נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2025, 10:51

ראיתי אתמול את סופרמן, סרט מאוד חמוד. יש בו המון בעיות, אבל הוא התחלה טובה ליקום חדש. קשה לי לדמיין את בטמן בעולם הזה, או יותר נכון קשה לי לדמיין את בטמן של ריבס או סניידר או נואלן בעולם הזה. הבטמן של העולם הזה כנראה נלחם ב-clayface או בקילר-קרוק, לא ב-twoface. גאן יצר יקום פנטזיה על מלא, עולם שבו גיבורי על קיימים מאות שנים והם בכל מקום ותמנונים מיקום מקביל מופיעים באמצע העיר ואף אחד לא מתרגש.

הסרט כן גרם לי לרצות לראות את סופרגיל שנה הבאה. אני משער שנהנתי ממנו יותר מאשר רוב סרטי מארוול של השנים האחרונות.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 יולי 2025, 12:09

איזה הבדל ענקי מהטריילר הראשון. אני אשכרה רוצה לראות את הסרט עכשיו.

השבוע יוצא פנטסטיק 4 ומסתבר שדיסני הולכים לנצל את אוואטר כדי להגדיל את ההכנסות של הסרט. הטריילר של אוואטר 3 לא יצא בהתחלה לקהל הכללי, עיתונאים יראו אותו במהלך השבוע ואז הוא יוצמד לפנטסטיק 4 שיוצא בחמישי. אני משער שכמה ימים מאוחר יותר הטריילר יצא לאינטרנט.

ואם כבר דיסני - טרון. טריילר חמוד, שיר חדש של NIN שזה תמיד מרגש. אני הולך לראות את הסרט הזה רק בשביל הסאונדטארק:

וסרט שרציתי לשים עליו את ה-spotlight, מהבמאי של barbarian שלדעתי היה סרט אימה מצויין:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יולי 2025, 00:50

אני הולך עם הילד מחר לפנטסטיק פור, אז החלטתי לראות את הת׳נדרבולטס. האמת שהוא ממש הפתיע אותי, אחד מסרטי מארוול היותר טובים מאז endgame. עד שהוא נגמר אשכרה מרגישים שמתחיל phase חדש. לא הייתה הרגשה כזו מזמן בMCU, שמשהו מתקדם, שיש שינוי טקטוני ביקום, שמתחילה עלילה אמיתית, שיש לפאגי תוכנית.

לא צריך לראות כלום לפני, רק הת׳נדרבולטס עומדים בפני עצמם. ונראה שהוא מוביל ישר לתוך הפנטסטיק פור, שאמור להוביל ישר לתוך הנוקמים doomsday (עם עצירת צד קלה בספיידרמן brand new day) שאמור להוביל ישר לתוך הנוקמים secret wars.

אחרי הת׳נדרבולטס זה מרגיש כמעט האנטיתזה ליקום של מארוול מאז endgame. אפס פילר, כיוון ברור, סרט a מוביל ישר לתוך סרט b. אני לא יודע מה מארוול הולכים לעשןת עם כל העשרות ת׳רדים הזבל שהם פתחו ב6 שנים האחרונות, אבל נראה שכרגע הם זורקים אותם לפח זבל של ההסטוריה ומתחילים מחדש.

אני אשכרה הולך מחר לפנטסטיק פור עם תקווה אמיתית וטייפה אופטימיות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 יולי 2025, 02:28

וואלה… נחמד לשמוע על ת׳אנדרבולטס.
אני עדיין לאט לאט מתקדם בסאגת האינסוף עם הילדים, היה סרט או שניים שהיו קצת פחות מעניינים עבורם אבל אנחנו בדיוק באמצע של עידן אולטרון והם ממש נהנים ממנו. יהיה נחמד להמשיך מתישהו לסאגה טובה נוספת, כי אני לא הולך לצפות איתם במה שיש אחרי אנדגיים, למעט אולי סרט או שניים.
מה שכן, לי אישית ארבעת המופלאים נראה ממש מעפן. מקווה שהוא יפתיע אותי לטובה. בכל אופן לא רואה מצב שאני צופה בו בקולנוע.

בנושא אחר - מישהו פה ראה את הפרק הראשון של סאות׳פארק?
היו שם כמה קטעים טובים מאוד, אני מאוד מצפה לראות לאן הם לוקחים את העונה הזו.

שים שלום
Padawan

הודעהעל ידי שים שלום » 25 יולי 2025, 10:36

אחד הפרקים של סאות פארק, העונה הקודמת הייתה ממש mah, והפרק הזה מפציץ ישר ולעניין, אם כי יש לומר שלצורך המטרה המובהקת של לעצבן את טרמאפ כמה שאפשר הם ויתרו על כל עידון אפשרי, אבל כשהם באים לעצבן אותו הם עושים את זה עד הסוף

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יולי 2025, 13:58

חזרתי עכשיו מהפנטסטיק פור. היה תור של 20 דקות (!) לפופקורן אז פספסנו את הטריילר של אוואטר ואת ה-2-3 דק הראשונות של הסרט. לדעתי הוא אחד הסרטים היותר טובים של מארוול, וכמובן נחמד שמרגיש שיש לMCU סופסוף שוב כיוון. הוא דורש אפס שיעורי בית, יקום חדש, דמויות חדשות, אפשר ללכת אליו נקי. גם אפשר לראות את הת׳נדרבולטס אחריו, אפילו שיש קשר ממש קטנטן אבל הוא כל כך קטן שזה באמת לא משנה בשום צורה.

יש לפנטסטיק פור וייב ממש טוב, ג׳טסונים MCU, והוא מושך קו ישיר לDoomsday (ממש בקטנה). עכשיו אנחנו נכנסים ליובש MCU מתמשך, ספיידרמן 4 יוצא בול עוד שנה, הוא סרט של סוני שאמור להיות ברמת הרחוב כך שאני בספק כמה גדול הוא יהיה עליתית לMCU. אבל בדצמבר 26 הנוקמים Doomsday, ושנה אחרי שוב הנוקמים עם secret wars. אני חושב שזה חיובי שהMCU נח קצת, מרגיש שהם עושים רק סרטים ״ראשיים״ פעם או פעמיים בשנה כדי לבנות מחדש את המותג. זה חכם, ובנתיים לדעתי הולך לא רע. בתקווה קפטן אמריקה 4 יהיה הטראש הלא רלוונטי האחרון שלהם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 יולי 2025, 18:08

קשה לי להאמין שיתנו ליקום הזה שקט ואין עוד סדרות מתוכננות לזמן הזה, אבל אם כן אז באמת מדובר בדבר החכם הראשון שהם עושים עם מארוול מאז אנדגיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יולי 2025, 19:43

Laskin כתב:קשה לי להאמין שיתנו ליקום הזה שקט ואין עוד סדרות מתוכננות לזמן הזה, אבל אם כן אז באמת מדובר בדבר החכם הראשון שהם עושים עם מארוול מאז אנדגיים.

יש להם קצת טראש טלביזיה שנשאר במחסנית שיצא השנה. עכשיו רץ ironheart ויש להם עוד איזה 3 סדרות שמשודרות השנה אבל ב2026 יש רק את visonquest שממשיך את wandavison וב-2027 אין שום סדרה מתוכננת כרגע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 יולי 2025, 19:11

אני מאוד אתפלא אם אין להם עוד מתוכננות, גם ל-2026 וגם ל-2027

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יולי 2025, 22:13

פאגי אמר במפורש שהבעיה שלהם הייתה התפזרות לכל כיוון, יותר מדי פרוייקטים והוא לא יכל להשתלט על כולם. הסרטים שלהם מפסידים כסף אחד אחד, מה-5 סרטים האחרונים שלהם רק דדפול והוולברין היה רווחי. לא יוצא להם כלום מלפמפם תוכן שמפסיד להם כסף.

במקום לקרוס הם מצמצמים ומעלים איכות. אסטרטגיה טובה שלא משתלמת עדין פיננסית אבל בסוף היא תשתלם. שני התוצרים הראשונים שלה הם הת׳אנדרבולטס והפנטסטיק פור ושניהם סרטים טובים. אפילו אם גם הפנטסטיק פור יכשל קופתית, ברגע שמספיק אנשים יבינו שהMCU טוב שוב הפ יתרוממו.

אגב נראה שסופרמן יהיה משמעותית פחות רווחי מאיש הפלדה. ואם מתחשבים באנפלציה אז גם פחות מסופרמן חוזר עם ברנדון רות׳. מעניין מה WB חושבים על זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2025, 10:25

פנטסטיק פור עשה 106 מליון דולר רק ביום שישי עולמית, 57 מליון בארה״ב ו-49 מליון בשאר העולם. אז כסף כנראה הוא לא יפסיד למאוורל, הוא עשה ביום שישי בערך שליש ממה שת׳נדרבולטס עשה לכל אורך הריצה. שישי הראשון של הת׳נדרבולטס היה כמעט חצי ממנו, כך שיש מצב שפנטסטיק פור יחצה את קו ה-700 מליון שזה כבר די נדיר למארוול שלא מצליחים לחצות את ה-500 מליון ולפעמים אפילו את ה-400 מליון כבר בערך שנתיים חוץ מאשר דדפול 3.

אגב, אמרתי שלא צריך לראות את ת׳אנדרבולטס לפניו, יותר נכון להגיד שלא צריך לראות שום סרט MCU לפניו. הוא מתרחש ביקום מקביל ולגמרי עומד בפני עצמו. הוא בהחלט נקודת התחלה חדשה ל-MCU, ביחוד שכל phase 6 (שאשכרה הולך להכיל עלילה גדולה אמיתית) הולך לנבוע ממנו ומה שהתרחש בו. אני כן חושב שת׳אנדרבולטס יהיה חשוב מתישהו, אולי בסרט נוקמים הקרוב, אבל כך או כך הוא אחד היותר טובים של מארוול מאז endgame אז אין סיבה לא לראות אותו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 יולי 2025, 21:16

DrKeo כתב:אגב נראה שסופרמן יהיה משמעותית פחות רווחי מאיש הפלדה. ואם מתחשבים באנפלציה אז גם פחות מסופרמן חוזר עם ברנדון רות׳. מעניין מה WB חושבים על זה.

להגנתו של סופרמן החדש - איש הפלדה יצא בתקופה בה סרטי הגיבורים היו בשיא שלהם, סרטים לא יצאו לסטרימינג אחרי שבועיים בערך, הקולנוע לא הרגיש מת כמו שהוא מרגיש בערך כל הזמן מאז הקורונה.
זה לא שאין סרטים שמצליחים עדיין בקולנוע, אבל זה עידן אחר לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יולי 2025, 11:06

איש הפלדה עשה 670 מליון, סכום יפה יחסית לרוב סרטי הקומיקס היום אבל מדובר בסופרמן. וסופרמן החדש, שוב, מדובר בסופרמן. כשיש גיבור על שאנשים ממש רוצים לראות הם באים לקולנוע. ספיידרמן 3 עשה כמעט 2 מליארד, דדפול 3 עשה לפני שנה 1.3 מליארד. כלומר אפשר להביא את האנשים לקולנוע ולעשות המון כסף פוסט קורונה ועייפות גיבורי העל, פשוט צריך להתאמץ, לא כל סרט קומיקס סביר עושה 600-700 מליון על אוטומט.

הייתי אומר שסופרמן הוא חתיכת מותג, ואיכשהו דדפול שאף אחד לא הכיר לפני 10 שנים עושה יותר מפי 2 ממנו. אז אפשר להגיד ״אבל וולברין!״, אבל באותה מידה אפשר להגיד ״אבל סופרמן!״. בסופו של יום ברור לכולנו שבנקודה מסויימת בעתיד גיבור על כמו סופרמן צריך להביא לפחות מליארד. אף אחד לא ציפה מסופרמן החדש לעשות מליארד, אבל בתאוריה ה-ip מאוד חזק. אז כן, הוא סרט ראשון ביקום החדש (גם איש הפלדה היה) ויכול להיות ש-DC פשוט צריכים לבנות אמון בציבור, בדיוק כמו שה-MCU עכשיו בונה מחדש את האמון, אבל עדין לא ציפיתי שהוא יעשה פחות מאיש הפלדה. הסופש הוא חצה את ה-500 מליון, אבל אלה אם יהיו לו רגליים אני די בספק אם הוא יגיע ל-600 מליון.

ובהקשר לפנטסטיק פור, אחרי שישי די מטורף הייתה ירידה ולבסוף הוא התיצב על סופש של 218 מליון (118 בארה״ב ו-100 בשאר העולם). מספר מאוד דומה לסופרמן שעשה 220 מליון עולמית (125 בארה״ב ו-95 בעולם). אני לא יודע מה מארוול חושבים על זה, במקרה הטוב כנראה שהוא יתיצב על סביבות ה-600 מליון שזו עליה יפה מהסרטים האחרונים שנאבקו לחצות את ה-400 אבל לא בדיוק מספרים שמארוול חפשו. הם ממש שרפו את המותג MCU, עד כדי כך שגיבורים עם שם יחסית מוכר (בקומיקס הם ענקיים ואפילו בקולנוע היו 3 סרטים גדולים ב-20 שנים האחרונות) וביקורות טובות גם מהמבקרים וגם מהקהל לא עזרו לו לפרוץ. לפני 5 שנים הטראש של הטראש עשה 600-700 מליון, ועכשיו עם כל הכוח בעולם הם לא מצליחים לעשות מספרים של אנטמן 2.

אני מחזיק אצבעות גם ל-DCU וגם ל-MCU כי בשני המקרים הסרטים שמתחילים את ה-phase הקרוב (נדמה לי ש-DC קוראים לזה Chapter?) היו ממש אחלה, התחלה מעניינת לסיפור גדול יותר. אני מקווה שהם פשוט ימשיכו לעשות מה שהם עושים בלי לשנות יותר מדי כי בנתיים זה די מעניין, שלא יכנסו למצב פאניקה שיהרוס את הכל כמו WB בתקופת סניידר, ובתקווה הקהל יבין שה-MCU וה-DCU הם לא הטראש שהם היו לפני שנה.

ספציפית בצד של מארוול אני חושב שלשחרר את כל הסדרות שיש להם במחסנית זאת טעות, בגלל שהם ממשיכים לשחרר את סדרות הטראש לדיסני זה עדין מרגיש שהם יורים זבל לכל כיוון. הם היו צריכים לקחת מנוחה ולרדת מהרדאר לתקופה ורק אז לשחרר את הת׳אנדרבולטס והפנטסטיק פור. לעשות מזה אירוע, ה-MCU הלך קצת לישון והוא חוזר חד ומפוקס מתמיד. וגם הייתי עושה את הקמבק עם הפנטסטיק פור ורק אחרי כמה חודשים משחרר את הת׳אנדרבולטס, לחזור בבום עם הרבה פיצוצים ואפקטים, עם דמויות שאנשים מכירים, ואז לעשות את הסרט הצד המוזר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יולי 2025, 20:48

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 יולי 2025, 23:04

נראה יפה מאוד.
אישית אני מאוד נהנתי משני הסרטים הקודמים, בטלויזיה זה מעפן אבל זו חוויה קולנועית ברמה הגבוהה ביותר. מקווה מאוד שהפעם כל הסרט יהיה ב-48 פריימים ולא יהיה את החרא הזה שהרס מהחוויה בסרט הקודם… זה כמו לשחק במשחק שקופץ כל הזמן בין 30 ל-60 פריימים, זה נראה מעולה ואז נראה גרוע שוב ואז שוב מעולה… עדיף אפילו שיישארו ב-24 כל הסרט אבל בתלת מימד זה מעיק בעיניים אפילו יותר מדו מימד, אז כולי תקווה שיישארו ב-48 כל הזמן. אם זה יהיה כמו הקודם אני חושב שאחפש קולנוע ספציפית בלי שום 48 פריימים כדי לא לשגע לי את המח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 יולי 2025, 23:40

מעניין באמת אם הוא יעשה 48fps שוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יולי 2025, 14:34

הסדרה הבאה של וינס גילגין אחרי סול מגיעה לאפל פלוס בנובמבר. לא ידוע עליה יותר מדי, רק שיש בה אלמנטים של sci fi, אפל הזמינו מראש שתי עונות, העונה הראשונה תהיה 9 פרקים והשחקנית הראשית היא ראה סיהורן (קים וקסלר). אפל שחררו טיזר ראשון, לא ברור מה הולך שם חוץ מאשר שזה נראה מאוד וינס גילגין. אולי הוא היה צריך ללכת על סינבון במקום דונאטס, או אולי ביקום של הסדרה הזו אין סינבון?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 יולי 2025, 16:23

אלמנט של מד״ב ויוצא ב-7 לנובמבר??
יש מצב שזו סדרה של מאס אפקט?!?!
:)

בכל אופן אני אחזור בקרוב לשירות של אפל אחרי שנים שלא היה לי, יש לי מלא מה להשלים, בעיקר מעניין אותי הסטודיו והעונה החדשה של foundation, severance וגם murderbot
נראה לי אחזור באמצע אוקטובר ועד שאשלים את אלו העונה של הסדרה הזאת תסתיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יולי 2025, 18:36

הסטודיו כל כך טוב.

עברתי מפארטנר לסטינג, אז יש לי HBO עכשיו. חזרתי לרייצ׳ס ג׳מסטונס שעצרתי בעונה השניה, איזו סדרה נהדרת. התגעגעתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 יולי 2025, 23:49

אה, טוב שהזכרת לי, יש אותה בסלקום טיוי, ויש לי קוד של גיסי אז אתחיל את העונה האחרונה שלה עכשיו

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 אוגוסט 2025, 14:55

סיימתי את Murdorbot, לא ממש אהבתי, היה מאוד סתמי. זה הרמה של הספרים?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אוגוסט 2025, 20:42

לא ראיתי את הסדרה, אבל הספר סופר חמוד. אפשר לעשות ממנו קומדיה אפלה ממש טובה בידיים מוכשרות. קצת מפריע לי שעשו את הרובוט אנושי כי חייבים להראות את אלכס סקרסגארד על המסך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2025, 15:29

weapons עשה 70 מליון הסופ"ש, סופר מרשים. אני כנראה הולך לראות אותו היום.

הפנטסטיק 4 עומד על 435 מליון, יש סיכוי לא רע שהוא לא יגיע אפילו לקו ה-500. סופרמן עומד על 578, הוא ממשיך להתקדם בקצב מספר ללחצות את ה-600 מליון אבל כנראה לא יגיע ל-670 של איש הפלדה. אבל הכל יכול להיות כי הקולנוע יבש במיוחד מהנקודה הזו בקיץ והלאה כך שאלה אם יהיו הפתעות, סופרמן כנראה ימשיך לזחול ממש לעט למעלה. הפנטסטיק 4 זז כל כך לאט שאני לא בטוח שהוא מסוגל להשלים את ה-70 מליון החסרים ל-500 מליון בשבועות הבאים. אבל מי יודע, הקיץ עוד ארוך ויחסית משעמם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 אוגוסט 2025, 17:05

הקולנוע באמת יבש מאוד הקיץ, ובצורה מפתיעה - במיוחד לילדים.
מלבד ״אליאו״ הסבבה לגמרי שעוד שנייה יורד - יש את הדרדסים שאמור להיות גרוע, ואת הדרקון הראשון שלי שגם כן בשבועות האחרונים שלו. אה, ויש גם את ״לא רעים בכלל 2״. בקיצור - מבחר גרוע.
כל השאר זה סרטי אנימציה סוג ז׳ של סטודיואים סופר קטנים שאתה נתקל בהם בטעות כשאתה שם את הילדים אצל הסבתא ומגלה שם בVOD של הוט/וואטאבר סרטי ילדים שבחיים לא שמעת עליהם, לרוב ממומנים על ידי משרד התרבות/קרן הקולנוע של דנמרק וכד׳.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2025, 17:47

אין אף סרט גדול עד טרון באוקטובר (ואז וויקיד 2 ומיד אחריו הטורף badlands ולקינוח אוואטר בדצמבר). בתאוריה סרט כמו סופרמן או הפנטסטיק 4 יכל לחגוג על זה ולשלוט בטבלאות במשך חודשיים. ככה אוואטר וטיטניק עשו את הכסף שלהם, גם אקוואמן ככה חצה בצעדי תינוק את המליארד.

אני בספק אם סופרמן או פנטסטיק 4 יעשו את זה, אבל יש להם מרווח לשלוט בטבלאות חודשים.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ואורח אחד