Death_119 כתב:יש לי מנעול על המשחק תחת המשתמש הישראלי, הוא אומר לי שהוא לא זמין.
מוזר מאוד. סימנת שזו הקונסולה הראשית שלך בשני היוזרים?
Death_119 כתב:יש לי מנעול על המשחק תחת המשתמש הישראלי, הוא אומר לי שהוא לא זמין.
Nigga כתב:Amazon.co.uk מצטרפים ל Amazon.com וגם הם פתחו חנות פלייסטיישן דיגיטלית: (עדיין בבטא)
http://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_ ... 2683270031
גם אמזון גרמניה הצטרפו לחגיגה:
http://www.amazon.de/s/ref=lp_133361903 ... 1333619031
ד"א, למי שיש PS4, ה PSN שלי זה deanfrag אתם מוזמנים להוסיף.
Nigga כתב:השחור אמנם יותר אלגנטי אבל לא בא לי שניים שחורים.
ותודה
טוב שלא הלכת רחוק.
Nigga כתב:שורה אחרונה בהודעה שפרסמתי.
8th January: Don’t Starve PS4
DrKeo כתב:תמיד תהיתי מה יתנו בPS+ כשהפס4 תשוגר כי אין להם קטלוג אחורי לחלק, חבל שהתשובה היא משחק אקייד אחד בן שנה. אולי פשוט התרגלנו לטוב מדי אבל לראות את הפס3 מקבלת 4 כותרי AAA בני שנה ולראות את הפס4 מקבלת משחק ארקייד אחד בן שנה נשמע קצת כמו הבדל קיצוני.
Nucleus_Dawn כתב:אדיר. תמיד רציתי לנסות את DMC
DrKeo כתב:תמיד תהיתי מה יתנו בPS+ כשהפס4 תשוגר כי אין להם קטלוג אחורי לחלק, חבל שהתשובה היא משחק אקייד אחד בן שנה. אולי פשוט התרגלנו לטוב מדי אבל לראות את הפס3 מקבלת 4 כותרי AAA בני שנה ולראות את הפס4 מקבלת משחק ארקייד אחד בן שנה נשמע קצת כמו הבדל קיצוני.
matangt8 כתב:מה ציפית לראות? את קיילזון? באטלפילד? או אוליי בכלל cod? בו נהיה קצת ראלים. וגם סוני עדיין הבטיחה שגרסה המוזלת של דרייבקלאב עדיין תופיע בפלוס כשהמשחק יצא...
Kazz כתב:http://www.naughtydog.com/site/post/holiday_greetings_from_naughty_dog/
יש שם טיזינג ש2014 הולכת להיות מיוחדת עבורם ושבתחילת 2014 נדע למה.
bling כתב:עדכון אדיר של הפלוס האירופאי.
ולחשוב שעכשיו חידשתי את המנוי האמריקאי שלי...
לא היתה לי ברירה זה היה במבצע באמזון ושילמתי עליו רק 25 דולר, זול מדי מכדי לוותר. אין פלא שעושים על המנוי הזה מבצעים, הוא זבל עופות ביחס לאירופאי![]()
KEO, אני לא מבין איך אתה מצפה ל 4 משחקי ארקייד, ומה הם יתנו בחודש הבא אם בחודשיים הם כבר יסיימו את כל הליינאפ ארקייד שקיים על המכשיר?
אין מספיק משחקים וזה ברור שצריך לתת לשירות לפחות שנה לפני שנשפוט אותו על הפס4, אין טעם בכלל לפני.
אני חושב שזה די מאשר ש U4 יצא ב 2014, ביחד עם ה DLC שלהם ל TLOU אפשר להבין למה זו "שנה גדולה".
סכ"ה ליינאפ לא רע של סוני לשנה הבאה עם U4, THE ORDER, INFAMOUS ,DRIVE CLUB ואולי ה AAA של סנטה מוניקה (הצוות של GOW3 שמאז 2009 לא הוציא דבר), ביחד עם עוד כמה קשקושי אינדי נחמדים מסתמנת שנה ראשונה טובה מבחינת בלעדיים.
Nigga כתב:אין דרך לשפר את זה, הקונסולה רק יצאה.
ה PS PLUS התחיל כל כך טוב על ה PS3 כי הוא הגיע באמצע 2014, כמעט 4 שנים אחרי התאריך יציאה.
החודשים הראשונים יהיו קצת איטיים אבל כבר באמצע שנה הבאה (אולי אפילו לפני) אני מאמין שאנחנו נתחיל לראות משחקי AAA באופן שוטף.
Nigga כתב:אין דרך לשפר את זה, הקונסולה רק יצאה.
ה PS PLUS התחיל כל כך טוב על ה PS3 כי הוא הגיע באמצע 2010, כמעט 4 שנים אחרי התאריך יציאה.
החודשים הראשונים יהיו קצת איטיים אבל כבר באמצע שנה הבאה (אולי אפילו לפני) אני מאמין שאנחנו נתחיל לראות משחקי AAA באופן שוטף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 89 אורחים