DrKeo כתב:התלונה שלי לא הייתה בקטע של "קסם" במקום טכנולוגיה, התלונה שלי הייתה בקטע של "היי, פתרנו את זה בצורה סופר פשוטה שהרגישה כמו דאוס אקס מאכינה מעפנה".
ציפית לפתרון אחר? לא חשבתי שיהיה משהו אחר.
המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
DrKeo כתב:התלונה שלי לא הייתה בקטע של "קסם" במקום טכנולוגיה, התלונה שלי הייתה בקטע של "היי, פתרנו את זה בצורה סופר פשוטה שהרגישה כמו דאוס אקס מאכינה מעפנה".
Nucleus_Dawn כתב:
ציפית לפתרון אחר? לא חשבתי שיהיה משהו אחר.
DrKeo כתב:ציפיתי למשהו שהוא לאספויילר: הצג
זה היה מעפן, אנטי קלמקטי ולא מעניין. ה50 שנה היה רגע גדול שהרבה חיכו לו אבל הרגע הכי אפי שיכל להיות זה הגבול רגנרציות של הד"ר, כלומר זה משהו שנקבע בLORE לפני כמעט 40 שנים. ציפיתי למשהו גדול, לאיזה פיתרון מגניב ויפה אבל במקום זה היה סוג של "טוב נו סבבה, קח עוד אחת".
DrKeo כתב:באמת היה פרק מעולה. כל הספיישלים האלה שיש לאחרונה מרגישים כאילו הם קשרו יחד כל מה שפתחו בסדרה וגשרו את כל הפערים בין הסדרה הישנה והסרט לסדרה המודרנית. בהחלט היה נהדר, טיפה "קטן" מדי אבל נהדר. אני חייב לציין שחשבתי שיהיה משהו מתוחכם יותר בנושא הרגנרציה ה13 וה"פיתרון" היה ממש מפגר, האכזבה היחידה שלי מהפרק מבחינת ממש אכזבה. היי, קסם, יש רגנרציה!
MGS FREAK כתב:
בתור לקוח הוט, איפה לעזאזל אני יכול לראות את הספיישל ?
MGS FREAK כתב:
בתור לקוח הוט, איפה לעזאזל אני יכול לראות את הספיישל ?
Nucleus_Dawn כתב:
באמת היה אנטי קליימקטי. לא הפריע לי במיוחד. עדיין נהניתי והתרגשתי
אני חושב שהקטע המעניין הוא שלאט לאט, קלרה הופכת ליותר משמעותית.
דרך אגב, זה רק אני, או שמנהיגת הכנסייה היא ללא שמץ של ספק רגנרציה של ריבר סונג?
והקטע הנונשלנטי של המקור של הsilence היה אדיר. זה סיפור המקור הכי מגניב אי פעם.
DrKeo כתב:יש משהו בד"ר מאז מאט סמית' שאני לא ממש מצליח לעקוב אחריו, אני כבר לא בטוח מה המקור של מה ואיזה מידע שחושפים לפני הוא חדש או לא. הרעיון של הסיילנס היה מגניב, ממש אהבתי. הרגנרציה הייתה נהדרת (חוץ מהקטע שהוא פשוט התחלף תוך שבריר שניה, הייתי צריך את התהליך) וגם כל מני קטעים קטנים באמצע אבל בהחלט היה סוג של בלגן LORE בפרק וכמה דברים שממש הפריעו לי כמו הרגנרציה חינם הזאת. גם לא בדיוק היה לי ברור אם זאת הייתה אקסטרה רגנרציה או אקסטרה 13 רגנרציות, כלומר מחזור חדש.
Wan7ed כתב:ראיתי בסופ"ש את דון ג'ון וקיק אס 2... חרא של סרטים - לא לראות!
Death_119 כתב:סוף - סוף הצלחתי גם אני לסיים את העונה של Boardwalk empire, הסוף היה חלש לטעמי (למרות שהדמות של אדגר היא ללא ספק "הדמות" של העונה מהמעט שיצא לה להבליח), אבל עונה שהתחילה מאוד חלש, הצליחה להתחיל לעניין בפרק 5 ולהיות על סף אקסטזה בפרק 10 פשוט התרסקה בשני הפרקים האחרונים שלה וחבל. נראה כאילו הסדרה הולכת לאיבוד וצריכה קצת ניעור.
סיימתי גם את Dr who העונה הראשונה (מנסה לראות את כל הסדרה בצורה מסודרת ולא פרק פה ופרק שם כמו שעשיתי עד היום) והסיום עם הקיסר של הדלאק היה מאוד מוצלח. אני מניח שאני אתחיל היום את העונה השנייה.
Death_119 כתב:סוף - סוף הצלחתי גם אני לסיים את העונה של Boardwalk empire, הסוף היה חלש לטעמי (למרות שהדמות של אדגר היא ללא ספק "הדמות" של העונה מהמעט שיצא לה להבליח), אבל עונה שהתחילה מאוד חלש, הצליחה להתחיל לעניין בפרק 5 ולהיות על סף אקסטזה בפרק 10 פשוט התרסקה בשני הפרקים האחרונים שלה וחבל. נראה כאילו הסדרה הולכת לאיבוד וצריכה קצת ניעור.
סיימתי גם את Dr who העונה הראשונה (מנסה לראות את כל הסדרה בצורה מסודרת ולא פרק פה ופרק שם כמו שעשיתי עד היום) והסיום עם הקיסר של הדלאק היה מאוד מוצלח. אני מניח שאני אתחיל היום את העונה השנייה.
Laskin כתב:רגע... מישהו מוכן להסביר למה ראיתי הבוקר שיצא עוד פרק?זו תהיה עונה של 3 פרקים? פשוט לא זכור לי ככה שיצאו יומיים אחד אחרי השני.
(שרלוק)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים