Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 ינואר 2014, 11:12

Laskin כתב:אז... אומרים שSUNSET OVERDRIVE נראה טוב יותר מהטריילר בE3:
http://www.onlysp.com/sunset-overdrive- ... aphically/
וגם - AC הבא ככל הנראה יצא כבר השנה.
מקווה שזה לא הAC שיהיה ביפן הפיאודלית, כי אני רוצה שיעבדו עליו לפחות 3 וחצי שנים ^_^

זה פיל ספנסר אמר את זה.... לא חושב שזה אומר הרבה לגבי המשחק בפועל.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 ינואר 2014, 11:56

https://twitter.com/atPeteDodd/status/4 ... 8775796736

To clarify I was wrong about controlled leaks. MS wants this guy and wants to press charges. He gave away serious trade secrets.

שוב הלינק שמאגד את כל ההדלפות:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=760013

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 ינואר 2014, 19:58

אני יודע, אבל זה כן מחייב אותו אח"כ לתת הסברים ;)
סתם, תן קצת להגביר את ההייפ... משחק מעניין

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 ינואר 2014, 12:25

מיקרוסופט כאלה נואשים שעכשיו גם מצב משחק ספליט-סקרין קו אופ הוא בלעדי לגרסת הXB1 של garden warfare.

http://www.shacknews.com/article/82882/ ... n-co-op-is

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 ינואר 2014, 12:49

Kazz כתב:מיקרוסופט כאלה נואשים שעכשיו גם מצב משחק ספליט-סקרין קו אופ הוא בלעדי לגרסת הXB1 של garden warfare.

http://www.shacknews.com/article/82882/ ... n-co-op-is

הגיוני לחלוטין שזה לא יהיה בגירסאת ה360, אבל לא ברור למה שזה לא יהיה בגירסאת הPC?
זה מעלה את החשש שגירסאת הPC היא גירסאת הדור הקודם, כמו שEA עשו עם פיפ"א השנה.

הניסיון לקשר את זה לכביכול נואשות של מייקרוסופט מגוחך לחלוטין, אבל לא מפתיע במיוחד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 ינואר 2014, 12:55

יש בכלל ספליט סקרין על המחשב במשחקים אחרים?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ינואר 2014, 13:26

Laskin כתב:זה שהוא עצמו לא הצליח כמו אחרים והוא נכשל פה ושם, לא אומר דבר על הדיעות והאמינות שלו.
אני נוטה להסכים, מיקרוסופט לא עשתה שום דבר כמו שצריך כבר המון זמן. היא בסוף מצליחה כמעט תמיד, אבל אחרי הרבה יותר מדי טעויות, שוב ושוב.
אני עדיין בהלם שהם מוציאים עוד מערכת הפעלה בקרוב. לא מבין מה קורה שם, ולמה לחברה הכי גדולה בתחום מערכות ההפעלה לקח הרבה יותר זמן מהמתחרות הגדולות לפתח מערכת הפעלה נורמלית לניידים, מה שדי העלים אותם מהתחום, בפועל.

אני לא מסכים. המערכת הפעלה שלהם לניידים מצויינת, לא פופולרית במיוחד אבל מצויינת. חלונות 8 היא כישלון מהדהד (מבחינת UI וכדומה, טכנית היא דווקא מצויינת) אבל חלונות 7 נהדרת ואני בטוח שחלונות 9 תהיה נהדרת כי יש להם נטיה לפשל אחת, להצליח עם אחת. גם הXBOX נהדרת, גם OFFICE מצויינת וכך גם כל מני שירותים כמו SKY DRIVE. רוב השירותים שלהם אחלה, יש להם כישלונות נוראיים כמו אקספלורר אבל יש להם גם הצלחות מצויינות כמו WP8 כך שאני לא חושב שהוא צודק.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 ינואר 2014, 21:28

swiss-the-engine כתב:יש בכלל ספליט סקרין על המחשב במשחקים אחרים?

אני מניח שבכל משחק שבו יש ספליט סקרין ב360/PS3, יש גם בPC.
בלי קשר לכמה זה פרקטי במחשב, אז אפשרי טכנית, אז הסיבה לכך שזה לא קיים לא ברורה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 ינואר 2014, 14:03

מה הקשר למחשב? הקו אופ ספליט סקרין גם לא יהיה בגרסאות הפלייסטיישן. לי זה נראה נואש שמיקרוסופט משלמים גם על מצב משחק בלעדי בנוסף על כך שהמשחק כבר בלעדי זמנית. שישקיעו את הכסף בדברים אחרים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 30 ינואר 2014, 14:49

Nucleus_Dawn כתב:
אני מניח שבכל משחק שבו יש ספליט סקרין ב360/PS3, יש גם בPC.

זאת בדיוק הנקודה... אני מאוד בטוח שלא. יש לך COD כלשהו על המחשב או רת רזידנט איוול 5? קיצר תבדוק כל משחק שאתה יודע שיש לו ספליט סקרין בקונסולות ובמקרה יש לך אותו בסטים, אני די בטוח שתראה שאין במשחקים הללו אופציה לספליט סקרין על המחשב.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 30 ינואר 2014, 16:54

bling כתב:ממש לא מסכים איתך, הנה תראה את השיגור של הפס3 בארה"ב:

פשוט שיגור מזעזע שאם לא מעניין אותי FPS בינוני (כמו גם קילזון SF עם הפס4) אז אין לי כמעט מה לקנות, שלא לדבר על זה שאין פה שום דבר מרשים גראפית שבכלל גורם לך לרצות איכשהו לעבור לדור הבא גם אם מדובר במשחק בינוני (כמו עם קילזון על הפס4) ובטח שאין שום משחק עם גיימפליי טוב שאין לי על הדור הקודם.

אתה קצת מבלבל כי אתה מתייחס למה שיש על הPS3 כסטנדרט, בעוד הוא צריך להישפט ביחס למה שהיה על הPS2. רזיסטנס למשל היה וואחד קפיצה של דור וגם זכה לסופרלטיבים רציניים - בניגוד די גדול לקילזון. וגם כשאתה פונה למולטיפלטפורם עם דוגמאות סטייל באטלפילד 4, אז יש את COD3 שהציע לך בזמנו קפיצה לא פחות גדולה מהPS2.
פשוט אז היתה את ה-360 עם קטלוג המשחקים היותר גדול שלה בזכות השנה בשוק, ורק בהשוואה אליה ההיצע על הPS3 היה נראה דל. בדור הזה הפער לטובת הOne קיים אבל קטן משמעותית כי הן הושקו במקביל, ולכן זה אולי משפיע על התפיסה
הPS3 החזיק את עצמו בהשקה על קצת אקסלוסיביים טובים פלוס קצת מולטיפלטפורמים טובים. על הPS4 פשוט חסרים האקסלוסיביים הטובים ולכן ההשקה שלו בשורה התחתונה פחות טובה.

Laskin כתב:מיקרוסופט מבטיחים "משחקים בחינם" טובים יותר, ללקוחות לייב, מבעבר:
https://twitter.com/XboxP3/status/426091023907831809
סוף סוף הם הבינו שהיתרון של סוני אדיר בשירות הזה.
נראה מה יהיה בחודשים הקרובים ואם אכן חל שיפור כפי שהוא מציין.

אני מופתע לטובה שהם בכלל ממשיכים את זה: בE3 הם דיברו על מהלך מוגבל של חצי שנה בלבד, והנחתי כמו כולם שזה סתם שאריות שהם זורקים כדי להצדיק את המחיר המופקע של הלייב עד שיגיע הOne.
זה מצויין גם בתור אחד שלא מחזיק חשבון לייב קבוע. מיקרוסופט לפעמים משחרים מבצעים של חודש גודל בחינם והמשחקים נשארים אצלך לנצח גם אחרי שביטלת את הגולד. ככה שאפשר לעשות double dipping - כבר החודש ניצלתי את הגולד חינם בשביל Sleeping Dogs + Guardian of Light בחינם. אם הם ישדרגו על ההיצע שלהם אני אולי אפילו אשקול לשלם מידי פעם על חודש גולד.

Laskin כתב:גירס לא זבל, הוא פשוט מיצה את עצמו מהר מדי. ארבעה משחקים בדור אחד, וחוץ מהראשון - הם לא עשו משהו מעניין מדי לתקופה.
אבל אני מאמין בהם, ואפשר בהחלט לעשות מזה גם משחק אימה בקלות, זה יהיה מגניב לדעתי.
גם לשם שינוי - לז'אנר הזה יש אפשרות להיות אשכרה יותר טוב עם הקינקט.

אפילו להגיד שהוא מיצה את עצמו אי אפשר לטעון בהשוואה למה שיש בצד השני, כי הרי המשחק יצא ב-2006 וכלל מאז טרילוגיה + ספינאוף.
אם מסתכלים על האקסלוסיביים החזקים של הPS3 אז GOW שיצא שנה לפניו כלל טרילוגיה + שלושה ספינאופים, אנצרטד שיצא שנה אחריו כלל טרילוגיה + ספינאוף + משחק קלפים, קילזון שיצא שנה לפניו 4 משחקים + שני ספינאופים, ורזיסטנס שיצא שנה אחריו טרילוגיה + שני ספינאופים. משחקים כמו היילו, באטלפילד, COD ואססינס קריד אני אפילו לא אספור...
גם מבחינת "משהו מעניין" - האימפקט של הראשון וההשפעה שלו על כל הדור הזה היתה אולי הכי גדולה, אבל גירס השני הביא את הHorde Mode הפופולארי שאחר כך הפך למצב משחק סטנדרטי בהמון משחקים אחרים, והשלישי הביא את הHorde Mode שנתן עוד טוויסט מעניין על משחק המולטיפלייר.

אז עכשיו מוכרז משחק בסדרה שהולך להגיע במלוא הדרו לדור הבא על מנוע חדש ועוד מוחתם סופית כאקסלוסיבי שזה נהדר. מה שיותר חבל זה שמיקרוסופט משקרים לגבי המשחק המקורי שהצוות של Black Tusk היו אמורים לעבוד עליו, ראינו ממנו סרטון CGI ולא יותר, ועכשיו נזרק לפח כדי שהצוות יהפוך לבית חרושת לגירס במקום לנהל IP חדש.
מעניין אם משהו מהמשחק המעניין שראינו עוד יגיע בעתיד, כי אחרת למיקרוסופט יש כבר עכשיו את ה-Agent שלה בלי שהדור אפילו התחיל.

אגב, אל תדאג: כשיוכרז אנצרטד 4 הוודאי אתה תשמע את דין משתמש בפחות מילים מהשורש ז.ב.ל ויותר מהשורש מ.ג.ט.ו.ן למרות שמדובר באותו הדבר בדיוק (מינוס ההכרזה על האקסלוסיביות). מה שאנחנו רואים אצלו עכשיו זה שלבי ההתפכחות של הפאנבוי שכוללים הכחשה, רגרסיה וכדומה - אבל ככה זה שאתה משמש על תקן נביא/ליצן הפורום שמספר לכולם איך גירס הבא הולך לאבד את האקסלוסיביות שלו עוד מאז גירס 2 ויורה לכל הכיוונים בתקווה נואשת שמתישהו גם שעון מקולקל יראה את השעה הנכונה (עוד מחכים לפורט של Conviction שהובטח לנו). אבל לא נורא דין - כמה butthurt שלא תהיה עדיי יצאת יותר מדוייק מ-CBOAT. :lol:

Nucleus_Dawn כתב:אני מניח שבכל משחק שבו יש ספליט סקרין ב360/PS3, יש גם בPC.

אתה טועה בגדול פה: רוב המשחקים לא מציעים ספליט סקרין בגרסת הPC שלו למרות שזה סטנדרט בגרסת הקונסולה - בדגש על משחקי יריות אבל לא רק. משחקי הקו-אופ שכן מציעים משהו (וגם זה לא תמיד) הם בדרך כלל משחקי shared screen.
אפילו לא משחקים כמו מיינקראפט וL4D שהשורשים שלהם נעוצים בגרסת הPC, איכשהו מקבלים רק בגרסת הקונסולה יש ספליט סקרין. זה פשוט איזשהו פיצ'ר שמשום מה מפתחים חושבים שלא חשוב לגיימרים על הPC ולכן זונחים אותו, ומבחינתי זה אחד הדברים שאני מקווה לראות משתנה בעקבות הסטימבוקס.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 ינואר 2014, 18:16

All I can say is I talked to a higher level guy at ms than I ever had previously and he was fucking livid about these leaks
.

חח. המדליף הזה הרס למיקרוסופט את השנה ואת E3.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 ינואר 2014, 19:03

swiss-the-engine כתב:זאת בדיוק הנקודה... אני מאוד בטוח שלא. יש לך COD כלשהו על המחשב או רת רזידנט איוול 5? קיצר תבדוק כל משחק שאתה יודע שיש לו ספליט סקרין בקונסולות ובמקרה יש לך אותו בסטים, אני די בטוח שתראה שאין במשחקים הללו אופציה לספליט סקרין על המחשב.

יש מצב שאתה צודק. גם swym אומר את זה ואני באמת זוכר כמה מקרים כאלה.
כנראה מפתחים פשוט לא חושבים שיש שימוש למצב הזה, כאשר השחקן משחק על כיסא, 40 ס"מ ממסך 23'' ועם עכבר ומקלדת, אבל כן רואים בזה שימוש, כאשר השחקן על ספה, מול טלויזיה 42'', עם ג'וסטיק.

זה בכל זאת משהו שכן הייתי רוצה לראות גם בPC וברור שאין סיבה טכנית למנוע את זה, אבל אני מניח שאני חלק ממיעוט קטנטן שמשחק במחשב שמחובר עם HDMI לטלויזיה.

---

קאז, איזו גירסאת PS4? על מה אתה מדבר? אף אחד לא יודע מה קורה איתה. פופ קאפ לא מדברים עליה בכלל. כל מה שהם אומרים מתייחס רק לשלושת הגירסאות שאנחנו מכירים. הבלעדיות לא שונה - היא מדברת על שלושת הגירסאות שאנחנו יודעים שקיימים.
כשתצא גירסאת PS4, נדע אם הבלעדיות כוללת גם את הגירסא הזאת, או לא. עד אז, כמו שפופ קאפ עושים, אין טעם להתייחס לגירסא הזאת בכלל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 ינואר 2014, 03:51

swym כתב:אפילו להגיד שהוא מיצה את עצמו אי אפשר לטעון בהשוואה למה שיש בצד השני, כי הרי המשחק יצא ב-2006 וכלל מאז טרילוגיה + ספינאוף.
אם מסתכלים על האקסלוסיביים החזקים של הPS3 אז GOW שיצא שנה לפניו כלל טרילוגיה + שלושה ספינאופים

חשוב רק לציין שGOW 1+2 יצאו בכלל לPS2. יצאו סה"כ 2 משחקים לכל קונסולה נייחת, פלוס פורטים של קונסולות ישנות, אני לא חושב שמחשיבים את זה כמו שלא מחשיבים את משחקי היילו לטאבלט, למשל.
והיו לו 3 ספינאופס? ASCENSION נחשב 4 מבחינתי, כמו גירס הרביעי.

בכל אופן, הכוונה שלי הייתה שארבעה משחקים יצאו לאותה קונסולה בטווח די קצר, וכולם נראו בערך אותו דבר (מהסיבה הזו בדיוק).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 ינואר 2014, 03:53

Nucleus_Dawn כתב:
יש מצב שאתה צודק. גם swym אומר את זה ואני באמת זוכר כמה מקרים כאלה.
כנראה מפתחים פשוט לא חושבים שיש שימוש למצב הזה, כאשר השחקן משחק על כיסא, 40 ס"מ ממסך 23'' ועם עכבר ומקלדת, אבל כן רואים בזה שימוש, כאשר השחקן על ספה, מול טלויזיה 42'', עם ג'וסטיק.

זה בכל זאת משהו שכן הייתי רוצה לראות גם בPC וברור שאין סיבה טכנית למנוע את זה, אבל אני מניח שאני חלק ממיעוט קטנטן שמשחק במחשב שמחובר עם HDMI לטלויזיה.

אני כבר למעלה מעשור לא משתמש במסך המחשב, אלא מחבר לטלויזיה.
נקווה שסטים בוקס ישנה את השטות הזו.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 ינואר 2014, 23:37

http://kotaku.com/massive-xbox-one-rumo ... 1512616526

מיקרוסופט במירוץ לזהות את המדליף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 ינואר 2014, 10:54

האמת שדווקא בl4d יש מסך מפוצל במחשב, פשוט צריך לפתוח אותו באיזה קובץ איני. טוב נו, הרי הpc נמצא בערך 13 שנים לפני הקונסולות בעולם האונליין כך שהוא התנער מco op הספה הרבה יותר מהר. לפני 15 שנים עדין יכלת לשחק את רוב משחקי הpc יחד על מקלדת אחת או עם מקלדת וג׳ויסטיק אבל במהלך ה20 שנים האחרונות זה נעלם יותר ויותר עד שזה כמעט נעלם לגמרי. גם בקונסולות זה יעלם בסוף, אנחנו לא רחוקים מזה (מעטים התומכים במסך מפוצל היום) לצערי.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 31 ינואר 2014, 19:00

יש גם במשחק המירוץ של סוניק. בנוסף בחודש וחצי האחרונים יצאו שני משחקים לפיסי על טהרת הקו-אופ מקומי: Samurai Gunn ו Nidhogg שמקבלים ביקורות ורשמים מאוד חיוביים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 31 ינואר 2014, 14:03

אחרי אמירות המדליף, VG247 מפרסמים ידיעה ממקור אצל מיקרוסופט שהשנה תיצא גרסה זולה יותר של ה XB1.

http://www.vg247.com/2014/01/31/senior- ... -for-2014/

מעניין אם זה היה בלי כונן או בלי קינקט.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 31 ינואר 2014, 14:05

בוא באמת נשווה משחקי 2D, סיידסקרול, עם גרפיקה פחות יפה משל הנסיך הפרסי הראשון, לL4D או כל משחק מודרני - כדי להצדיק קו-אופ מקומי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 31 ינואר 2014, 14:31

יש בגרסת המחשב של L4D קו-אופ מקומי בעריכת פקודות. בכל אופן, מוזר לדבר על הצדקת עלויות כאשר יש למשחק גרסת מחשב מלכתחילה. זה עניין של מודעות, ולכן ההדגמה של שני המשחקים שציינתי שחיים על קו-אופ מקומי ובכל זאת הם בלעדיים על המחשב. כמו כן, קו-אופ מקומי הוא זן בסכנת הכחדה על כל הפלטפורמות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 31 ינואר 2014, 14:55

בעריכת פקודות=לא קיים רשמית. NEXT! :).

אין עניין של הצדקת עלויות, אלא שאנשים משחקים במחשב, לרוב, מול מסך, ולא מול טלוויזיה.. וקצת לא נוח לשבת אחד על השני ליד עמדת מחשב ממוצעת. מי שמשחק מול טלוויזיה, זה כבר עניין אחר, אבל כנראה שאכן לא מדובר ברוב האנשים, לפחות עד שסטים OS תהיה כ'כ פופולרית שכבר אף אחד לא יקנה וינדוז.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 31 ינואר 2014, 22:04

Laskin כתב:
חשוב רק לציין שGOW 1+2 יצאו בכלל לPS2. יצאו סה"כ 2 משחקים לכל קונסולה נייחת, פלוס פורטים של קונסולות ישנות, אני לא חושב שמחשיבים את זה כמו שלא מחשיבים את משחקי היילו לטאבלט, למשל.
והיו לו 3 ספינאופס? ASCENSION נחשב 4 מבחינתי, כמו גירס הרביעי.

בכל אופן, הכוונה שלי הייתה שארבעה משחקים יצאו לאותה קונסולה בטווח די קצר, וכולם נראו בערך אותו דבר (מהסיבה הזו בדיוק).

שני משחקים לPSP/ויטה + Ascension שהוא לא משחק "ראשי/ממוספר" (כמו גירס האחרון, כמו היילו ריץ' שהיה פריקוול). אבל מה זה משנה לאיזו קונסולה המשחקים יוצאים? רוויה זו רוויה בלי קשר לקונסולה כל עוד מדובר בטווח דומה של שנים (משחקי הPS2 גם יצאו ברימייק לPS3) - המשמעות היחידה של מעבר בין קונסולות היא שמכריחים את מעריצי הסדרה לקנות חומרה חדשה בשביל להמשיך לשחק.
ואתה יודע מה? אפילו אם הטיעון הזה היה איכשהו מתקבל, גירס החדש *לא* יוצא לאותה הקונסולה ככה שלפי הספירה שלך בעצם צריך להתחיל לספור מ-0, לא?

Kazz כתב:יש גם במשחק המירוץ של סוניק. בנוסף בחודש וחצי האחרונים יצאו שני משחקים לפיסי על טהרת הקו-אופ מקומי: Samurai Gunn ו Nidhogg שמקבלים ביקורות ורשמים מאוד חיוביים.

תלוי איזה משחק מרוצים של סוניק... All Star Racing המקורי הרי יצא לPC בלי שום תמיכה במולטיפלייר מקומי - דבר בלתי נתפס ברמות אבסורדיות כשמדובר במשחק קרטינג, בזמן שכמובן האופציה היתה אינטגרלית בכל גרסאות הקונסולת. רק אחרי הבאקלש הם טרחו להבין שעל הPC יש גם שחקני מולטיפלייר וכשיצא transformed איפשרו מסך מפוצל.
הדוגמא של L4D אפילו יותר אבסורדית: מדובר בקוד שקיים בתוך המשחק בגלל גרסת הקונסולות, אבל ואלב פשוט לא טרחה לאפשר אותו כאופציה נורמלית בPC. בשביל לעקוף את זה צריך להעלות את הקונסול ולכתוב פקודות שיפתחו שרת מקומי ואז יחברו משתמש ספליט-סקרין אליו. רוצים עכשיו להגדיר שמשתמש 1 יתחבר עם גיימפאד ו-2 עם עכבר+מקלדת ולא להיפך? עכשיו באמת נכנסתם לברוך. רוצים לשחק שניים ולהתחבר גם לעוד חברים אונליין? תשכחו מזה - הרי פתחתם שרת מקומי.

רק עם פורטל 2 ואלב נזכרו סוף סוף לתמוך בco-op מקומי בספליט-סקרין והם הבודדים שמאפשרים את זה, מן הסתם כחלק מהיוזמה של הbig picture mode. הלוואי ועוד יצטרפו אליהם כי בסופו של דבר זה משהו שעל הקונסולות כבר הפך לסטנדרט שלושה דורות בערך, ורק תופס תאוצה בזכות העליה ברזולוציות, בכח העיבוד ובגדלי המסך. מבחינתי אפילו אם זה כל מה שSOS יקדם אז כבר הרווחנו. אין פה עלויות פיתוח נוספות אלא רק עלויות QA ותמיכה.
אגב, Samurai Gunn ו-Nidhogg הם בכלל split screen? כי אני קיבלתי את הרושם שמדובר בshared screen בלבד בשני המשחקים האלו.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 31 ינואר 2014, 22:58

מישהו פה יודע דבר או שתיים על Killer instinct? יש לי שאלה על הדמויות החדשות..

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 01 פברואר 2014, 21:21

שאל

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 50 אורחים