נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי InterAl » 20 ספטמבר 2023, 15:51

נו, עכשיו ברור שלקנות את אקטיוויז׳ן משתלם להם יותר מלשרוף מיליארדים כל שנה כדי לשים את המשחקים שלהם בשירות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2023, 16:45

InterAl כתב:נו, עכשיו ברור שלקנות את אקטיוויז׳ן משתלם להם יותר מלשרוף מיליארדים כל שנה כדי לשים את המשחקים שלהם בשירות.

מליארדים כל שנה בכדי לשים את המשחקים שלהם בשירות? איזה משחקים? כלומר, למה ברבים, יש לאקטיוויז'ן משחקים ברבים? ולמה מליארדים?
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ספטמבר 2023, 17:08

חשבתי שזה היה בציניות…

וסוף סוף יש לנו מושג מה העלויות האמיתיות (או לפחות השערות מלומדות מאוד ממי שבאמת יודע) של הסכומים שמקבלים כדי לשים את המשחקים האלה בשירותים האלה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 20 ספטמבר 2023, 17:47

DrKeo כתב:
InterAl כתב:נו, עכשיו ברור שלקנות את אקטיוויז׳ן משתלם להם יותר מלשרוף מיליארדים כל שנה כדי לשים את המשחקים שלהם בשירות.

מליארדים כל שנה בכדי לשים את המשחקים שלהם בשירות? איזה משחקים? כלומר, למה ברבים, יש לאקטיוויז'ן משחקים ברבים? ולמה מליארדים?

קראש, thps, דיאבלו 4... אם ג׳דיי עולה 300 מיליון, סביר להניח שקוד ודיאבלו 4 לבד היו עולים פי כמה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2023, 18:06

InterAl כתב:
DrKeo כתב:

קראש, thps, דיאבלו 4... אם ג׳דיי עולה 300 מיליון, סביר להניח שקוד ודיאבלו 4 לבד היו עולים פי כמה.

אקטיוויז'ן מוציאה משחק COD אחד בשנה ואולי איזה משחק AA כמו קראש. פעמיים בעשור הם גם מוציאים משחק בליזארד (לפני דיאבלו זה היה OW ב-2016, הפרש של 7 שנים). אז נניח ש-COD היה עולה להם חצי מליארד, והוא כנראה לא היה עולה ככה כי הוא משחק אונליין ויש לאקטיוויז'ן אנטרס שהוא יהיה בכמה שיותר ידיים כי הכסף האמיתי הוא במיקרו תשלומים.

לאורך הדור יהיו פחות או יותר:
- 8 משחקי COD.
- 1-2 משחקי בליזארד.
- 3-4 משחקי AA כמו קראש או טוני הוק.

אז אם משחק COD הוא חצי מליארד, ונגזים ונגיד שגם משחק בלזארד, ומשחק AA כמו קראש הוא עודף קטנטן, אז לקנות את כל הקטלוג של אקטיוויז'ן ל-GP לאורך כל הדור עולה בערך 5 מליארד דולר. וזה בהפרזה. אז למה לשלם 5 מליארד פרוס לאורך הדור, אם אפשר לשלם 70 מליארד במכה ולהיות תקועים רק עם קטלוג של מפיצה אחת בודדת..

כלומר מה הנקודה, שלשים משחקים ב-GP עולה כסף? וואללה, לא חדש לאף אחד פה. האם הסכומים הזעומים האלה בכלל מתכתבים עם רכישה של מפלצת ב-70 מליארד? לא ממש.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ספטמבר 2023, 18:09

בכל אופן COD מעולם לא היה בגיימפאס day 1 אז כנראה שזה גם לא משהו שאפילו היה בתכנית

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2023, 18:12

Laskin כתב:בכל אופן COD מעולם לא היה בגיימפאס day 1 אז כנראה שזה גם לא משהו שאפילו היה בתכנית

אף אחד מהמשחקים של המאות מליונים לא היה ב-GP ביום ראשון, כי משחק אחד בודד לא משפיע מספיק על GP. כלומר, אני לא בטוח אם COD בכלל היה מצליח להביא מספיק מנויים ל-GP בשביל להחזיר כמה שלא היו משלמים עליו במנויים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 20 ספטמבר 2023, 18:31

אז מה הדיבור? יש מצב שעושים כסף כיום מgp או זה עדיין לוס לידר?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 20 ספטמבר 2023, 18:41

DrKeo כתב:
InterAl כתב:
DrKeo כתב:

אקטיוויז'ן מוציאה משחק COD אחד בשנה ואולי איזה משחק AA כמו קראש. פעמיים בעשור הם גם מוציאים משחק בליזארד (לפני דיאבלו זה היה OW ב-2016, הפרש של 7 שנים). אז נניח ש-COD היה עולה להם חצי מליארד, והוא כנראה לא היה עולה ככה כי הוא משחק אונליין ויש לאקטיוויז'ן אנטרס שהוא יהיה בכמה שיותר ידיים כי הכסף האמיתי הוא במיקרו תשלומים.

לאורך הדור יהיו פחות או יותר:
- 8 משחקי COD.
- 1-2 משחקי בליזארד.
- 3-4 משחקי AA כמו קראש או טוני הוק.

אז אם משחק COD הוא חצי מליארד, ונגזים ונגיד שגם משחק בלזארד, ומשחק AA כמו קראש הוא עודף קטנטן, אז לקנות את כל הקטלוג של אקטיוויז'ן ל-GP לאורך כל הדור עולה בערך 5 מליארד דולר. וזה בהפרזה. אז למה לשלם 5 מליארד פרוס לאורך הדור, אם אפשר לשלם 70 מליארד במכה ולהיות תקועים רק עם קטלוג של מפיצה אחת בודדת..

כלומר מה הנקודה, שלשים משחקים ב-GP עולה כסף? וואללה, לא חדש לאף אחד פה. האם הסכומים הזעומים האלה בכלל מתכתבים עם רכישה של מפלצת ב-70 מליארד? לא ממש.

לדעתי זה יותר מחצי מיליארד, אני חושב ש-mw2 עושה פי כמה מג׳דיי, גם מוכר יותר עותקים, גם במחיר ממוצע גבוה יותר וגם עם רכיב מולטי שמשאיר שחקנים בשירות לאורך זמן. אבל גם אם נגיד חצי מיליארד או אפילו 200 מיליון, זה לא משנה - אם מיקרוסופט היו חושבים שהעלות הזאת משתלמת, הם הרי היו משלמים את המחיר ומוציאים אותם לשירות day 1. את זה האמת ידענו עוד לפני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2023, 18:46

InterAl כתב:לדעתי זה יותר מחצי מיליארד, אני חושב ש-mw2 עושה פי כמה מג׳דיי, גם מוכר יותר עותקים, גם במחיר ממוצע גבוה יותר וגם עם רכיב מולטי שמשאיר שחקנים בשירות לאורך זמן. אבל גם אם נגיד חצי מיליארד או אפילו 200 מיליון, זה לא משנה - אם מיקרוסופט היו חושבים שהעלות הזאת משתלמת, הם הרי היו משלמים את המחיר ומוציאים אותם לשירות day 1. את זה האמת ידענו עוד לפני.

למה שזה יהיה יותר מחצי מליארד? זה משחק מולטי שעושה כמויות גדולות של כסף ממיקרו-תשלומים, האנטרס שלהם הוא שהמשחק יהיה בכמה שיותר ידיים. ג'דיי הוא משחק סינגל, מי ששחק בו לא יכניס ל-EA שקל יותר. וג'דיי לא מכר כזה רחוק ממשחק COD, הוא עשה 10 מליון תוך חצי שנה וכנראה עומד היום על בערך 20 מליון מכירות. אני משער שבתחזיות שהם עשו הם ציפו מג'דיי 2 למכור יותר, כך שהם ציפו ממנו לביצועים די דומים למשחק COD מבחינת מכירות. משחק כמו GTAV שמוכר כל שנה פחות או יותר כמו COD נכנס לשם די בגרושים בדיוק בגלל שהם רוצים כמה שיותר משתמשים שיגיעו לאונליין וישלמו מיקרו-תשלומים, אז אני לא רואה סיבה ש-COD יעלה הרבה יותר מג'דיי (ועדין נתתי לו כמעט פי 2 עם חצי מליארד).

וכן, זה לא משנה כמה הוא עולה, מיקרוסופט כמעט לא קונה משחקי AAA לשירות DAY ONE כי כנראה זה לא משתלם להם. אם COD לא שווה להם כמה מאות מליונים, כנראה ש-COD לא יכול ליצר להם כמה מאות מליונים מהנוכחות שלו ב-GP. וזאת דווקא נקודה נגד הרכישה, לא בעד. הרי אם כמעט הדבר היחיד שהרכישה של אקטיוויז'ן מביאה להם זה COD ב-GP, אז המספרים האלה מראים שהרכישה של אקטיוויז'ן בקושי שווה להם כמה מאות מליונים במשתמשי GP, וזה פחות או יותר הערך המוסף היחיד שמיקרוסופט מקבלת מהם.

swiss-the-engine כתב:אז מה הדיבור? יש מצב שעושים כסף כיום מgp או זה עדיין לוס לידר?

הם טוענים שזה רווחי. האמת, אם הם מכניסים 3+ מליארד בשנה ממנו (ממוצע של 112$ בשנה פר יוזר ויש בסביבות ה-30 מליון משתמשים) אז לפי המספרים פה זה נשמע די רווחי. כלומר, כמה משחקים גדולים שהם לא ממיקרוסופט הם כבר הכניסו ל-GP בשנה ביום השיגור? ממש מעט, רוב המשחקים ששם DAY 1 הם AA אם לא אינדי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 20 ספטמבר 2023, 18:55

הויכוח הזה לעולם לא יסתיים כי נדב רואה ערך למייקרוסופט נטו לפי כמות האקסקלוסיבים שזה יוסיף למייקרוסופט לליינאפ.
אני לא יכול להגיד שאני לא רואה את הנקודה שלו יש בה מן האמת עובדה שמייקרוסופט נלחמת להשיג את Valve ואת נינטנדו בשביל האקסקלוסיבים שיש לכל אחת, אז הם רואים את הערך של אקסקלוסיבים גם כן.

אבל כמו שאינטר אמר, מחירים מטורפים ואקטי עושה משהו כמו $2.165B בשנה אחת, היא לבד יכולה לממן את הגיימפאס למייקרוסופט, להסתכל רק על קראש וCOD כאילו הם הרווח היחיד מהעסקה זה קצת להגזים :)

(ובוא נדב, אם BG3 שווה 5M וספנסר קרא לו RPG סוג ב' לסטדיה, אז קראש שווה הרבה הרבה יותר :-)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 20 ספטמבר 2023, 19:33

DrKeo כתב:
InterAl כתב:לדעתי זה יותר מחצי מיליארד, אני חושב ש-mw2 עושה פי כמה מג׳דיי, גם מוכר יותר עותקים, גם במחיר ממוצע גבוה יותר וגם עם רכיב מולטי שמשאיר שחקנים בשירות לאורך זמן. אבל גם אם נגיד חצי מיליארד או אפילו 200 מיליון, זה לא משנה - אם מיקרוסופט היו חושבים שהעלות הזאת משתלמת, הם הרי היו משלמים את המחיר ומוציאים אותם לשירות day 1. את זה האמת ידענו עוד לפני.

למה שזה יהיה יותר מחצי מליארד? זה משחק מולטי שעושה כמויות גדולות של כסף ממיקרו-תשלומים, האנטרס שלהם הוא שהמשחק יהיה בכמה שיותר ידיים. ג'דיי הוא משחק סינגל, מי ששחק בו לא יכניס ל-EA שקל יותר. וג'דיי לא מכר כזה רחוק ממשחק COD, הוא עשה 10 מליון תוך חצי שנה וכנראה עומד היום על בערך 20 מליון מכירות. אני משער שבתחזיות שהם עשו הם ציפו מג'דיי 2 למכור יותר, כך שהם ציפו ממנו לביצועים די דומים למשחק COD מבחינת מכירות. משחק כמו GTAV שמוכר כל שנה פחות או יותר כמו COD נכנס לשם די בגרושים בדיוק בגלל שהם רוצים כמה שיותר משתמשים שיגיעו לאונליין וישלמו מיקרו-תשלומים, אז אני לא רואה סיבה ש-COD יעלה הרבה יותר מג'דיי (ועדין נתתי לו כמעט פי 2 עם חצי מליארד).

וכן, זה לא משנה כמה הוא עולה, מיקרוסופט כמעט לא קונה משחקי AAA לשירות DAY ONE כי כנראה זה לא משתלם להם. אם COD לא שווה להם כמה מאות מליונים, כנראה ש-COD לא יכול ליצר להם כמה מאות מליונים מהנוכחות שלו ב-GP. וזאת דווקא נקודה נגד הרכישה, לא בעד. הרי אם כמעט הדבר היחיד שהרכישה של אקטיוויז'ן מביאה להם זה COD ב-GP, אז המספרים האלה מראים שהרכישה של אקטיוויז'ן בקושי שווה להם כמה מאות מליונים במשתמשי GP, וזה פחות או יותר הערך המוסף היחיד שמיקרוסופט מקבלת מהם.

swiss-the-engine כתב:אז מה הדיבור? יש מצב שעושים כסף כיום מgp או זה עדיין לוס לידר?

הם טוענים שזה רווחי. האמת, אם הם מכניסים 3+ מליארד בשנה ממנו (ממוצע של 112$ בשנה פר יוזר ויש בסביבות ה-30 מליון משתמשים) אז לפי המספרים פה זה נשמע די רווחי. כלומר, כמה משחקים גדולים שהם לא ממיקרוסופט הם כבר הכניסו ל-GP בשנה ביום השיגור? ממש מעט, רוב המשחקים ששם DAY 1 הם AA אם לא אינדי.

אם האינטרס שלהם שיהיה בכמה שיותר ידיים, הוא היה f2p. יש פה נקודת איזון של תמחור, משחק עם רכיב סינגל + רכיב מולטי שמשאיר את השחקנים בשירות כל השנה שווה יותר ממשחק סינגל בלעדי. gta 5 לא ממש רלוונטי כי הוא בסוף מחזור החיים שלו, עבר את כל ההנחות והחלוקות בחינם האפשריות. מי מחזיק מנוי gp כדי לשחק gta5? זה די טיפשי.
cod לא שווה להם את המאות מיליונים לבדו בגיימפאס. הוא כן שווה כחלק מעסקה שהופכת אותם למעצמת גיימינג מס׳ אחת בעולם (או לפחות קרוב לזה).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2023, 19:42

InterAl כתב:אם האינטרס שלהם שיהיה בכמה שיותר ידיים, הוא היה f2p. יש פה נקודת איזון של תמחור, משחק עם רכיב סינגל + רכיב מולטי שמשאיר את השחקנים בשירות כל השנה שווה יותר ממשחק סינגל בלעדי. gta 5 לא ממש רלוונטי כי הוא בסוף מחזור החיים שלו, עבר את כל ההנחות והחלוקות בחינם האפשריות. מי מחזיק מנוי gp כדי לשחק gta5? זה די טיפשי.
cod לא שווה להם את המאות מיליונים לבדו בגיימפאס. הוא כן שווה כחלק מעסקה שהופכת אותם למעצמת גיימינג מס׳ אחת בעולם (או לפחות קרוב לזה).

כמה שיותר שחקנים הוא אנטרס גדול שלהם, אבל כמובן שהוא לא היחיד. אני רק אזכיר לך שיש להם שני משחקי COD שהם F2P, ושניהם עושים הרבה יותר כסף מ-COD הרגיל.

בסופו של יום חצי מליארד זה כמו MK1 וג'דיי יחד. שני המשחקים האלה מוכרים פחות או יותר כמו משחק COD (משחק COD סופר מצליח זה 30 מליון, אחד פחות זה מתחת ל-20 מליון. גם ג'דיי וגם MK הם פרנצ'ייזים של סביבות ה-20 מליון). אין סיבה ש-COD יעלה יותר מ-MK1 שהוא משחק מולטי פופולרי כמעט כמוהו וג'דיי שהוא משחק סינגל פופולרי כמעט כמוהו יחדיו.

העסקה תסגר, ומיקרוסופט תשאר במקום האחרון משלושת מחזיקות הפלטפורמה ומספר המנויים של GP כמעט לא יזוז כלל. וכל זה אחרי שהיא שלמה כמעט פי 2 את הערך של נינטנדו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ספטמבר 2023, 20:04

DrKeo כתב:הם טוענים שזה רווחי. האמת, אם הם מכניסים 3+ מליארד בשנה ממנו (ממוצע של 112$ בשנה פר יוזר ויש בסביבות ה-30 מליון משתמשים) אז לפי המספרים פה זה נשמע די רווחי. כלומר, כמה משחקים גדולים שהם לא ממיקרוסופט הם כבר הכניסו ל-GP בשנה ביום השיגור? ממש מעט, רוב המשחקים ששם DAY 1 הם AA אם לא אינדי.

שכחת אבל, שיש פה גם עלויות תפעול ומשכורות ומשרדים, לא רק של השירות עצמו, אלא של כל עשרות צוותי הפיתוח והפיתוח עצמו של כל המשחקים שלהם, שבקושי מוכרים מחוץ לשירות הזה (ואם כן כנראה שלא נדע לעולם), והמרקטינג שלהם. מדובר בעשרות אלפי עובדים בהערכה גסה, מאות משרדים, כנראה מאות מליונים של מרקטינג עבורם, ועלויות פיתוח נוספות שבטח עולות בסביבות המיליארד דולר בכל שנה… זאת לפני שמכניסים לחישוב את ה-70 מליארד שהרכישה האחרונה עלתה, וזה כמובן חייב להכלל שם כי זו הוצאה שנועדה בעיקר לשירות הזה.
אני ממש בספק אם הם יהיו קרובים לרווחיים בעשור הקרוב. אולי אחרי זה הם יתפוצצו ברווח נקי, אבל זה לא קורה כרגע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2023, 21:14

Laskin כתב:
DrKeo כתב:הם טוענים שזה רווחי. האמת, אם הם מכניסים 3+ מליארד בשנה ממנו (ממוצע של 112$ בשנה פר יוזר ויש בסביבות ה-30 מליון משתמשים) אז לפי המספרים פה זה נשמע די רווחי. כלומר, כמה משחקים גדולים שהם לא ממיקרוסופט הם כבר הכניסו ל-GP בשנה ביום השיגור? ממש מעט, רוב המשחקים ששם DAY 1 הם AA אם לא אינדי.

שכחת אבל, שיש פה גם עלויות תפעול ומשכורות ומשרדים, לא רק של השירות עצמו, אלא של כל עשרות צוותי הפיתוח והפיתוח עצמו של כל המשחקים שלהם, שבקושי מוכרים מחוץ לשירות הזה (ואם כן כנראה שלא נדע לעולם), והמרקטינג שלהם. מדובר בעשרות אלפי עובדים בהערכה גסה, מאות משרדים, כנראה מאות מליונים של מרקטינג עבורם, ועלויות פיתוח נוספות שבטח עולות בסביבות המיליארד דולר בכל שנה… זאת לפני שמכניסים לחישוב את ה-70 מליארד שהרכישה האחרונה עלתה, וזה כמובן חייב להכלל שם כי זו הוצאה שנועדה בעיקר לשירות הזה.
אני ממש בספק אם הם יהיו קרובים לרווחיים בעשור הקרוב. אולי אחרי זה הם יתפוצצו ברווח נקי, אבל זה לא קורה כרגע.

אני לא יודע כמה כסף הם מפסידים מלשים את המשחקים שלהם ב-GP, אבל המשחקים שלהם מככבים בראש הרשימות של סטים כבר שנים כך שאפילו עם ההופעה ב-GP הם כנראה מוכרים טוב, לפחות ב-PC. בכל מקרה, למפתחות צד א' ומשחקי צד א' יש עוד מטרות מעבר ללמכור עותקים בכדי להביא כסף. הם נותנים לפלטפורמה שלך אישיות, הם גורמים לאנשים לקנות את הקונסולה שלך ולא של אחרים וכך להכנס ל-ECO SYSTEM שלך, הם מדגימים לצד ג' מה אפשר לעשות עם הקונסולה שלך (וזה כמובן כולל טכנולוגיות שמפעפעות למשחקי צד ג'), הם דוחפים משתמשים לעשות GP, הם עוזרים לך לפתח ולשפר את ה-SDK של הקונסולה, והם עוזרים לך לפתח את הקונסולה הבאה שלך והם עוזרים לך לשפר עם השנים את ה-OS. אז אי אפשר ממש להתיחס לנניח פייבל חינם ב-GP כמו משחק אחר בסגנון של חברת צד ג' שמיקרוסופט רוכשת לשים ב-GP. זה לא שאם היה פייבל של חברת צד ג' והוא היה עולה למיקרוסופט 200 מליון, אז אפשר להגיד שלשים את פייבל ב-GP מפסיד למיקרוסופט 200 מליון.

ובסופו של יום, אפילו אם כל משחק שלהם היה נחשב כמו לקנות משחק צד ג', כמה הם כבר מוציאים בשנה? למשל כמה היה עולם להם מחברות צד ג' משחקים סטייל סטארפילד, פורצה, redfall ו-high fi rush? אני משער שפחות ממליארד, כנראה שרק סטארפילד היה עולה כסף גדול. אז אני משער שעדין, בתחשיב הגדול של ה-3+ מליארד שהם מכניסים בשנה, הם ברווח.

ובנוגע להוציאה של ה-70 מליארד על אקטיוויז'ן, הקניה הזאת כמעט לא תשפיע על GP בכלל. הם בייסיקלי מקבלים ממנה COD כל שנה חינם ב-GP, ולא משנה הויכוח שלי ושל אינטר כמה COD יעלה ל-GP, ברור לכולנו שזה עודף למסטיק במכולת ביחס ל-70 מליארד. הם לא קנו אותם בשביל GP, כי הקניה הזאת לא ממש משפיעה עליו.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 22 ספטמבר 2023, 13:11

אחרי השבוע הסוער שהיה ל-MS, לפחות הם יכולים להתנחם באישור של ה-CMA את הרכישה של Acti-Blizzard בשעה טובה.. נראה שהסאגה הזו לקראת סיום.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 ספטמבר 2023, 09:58

אני שם פה את זה. הנה אנחנו יכולים להוריד את קפקום מרשימת הקניות העתדיות של מייקרוסופט הם לא מעונינים להירכש על ידי מייקרוסופט.
האמת? אני קצת בהלם ממה שהולך עם קפקום לאחרונה, סטריט פייטר 6 ליטרלי עוקף בתורים בTGS את הדמו של פפ7-2 ומלא משחקים אחרים וזה משחק שכבר קיים בשוק.
אם מישהו היה אומר לי שSF6 הולך להתקבל ברמה כזו עולמית לעולם לא הייתי מנחש, הם מצאו פה מכרה זהב. לא פלא שהם רוצים להישאר עצמאיים כל IP שלהם גדל מאוד בכוח.
think there have been many M&A talks in the game industry. There was once a time we were a target, but rather than acquiring an outside company, we prefer organic growth. It is important to train and develop human resources in-house in order to carry out growth strategies. I also believe we can utilize external partners, but we have no intention of acquiring companies.

What if Microsoft comes to you and says, "We're interested in buying you out". Would you entertain that?
I would gracefully decline the offer because I believe it would be better if we were equal partners.
https://www.bloomberg.com/news/videos/2 ... one-gamers

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 ספטמבר 2023, 17:46

עדין לא צפיתי, מתכנן לראות עוד מעט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 ספטמבר 2023, 19:34

צפיתי אתמול, יש דברים טובים ופחות טובים, מניח שעל המחשב כל הלא-טובים יהפכו לטובים מאוד :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2023, 15:12

החותמת הסופית של ה-CMA באנגליה תגיע ב-6 לחודש, עוד 4 ימים. מה שאומר שמיקרוסופט הולכת כנראה לסגור סופסוף את הרכישה של אקטיוויז'ן עוד במהלך אוקטובר. אני חושב שזה מהלך די מעפן, אבל הסאגה הזאת סופסוף תגמר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוקטובר 2023, 10:00

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אוקטובר 2023, 10:10

FORZA כרגע על ממוצע 84 בMC
(ואני לוקח את MC כי עדיין הביקורות רק עולות, ובOC יש רק 15 ביקורות, חצי ממה שיש בMC)

יש הרבה ביקורות מהללות, כמה פורשות יותר ומעט ביקורות שדי קוטלות אותו (אחת במיוחד)
אני מתכוון לשחק בו במחשב ברגע שיצא, מקווה שכל הפיצ'רים הויזואלים הרציניים שלא יכולים להכלל בXSX יתאפשרו שם, כבר בהשקה

לגבי גירס - יאללה, שיגיע כבר הVGA ויפוצצו לנו את המח :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 אוקטובר 2023, 11:56

אחלה ציונים.קצת מלחיץ כמה הוא מציאותי, אבל אני מניח שהאונליין יהיה פעיל מאוד, אז יאללה אולי אני אכנס לזה וניפגש על המסלול לאסקין :-) קצת מרתיע הריאליזם לול, שחיקת צמיגים ? דאמ.כאילו אני מניח שבאונליין אי אפשר יהיה להוריד את כל הראליזם והסימולציה ואי אפשר יהיה להשתמש בכל מיני עזרים, נראה איך אני מתמודד עם הסינגל פלייר של זה קודם. פעם אחרונה שנכנסתי לאיזה Racer ברצינות זה היה עם Ride 4 וזה היה מתיש. :)

תן רשמים לאסקין.
(איכר, שמשחק בלי הגה, נראה כמה רחוק אני אגיע עם זה אבל מקסימום אולי נביא משהו)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוקטובר 2023, 12:08

עדין 84 עם 55 ביקורות כך שהוא יתיצב איפשהו באזור. במשחק שכזה אני בעיקר מחכה לביקורת של DF.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוקטובר 2023, 14:14

לשאלתך לאסקין, יש בגרסת המחשב כרגע RT השתקפות ו-RT AO, מן הסתם באיכות גבוהה משמעותית מהקונסולות. הם עובדים על RT GI שיצא בקרוב. הכל על המקסימום, כלל RT, וללא DLSS למנהם ב-1440p טבעי המשחק רץ על 4090 ב-100FPS. אז עם DLSS וכו' כנראה שתצליח להגיע ל-120FPS נעול ב-4K. לפחות עד שיגיע ה-RT GI :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים