נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Hypno
Warrior

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי Hypno » 23 אוקטובר 2025, 23:28

DrKeo כתב:
אני לא יכול לדמיין דבר כזה כמו שאני לא יכול לדמיין אדם גבוה שהוא ממש נמוך, כי זה אוקסימורון. ברגע שקונסולה היא סתם חומרה גנרית שמריצה את הכל היא לא מעניינת ואף אחד לא קונה אותה. יש מליון כאלה שיצאו לאורך השנים ואפילו אחת לא הייתה הצלחה. ההצלחה של קונסולה תלויה באיכות של הגן הסגור שלה ואין לקונסולה שום סיכוי אם אין לה אחד כזה בכלל.

כמו שלא דמיינת שסוויץ' יכולה להצליח ברמה שהיא היא הצליחה. כמו שלא דמיינת שסטים דק תמכור בסדרי גודל יותר טוב מכל מה שהיה לפניה בסגמנט ה handheld pc.

לא מבין איך מצד אחד אפשר לחזות בפופלאריות-שיא של שוק ה PC, ומצד שני לבטל לחלוטין את הפוטנציאל של מכשיר שמנגיש את היתרונות של השוק הזה לקהל הקונסולה הממוצע.

DrKeo כתב:ששתי המתחרות הכי גדולות ומצליחות שלהם קושרת הכל לפלטפורמה שלהן והן קורעות להם את הצורה בזמן שהם כבר לא מסוגלים להזיז 2 מליון יחידות אקסבוקס בשנה. שאפל קושרת הכל לפלטפורמה והיא החברה השניה הכי גדולה בעולם בזמן שה-REVENUE של אקסבוקס בצניחה. שהיא לא מחוברת למציאות של עולם הגיימינג. שהיא מובילה את אקסבוקס לקבר.

בונד כנראה אומרת את זה כהכנה לאסטרטגיה החדשה של XBOX, אבל היא צודקת.
אקסקלוסיביות במובן של 'יש לי את המשאבים והרצון לשחרר לפלטפורמה אחרת אבל אני לא עושה את זה' היא אכן מיושנת.

מיושנת לא אומר שזה לא יכול להיות עדיין מצליח. לשלם על אונליין ושמירות ענן זה מיושן.
סוני ממשיכה לעשות צעדים הרחק מהאסטרטגיה המיושנת הזו. היא שחררה הקיץ את HD2 ל XBOX והמשחק מכר מצויין ושוב הופיע בצמרת של המשחקים הנמכרים.
כאשר נינטנדו יגיעו למצב שתקציבי הפיתוח של המשחקים שלהם הם כמו AAA מודרני, יהיה אפשר לדבר עליהם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אוקטובר 2025, 01:23

רגע, מה ההגדרה שלך ל״מיושן״?
בדרך כלל בהקשר הזה - זה משהו שלא עובד יותר, כבר לא פופולרי…

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוקטובר 2025, 02:31

גם לקחת כסף מהלקוח זה מיושן, זה קטע בן יותר מאלף שנים. זה ממש לא היפסטרי מספיק לקאז. קאז ומיקרוספט מביאים בראש עם קונספטים חדשים, למשל בדור הבא מיקרוסופט תתן לך 1000$ כדי שתקח אקסבוקס. זה חדשני, נועז, על הקצה. כל כך מגניב, כל כך חדשני!
We're just normal men. We're just innocent men

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 24 אוקטובר 2025, 18:16

Laskin כתב:רגע, מה ההגדרה שלך ל״מיושן״?
בדרך כלל בהקשר הזה - זה משהו שלא עובד יותר, כבר לא פופולרי…

מה אתה אומר על לנסוע ברכב עם גיר ידני? מכוניות כאלה עדיין נפוצות/פופולאריות באירופה. האם הפופולאריות הזו אומרת שלא ניתן להתייחס להעדפה/מנהג הזה כ'מיושן'?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים