרות בעולם ושם אפשר לעשות גם FARM, אבל מרגע שאתה יכול לקנות זה כבר לא רלוונטי. והאבן מהסוג השני במכרה היא ב Somber Smithing Stone ששאלתי אותך פעמיים אם יש או אין לך, תבדוק.
ולא, זה לא נכון שהמשחק לא מסביר לך שום דבר. הוא מבקש ממך דבר פשוט, לקרוא את התיאור של האייטם ולהבין במה מדובר -
Shard of smithing stone drained of color.
Strengthens special armaments to +1.
Special armements with unique characteristics cannot be
strengthened with colored smithing stones. Number of steps and
amount strengthened differ from standard equipment.
מהתיאור הזה אתה יודע שמדובר באבן אחרת, אבן לנשקים מיוחדים. היא גם נראית אחרת מן הסתם. גם מוסבר לך שתהליך השידרוג הוא אחר וזה בדיוק מה שהסברתי לך קודם, אתה צריך רק אבן אחת לכל שידרוג, וכל שידרוג כזה שווה בערך 3-2 רמות של נשק רגיל. אתה גם פשוט תראה את זה שתלך לנפח.
אותו דבר בקשר לאייטם שטענת שדורש תהליך מאוד מסובך בשביל לפתוח את האופציה ולך תבין שאתה צריך למסור אותו וכו', למרות שרשום בתיאור שלו במפורש בדיוק מה צריך לעשות -
The bell bearing of a miner who once dug for smithing stone.
Offer to the Twin Maiden Husks at the Roundtable Hold to gain access to the following items:
Smithing Stone (1)
Smithing Stone (2)
Glintstone Scrap
יותר ברור מזה לא יכול להיות (ובכל מקרה אם תדבר איתה תראה שזה נותן לך אופציה בדיאלוג). עכשיו אפשר להגיד שזו ציפייה מוגזמת מצד המשחק שאשכרה תקרא את התיאור של הפריטים שאתה מרים. אינטר נראה לי אמר שאין לו זין לזה ומדובר בחרא של דבר. וסבבה, זה מה שזה. אבל לשחק במשחק FROM השלישי, רביעי או חמישי שלך ולא להבין שהמשחק דורש ממך לקרוא תיאורי פריטים בשביל להבין מה העניין שלהם? לשחק בדארק סולס 3 ועדיין להיות מבולבל מהקונספט של שני סוגי אבנים שונות באלדן רינג? נראה לי מוזר להגיד שזה לא על השחקן, כאשר מתעלמים לחלוטין מסט החוקים של המשחק, חוקים שאתה כבר אמור להכיר. אבל סבבה, לא מתכוון להדביק עליכם שום דבר, פשוט לא יכול להזדהות עם החוויה שלך. אין לי מה להגיד יותר מזה, אני סבבה לגמרי שתחזיק בדעה שזה חרא של עיצובואתה יודע מה, כנראה שהוא לא מעוצב עבור כל סוג של צורת משחק, מקבל את זה.
ודודי, אין שום סיכוי שאתה "אמור" להיות עם נשק +8 באיזור שאתה נלחם ב Cruisible knight בפעם הראשונה שאתה רואה את המתקן שמפעיל אותו. אתה יכול להיות עם+1 או +2 או +3 או כלום, אבל ממש לא +8, לא בצורת משחק סטנדרטית. אתה יכול לראות גם בלינק שהבאתי קודם לנדב איזה רמה הנשק שלך אמור להיות שם.
עכשיו זה זה שיש אויבים קשים יותר שמפוזרים בדרך, במקרה הזה אופציונלים לחלוטין, שאתה גם ממש צריך להפעיל בשביל לעשות, זה ממש לא אומר שזו הרמה שעל פיה אתה אמור לשפוט את הקושי של האיזור. זה חדש לך? בדארק סולס 3 לא היה אויב קשוח עם katana בתחילת המשחק ליד ה Firelink Shrine? חשבת שזה משהו שאתה חייב לעשות בתחילת המשחק, או שזה אתגר אופציונלי? יש בוס אופציונלי שמופיע באיזור הראשון רק בלילה (לא הפרשים) ליד איזה מדורה. הוא כנראה הדבר הכי קשה שנלחמתי בו במשחק חוץ מהבוס הראשי שכתבתי עליו לפני כמה ימים. לפחות הוא היה כזה ביחס לנקודה במשחק שנלחמתי בו. וזהו, זה לגמרי בחירה שלך, אתה יכול לקחת את האתגר ולנסות להביס אותו, ואתה יכול לסמן לך במפה את המיקום שלו ולחזור אליו שאתה חזק יותר. כך או כך, זה הטבע של משחק עולם פתוח ובוודאי משחק סולס עולם פתוח, וגם אם אני טועה לחלוטין בקשר לשידרוגים ואתם צודקים, לא מבין איך אפשר להכחיש את זה. האיזור הזה קל יותר כי רוב מוחלט של האויבים הרגילים שאתה פוגש כל מטר קלים יותר במובהק מאיזורים אחרים. הם עושים לך יותר נזק ומקבלים יותר נזק, ככה פשוט. ולא, הוא לא קשה יותר כי יש בוס שטח מאוד קשוח על סוס בדקה הראשונה של המשחק, או במקרה הזה בוס שאתה ממש צריך להפעיל מתקן בשביל שהוא יופיע.
ואני טענתי שאתה יכול לשדרג לפחות נשק אחד מהטעם הפשוט שיש לך את כל החומרים הדרושים במבוך הראשי, שאת זה לפחות אני מניח שכולנו עשינו. אבל האמת שיש לך במבוך גם את את כל החומרים לנשק מיוחד. אז הדרך הראשית ביותר מאפשרת לך שני נשקים לפחות, אם חקרת את המבוך שלה כמו שצריך. עם עשית תוכן גם בעולם הפתוח, אז יש לך מספיק חומרים לכמה וכמה נשקים ברמה הזאת. אז אני מניח שהתשובה היא שאתה צריך לפתוח תוכן עבור זה ומהניסיון שלי זה אפשרי והרבה הרבה יותר מכך..
אבל אני כנראה לא יוכל לשכנע אתכם שזה בנוי בצורה טובה או ההפך, כי כנראה שזה משהו שבברור מחמיא לצורת משחק שלי ופחות לשלכם. אבל אני אומר כעובדה שזה המשחק FROM שנתן לי הכי הרבה חופש וגיוון עם כמות הנשקים שאני יכול להתקדם איתם ועוד לא מצאתי את החפץ שמאפשר לי לקנות שידרוגים מעל +6 והמקבילה של זה באבנים המיוחדות (אותם אגב, אתם יכולים לקנות גם מ npc באיזור השני).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־ 29 אורחים