אישתי האמיתית היתה בSOP הזה, אז אני יצאתי מרוצה

קאמי נראת כל כך טוב, לא יכול להפסיק לראות את הטריילר שלה בלופ, יאללה מחכה שיגיע כבר יוני שאני אוכל לעבור לחיות בSF6

ולברוח קצת מכל הדיכאון שקורה במדינה.
גם baldur's gate 3 ענק לדעתי, יפה לסוני שהשיגו אותו, זה היה ממש מרגש אותי אם לא היה לי PC, אבל כידוע אין סיבה לשחק WRPG כזה בקונסולות, שהinventory כל כך הרבה יותר נוח על הPC

ועכשיו לסיוט: יחידת המתאבדים: זוועה, נראה משחק לערסים. שאתה רואה את קינג שארק מחופש לסופרמן ויורה לכל עבר, אתה מבין שרוקסטדי הקריבו גיימפלי טוב ואיכותי בשביל כסף, הנשקים כאן, הם למטרת בצע כסף כדי שיהיה למה לעשות את הגריינד. אני מבין שהחלום שלי על משחק סופרמן מרוקסטדי היה שאפתני מדי, ושסופרמן הוא סיוט לכל game director כי סופרמן יותר מדי חזק וכל זה, אבל למה למען השם, למה לא סינגל פלייר של צבי הנינג'ה? למה זה? למה לא איזה משחק על דמיאן ווין? איזה שמועות מטורפות היו על משחק של דמיאן ווין, עם אופנוע, גיימפלי באור יום וכו'
הזוי חבר'ה הזוי. רוקסטדי אשכרה עשו את העבודה הקשה, והמרוויחים הגדולים מההמצאה שלהם הם בכלל מארוול וסוני... באיזה עולם אתה נותן לצוות הכי מוכשר שלך
לעשות משהו שונה ב180 מעלות מהסגנון שהעלה אותם לגדולה?
אני רואה ברשת הרבה השוואות לsunset overdrive ... חחח הלוואי זה היה באיכות של sunset overdrive סאנסט, הוא סינגל איכותי בין אם מתחברים אליו או לא, הוא ממוקד בלהיות משחק טוב, זה משחק שימות אחרי חצי שנה בשוק.