יש לי שעה עד שההתנזרות מתחילה, ספוילרים לGOW וSonic Frontiers והשעה שלי לברוח. אף אחד לא יהרוס לי את הבינג' האלוהי הזה. של סוניק GOW והרימאסטר של TC, מה זה נובמבר המטורף הזה!!??!
אז בקצרה.
סטיק: אני לא בטוח שהבנתי, אם עכשיו היה יוצא GOW במיתולוגיה מצרית או משהו כזה שהיא כולה בנויה מאפס לפס5, לא היית מעדיף את זה על פני המשך לGOW 2018 ?
עניין של העדפה אני מניח אחי, אני הייתי מת לראות כבר משהו חדש.
אני לא בטוח שהבנתי מה הכוונה ב"נשארנו באותה הסאגה" הרי אני מאמין שנשארנו באותה הסאגה
בגלל שאנשי חליפות רצו שנשאר על הפס4 ולא כי באמת היה לאיזשהו יוצר להשאיר אותנו בטרילוגיה הזו ולא כי היה להם "רצון עז לסיים את הסיפור" אבל זו תאוריית השתי שקל שלי שטובה בדיוק כמו תאוריית השתי שקל של כל אחד אחר אז אני לא קובע

פשוט די בטוח שאם היית נותן לסנטה מוניקה את הבחירה בין המשך לסאגה הנורדית לבין רייבוט אנשים שם מצביעים עם הרגלים שלהם לעשות רייבוט פשוט כי זה חדש יותר ומאפשר להם להתפרע בדמיון יותר.
אם הכוונה שלך היא שיש הרבה יותר הגיון עסקי להישאר בסאגה הנוכחית על פני רייבוט, אז אין ספק.
על זה שהמשחק יהיה אגדי אין מחלוקת, מישהו פעם התאכזב ממשחק של סנטה מוניקה?

מישהו אשכרה יכול להגיד שהוא לא התענג על כל רגע? הם לא יאכזבו גם הפעם, פשוט כואב הלב על מה שיכל להיות ובמקרה שלי רציתי איזה רייבוט שחוקר את המיתולוגיה המצרית

נדב: עדיין גם אם זה אותו מנוע משודרג אני בטוח שמרוב שידרוגים שהיו מכניסים לו זה עבודה רצינית כמעט על חדש, הGOW הבא לא היה יכול לרוץ על הפס4 בדיוק כמו שארקהם נייט זה כולה אנריל 3
והוא לא יכול לרוץ על הפס3 (כאילו, אפשר להאמין כמו סטיק שהם משקרים, כל אחד ודעתו אבל פה לא נראה לי)
בסופו של דבר אנחנו נשארים עם אותה תוצאה. יש להם הרים הרים של נכסים גרפים שמותאמים לפס4 הרים של טכנולוגיה שצריכה לעבור התאמה מיוחדת בשביל לנצל פס5, אז הם יכלו לקרוע את התחת, בשביל להוציא משחק אחרון בסדרה (הרי אנחנו יודעים שלא תהיה טרילוגיה ולא נעל, הסאגה תסתיים על הפס4) ואז הם צריכים לבנות מלא נכסים בשביל הרייבוט שיבוא בהכרח והם היו צריכים לזרוק לפח המון נכסים שכבר אי אפשר למחזר כי הם לא רלוונטים לרייבוט או רלוונטים בחלקם בלבד וצריכים לעבור כמעט עבודה מחדש כדי להיות שמישים.
הם פשוט בחרו לסיים את הסאגה הזו על הפס4. אני לא מצדיק את זה שהם בחרו להישאר בסאגה ולעשות המשך ישיר, הייתי מעדיף בהרבה את מה שאתה אומר שיתחילו לשדרג את המנוע כמה שיותר מהר בשביל הפס5 (או לבנות אחד חדש מאפס אם יש צורך כזה)
אני פשוט אומר כל עוד אתה לא קוג'ימה או נוטי דוג ואתה מביא המשך ישיר למשחק קודם, אתה תצטרך להסביר לאיזה נוכל כמו JR למה אי אפשר להוציא את זה פשוט לפס4 אם זה גם ככה ממחזר מלא טכנולוגיה ונכסים מהקודם. רק אם אתה מתחיל מחדש מאפס רייבוט חדש והכל חדש ויש לך איזה גיימיק מטורף לרייבוט
(כמו שהיה לGOW 2018 את הגיימיק הזה של הבן שלו ) רק אם אתה מצליח לשכנע איש חליפות שהרייבוט יעשה אפילו יותר טוב מהקודמים רק אז בא התקציב המטורף הזה שבאמת יאפשר ניצול של הפס5. ככה אני לפחות רואה את הדברים