נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 03 אוגוסט 2023, 11:18

זו לא הפתעה שהS מחזיקה את הPS5/X מאחור כי המפתחים צריכים לתכנן את המשחקים סביבה וסביב המגבלות שלה מתחילת הפיתוח, אבל הנה רמדי עכשיו מודים שהיא באמת זו שהכל מתוכנן סביבה וזה נוראי.

למי שלא יודע, היא משפיעה על העיצוב של המשחקים בעיקר בגלל שלמייקרוסופט יש חוק מנדטורי שכל פיצ'ר שיש על גרסת הX חייב לעבוד גם על גרסת הS אחרת אין אישור להוציא את המשחק גם על הX...נגיד הסיבה שBG3 מתעכב על האקסבוקס היא נטו בגלל שהמולטיפלייר שלו לא עובד חלק על הS ואסור למפתחים להוציא אותו על הX אם המולטי לא יעבוד על הS....בעעע

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אוגוסט 2023, 18:20

ה-setup של הזיכרון היה טעות מחפירה, למרות שמיקרוסופט טענו בזמנו שהם עשו מחקר מקיף על הזיכרון.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אוגוסט 2023, 17:29

יצא פאצ׳ בהפתעה ל-killer instinct שחוגג עשור. הוא כולל שיפור בקוד רשת, איזונים לדמויות ותמיכה בסדרה X ו-S שמביאה 4K ו-HDR.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 06 אוגוסט 2023, 17:30

נחמד מאוד, הסאונדטראק שלו עדיין אחד הדברים היותר טובים שמיק גורדון עשה, מאוד מאוד אנדרייטד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוגוסט 2023, 18:52

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2023, 23:58

סטארפילד הזדהב.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 אוגוסט 2023, 06:24

הוא ממש לא בשבילי, אבל מרגיש שהוא הולך להיות משחק מונומנטלי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 אוגוסט 2023, 09:32

סוף סוף, המשחק הזה יגרום לכל העולמות הפתוחים האחרים להרגיש כמו שוטר מסילה, זה ברור שזה הולך להיות משחק שלא יישכח.
המבקרים של BG3 הודו שהם לא היו קרובים לסיים אותו ואני בטוח שגם את המשחק הזה הם לא יהיו קרובים לסיים ברגע הביקורת אז אי אפשר יהיה באמת לסמוך עליהם.

כרגיל, מי שמצפה לאיזה Main quest סוחף יתאכזב ויקבל משחק של 7 אבל מי שיעשה את הסייד קווסטים הטובים יקבל משחק של 10.

יאיייייייייייייי

כאילו תראו תטריילר ב43:50 יש עיר שנראת כמו VICE CITY/הוואי איך זה לא יהיה משחק של 10?

נ.ב אני חייב להודות שאני מרגיש שההייפ של רוב הגיימרים כלפי סטארפיילד הוא לא חזק כמו שהיה בשעת היציאה של סקיירים (שזה כזכור היה טירוף סוג של פוקמניה מודרנית) אבל אפילו לא בגודל ההתלהבות שהיה לפולאאוט 3 או אובליביון. אני ממש מקווה שזה הולך להיות כמו מורווינד שיצא בשקט, אבל אחרי שיצא אנשים לא הפסיקו לדבר עליו.

אני רואה אנשים אומרים שהם כבר עשו את כל מה שסטארפילד מציע במאס אפקט, ואני מגלגל עינים, חוויות שונות בתכלית שכל אחת עם החזקות והחולשות שלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אוגוסט 2023, 20:01

מבקרים התחילו לקבל מפתחות של סטארפילד כך שבטח נתחיל לשמוע דברים בקרוב. נראה שהאמבארגו הוא ה-31 לאוגוסט שזה שבוע לפני שהמשחק יוצא (סימן טוב אני משער) וזה גם התאריך שהחל ממנו אפשר לעשות סטרימים חופשי מהמשחק כך שיוטיוב כנראה יהיה מוצף תוכן.

ולמי שקנה אותו או יש GP, ה-preload מתחיל עוד כמה שעות. הוא 140GB במחשב ו-126GB באקסבוקס. הרוכשים בסטים יצטרכו לחכות עוד קצת.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 אוגוסט 2023, 06:51

אז יש לנו קצת רשמים ממבקר ששיחק 15 שעות בסטארפילד ונתן קצת רשמים לפני הזמן. (אין ספוילרים)
ההתחלה של המשחק מוזרה, לוקח לו זמן להתחיל להתניע, מרגישים שבטסדה לא רוצים לשתק את השחקן עם יותר מדי חופש בחירה על ההתחלה ובכל זאת... יש יותר מדי חופש בחירה על ההתחלה.
המשחק והסיפור הראשי ממש טובים כשהמשחק האמיתי מתחיל.
גרפיקה מדהימה יחסית למנוע שלהם.
כל ה15 שעות האלה הוא לא מצא אפילו באג אחד, דבר שהוא חסר תקדים למשחק בטסדה. מלוטש בטירוף.
ולמי שתוהה כן, הוכח מעל כל ספק שזה מבקר אמיתי ושיש לו את המשחק.

אגב, טוד האוורד משחק בעיקר על הS.... כי הילדים שלו תופסים את הX...
עכשיו אנחנו יודעים את מי להאשים שהמשחק משונמך בשביל הS.... דאמט עם הילדים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוגוסט 2023, 17:27

XSX גרסה מיוחדת של Armored cores 6:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2023, 02:47

מארק קרן, לשעבר בליזארד )בערך מאז סטארקראפט ועד WOW), אוהב לעשות צרות בטוויטר. בערך כל האינטרנט התהפך על הציוץ הזה שלו:

בערך כל סלב גיימינג הגיב על הציוץ, אפילו פיט היינס:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 אוגוסט 2023, 14:53

התפריט הראשי הזה מכוער לדעתי, אבל לא ברור לי איך הם קופצים מזה למסקנה שלא איכפת לבטסדה מהמשחק או שהם ממהרים אותו.כאילו אני יכול להבין דאגות לגיטימיות שזה יהיה פולאאוט בחלל, או שאולי העיר הסייברפאנקית, אולי לא תהיה טובה כמו סייברפאנק 2077 (למרות שבטסדה אמרו שהם השקיעו המון שנים, בחלק הסייברפאנקי של המשחק) אבל לבוא ולהגיד שהמשחק מחופף בגלל איזה תפריט ראשי?

שאנשים יגידו שפשוט הם מחפשים לשנוא את המשחק בגלל האקסקלוסיביות לבוקס/בטסדה יצאו להם מהאף/חשדנים כלפי האיכות שלהם. להתחיל ליצור עלילה שזה יהיה משחק גרוע בגלל איך שהתפרט נראה זה פשוט אומר "אני מראש שונא ת'משחק הזה"

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 אוגוסט 2023, 15:43

לא רואה שהוא אמר משהו לגבי האיכות של המשחק או כמה טוב/גרוע הוא יהיה, לפחות לא כאן, לא צלליתי לעומק הדרמה הטוויטרית.
אבל כן, תאורטית, אני יכול להבין למה הוא מתכוון כשהוא אומר את זה.. זה מסוג הדברים שלא צריך לשים עליהם דגש אלא אם היה זמן, וזה בסדר גמור, זה כנראה אומר שלא היה זמן. או שלא אכפת להם מהתפריט, כמו שהוא אומר, כי אם היה להם אכפת מהתפריט והיה להם זמן וזה מה שיצא להם, אז לפחות מעצב אחד צריך לאבד את העבודה שלו :).

לא שזה באמת משנה, המשחק יכול להיות טוב ככה או ככה, התפריט לא קשור בכלום.
אני זוכר שכבר כילד הייתה לי תאוריה שהייתי בודק עם חברים, שכמה שלמשחק יש מסך טעינה יותר מושקע ככה המשחק יהיה יותר טוב. כמובן שאין קשר ישיר, זו חשיבה של ילד, אבל זה כן נכון שזה מראה שהיה למפתחים או זמן עודף (ואז זה גם זמן לליטוש), או ממש אכפת, באופן מאוד עקרוני ולא מחייב. כן היה קשר מסוים, וזה מסוג הדברים שאתה שם לב אליהם כילד עם הרבה יותר מדי זמן פנוי.
ומסכי טעינה, על מה ידברו הילדים היום?!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2023, 16:48

דבר ראשון אני חושב שזה אחלה של מסך בית, בשילוב עם המוסיקה המדהימה של ינון צור זה לגמרי אחלה וייבים. כלומר, המסך פתיחה של סקיירים כעור וריק, אבל עם המוסיקה ברקע הוא די מדהים.

ובנוגע לטיעון עצמו, הוא די טפשי כי הוא מבוסס על טעם אישי, לא? כלומר, או שהצוות היה בלחץ זמן מטורף או שהוא זרק ופשוט לא אכפת לו? אולי הם פשוט אוהבים את המסך הזה? כלומר, הוא נקי ונראה טוב וכשמדמיינים את המוסיקה של סטארפילד עליו זה יושב בול. הנחת היסוד שלו לא נכונה, שזה מסך תפריט גרוע.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 21 אוגוסט 2023, 17:23

קצת מוריד לי שינון צור המלחין, היצירות שלו בעשור האחרון היו בינונית מאוד.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 אוגוסט 2023, 17:53

DrKeo כתב:דבר ראשון אני חושב שזה אחלה של מסך בית, בשילוב עם המוסיקה המדהימה של ינון צור זה לגמרי אחלה וייבים. כלומר, המסך פתיחה של סקיירים כעור וריק, אבל עם המוסיקה ברקע הוא די מדהים.

ובנוגע לטיעון עצמו, הוא די טפשי כי הוא מבוסס על טעם אישי, לא? כלומר, או שהצוות היה בלחץ זמן מטורף או שהוא זרק ופשוט לא אכפת לו? אולי הם פשוט אוהבים את המסך הזה? כלומר, הוא נקי ונראה טוב וכשמדמיינים את המוסיקה של סטארפילד עליו זה יושב בול. הנחת היסוד שלו לא נכונה, שזה מסך תפריט גרוע.

תמונה

כן, ברור שזה טעם אישי. הכל טעם אישי בכל דיון כזה, אני לא נכנס לעומק הדיון הספציפי הזה, לא באמת מעניין אותי ובכל מקרה זה נשמע כמו סתם דרמת טוויטר סטנדרטית...
רק באופן כללי מאוד, הוא לא אמר משהו (בהודעה שהבאת) שבאמת מדבר על האיכות של המשחק, כמו שגלאס ניסה להציג, אז אמרתי.
הטיעון שלו הגיוני ברמה מסוימת וכללית מאוד מאוד, המסך הראשי אמור להיות משהו שהוא אף פעם לא מאוד דחוף ואם הצוות אף פעם לא מוצא שנייה לנשום אז הוא כנראה יראה כמו הפרוטוטייפ לנצח. כמובן שזה מאוד כללי... וכמובן שאם בא מפתח ואומר שזה לא פרוטוטייפ אלא פשוט לדעתם התפריט הכי יפה שהיה אפשר לעשות ושעבדו עליו את כל הזמן שהיה צריך, אז סבבה, זה עניין של טעם.
אבל *בגדול*, אני יכול להבין את הטענה. בוא נגיד את זה ככה, הAC היחיד מהראשיים שאני זוכר שלא היה לו מסך טעינה אינטרקטיבי שאפשר לשחק איתו, אלא פשוט מסך טעינה סטטי סטנדרטי, הוא יוניטי. כנראה המשחק הכי מזורז בסדרה. אולי זה מסך יותר טוב לדעת מישהו, הכל יכול להיות דעה של מישהו, אבל לדעתך יש קשר? :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 אוגוסט 2023, 18:17

סטיק: אני כן חושב שהוא ניסה להציג משוואה כזו של "אולי לא איכפת להם מהתפריט וגם לא איכפת להם מהמשחק"" אבל זה לא דבר שאני יכול להוכיח, זה וויב. ובאופן כללי אם תלך לכל מיני מקומות באינטרנט אתה תראה דיונים שהתפתחו על הנושא שבהם אנשים כן אומרים "המשחק הזה בטח חרא אם ככה נראה התפריט הראשי" הוא זרק את הגפרור בין אם התכוון או לא.

זה מאוד מוזר שמישהו יאמין שמצד אחד לא איכפת להם מהתפריט הראשי אבל כן ממש איכפת להם מהמשחק עצמו והם השקיעו בו, בדרך כלל אדם שמזלזל בעבודה שהושקעה בתפריט הראשי סביר יותר שהוא מנסה לרמוז בגישה פאסיבית אגרסבית שכל המשחק נראה לו על הפנים וזו עובדה שhines הרגיש צורך להתגונן ולהגן על התפריט כי זה ברור שהבחור הזה לא זרק הערה תמימה על התפריט זו הערה ארסית ביותר מצדו לדעתי.

אינטר: כן, אני חולה על ינון צור, אבל בנתיים הפסקול הזה של סטארפילד מרגיש "וואנבי סטאר וורס, וואנבי סרט קולנוע אמריקאי בומבסטי" לא שאיכפת לי יותר מדי, כן? אני גם ככה הולך לשים את הפסקול של בלייד ראנר המקורי (ההוא של ואנגילס) בעיר הסייברפאנקית ואת הפסקולים של סטאר וורז כשאני נמצא בחלל/כוכבים שוממים/קרבות. ומוזיקה של For A Few Dollars More בעיר הזו של המערב הפרוע... זה היופי בבטסדה שאפילו לעשות מודים למוזיקה זה משחק ילדים :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2023, 19:36

Stick כתב:כן, ברור שזה טעם אישי. הכל טעם אישי בכל דיון כזה, אני לא נכנס לעומק הדיון הספציפי הזה, לא באמת מעניין אותי ובכל מקרה זה נשמע כמו סתם דרמת טוויטר סטנדרטית...
רק באופן כללי מאוד, הוא לא אמר משהו (בהודעה שהבאת) שבאמת מדבר על האיכות של המשחק, כמו שגלאס ניסה להציג, אז אמרתי.
הטיעון שלו הגיוני ברמה מסוימת וכללית מאוד מאוד, המסך הראשי אמור להיות משהו שהוא אף פעם לא מאוד דחוף ואם הצוות אף פעם לא מוצא שנייה לנשום אז הוא כנראה יראה כמו הפרוטוטייפ לנצח. כמובן שזה מאוד כללי... וכמובן שאם בא מפתח ואומר שזה לא פרוטוטייפ אלא פשוט לדעתם התפריט הכי יפה שהיה אפשר לעשות ושעבדו עליו את כל הזמן שהיה צריך, אז סבבה, זה עניין של טעם.
אבל *בגדול*, אני יכול להבין את הטענה. בוא נגיד את זה ככה, הAC היחיד מהראשיים שאני זוכר שלא היה לו מסך טעינה אינטרקטיבי שאפשר לשחק איתו, אלא פשוט מסך טעינה סטטי סטנדרטי, הוא יוניטי. כנראה המשחק הכי מזורז בסדרה. אולי זה מסך יותר טוב לדעת מישהו, הכל יכול להיות דעה של מישהו, אבל לדעתך יש קשר? :)

הקטע של הטעם האישי מגיע מזה שמלחתכילה הוא מניח שהמסך פתיחה הזה נוראי ולכן משתמע ש-X או Y. אבל מי אמר שהמסך פתיחה הזה נוראי? כלומר זה לא משחק מגמגם או מתרסק או נראה כמו משחק פס3. אין פה משהו שהוא אובייקטיבית רע שמעיד משהו על הצוות. יש פה מסך שהוא לא אהב, אז זה אומר שהצוות חסר תשוקה או לא היה לו זמן? איך מנקודה 1 מגיעים בכלל לנקודה 2?

וכן, מן הסתם כשאין זמן אז מוותרים על הדברים הפחות חשובים, אבל המסך פתיחה של סטארפילד לא נראה כאילו ״ויתרו״ עליו. והרי מה הטוויט הזה אומר? הוא אומר:
1) תראו איזה נוראי המסך פתיחה.
2) מסכי פתיחה נוראיים נעשים על ידי צוות שאין לו זמן או תשוקה
אז הוא בייסיקלי אומר שהצוות של סטארפילד לא קבל זמן לפתח את המשחק או שהוא חסר תשוק, מה שהופך את הטוויט הזה לסתם פישינג לתשומת לב :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אוגוסט 2023, 19:43

עצם ההתעסקות בזה מראה כמה אין לאנשים על מה לדבר עכשיו בטוויטר וכד׳…
בעיניי אגב זה נראה ממש סבבה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2023, 20:34

כל טוויטר עכשיו הוא פאנבואים של פלייסטיישן שמנסים לרדת על סטארפילד בזמן שפאנבואים של אקסבוקס מנסים לרדת על באלדורס גייט. זה כל כך עצוב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אוגוסט 2023, 22:27

אבל למי באמת אכפת? נראה לי שכל מערכת בחירות וכל מדד כלשהו מוכיח שמה שהולך בטוויטר לא משקף שום דבר לגבי המציאות… זוכרים את החרם על משחק הוגוורטס? :)
זה סה״כ בועה קטנה של בכיינים ואקטיביסטים, לדעתי עדיף למפתחים ומפיצות להתעלם לחלוטין מהשיט הזה
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 21 אוגוסט 2023, 22:39, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2023, 22:38

זה נכון, אבל את הבחור ספציפית הבאתי כי הוא או הפיק או היה lead בסטארקראפט, סטארקראפט ברוד וור, דיאבלו 2 ו-wow. אם זה היה סתם טרול אינטרנטי לא הייתי מביא את זה בכלל :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2023, 10:57

כדי לרצות את הרגולטור הבריטי, מיקרוסופט מוכרת את הזכויות ענן של כל המשחקים של אקטוויז׳ן ליוביסופט ל-15 שנים:

המשמעות של זה היא שיוביסופט יכולה לעשות עם הזכויות האלה מה שהיא רוצה, כולל למכור את הזכויות למשחקים של אקטיוויז׳ן לפלייסטיישן פלוס בענן. זה אומר שאם עוד 10 שנים יוצא דיאבלו 5 בלעדי לאקסבוקס, יוביסופט תוכל לשים את המשחק על השירות ענן של פלייסטיישן בלי לדבר או לתת שקל למיקרוסופט על זה.

הרכישה של אקטיוויז׳ן נראת כמו בדיחה רעה יותר ויותר ככל שהזמן עובר. איזו פארסה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 22 אוגוסט 2023, 11:33

איזו בדיחה.. כמה רחוק MS מוכנה ללכת כדי לא לשלם את הקנס של ביטול העסקה :roll:

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים