נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 21 ספטמבר 2024, 17:45

יש ברשימה הזו שלך כמה שבכלל לא בלעדיים… ולא יעזור, כל אלו מלבד אולי פפ7 רימייק שגם לא מכר ממש טוב לפי הדיווחים - הם לא משחקי הענק של סוני. ובכל מקרה הדור הזה כבר ״בכיס״ של סוני. מיקרוסופט שילשלה במכנסיים, וסוני ״זורקת״ ועדיין מוכרת פי כמה ממנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ספטמבר 2024, 23:52

Hypno כתב:נתון ה 75% חשוב כי התעשייה לקחה כאקסיומה שלרוב שחקני הקונסולות לא אכפת מ-fps60. עוד מהימים שאחד אנשי IGN טען לא בציניות שאי אפשר להבדיל בין 30 ל 60.
או הקביעה ש'graphics sell' ולכן לא יעשו משחקים ב 60. אז הנה, אנשים בוחרים ביצועים על פני גרפיקה.

בדור הזה יש צירוף של כמה היבטים: הטכנולוגיה בטלוויזיות, טכנולוגיית מנועי משחק עם upsampling, מעבד יחסית יותר חזק מדורות קודמים, רצון וביקוש אצל השחקנים למצבי ביצועים. על זה מוסיפים שכל המשחקים יוצאים למחשב וצריכים להיות scalable וסוויץ' 2 שבפתח שכל אולפן AAA ירצה לשים את המשחק שלו שם.

הנקודה האחרונה שלך היא שטות. ככה אתה גם יכול להגיד שלשחקני מחשב לא אכפת מ FPS כי אין מימד אלטרנטיבי שמשחק דורש RTX4090 בשביל 30fps.

הנתון הזה לא שווה כלום, כמעט כל המשחקים בדור הזה הם או קרוס ג'ן או GAAS, המשחקים האלה נראים אותו דבר ב-60 וב-30 ואין שום סיבה לשחקן לבחור במצב 30. גם כמעט כל המשחקים האלה שמים את המצב ביצועים כדיפולט ורוב השחקנים כנראה לא טורחים אפילו להכנס לתפריט. זה סתם מספר בושליט חסר כל ערך שאתה נדבק אליו.

Hypno כתב:לא הזזתי שער. יש ביקוש ל60FPS -> מוטיביציה למפתחים להמשיך לעשות מצבי 60FPS.
אה, אתה לא בשוק שיש העדפה כזו גדולה למצב ביצועים? כי עד הדור הזה כולם חשבו שזה מעניין רק מיעוט משחקני הקונסולות.

למה רמדי לא עברו ל 60FPS בדור הפס4? למה לא מלא מפתחות אחרות? איך זה שלפתע משחקי עולם פתוח על הקונסולות מציעים מצב ביצועים?

איזה אינדיאנה ג'ונס היה 60FPS בדור הקודם? Avowed עוד רחוק מיציאה וההתבטאות עליו לא הייתה חד-משמעית.
להבנתי גם דרגון אייג' ו AC החדשים יציעו מצב ביצועים. איפה נשמע דבר כזה בדור הקודם?

למה לך קשה להודות שהאימוץ של 60FPS הן ע"י מפתחים והן ע"י שחקנים הוא חסר תקדים בדור הזה?
אתה ממשיך וסופר את המשחקים שהם רק 30. למה? כי יש פחות מהם ולכן נוח יותר לספור. בדורות הקודמים היית סופר משחקים שיש להם 60.

אם זה לא מספיק כדי להפנים שנפל פה דבר בדור הזה, אז אני לא יודע מה כן.

הקערה תתהפך ב 2025? אולי. נמתין ונראה. אבל לכאורה היא הייתה אמורה להתהפך השנה וזה לא קרה.

ברור שהזזת את השער, הסיבה היחידה שנכנסנו לויכוח הזה היה מבחינה טכנית כשניסיתי להסביר לך שאי אפשר לעשות כל משחק 60 והיית בטוח שכן. זה המקור של הויכוח, כל דבר מעבר לזה הוא אתה מנסה להזיז את הקורות כי יצאת חומוס כשחשבת שכל משחק יכול להיות 60 עם קצת משחק ברזולוציה.

ובנוגע לאימוץ של חברות/IP שלא היו 60 בדור הקודם, נתתי לך כבר המון דוגמאות למשחקים שבדור הקודם אמצו 60 לראשונה. זה לא חדש, זה היה כל דור ומן הסתם בדור הזה זה גם מתגבר בגלל המעבד החזק. מהיום הראשון אמרתי שיהיו יותר משחקי 60, אבל ברגע שאתה עושה סינון ומסתכל רק על משחקים שבלעדיים לדור הפס5 מספר משחקי ה-60 מול 30 נראה מאוד סביר לעומת כל דור אחר, יותר גבוה מאשר דור הפס4 בדיוק כמו שהוא היה גבוה בדור הפס4 מאשר בדור הפס3.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ספטמבר 2024, 23:55

Hypno כתב:לא נאמר שהם לא משנים. נאמר שמפריזים בחשיבותם.
אז תגיד לי אתה בתור מי שמאמין בחשיבותם האבסולוטית של בלעדיים: מדוע הפס5 לא מציינת השנה את אחת משנות השיא של המותג לאור ליין-אפ הבלעדיים/בלעדיים לקונסולה המצויין ב 2024?

Rebirth - בלעדי. ממוצע 93.
Rise of the Ronin - בלעדי. ממוצע 77.
HD2 - בלעדי בקונסולות. ממוצע 83. המשחק המוכר המהיר ביותר אי פעם של סוני.
Stellar Blade - בלעדי. ממוצע 82.
אסטרו בוט - בלעדי. ממוצע 95.
Wukong - בלעדי בקונסולות. ממוצע 81. הסנסציה של הדור במכירות.

רוצה להוסיף חבילות הרחבה ל FF16?
חבילת ההרחבה האחרונה של דסטיני 2 עם ממוצע 91?
רימאסטר של TLOU2 שהוא אחד המשחק הכי נמכרים השנה באירופה?
Lego Horizon שיגיע?
רימאסטר של חביב הקהל Until Dawn שמגיע?
רגליים של ספיידרמן 2 מסוף שנה שעברה?
zenless zone zreo שבלעדי בנתיים בקונסולות?
רימייק סיילנט היל 2 בלעדי בקונסולות?
משחק פוטבול מכללות אחרי העדרות של עשור בלעדי לדור הנוכחי שמכר באופן מטורף?

בלעדיים חשובים כדי לשכנע אנשים לקנות את הקונסולה שלך. כשאתה מונופול לא צריך לשכנע אף אחד. הפס5 מוכרת על בסיס שם המותג ושם המותג בלבד. אין לה משחקים, פיצ'רים, כוח או מחיר שמנצח את התחרות בצורה כלשהי. מיקרוסופט חרבנה במכנסיים, זה הכל.

העובדה שסוני מוציאה מליונים על לקנות בלעדיות של משחקי צד ג' מוכיחה שאתה טועה בגדול. אף אחד לא יקנה אקסבוקס אם לא תהיה לו סיבה מאוד ספציפית לקנות אקסבוקס ובדור הזה מיקרוסופט לא נתנה אף סיבה לקנות אקסבוקס (ביצועים, מחיר, כוח, בלעדיים, או פיצ'רים). מיקרוסופט הורגת את המותג אקסבוקס כקונסולה, כנראה שלא אכפת לה כי היא הופכת לאט לאט למפיצה צד ג', אבל אתה האדם היחיד בעולם שלא חושב שמיקרוסופט הורגת את הקונספט של קונסולת אקסבוקס.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 ספטמבר 2024, 16:26

למען ההגינות יש אקסקלוסיבים ויש אקסקלוסיבים...אקסקלוסיבי כמו אסטרו בוט הוא לא באמת שווה ערך מבחינת "יוקרה" לקונסולה כמו THE LAST OF US 2.... אנשים קנו את הפס5 בשביל לקבל חוויות של סרט טוב כמו שTLOU2 עושה, בשביל שאסטרו בוט יהיה להיט היסטרי הוא היה צריך לצאת באיזה 1996.

לסוני בהחלט חשוב המעמד שבנתה לעצמה של "אנחנו HBO של הגיימינג" ובגלל זה הם מנסים לנעול משחקים סינמטים כמו SH2 ריימיק כי גם הוא משמר את המעמד הזה של "המשחקים שלנו הם כמו סרט HBO " שמייקרוסופט לא מצליחה לייצר אף פעם, אפילו לא עם הלבלייד.

לא משנה מה כל אחד מאיתנו חושב על אקסקלוסיבים, אני חושב שכולנו נסכים, שיש אקסקלוסיבים ששווים יותר וכאלה שפחות ורוב הרשימה של קאז הם "השווים פחות"

אני קצת מצליח לראות מאיפה נדב בא, כאילו אני לא חושב שמייקרוסופט יכולה לנצח עם אקסקלוסיבים אף פעם, אבל בלי אקסקלוסיבים אין להם סיכוי אפילו לזכות במקום השני במירוץ הם פשוט יעופו מהענף.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 22 ספטמבר 2024, 21:45

Laskin כתב:יש ברשימה הזו שלך כמה שבכלל לא בלעדיים… ולא יעזור, כל אלו מלבד אולי פפ7 רימייק שגם לא מכר ממש טוב לפי הדיווחים - הם לא משחקי הענק של סוני. ובכל מקרה הדור הזה כבר ״בכיס״ של סוני. מיקרוסופט שילשלה במכנסיים, וסוני ״זורקת״ ועדיין מוכרת פי כמה ממנה.

סוני שמו מיליונים שדת'לופ וטוקיו גוסט יהיו בלעדיים בקונסולות לשנה.
אחד הסיפורים הכי גדולים בשנים האחרונות זה שהמפתחים של גנשין אימפקט פנו ל XBOX לפני פלייסטיישן, וספנסר סירב.

אז פתאום אחד ממשחקי הקו-אופ הטובים ביותר בלעדי לקונסולות לצמיתות לא משנה?

ברגע שאתה מתחיל לעשות pick and choose זה אומר שאתה מסכים שחשיבות של בלעדיים היא מוגבלת.

DrKeo כתב:בלעדיים חשובים כדי לשכנע אנשים לקנות את הקונסולה שלך. כשאתה מונופול לא צריך לשכנע אף אחד. הפס5 מוכרת על בסיס שם המותג ושם המותג בלבד. אין לה משחקים, פיצ'רים, כוח או מחיר שמנצח את התחרות בצורה כלשהי. מיקרוסופט חרבנה במכנסיים, זה הכל.

העובדה שסוני מוציאה מליונים על לקנות בלעדיות של משחקי צד ג' מוכיחה שאתה טועה בגדול. אף אחד לא יקנה אקסבוקס אם לא תהיה לו סיבה מאוד ספציפית לקנות אקסבוקס ובדור הזה מיקרוסופט לא נתנה אף סיבה לקנות אקסבוקס (ביצועים, מחיר, כוח, בלעדיים, או פיצ'רים). מיקרוסופט הורגת את המותג אקסבוקס כקונסולה, כנראה שלא אכפת לה כי היא הופכת לאט לאט למפיצה צד ג', אבל אתה האדם היחיד בעולם שלא חושב שמיקרוסופט הורגת את הקונספט של קונסולת אקסבוקס.

אבל אז סוני מפספסת תחזיות חומרה ואתה בא אומר כי אין משחקים. ואתה מתלונן שהם נחים על זרי הדפנה.אז תחליט איפה אתה עומד.
אי אפשר להגיד את זה על 2024, והמכירות בירידה משמעותית. מה היה לסוני חוץ מספיידרמן 2 ב 2023?

אז או שבלעדיים זה הדבר הכי חשוב במכירות של קונסולה, או לא.

איך אפשר להגיד שהליין-אפ של סוני עד כה בדור הזה לא גובר על זה של מיקרוסופט?

glass man כתב:למען ההגינות יש אקסקלוסיבים ויש אקסקלוסיבים...אקסקלוסיבי כמו אסטרו בוט הוא לא באמת שווה ערך מבחינת "יוקרה" לקונסולה כמו THE LAST OF US 2.... אנשים קנו את הפס5 בשביל לקבל חוויות של סרט טוב כמו שTLOU2 עושה, בשביל שאסטרו בוט יהיה להיט היסטרי הוא היה צריך לצאת באיזה 1996.

אז בלעדיים לא כאלה משמעותיים אלא אם מדובר במשחקים מ 2-3 אולפנים ספציפיים. איפה זה ואיפה ההתייחסות האבסולוטית לחשיבות ונחיצות הבלעדיים למכירות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2024, 22:49

Hypno כתב:אבל אז סוני מפספסת תחזיות חומרה ואתה בא אומר כי אין משחקים. ואתה מתלונן שהם נחים על זרי הדפנה.אז תחליט איפה אתה עומד.
אי אפשר להגיד את זה על 2024, והמכירות בירידה משמעותית. מה היה לסוני חוץ מספיידרמן 2 ב 2023?

אז או שבלעדיים זה הדבר הכי חשוב במכירות של קונסולה, או לא.

איך אפשר להגיד שהליין-אפ של סוני עד כה בדור הזה לא גובר על זה של מיקרוסופט?

אמרתי פעם אחר פעם אחר פעם שיש כמה נקודות חשובות במכירה של קונסולה ואחת מהן הם הבלעדיים. אז בלעדיים חשובים, הם תמיד חשובים, ויש דברים נוספים חשובים כמו מחיר, כוח, פיצרים, כוח של מותג וכו'. אתה שואל שאלות בהודעה שלך כאילו הן סותרות. יש לסוני ליינאפ בלעדי חרא בדור הזה אבל התחרות שלה כל כך גרועה והIP שלה כל כך חזק שהיא קורעת את התחרות, ובו בזמן מפספסת את היעדים הפנימיים שלה שוב ושוב.

פלייסטיישן מוכר נהדר, והוא לא מוכר מספיק טוב. פלייסטיישן מוחץ את אקסבוקס, אבל לא כי יש לו המון בלעדיים טובים, אלה כי מיקרוסופט מחרבנת במכנסיים מהיום שהדור התחיל עם צד א' כושל ואסטרטגיה מחורבנת שרק מעודדת אנשים להתרחק מהקונסולה שלה כמו אש.

הפס5 לא מפסידה לאקסבוקס, היא מפסידה לפס4. חצי מהמשתמשים של סוני עדין משחקים על הפס4 והמכירות של הפס5 מפגרות מאחורי הפס4. זה המדד שלהם כי אקסבוקס לא קיימת וככל שהדור ממשיך היא מבצעת התאבדות מותגית. אולי אם סוני לא הייתה עושה את כל המשחקים שלה קרוס ג'ן היא הייתה מצליחה לגרום לבעלי פס4 לקנות פס5 ואז היא לא הייתה מפספסת תחזית מכירות אחרי תחזית מכירות אחרי תחזית מכירות. סוני הייתה בטווחה שהיא תשמיד את המכירות של הפס4, צפי המכירות שלה כל שנה היה אמור לשים את הפס5 כבר כמעט 7 מליון יחידות מעל הפס4, אבל היא תמיד מפספסת. אז וואללה, סוני צריכה לשאול את עצמה למה היא תמיד מפספסת את היעד מכירות.

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 22 ספטמבר 2024, 23:02

יש לסוני בעיה אחרת. אם הם לא יתאפסו ויתחילו להראות משחקים שבאמת יגרמו לאנשים לרצות פלייסטישן לא רק שהם בסוף יפסידו את הדור הזה אלה גם את הדור הבא. אישית תמיד קניתי או היה לי פלייסטישן בהשקה או בשנה הראשונה אבל הפעם זה מרגיש אחרת. האכזבה מהדור הזה כל כך גדולה בכל הקשור למשחקים שלא הגיוני שסוני מוציאים פלייסטישן 5 "פרו" בלי משחק אחד מהסטודיו שלהם שעושה לו Showcase למה ש700 דולר נותנים לך. בקצב הזה אני מאמין שאני ועוד הרבה אנשים פשוט יוותרו על הפלייסטישן 6 כי גם ככה המשחקים מגיעים למחשב. התקווה שלי זה שהסוויץ 2 יגרום לסוני להתאפס ונראה שוב תחרות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2024, 23:08

בהחלט נכון, אני מדבר על זה מתחילת הדור, death by a thousand cuts. אתה מוציא הכל קרוס ג'ן, אתה עושה מלא GAAS, אתה מוציא הכל למחשב, אתה מתיחס ללקוחות שלך בצורה לא הוגנת, אתה לא מוציא משחקי טובים במשך שנים, אתה הורג את כל האולפנים הקטנים והמגניבים שלך.. בסוף המותג נשחק. כל מה שהיה לסוני בדור הזה הוא המותג, הרי זה לא שהיו (יותר מדי) משחקים לקנות לפס5 ב-4 שנים האחרונות שלא היו על הפס4. אנשים קנו פס5 כי אם קונים קונסולה זה פלייסטיישן, לא?

אם אשכרה הייתה לסוני תחרות בדור הזה היא הייתה מקבלת בראש. זה יכל להיות דור ה-360 all over again. איך מיקרוסופט חרבנו במכנסיים זה פשוט לא יאומן. היה להם כל כך קל לקחת את הדור הזה והם פשלו את זה מכל כיוון אפשרי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 ספטמבר 2024, 20:53

מחר יהיה State of Play של סוני.
קצת יותר מ-30 דקות.
20 משחקים בערך של פס5 וPSVR
נקווה לטוב אבל אני לא מצפה ליותר ממשחק אחד חדש של סוני, מלבד הרימאסטרים/רימייקים שמדברים עליהם, שסביר להניח שסתם מדובר באותו חרטה של TLOU2, שיהיה שדרוג למי שיש לו או משהו. קשה לי להאמין שמדובר ברימייקים אמיתיים ומושקעים. או יותר נכון אני מסרב להאמין :)

אז אולי טסושימה 2 ו-וונום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 ספטמבר 2024, 21:09

זה מחר ב-1 בלילה. רק חצי שעה, הכרזה 24 שעות לפני האירוע, נשמע כמו בולשיט אחד גדול. נקווה לטוב, אבל המצב בלעדיים של הפס5 פשוט בקנטים. מיקרוסופט צריכה ללכת לפינה ולהתאבד.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 ספטמבר 2024, 21:10

יש שמועות גם על day gon רימסטר
שהמשחק המקורי היה חביב ,אבל הרבה התאכזבו כי בטרילר
בזמנו ,הראו דברים ,שבפועל לא נכנסו למשחק בצורה רחבה

לי אין ציפיות מסוני ,יותר מידי רימסטרים ומשחקי gaas

במקום גאק אנד דקסטר חדש
או אנצארטד 5
הם מתמקדים בשטויות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 ספטמבר 2024, 21:15

רימאסטרים של משחקי פס4, בקיצור אשפה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 ספטמבר 2024, 21:24

ביום חמישי אמורה להיות להם גם תצוגה בTGS ויש שמועות על RE9
ויש גם תצוגה של DS2 בחמישי, גם כן בטוקיו…
אז כן נקבל *משהו* השבוע. השאלה אם מחר

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 ספטמבר 2024, 21:26

תקנו אותי אם אני לא טועה
נוטים דוג לא הוציאה משחק חדש מאז tlou 2 נכון ?

וגם אז דחפו לו דמות להטבית ,והרגו דמות אהובה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 ספטמבר 2024, 21:54

הוא יצירת מופת, בין היתר בגלל אחד הדברים שציינת… השני לא הפריע לדעתי בשום צורה במשחק הזה.

אבל כן, לא הוציאו מאז משחק. אין ספק שיש להם משהו מלבד האונליין שבוטל, השאלה היא כמה מתקדם הוא. ניל דרוקמן אמר שיש משהו ואסור לו לדבר על זה, וזה בטח לא TLOU3 כי כשהוא דיבר על זה הוא גם אמר שהוא עובד על התסריט שלו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 ספטמבר 2024, 20:10

לא יודע אם זה אחד מהרימאסטרים שאמורים להחשף הלילה, אבל הודלף או שעלה בטעות לPSN לרגע עמוד של הרימאסטר הזה:
https://twistedvoxel.com/legacy-of-kain ... ed-leaked/

שזה מגניב. אבל לא רואה אותי משחק בו… אם היה רימייק ממש מושקע אז משהו אחר. אבל לא ככה, למרות שיש כמה שיפורים רציניים מן הסתם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ספטמבר 2024, 21:58

איזו בחירה אומנותית מוזרה, לקחת משחק פס1 ולגרום לו להראות כמו המשחק הכי גרוע בסדרה מהפס2. הייתי מאוד שמח לקבל המשך מודרני, אולי אפילו להחזיר את איימי האנינג לביים, אבל אני לא רואה אשפה כמו אמברייסר משקיעים בפרנצ'ייז שכזה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 ספטמבר 2024, 22:11

ממש רימאסטר מיותר... מילא היה רימייק.. יש פוטנציאל גדול לדעתי. זוכר שמאוד נהנתי מהסדרה בזמנו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 ספטמבר 2024, 23:23

הסדרה הזאת היא חלק בז'אנר כמעט אבוד, חסרים לי משחקים כאלה שמאוד אפיינו את תקופת הגיימקיוב. אני לא חושב שיצא משחק שמרגיש ככה מאז recore.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2024, 01:00

SoP עוד דקה:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ספטמבר 2024, 01:01

״בזכות״ בוס מסויים בEnder Lilies שלקח לי כמעט שעה לעבור - יצא שאני ער.
אני שוב חייב לציין שמי שיש לו פלוס וזה הרי היה משחק החודש - חייב לשחק בו. סולס מטרוידואניה דו מימדי שבאמת מגיע לו את הציונים המעולים שהוא קיבל.

בכל אופן - אם אני כבר ער אני אצפה בשיט הזה, מקווה שיהיה שווה את זה שמחר אני אהיה ממש עייף.
(זה כנראה לא אבל מילא)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2024, 01:04

הdlc של אסטרובוט מבורך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2024, 01:25

Midnight walk נראה מעולה. והDLC של AW2 נראה כל כך טוב!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ספטמבר 2024, 01:41

נו טוב, הסוף כמעט היה שווה את זה
טסושימה 2 (לא יעזור זה השם) נראה נהדר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2024, 01:42

GoT2 נראה ממש טוב גרפית. מבחינתי המשחק דור הבא הראשון של סוני. מרשים מאוד. אני משער שהוא רץ על הפרו?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 30 אורחים