Hypno כתב:ומיקרוסופט לא צריכים להפסיד מיליונים על משחקים שנכשלים כדי להשיג את הרווח הזה.
הכל מתחיל ונגמר בכך שאתה לא מסוגל לתאר לעצמך מצב בו מיקרוסופט משחררת משחקי צד א' מולטיפלטפורם ובו-זמנית מוכרת חומרה קלאסית בכמות נאה ומפיקה רווחים יפים.
Laskin כתב:חומרה כזו יכולה להצליח.
Laskin כתב:תאורטית (!), חומרה ש״מריצה הכל״ יכולה להצליח למכור המון. היא פשוט לא תהיה רווחית.
Laskin כתב:תאורטית (!), חומרה ש״מריצה הכל״ יכולה להצליח למכור המון. היא פשוט לא תהיה רווחית.
DrKeo כתב:העובדה שמיקרוסופט העלו את המחיר של ה-dev kit של אקסבוקס מ-1500$ ל-2000$ רק מדגישה כמה לא אכפת להם יותר. כמה כאלה הם מוכרים בשנה? 1000? מה המטרה של זה? אין כבר שום ספק שאין שום משמעות לחומרה שלהם יותר.
Golan כתב:שקלתי לקנות את ה-Rog Ally X, רציתי למכור את האקסבוקס ואז ככה ייצא לי יותר זול ופשוט אני אוכל לשחק בכל המשחקים באופן נייד מחוץ לבית. אבל אז גיליתי שבעצם המכשיר הזה הוא PC ואין לו גישה לספרייה של האקסבוקס חוץ ממה שתומך Play anywhere. אני לא מבין מה מיקרוסופט עושים. למה ליצור קונסולה ניידת אם היא PC?! הם איבדו אותי בגלל שאני שחקן קונסולות ולא סובל PC, אז מה הם הם מנסים לעשות בדיוק?! להתאבד?! עדיף כבר לקנות Steam Deck וגם זה אני לא כזה רוצה, לא אוהב את סטים ואת ווינדוס.
ואגב ה-Dev Kits קיבלו עליית מחירים. תתכוננו להפצצת משחקי אינדי על הפס5 והסוויץ׳ 2 כי אף מפתח עצמאי לא יקנה עכשיו ערכת פיתוח של אקסבוקס. זה כאילו פיל ספנסר קם בבוקר כל יום ותוהה איזה החלטה מפגרת אפשר לעשות היום.
Golan כתב:DrKeo כתב:העובדה שמיקרוסופט העלו את המחיר של ה-dev kit של אקסבוקס מ-1500$ ל-2000$ רק מדגישה כמה לא אכפת להם יותר. כמה כאלה הם מוכרים בשנה? 1000? מה המטרה של זה? אין כבר שום ספק שאין שום משמעות לחומרה שלהם יותר.
״זה בגלל המכסים של טראמפ״!
ואגב אני טועה בהבנה שלי את ה-Rog Ally X? חשבתי שאוכל למכור את האקסבוקס XSX שלי ולעבור לזה, אבל מסתבר שזה ממש לא ככה.
InterAl כתב:בונד אמרה אתמול בראיון שהקונסולה הבאה תהיה very premium, very high-end... אז זה די מסתדר עם החזון של קונסולת פרימיום יקרה...
זה כבר כמעט מרגיש כאילו מישהו שם מחבל באקסבוקס בכוונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 12 אורחים