המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Shlomix כתב:כל התקיפות עד עכשיו התמקדו בעיקר בפיקוד ומדעני הגרעין, מערך הנ"מ והטילים.
מאחר ואי אפשר לנטרל לחלוטין את הגרעין ע"י תקיפות אוויריות אלא לכל היותר לעכב בחודשים בודדים, מאוד מעניין איך העניין יטופל.
כולי תקווה שהאיראנים ינסו לחסום את מיצרי הורמוז או לתקוף את האמריקאים.
זה יכניס אותם למערכה ויאפשר לפרק אותם אחת ולתמיד תוך שבועות בודדים
omerkot כתב:זה נראה שאנחנו פועלים בטהרן כאילו זו ביירות.
בלי הסכם, ואחרי שיכולות השיגור של אירן יהפכו לשיוריות, מה מונע מאיתנו לתקוף אותם גם עוד שבועיים או עוד חודשיים בשביל להמשיך ולכסח את הדשא בכל פעם שזה נדרש?
omerkot כתב:זה נראה שאנחנו פועלים בטהרן כאילו זו ביירות.
בלי הסכם, ואחרי שיכולות השיגור של אירן יהפכו לשיוריות, מה מונע מאיתנו לתקוף אותם גם עוד שבועיים או עוד חודשיים בשביל להמשיך ולכסח את הדשא בכל פעם שזה נדרש?
Laskin כתב:ירדן ומצרים לא באות בחשבון, חשוב לי מאוד גם להגיע בחיים. ומי שרוצה לשוט זה הון ויש תור ענק… אבל ענק ענק, כבר ביררתי
bozeman כתב:תימן חיים ברעב שנים ולא מעניין אותם. הניסיון שלנו איתם מתחיל רק מהתקופה האחרונה.
והנה מהרגע שהם שמו את עצמם על הפקוס שלנו, המכות הרבה יותר כואבות, והלילה כבר ניסיון חיסול הרמטכל שלהם.
באירן, ההצלחה באמת מאוד משמעותית. זה שכתוב ספרי ההיסטוריה הצבאית. חיסול של 20 בכירי ממשל וצבא ועל זה עוד מדעני גרעין. מחיקת מערכת ההגנה, פגיעות משמעותיות באתר גרעין וטילים ועוד לא נגענו בתשתיות.
אם אירן לא תרגע ומהר, הם יחטפו שם. והאוכלוסייה שהיא אולי רגילה קצת להפסקות חשמל, לא תהיה מוכנה להיות תימן ועזה.
לצערי זה לא אומר שאצלנו הכל יהיה בסדר. ושלא יפול טיל באזור אסטרטגי, אבל כל יום שעובר זה רק משחק לטובת ישראל.
אני לא מבין למה טראמפ לא עוזר לנו בניטרול הגרעין, כולל המקומות הקשים. עכשיו אין הגנה אוורית. יאללה להק של B2, ונגמור עם זה
ואז, אם ישאר משטר אירני, נראה מה ההסכם
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Laskin כתב:תודה שרון!
עומר - יש לי חברים במגזר, אבל במגזרים אחרים כנראה.
ויש אזהרת מסע ברורה של משרד החוץ שלא להגיע לירדן, לא שהייתי צריך אותה.
DrKeo כתב:Laskin כתב:תודה שרון!
כן, הם הוציאו אזהרה ספציפית לישראלים מתכננים לנסות להכנס/לצאת דרך ירדן או סיני. לחזור 4 ימים קודם לא שווה להיות חטוף במרתף של דעא״ש.
Klayman כתב:DrKeo כתב:Laskin כתב:תודה שרון!
כן, הם הוציאו אזהרה ספציפית לישראלים מתכננים לנסות להכנס/לצאת דרך ירדן או סיני. לחזור 4 ימים קודם לא שווה להיות חטוף במרתף של דעא״ש.
4 ימים זה ההימור הנוכחי? לדעתי לא פחות משבועיים...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ואורח אחד