Laskin כתב:מישהו מביא לי ביום ראשון iphone 5s ב-3000, או 3500 ל-32GB
שווה?

omerkot כתב:בטח שלא אייפון... עולה חצי ושימושי פי שניים.
Nucleus_Dawn כתב:
שימושי פי שניים? אין לו גישה לiCloud, אין לו Facetime, אין לו Siri, אין לו את האפקט הזה שאם מזיזים את הטלפון, אז האייקונים זזים והרקע לא, אז זה נראה כאילו זה תלת מימדי.
בקיצור, חסרים לו הרבה פיטצ'רים מאוד חשוב.
omerkot כתב:הבעיה עם חלק מהפאנבואים של אפל היא שהם מדברים שטויות ובאמת מתכוונים לזה ומשום שאין לי מושג איפה אתה עומד על הסקאלה אז גם קשה לי לקבוע אם אתה רציני או ציני...
Nucleus_Dawn כתב:
ציני, כמובן. אלו לא באמת הפיטצ'רים שהופכים את האייפון לקנייה כדאית. יש הרבה דברים אחרים שעושים את זה. זו פשוט היתה תגובה פאנבואית ולא הגיונית, בתגובה לטענה פאנבואית ולא הגיונית.
Klayman כתב:אז... הנקסוס 5 הוכרז.. אני יודע שזה לא אייפון וזה, אבל בכל זאת: http://www.theverge.com/2013/10/31/5049 ... arting-349
Golan כתב:
סקסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו רק נותר לחכות למבחן סוללה. אם הסוללה סבירה, אני קונה את זה. אם הסוללה גרועה (כי הבנתי שהיא רק 2,300), אני אלך על ה-G2.
Golan כתב:אוף, אני מתלבט בין ה-G2 ל-Nexus 5. מה דעתכם?
Nucleus_Dawn כתב:
הם מאוד דומים.
הנקסוס זול בדי הרבה, אבל יש לו זמן סוללה הרבה הרבה פחות טוב.
אם חשוב לך זמן הסוללה, תלך על הG2. אם חשוב לך המחיר, תלך על הנקסוס 5.
Golan כתב:
לצערי הרב בישראל הוא לא זול בכלל. הוא מתחיל ממחיר של 2,700 שקל... זאת הבעיה, שהם מאד דומים בהכל. בגלל זה ההתלבטות.
DrKeo כתב:נקסוס, אם יש לך אופציה לנקסוס תמיד נקסוס. אתה לא רוצה את כל הזבל שLG וחברותיה שמות על גבי האנדרואיד, תמיד עובד מהר וחלק יותר וגם מקבל את העדכונים הכי מוקדם.
Golan כתב:
ולדעתך 16GB מספיק?
Nucleus_Dawn כתב:
גם בG2 אין מקום להרחבה, אז או שזה יספיק לך, או שתקנה את הגירסא היקרה יותר, של 32GB.
בכל מקרה, כל עוד אין לך כמה סרטונים ב1080P והמון תמונות באיכות מאוד גבוהה, 16GB זה בהחלט מספיק.
אם אתה לא יכול לחיות בלי כמה עשרות סרטונים שצילמת וכמה מאות תמונות שתמיד איתך, אז אתה צריך יותר. אם אין לך בעיה לשמור חלק מהדברים האלו על המחשב שלך, אז 16GB זה יותר ממספיק.
Golan כתב:
אבל הבנתי שב-G2, למשל, יש רק 8GB מתוך ה-16GB, כי 8 מהם הולכים אל מערכת ההפעלה. אני מפחד שזה ככה גם בנקסוס 5.
נדב, למה לדעתך הנקסוס 5 עדיף? האם בגלל שהוא חלק יותר, זה עדיף על הסוללה החזקה של ה-G2?
DrKeo כתב:הוא תמיד ירוץ הכי חלק ומהר כי אין לו את כל השכבות זבל שחברות אחרות שמות על גבי המערכת הפעלה של האנדרואיד, הוא תמיד מקבל את העדכונים הכי חדשים של האנדרואיד ראשון ישר כשהם מוכרזים והוא זול בצורה הזויה.
Laskin כתב:טוב, קניתי אתמול 5S ועכשיו אני צריך לחכות עד מחר כדי לפתוח אותו כי הוא לחברה שלי ליום הולדת. א
ני אקנה עוד חודש-חודשיים בשבילי.
אבל אני מת לשחק עם המצלמה כבר... :/
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים