רוב מי שרוצה משחק כמו פפ7 או פפ16, אלה אנשים שרוצים משחקים שהם ממש story driven על גבול הסרט האינטרקטיבי, מה הסיכוי שאנשים שאוהבים משחקים סינמטים כאלה גם לא יקנו פס5 בשביל המשחקים הסינמטים של סוני? אף אחד לא נפגע.הxbox one לא היתה חלשה מהפס4 ברמה כזו שהיא היתה עלולה לפגוע בגרפיקה של פפ15 הS ממש היתה מסרסת את פפ16.
לעומת זאת מייקרוסופט שוללת ממליונים שאוהבים COD את הסדרה, וגם אם לא כרגע, תמיד קיים הסיכון שהם ישללו מהם את הסדרה בעתיד, ושוללים ממליוני אנשים את משחק השנה של 2023 (סטארפיילד).
לאסקין: אם אני נכנס לבית שלך ואני חוטף לך את המעיל שלך כי בא לי ואני יכול, אני בריון או לא? זה מה שמייקרוסופט עושה היא גונבת מהקהל של סוני דברים ששייכים לכולם כי היא יכולה. למה המשחקים של בטסדה לא שייכים לכולם? משחקים של חברות צד ג' שייכים לכולם אלא אם כן, הסדרות שלהן מזוהות עם קונסולה מסוימת.
גם במקרה של באנג'י מה סוני גונבת מהקהל של מייקרוסופט? המשחקים של באנג'י יגיעו לכולם.
אתם צודקים ששניהם חברות ענק, אבל סוני היא עדיין נמלה ליד מייקרוסופט,סוני תלויה לחלוטין בהצלחת הפלייסטישן לשרוד, זה הגב היחיד שלהם, אין פלייסטישן זה כיום נפילה חד משמעית של סוני והתרסקות הם לא ענקית אלקטרוניקה יותר, מייקרוסופט? הם גוליית, גם אם סוני ינצחו אותם 3000 דורות, עדיין בשביל מייק אפילו לא מדובר אפילו לא בשריטה.. הכוחות בכלל לא שקולים ואנחנו מתחילים לראות את זה.