סיילים, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: חנויות, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 ספטמבר 2013, 17:55

erezronen כתב:
אפשר להשתמש עם אמריקן אקספרס ככרטיס אשראי אמריקאי, ככה אני קונה מה-PSN האמריקאית. מצד שני - צריך להנפיק בשביל זה אמריקן אקספרס. שים לב שטרילוגית JAK חינמית בפלייסטיישן פלוס האירופאי (וכתוצאה מכך - גם הישראלי, שמאפשר לרכוש עם כרטיס אשראי ישראלי כל מה שרוצים) החודש.

או קיי... מה אני מאבד אם אני עושה משתמש חדש (אי אפשר לשנות איזורים, כמו בXBOX)?
האוסף לא חינמי גם באמריקאי?

אני לא אוציא כרטיס אשראי במיוחד לPSN. יש לך מושג בנוגע לקניות דיגיטליות דרך אמזון?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 02 ספטמבר 2013, 18:16

Nucleus_Dawn כתב:
או קיי... מה אני מאבד אם אני עושה משתמש חדש (אי אפשר לשנות איזורים, כמו בXBOX)?
האוסף לא חינמי גם באמריקאי?

אני לא אוציא כרטיס אשראי במיוחד לPSN. יש לך מושג בנוגע לקניות דיגיטליות דרך אמזון?

אתה לא מאבד שום דבר. היוזרים פעילים במקביל על הקונסולה שלך. אתה ממשיך להשתמש במשחקים עצמם ביוזר העיקרי, ועובר ליוזר המשני רק כדי להוריד / לקנות משחקים ספציפיים בחנות הרלוונטית. זה גם עובד ב-DLCים שהרי חסומים איזורית - אם אתה קונה משחק בישראל ואז רוצה לקנות DLC אתה יכול לבצע את הקנייה על היוזר הישראלי המשני שלך (ולשחק בפועל על היוזר האמריקאי הראשי בלי לאבד את השמירה וכו').

אין לי מושג לגבי קניות דיגיטליות באמזון. לדעתי אפשר לבצע כאלה עם כ.אשראי ישראלי בלי בעיות, ואני לא חושב שהם שולחים קבלה לשום מקום - אבל אף פעם לא ביצעתי בפועל אז אני לא יכול להגיד בוודאות.

האוסף של J&D עדיין לא זמין בפלוס האמריקאי. בטח יעלה לשם מתישהו בעתיד, אבל ככל הנראה לא בפסטמבר. הפלוס האמריקאי אינו זהה לפלוס האירופאי - יש משחקים חופפים אבל בדרך כלל המשחקים הגדולים שונים ולא תמיד מסונכרנים. באופן כללי, השירות האירופאי היה הרבה יותר שווה בשנה האחרונה מהאמריקאי מבחינת מה שהם מציעים שם (למרות שגם לאמריקאי לא חסר).

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 ספטמבר 2013, 18:19

erezronen כתב:
אתה לא מאבד שום דבר. היוזרים פעילים במקביל על הקונסולה שלך. אתה ממשיך להשתמש במשחקים עצמם ביוזר העיקרי, ועובר ליוזר המשני רק כדי להוריד / לקנות משחקים ספציפיים בחנות הרלוונטית. זה גם עובד ב-DLCים שהרי חסומים איזורית - אם אתה קונה משחק בישראל ואז רוצה לקנות DLC אתה יכול לבצע את הקנייה על היוזר הישראלי המשני שלך (ולשחק בפועל על היוזר האמריקאי הראשי בלי לאבד את השמירה וכו').

אין לי מושג לגבי קניות דיגיטליות באמזון. לדעתי אפשר לבצע כאלה עם כ.אשראי ישראלי בלי בעיות, ואני לא חושב שהם שולחים קבלה לשום מקום - אבל אף פעם לא ביצעתי בפועל אז אני לא יכול להגיד בוודאות.

האוסף של J&D עדיין לא זמין בפלוס האמריקאי. בטח יעלה לשם מתישהו בעתיד, אבל ככל הנראה לא בפסטמבר. הפלוס האמריקאי אינו זהה לפלוס האירופאי - יש משחקים חופפים אבל בדרך כלל המשחקים הגדולים שונים ולא תמיד מסונכרנים. באופן כללי, השירות האירופאי היה הרבה יותר שווה בשנה האחרונה מהאמריקאי מבחינת מה שהם מציעים שם (למרות שגם לאמריקאי לא חסר).

אהה... הרישיונות משותפים לכל המשתמשים בקונסולה? אם כן, אז זה ממש מצוין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 02 ספטמבר 2013, 18:47

Nucleus_Dawn כתב:
אהה... הרישיונות משותפים לכל המשתמשים בקונסולה? אם כן, אז זה ממש מצוין.

מדוייק.

סמל אישי של המשתמש
4shachar
Minion

הודעהעל ידי 4shachar » 02 ספטמבר 2013, 18:58

לי יש משתמש בריטי ואני קונה כרטיסי כסף לחשבון מכאן: game.co.uk
מקבלים את הקוד באימייל אחרי כמה דקות מהרכישה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 ספטמבר 2013, 03:03

erezronen כתב:
מדוייק.

מצוין... אז הפתרון שהצעת הכי טוב. תודה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 ספטמבר 2013, 03:20

עשיתי חשבון ישראלי ומנוי לשלושה חודשים לPS+ (יצא 73 ש"ח). אני כבר מוריד את הטרילוגיה של JAK. הידד :)

מזמן לא השתמשתי בחנות ובמערכת של הPS3. לא יאומן כמה הכל איטי, לא מסודר ולא נוח. מרגיש ממש חובבני. אני מקווה מאוד שהם ידאגו לקפיצת מדרגה לקראת הדור הבא, אבל אני לא מאמין שהם מסוגלים.
קצת חבל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 02 ספטמבר 2013, 19:38

Nucleus_Dawn כתב:עשיתי חשבון ישראלי ומנוי לשלושה חודשים לPS+ (יצא 73 ש"ח). אני כבר מוריד את הטרילוגיה של JAK. הידד :)

מזמן לא השתמשתי בחנות ובמערכת של הPS3. לא יאומן כמה הכל איטי, לא מסודר ולא נוח. מרגיש ממש חובבני. אני מקווה מאוד שהם ידאגו לקפיצת מדרגה לקראת הדור הבא, אבל אני לא מאמין שהם מסוגלים.
קצת חבל.

גם אני איתך - לא מאמין שהם יכולים, אבל מקווה לטוב למרות זאת. בינתיים מומלץ שתבצע את השיטוטים וה"סימונים" בחנות דרך הווב:
https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/

כדי להוריד דברים בפועל תצטרך להכנס דרך הקונסולה, אבל אם אתה רק רוצה לסמן את כל משחקי הפלוס להורדה כדי שלא "יאבדו" אם הם פתאום יירדו מהפלוס - הרבה יותר מהיר לעשות דרך שם.כנ"ל לחפש מבצעים, דמואים וכדומה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 ספטמבר 2013, 03:43

erezronen כתב:
גם אני איתך - לא מאמין שהם יכולים, אבל מקווה לטוב למרות זאת. בינתיים מומלץ שתבצע את השיטוטים וה"סימונים" בחנות דרך הווב:
https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/

כדי להוריד דברים בפועל תצטרך להכנס דרך הקונסולה, אבל אם אתה רק רוצה לסמן את כל משחקי הפלוס להורדה כדי שלא "יאבדו" אם הם פתאום יירדו מהפלוס - הרבה יותר מהיר לעשות דרך שם.כנ"ל לחפש מבצעים, דמואים וכדומה.

מגניב. המון תודה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 02 ספטמבר 2013, 21:11

Nucleus_Dawn כתב:
מגניב. המון תודה.

בכיף. תהנה מהטרילוגיה, בדיוק הורדתי אותה היום לויטה שלי מהפלוס.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 ספטמבר 2013, 22:57

Nucleus_Dawn כתב:עשיתי חשבון ישראלי ומנוי לשלושה חודשים לPS+ (יצא 73 ש"ח). אני כבר מוריד את הטרילוגיה של JAK. הידד :)

קצת חבל.

כן מבחינת איטיות זה עינוי סיני אבל דווקא מסודר סבבה,למה חובבני? הבעיה שהכל נטען תוך שעתיים אבל בעיקרון העיצוב נראה טוב (לפחות בחנות האמריקאית).

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 ספטמבר 2013, 23:37

bling כתב:כן מבחינת איטיות זה עינוי סיני אבל דווקא מסודר סבבה,למה חובבני? הבעיה שהכל נטען תוך שעתיים אבל בעיקרון העיצוב נראה טוב (לפחות בחנות האמריקאית).

העיצוב נראה בסדר. הוא פשוט לא נוח ולא מסודר כמו שצריך.

החובבניות מתבטאת בכך שלוקח לחנות להטען במשך 20-30 שניות מהרגע שאני לוחץ עליה ועוד כל מיני דברים אידיוטיים, כמו זה שצריך לטעון עוד כמה עשרות שניות בשביל להוריד משהו ברקע, או שצריך להתקין דברים אחרי שהורדת אותם.
אני לא יודע מה הם חשבו לעצמם, אבל נניח שזה הכל שאריות שהם לא יכלו לשנות, מלפני 7 שנים. אני מאוד מקווה שהם ישפרו את זה בPS4, כי זה זוועה על גבול הלא שמיש.
תמונה

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 05 ספטמבר 2013, 21:59

swym כתב:
ובחזרה לנושא...
טונות של משחקים ב"מבצעי סוף הקיץ" של אמזון עם עדכונים על בסיס יומי:
http://www.reddit.com/r/GameDeals/comme ... _for_some/
כמה דילים מומלצים יחסית:
Xcom + הDLC:
http://www.amazon.com/dp/B00ELJRO1E/ref ... egamers-20
כל משחקי C&C ב-9:
http://www.amazon.com/dp/B00DNHLFQA/ref ... egamers-20

סעמק, רק תושבי ארה"ב יכולים לקנות משחקים דיגיטליים מאמזון.
וואו, איזה היגיון עקום.
אף פעם לא קניתי דרך אמזון, יש דרך כלשהי לעקוף את המגבלה הזו?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 ספטמבר 2013, 22:02

Shlomix כתב:סעמק, רק תושבי ארה"ב יכולים לקנות משחקים דיגיטליים מאמזון.
וואו, איזה היגיון עקום.
אף פעם לא קניתי דרך אמזון, יש דרך כלשהי לעקוף את המגבלה הזו?

לרשום כתובת פיקטיבית בפרטי החשבון שלך. זה עובד יופי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 06 ספטמבר 2013, 16:45

סקיירם ל360 בהורדה ב50 שקל
http://www.mgo.co.il/%D7%A7%D7%95%D7%93 ... kyrim.html

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2013, 06:38

עכשיו בGMG ישחבילה של TOMB RAIDER, היטמן אבסולושן ודאוס אקס ב 24$.
כל סדרת SOUL REAVERב5$.
שני משחקי DIRT האחרונים, FUEL ו-GRIDב27$.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 ספטמבר 2013, 19:56

Kazz כתב:מדד ההישגיות במשחקים הוא מדד אחוזי ההשלמה. אין שום קשר לדרגה. אני לא מבין, אתה בוחר לעצמך איזה נתון שאתה רוצה ואז אומר שהוא לא משקף הישגיות במשחקים למרות שלא מדובר בנתון שאמור לעשות זאת? יופי, ואני קובע לעצמי שמספר המשחקים שכל אחד קנה הוא המדד, או תאריך הצטרפות הוא המדד וכו'.

בדיוק להיפך: מדד אחוזי ההשלמה הוא לא מדד ההישגיות, אלא קריטריון שנדבקת אליו בזמן שאת ואלב הוא בכלל לא מעניין והיא לא מאפשרת לכולם להשוות אותו. אתה יכול לקבוע מה שאתה רוצה, אבל מה שואלב מציגה בפרופיל של כל אחד זה הדרגה שלו ותו לא.

Kazz כתב:שום דבר ממה שאתה כותב בא להראות שאופן הצגת נתון בצורה אחת עדיף מהשנייה. אתה רק אומר את מה שאני אומר - שאת הנתון הזה (ואחרים) סטים צריכה להציג באופן יותר בולט ומיידי. מדד אחוזי השלמה רלוונטי לכישורי משחק בדיוק כמו כל נסיון למדוד כישורים אלה במספר אחד ויחיד כמו הגיימרסקור - כלומר, רק לאנשים שטחיים שרוצים לנופף בנתון ושזה מה שדוחף אותם במקום להסתכל לעומק.

ובוודאי גם שאופן הצגה אחד עדיף על השנה: מקום שבו הנתונים החשובים מוצגים לך בכותרת ומאפשרים לך לרדת לרזולוציה נמוכה יותר, עדיף על מקום שלא נותן לך כלום. המערכת של הXBOX מאפשרת לך להשוות בינן לבין כל אחד אחר ולהציג בצורה מיידית גם את הגיימרסקור, גם את האציבמנטים ואפילו את נתון אחוזי ההשלמה שנדבקת אליו למרות שבפועל הוא הכי פחות מייצג אלא בא במקרה הטוב רק כערך מוסף. ואחרי כל זה היא מאפשרת לך לרדת לרזולוציה של כל משחק ומשחק. אתה איכשהו מבקר את הגיימרסקור אבל כל הזמן ממשיך לפספס את העובדה שהוא רק ראש הפירמידה, והנתונים האחרים קיימים ונוחים להשוואה.
אבל לעומת כל אלו המערכת של סטים מאפשרת לך להשוות רק את הדרגות - וזה מה שמכתיבים לך שאמור לעניין אותך שם. רוצה להשוות אחוזי השלמה? אולי אם הבנאדם השני החליט להציג אותם בפרופיל שלו תוכל לעשות את זה. רוצה השוואת אציבמנטים עם מדד אחיד לכל משחק? את זה לא תקבל. בדיוק בגלל זה מדובר במערכת גרועה הרבה יותר: היא לא רק מבליטה את הדברים הלא רלוונטיים, היא גם לא מאפשרת לך להשוות את אלו שכן.

Kazz כתב: גם עם גיימרסקור מי ששיחק בהרבה משחקים אבל פתח רק את האצ'יבמנטים שלא ניתן להמנע מהם, יצבור יותר נקודות ממי שיחק בשני משחקים אך סיים את כל הא'ציבמנטים בהם - אם אחוז השלמה אינו רלוונטי אז גם הגיימרסקור אינו.

מכל האציבמנטים אפשר להמנע: אתה חייב לשחק בהם ולעבור משהו מסוים בשביל שתוכל לקבל אותם. מי ששיחק בשני משחקים וסיים את כל האציבמנטים בהם יקבל גיימרסקור של 2,000. אם מישהו אחר עומד על גיימרסקור של 20,000 אז אני מבטיח לך שהגיימרסקור הזה מייצג בכל זאת השקעה יותר גדולה במשחקים שלו, כי בין אם הוא שיחק ב-40 משחקים והוציא מהם רק 500 נקודות בכל אחד (נניח את ה-500 הקלות ביותר) או בין אם הוא שיחק ב-200 משחקים והוציא בהם רק 100 נקודות כל אחד, זו עדיין השקעה גדולה משמעותית מלסיים שני משחקים עם מקסימום גיימרסקור, ובהחלט מעיד על הישגיות. אבל כשאתה בא לעומת זאת לדבר על אחוזי השלמה, אפילו פער של פי 10 פשוט לא רלוונטי ולא מייצג כלום - אלא אם כן הוא רק נדבך למדדים נוספים וחשובים יותר.

Kazz כתב:גם על ה360 אי אפשר להגיד בפה מלא שהמערכת אחידה ומתעדפת אצ'יבמנטים יותר קשים. באחת התגובות לניוקליס נגעתי בדיוק בזה.

אבל כן אפשר להגיד בוודאות שהמערכת הרבה הרבה הרבה יותר אחידה - וזה מה שאתה מפספס כל הזמן. זה לא 0 ו-1 בינארי, אבל פשוט מה שסטים מציעה כיום הרבה יותר קרוב לצד של האפס.

DrKeo כתב:עכשיו בGMG ישחבילה של TOMB RAIDER, היטמן אבסולושן ודאוס אקס ב 24$.
כל סדרת SOUL REAVERב5$.
שני משחקי DIRT האחרונים, FUEL ו-GRIDב27$.

למי שמחפש את טומב ריידר ומשחקים אחרים של SE - מומלץ לחכות לשבוע הבא באמזון. הם הולכים להציע כמה דילים אטרקטיבים אפילו יותר.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 ספטמבר 2013, 14:17

בדיוק להיפך: מדד אחוזי ההשלמה הוא לא מדד ההישגיות, אלא קריטריון שנדבקת אליו בזמן שאת ואלב הוא בכלל לא מעניין והיא לא מאפשרת לכולם להשוות אותו. אתה יכול לקבוע מה שאתה רוצה, אבל מה שואלב מציגה בפרופיל של כל אחד זה הדרגה שלו ותו לא.

שוב, אתה קובע לעצמך בצורה מופרכת. אם מדד אחוזי השלמה הוא לא מדד הישגיות שסטים משתמשת בו, אז מה לעזאזל זה:
http://steamcommunity.com/id/swym/stats ... Absolution

ולמה זה קיים עבור כל משחק עם אצ'יבמנטים וכל משתמש?

מה פשר הכשלים הלוגים האלה? החלטת בגלל שכאשר אתה מרחף על התמונה של החבר ברשימת החברים ושזה מראה את הדרגה שלו, אז על בסיס זה החלטת א. שמדד אחוזי השלמה הוא לא מדד הישגיות ו ב. קריטריון שלא מעניין את ואלב. מה הקשר? מה הקשר בין כמה המדד הזה זמין לבין זה שהוא קיים ושהוא מתפקד כמדד הישגיות במשחקים בפלטפורמה?
נכנסתי לפרופיל שלך וישר נגלה לעיניי ההתקדמות שלך באצ'יבמנטים.

אבל לעומת כל אלו המערכת של סטים מאפשרת לך להשוות רק את הדרגות - וזה מה שמכתיבים לך שאמור לעניין אותך שם. רוצה להשוות אחוזי השלמה? אולי אם הבנאדם השני החליט להציג אותם בפרופיל שלו תוכל לעשות את זה. רוצה השוואת אציבמנטים עם מדד אחיד לכל משחק? את זה לא תקבל

על מה אתה שח? סטים מאפשרת להשוות רק דרגות? *נכנס לפרופיל שלך -> רשימת משחקים -> מסנן משחקים שיש לשנינו -> לוחץ על view stats של אחד המשחקים*.

הופ, הנה אני רואה את אחוזי ההשלמה שלך במשחק זה וכך זה עובד בכל משחק. והכל במספר קליקים. ובמשחקים שיש לשנינו עוד לחיצה על compare והנה אני מקבל את ההשוואה הישירה. מציין את אחוזי ההשלמה של כל אחד ומתי כל אצ'יבמנט נפתח. לך יש 0% בהוטליין מיאמי ולי יש 20%. ובעוד לחיצה אני רואה כמה אחוזים מכלל השחקנים השיגו כל אצ'יבמנט במשחק ואיזה יש לי.

זה שכל אצי'במנט נחשב בדיוק אותו הדבר מבחינת האחוזים זה לא מדד אחיד? זה המדד הכי אחיד שיש.

אז עוד פעם, זה לא עניין של אי אפשרות להשוות הישגים במערכת אחת על פני השנייה. זה לא עניין של הצגת ההישגיות באחוזי השלמה נחותה מהצגת ההישגיות בפורמט אחר.זה עניין גרידא של כמה אתה דוחף את מה שקיים עבור השחקנים השטחיים שיונעו ע"י הצגת הנתון באופן בולט. ואם מתעקשים, את זה סטים יכולה לשפר בכך שה achievement showcase יהיה משהו שכל משתמש יכול להציג בלי קשר לדרגה ושזה אוטומטית יוצג כשאני מרחף על התמונה של המשתמש. אגב, השואוקייס מראה את כמות האצ'יבמנטים שפתחתי וכשאני מרחף על המספר זה מציין בכמה משחקים. זה מראה אחוז השלמה ממוצע - כלומר כמה אצ'יבמנטים אני פותח בכל משחק. אם זה לא מספיק בשביל מי שמובל ע"י נתונים ספורים שלא מעידים כלום אז שיוסיפו חישוב כמה אצ'יבמנטים פתחתי \ מספר האצ'יבמנטים הכללי במשחקים שברשותי.

סוף לסיפור.

מכל האציבמנטים אפשר להמנע: אתה חייב לשחק בהם ולעבור משהו מסוים בשביל שתוכל לקבל אותם.

לעבור את המשחק שקניתי מהתחלתו והסופו זה לא אצ'יבמנט ורק מוסיף ניקוד לא משקף. גם אם הוא שיחק 200 משחקים ואסף רק את האצ'יבמנטים הבלתי נמנעים לעומת מי שמקסם שניים-שלושה משחקים אז זה ממש לא מעיד על הישגיות במשחקים. מעיד רק על תחביב רציני. אז זה לא אומר לי שום דבר. גם על מי שמיקסם שלושה משחקים זה עדיין לא הכל - אני צריך לדעת מה המשחקים ומה האצ'יבמנטים שלהם כדי לבחון אם באמת יש הישגיות והצטיינות או סתם גריינדינג. הגיימרסקור שרק הולך וטופח ומכיל ניקוד על דברים שונים ומשונים כבר מזמן לא רלוונטי. המספר היחיד הזה מזמן מסתיר את כל המידע החשוב באמת בנוגע להצטיינות.

אבל כן אפשר להגיד בוודאות שהמערכת הרבה הרבה הרבה יותר אחידה

בסטים המשקל של כל אצ'יבמנט שווה לשני - ההגדרה של אחידות. במערכת הגיימרסקור לא. ולכן זה לא אחיד. ועל אי האחידות הזו מתווספת אי אחידות בכך שכל משחק משתמש בטווח ניקוד אחר, במספר סוגי ניקוד אחר ואי אחידות בכך שהניקוד ניתן בלי קשר ישיר לגודל ההישג. כפי שאמרתי, בביושוק אינפינייט אני מקבל אותו ניקוד על סיום המשחק ברמה הקשה ועל סיום המשחק במצב 1999.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 11 ספטמבר 2013, 17:48

Kazz כתב:שוב, אתה קובע לעצמך בצורה מופרכת. אם מדד אחוזי השלמה הוא לא מדד הישגיות שסטים משתמשת בו, אז מה לעזאזל זה:
http://steamcommunity.com/id/swym/stats ... Absolution
מה פשר הכשלים הלוגים האלה? החלטת בגלל שכאשר אתה מרחף על התמונה של החבר ברשימת החברים ושזה מראה את הדרגה שלו, אז על בסיס זה החלטת א. שמדד אחוזי השלמה הוא לא מדד הישגיות ו ב. קריטריון שלא מעניין את ואלב. מה הקשר? מה הקשר בין כמה המדד הזה זמין לבין זה שהוא קיים ושהוא מתפקד כמדד הישגיות במשחקים בפלטפורמה?

זה מדד של משחק אחד. אני לא צריך את סטים בשביל שתראה לי מה אחוזי ההשלמה שלי מול החברים שלי במשחק אחד כי יש לי את המשחק עצמו שעושה את זה (במקרה של היטמן) פי מיליון יותר טוב. נסה בבקשה למצוא את מדד אחוזי ההשלמה הכללי של כל אחד ואחד - זה שאתה טוען שהוא עדיף על הגיימרסקור. איפה הוא בדיוק? איפה סטים מציגה אותו? אם הוא כל כך מעניין את ואלב אז למה הוא לא מופיע ישירות בפרופיל של כל אחד בדומה לגיימרסקור או לטרופיז, בזמן שהדרגה כן?

על מה אתה שח? סטים מאפשרת להשוות רק דרגות? *נכנס לפרופיל שלך -> רשימת משחקים -> מסנן משחקים שיש לשנינו -> לוחץ על view stats של אחד המשחקים*....
זה שכל אצי'במנט נחשב בדיוק אותו הדבר מבחינת האחוזים זה לא מדד אחיד? זה המדד הכי אחיד שיש.

שוב: אתה מבקש ממני לבצע 6 לחיצות על כפתורים רק בשביל הפעולה הפשוטה והמסכנה שמשווה בין שני משחקים, וגם אז מפספס את הנקודה המפורשת שציינתי: אין מדד אחיד. ספר לי למשל על סמך Civilization ו-Hitman Absolution המצב של מי יותר טוב בשקלול הכללי. אה, בCivilization יש פאקינג כמעט 300 אציבמנטים לעומת 47 בלבד בהיטמן. אז בעצם אתה טועה ובהשוואה של שני משחקים לא כל אציבמנט נחשב בדיוק אותו הדבר מבחינת האחוזים?
טוב, אז אולי גם נוסיף את Crysis 2 למשוואה? אה, בCrysis 2 אין בכלל אציבמנטים בסטים ולכן הוא אפילו לא נספר לנו. ומה אם נדב המסכן השקיע בקרייסיס 2 200 שעות בזמן שאני חרשתי על היטמן והעלתי את אחוזי ההשלמה שלי, איך בדיוק אנחנו משקללים את זה? איך בדיוק זה משתלב לך ב"מדד הכי אחיד שיש"?
אתה הבנת את זה סוף סוף? האחידות היא לא בתוך המשחק עצמו כי בתוך המשחק עצמו אף אחד לא רוצה אחידות: אנשים רוצים שהישגים קשים ומאתגרים יותר יתגמלו אותם יותר מאשר הישגים דביליים ופשוטים לביצוע. האחידות היא בין המשחקים השונים, ככה שכל משחק ומשחק שתשחק בו בסופו של דבר יעבוד לפי אותו סט של כללים, ולא יהיה מצב בו משחק אחד מציע של 3000 אציבמנטים בזמן שמשחק אחר מציע שלושה.

לעבור את המשחק שקניתי מהתחלתו והסופו זה לא אצ'יבמנט ורק מוסיף ניקוד לא משקף.
גם אם הוא שיחק 200 משחקים ואסף רק את האצ'יבמנטים הבלתי נמנעים לעומת מי שמקסם שניים-שלושה משחקים אז זה ממש לא מעיד על הישגיות במשחקים. מעיד רק על תחביב רציני.

בטח שזה אציבמנט, כי הרי ממש לא כולם מסיימים את המשחק. למעשה, בהיבטים מסוימים זה אולי האציבמנט הכי חשוב - כי הוא נותן לך קרדיט ברגע שאתה בא לבקר את המשחק, ובמקביל מראה למפתחים כמה אנשים הצליחו להגיע לסופו. האציבמנטים ה"בלתי נמנעים" ב-200 משחקים שונים מעידים על חתיכת הישגיות והתמדה. כמה אנשים אתה יכול לציין שאספו רק את האציבמנטים הבלתי נמנעים ב-200 משחקים שונים? אציבמנטים שהמשמעות שלהם היא שהם בעצם ישבו ושיחקו ב-200 משחקים מתחילתם ועד סופם. ברגע שיש לך מדד כמו הגיימרסקור שמאפשר לך לקבל תמונה כללית, ובמקביל אתה יכול לרדת לפרטים ולרזולוציות של כל משחק וכל אציבמנט (כי הגיימרסקור לא מסתיר שום דבר) - אז ברור שאיך שלא מסתכלים על זה המצב עדיף על פני מערכת שגם לא נותנת לך תמונה כללית, גם מקשה עליך לרדת לפרטים עצמם, גם לא מספקת אחידות בין הפרטים, וגם דוחפת לך לפרצוף דווקא מערכת אחרת שאין בינה ובין הישגיות שום דבר ועל פיה היא ממיינת את החברים שלך.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 11 ספטמבר 2013, 20:30

לרגל GTA V המתקרב ובא, המשחק הקודם נמכר במחיר מגוכך לחלוטין ב-PSN הישראלי (ובטח גם האירופאי. לא בדקתי). GTA IV נמכר ב-30 שקלים, בעוד The Complete Edition שכולל את שתי הפרקים הנוספים עולה 39 שקלים. אם רוצים את האופציה השונה חשוב לחפש ספציפית את GTA The Complete Edition בחנות הדיגיטלית - יש כל מיני ווריאציות שונות ומשונות לתכנים האלה, כמו למשל לקנות המשחק לחוד וההרחבות לחוד, או את Episodes from Librety City לחוד - כאשר הווריאציות האחרות אינן זוכות להנחה.

מכיוון שעותק ה-360 שלי של המשחק המקורי הלך לאיבוד כשהשאלתי אותו לפני הרבה זמן לחבר, ובגלל שלא יצא לי לשחק בהרחבות אף פעם, הלכתי על זה. לא שאספיק לגעת בזה לפני V שבוע הבא, אבל עדיין, נחמד שיש את זה על הקונסולה ליום מעונן.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 ספטמבר 2013, 20:45

erezronen כתב:לרגל GTA V המתקרב ובא, המשחק הקודם נמכר במחיר מגוכך לחלוטין ב-PSN הישראלי (ובטח גם האירופאי. לא בדקתי). GTA IV נמכר ב-30 שקלים, בעוד The Complete Edition שכולל את שתי הפרקים הנוספים עולה 39 שקלים. אם רוצים את האופציה השונה חשוב לחפש ספציפית את GTA The Complete Edition בחנות הדיגיטלית - יש כל מיני ווריאציות שונות ומשונות לתכנים האלה, כמו למשל לקנות המשחק לחוד וההרחבות לחוד, או את Episodes from Librety City לחוד - כאשר הווריאציות האחרות אינן זוכות להנחה.

מכיוון שעותק ה-360 שלי של המשחק המקורי הלך לאיבוד כשהשאלתי אותו לפני הרבה זמן לחבר, ובגלל שלא יצא לי לשחק בהרחבות אף פעם, הלכתי על זה. לא שאספיק לגעת בזה לפני V שבוע הבא, אבל עדיין, נחמד שיש את זה על הקונסולה ליום מעונן.

אם יש לך אפשרות לשחק במשחק בPC, אז זה בהחלט עדיף לך. יש מלא מודים שמשפרים מאוד את הגרפיקה ויש גם מלא מודים שעושים אותך איירון מן וכאלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 11 ספטמבר 2013, 21:06

Nucleus_Dawn כתב:
אם יש לך אפשרות לשחק במשחק בPC, אז זה בהחלט עדיף לך. יש מלא מודים שמשפרים מאוד את הגרפיקה ויש גם מלא מודים שעושים אותך איירון מן וכאלה.

ביום בו אקנה סוף סוף PC יפתח בפניי עולם שלם של אפשרויות חדשות. אבל אני כל הזמן דוחה את היום הזה, ולא מתכוון לקנות אחד בחצי שנה הקרובה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 ספטמבר 2013, 21:08

erezronen כתב:
ביום בו אקנה סוף סוף PC יפתח בפניי עולם שלם של אפשרויות חדשות. אבל אני כל הזמן דוחה את היום הזה, ולא מתכוון לקנות אחד בחצי שנה הקרובה.

We'll wait for you!
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 11 ספטמבר 2013, 21:20

האמבל באנדל 9
https://www.humblebundle.com/
TRINE 2, מארק אוף דה נינג'ה, ברוטל לג'נד, בטא של EETS בהחל מדולר.
3.58$למחיר Beat the Average שמטפס כלפי מעלה בשביל לקבל גם את FTL ואת FEZ

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 ספטמבר 2013, 17:43

למהירי החלטה:
http://www.amazon.com/dp/B00D8GCVNW?tag ... playcha-20
באנדל משחקי SE היום ב-15$ שכולל את Hitman Absolution, Just Cause 2, Sleeping Dogs ו-Deus Ex. אמור להסתיים מתישהו במהלך היום.
למתאפקים:
באנדל דומה, אבל כזה שכולל את Tomb raider החדש יחד עם Sleeping Dogs ו-Hitman Absolution. ירד במחיר ל-14$ מתישהו במהלך היום. כן, זה 14 לטומב ריידר שיצא רק לפני חצי שנה, יחד עם עוד שניים מהמשחקים המוצלחים של שנה שעברה.
http://www.amazon.com/dp/B00F3EFMKQ

Rainbow 6 Vegas מהיום בחינם למנויי גולד עד סוף החודש:
http://marketplace.xbox.com/en-US/Produ ... 02555307d6

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים