bozeman כתב:מסוג הדברים שאני שואל את עצמי - 10 שנים, אני בכלל עוד אשחק?
מצד שני, מי חשב שאני אשחק בגילי בMMO FPS (דסטיני 2)...
Uncle Pey'j כתב:אני מניח ש-MS במצבה המשפטי הנוכחי ביחס לעסקה בכלל לא הייתה חייבת לחתום על הסכם כזה לא? לא יודע אם הייתי עומד בפיתוי במקומם ולו רק כדי להתנקם בג'ים ריאן ולראות אותו מתפתל עם ההסברים להנהלה והמשקיעים איך הוא איבד במו ידיו מגה פרנצ'ייז.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
DrKeo כתב:bozeman כתב:מסוג הדברים שאני שואל את עצמי - 10 שנים, אני בכלל עוד אשחק?
מצד שני, מי חשב שאני אשחק בגילי בMMO FPS (דסטיני 2)...
אתה תשחק חנןUncle Pey'j כתב:אני מניח ש-MS במצבה המשפטי הנוכחי ביחס לעסקה בכלל לא הייתה חייבת לחתום על הסכם כזה לא? לא יודע אם הייתי עומד בפיתוי במקומם ולו רק כדי להתנקם בג'ים ריאן ולראות אותו מתפתל עם ההסברים להנהלה והמשקיעים איך הוא איבד במו ידיו מגה פרנצ'ייז.
אני לא יודע בדיוק מה הסטטוס המשפטי של זה, אבל מיקרוסופט בהחלט אמרה בעדות אחרי עדות ש-COD מגיע לכל מקום לעשור ושהם מעולם לא התכוונו שהוא לא יהיה בפלייסטיישן. מה שכן, העובדה שהם חתמו עם כולם ספציפית ש-COD יהיה זמין ל-10 שנים אולי אומר שזה מקל עליהם להוציא את שאר המשחקים של אקטיוויז׳ן בלעדית לאקסבוקס.
הבעיה העיקרית היא אחרת - אין לאקטיוויז׳ן משחקים אחרים. המשחק הגדול הבא של בליזארד כנראה חצי עשור מאיתנו ואולי מטרגט מחשב בלבד (כמו למשל SC3 או WC4) ושאר המשחקים שלהם כל כך לא מעניינים שהם בקושי טריילר מהיר במסיבה הבאה של מיקרוסופט. אקטיווז׳ין זה COD, בעיקר במובייל, KING אך ורק במובייל והמנויים של WOW. ואף אחד מהם לא ממש רלוונטי לאקסבוקס.
כלומר, זה ללא ספק שם למיקרוסופט דריסת רגל בשוק המובייל. אבל אני די בטוח שזה לא מעניין אפילו אדם אחד פה בפורום ובטח שזה לא עוזר לעסקי הקונסולות שלהם.
אגב, אולי יש פה אור אחד בקצה המנהרה למיקרוסופט, אם אני לא טועה זה אומר שעכשיו סיקרו שלהם, לא? כלומר יש להם מצב לעשות שיתוף פעולה עם FS על סיקרו 2 בלעדי לאקסבוקס, שזה אולי הדבר הכי טוב שיצא להם בעולם הקונסולות מהעסקה הזאת.
glass man כתב:נדב: סגה? סוניק מוכר הכי טוב על הפלטפורמות של נינטנדו, משהו כמו 95% מהמכירות שלהם הם שם.SMT ופרסונה? הראשון הוא IP שמזוהה לחלוטין עם נינטנדו ברמה שזה יהיה טירוף (כבר היה SMT בלעדי לאקסבוקס המקורית, אתה יכול לבדוק כמה טוב הוא עשה או יותר נכון לא עשה) והשני הוא מותג שכל כך מזוהה עם סוני שזה יהיה טירוף לדלג עליו.
יאקוזה? כבר יוצא לגיימפאס כברירת מחדל גם בלי הרכישה אז זה כסף לפח.
glass man כתב:CDPR- וואלה שאלה טובה, למה לא אולי כי העתיד שלהם לוטה בערפל אחרי ההשקה הקטסטרופאלית של סייברפאנק 2077 ומייקרוסופט מחכה לראות אם הם יקומו מהאפר קודם
glass man כתב:יוביסופט- חלקה לא בבעלות של האחים? והם לא מתנגדים לכל רכישה או ניסיון השתלטות עוינת עליהם? אני מניח שמייקרוסופט לכאב ראש הזה, אבל אני לא יודע באמת מה הולך שם, אבל מניח שגם את המשחקים שלהם מייקרוסופט משיגה לגיימפאס בלי בעיה.
glass man כתב:רמדי- הם אי פעם עשו משחק שלא היה כישלון כלכלי חוץ ממקס פיין 1+2 ? QB וAW לא בדיוק גרמו לאקסבוקס לעוף מבחינת מכירות וAW היה אחד המשחקים שהכי הורידו אי פעם גם על הPC וגם על ה360.בסופו של דבר המשחקים שלהם לא מוכרים מספיק טוב בשביל להקפיץ את האקסבוקס ליגה.
glass man כתב:bloober team- שאלה טובה, אבל אני לא מאמין שהמשחקים שלהם טובים מספיק בשביל להרים את האקסבוקס ליגה
glass man כתב:IO interactive- הלוואי לא רק שהם תפורים למייקרוסופט הם גם כמה צוותים שונים.
glass man כתב:Platinum games - מניח שזה לעולם לא יקרה בגלל העבר וכו'
glass man כתב:מבחינתי? הכי הזוי זה למה הם לא קונים את קפקום. חברה לא יקרה בכלל,ויש לה Array מטורף של סדרות. הם יכולים להשאיר את מונסטר האנטר על הניידים של נינטנדו, אבל לשמור את המשחקים הגדולים אקסקלוסיבים לאקסבוקס, סטרייט פייטר יכול להישאר אצל סוני 79% מהמכירות שלו היו על הפס5 באנגליה והנתונים הדיגיטלים של האקסבוקס יותר טובים אבל דומים, אבל לשים אותו day one בגיימפאס זה חתיכת דחיפה.
רזידנט איוול יכול להיות איזה שנתיים בלעדי למייקרוסופט כל פעם ולצאת day one בגיימאפס DMC גם, והם יכולים לתת תקציב מטורף לכל הIP הישנים של קפקום ולהחיות אותם.
glass man כתב:אני מסכים איתך באסטרטגיה הכללית שלך, גם אני חושב שבגדול לקנות חברה קטנה שיש לה IP אהובים זו טכניקה יותר חזקה מלקנות איזו חברת ענק כמו אקטביזן שכל תהילתה היא בעבר, אבל אני חושב שמייקרוסופט לא שכחו מהבציפר שסוני עשו להם בדור הPS2. שכחת איך כמעט הכל יצא לפס2 והאקסבוקס והגיימקיוב היו בקושי מחשבה שנייה?
כאילו היו שמועות מאנשים רצינים שסוני שוקלת לדבר גם עם Take 2 כדי שGTA6 יהיה בלעדי זמנית לפס5 כמו שהמשחקים הישנים היו, לא יודע להגיד אם זה ריאלי או לא או אם take 2 היו מוותרים בשביל איזשהו סכום על ההכנסה שהאקסבוקס מביאה להם אבל היי הם היו מוכנים לעשות את זה לפני 20 שנה אולי הם מוכנים גם עכשיו.
ולאור המציאות הזו והתרחישים האלה הרכישות של מייקרוסופט נראות לי מעולות. מייקרוסופט כזה: "אה סוני לוקחים לנו את פפ עכשיו?" אנחנו ניקח להם את סטארפילד שהיה אמור להכניס הכנסה של 10M עותקים מנימום. "אה סוני יש מצב שלא יעצרו באדום ויקחו לנו גם את GTA6, או את המשחק פנטזיה ההוא של רוקסטאר שהם כביכול יעשו אחרי GTA6?" אז סבבה אנחנו ניקח להם מראש את COD"
מנסה לומר, הרכישה של אקטביזן נראת מטורפת ומטופשת ולא משהו רק כי לא ראינו לאן סוני יכלה להגיע, הם יכלו אשכרה להגיע למצב שהם חונקים את מייקרוסופט ומכתרים בטבעת מוות ששום משחק צד ג' ששווה שישתינו עליו לא מגיע אליהם.
נראה לי שאם הרכישה הזו הועילה למייקרוסופט במשהו יותר מהכל, זה שהם משדרים לסוני "הלו?, תעצרו אם אתם תשחקו את המשחק של האקסקלוסיבים האלה, אנחנו נקרע אותכם במגרש שלכם" ואולי סוני עכשיו תחשוב כמה פעמים לפני שהיא תתגרה בהם שוב עם הדילים האלה
Uncle Pey'j כתב:זה אומנם מאוד מינורי, אבל אני חושב שיהיה ממש נחמד אם אחרי שהרכישה תינעל MS ייקחו כמות מכובדת של משחקים מהבקלוג של אקטיוויז'ן ויהפכו אותם ל-BC, משחקים כמו Wolfenstein 2009 למשל שעד היום היו מאוד מורכבים ליישום בגלל ענייני זכויות IP וכאלה יהיו לגמרי אפשריים, או COD הראשון שהוא למעשה ה-COD היחיד שלא BC. אני חושב שג'אז קורדן בזמנו רמז לאפשרות כזו.
Familiarity with single player action-RPGs and immersive sims

Laskin כתב:איזה יופי… חששתי שעד TGS לא יהיה משהו מעניין
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים