bling כתב:ממש לא מסכים איתך, הנה תראה את השיגור של הפס3 בארה"ב:
פשוט שיגור מזעזע שאם לא מעניין אותי FPS בינוני (כמו גם קילזון SF עם הפס4) אז אין לי כמעט מה לקנות, שלא לדבר על זה שאין פה שום דבר מרשים גראפית שבכלל גורם לך לרצות איכשהו לעבור לדור הבא גם אם מדובר במשחק בינוני (כמו עם קילזון על הפס4) ובטח שאין שום משחק עם גיימפליי טוב שאין לי על הדור הקודם.
אתה קצת מבלבל כי אתה מתייחס למה שיש על הPS3 כסטנדרט, בעוד הוא צריך להישפט ביחס למה שהיה על הPS2. רזיסטנס למשל היה וואחד קפיצה של דור וגם זכה לסופרלטיבים רציניים - בניגוד די גדול לקילזון. וגם כשאתה פונה למולטיפלטפורם עם דוגמאות סטייל באטלפילד 4, אז יש את COD3 שהציע לך בזמנו קפיצה לא פחות גדולה מהPS2.
פשוט אז היתה את ה-360 עם קטלוג המשחקים היותר גדול שלה בזכות השנה בשוק, ורק בהשוואה אליה ההיצע על הPS3 היה נראה דל. בדור הזה הפער לטובת הOne קיים אבל קטן משמעותית כי הן הושקו במקביל, ולכן זה אולי משפיע על התפיסה
הPS3 החזיק את עצמו בהשקה על קצת אקסלוסיביים טובים פלוס קצת מולטיפלטפורמים טובים. על הPS4 פשוט חסרים האקסלוסיביים הטובים ולכן ההשקה שלו בשורה התחתונה פחות טובה.
אני מופתע לטובה שהם בכלל ממשיכים את זה: בE3 הם דיברו על מהלך מוגבל של חצי שנה בלבד, והנחתי כמו כולם שזה סתם שאריות שהם זורקים כדי להצדיק את המחיר המופקע של הלייב עד שיגיע הOne.
זה מצויין גם בתור אחד שלא מחזיק חשבון לייב קבוע. מיקרוסופט לפעמים משחרים מבצעים של חודש גודל בחינם והמשחקים נשארים אצלך לנצח גם אחרי שביטלת את הגולד. ככה שאפשר לעשות double dipping - כבר החודש ניצלתי את הגולד חינם בשביל Sleeping Dogs + Guardian of Light בחינם. אם הם ישדרגו על ההיצע שלהם אני אולי אפילו אשקול לשלם מידי פעם על חודש גולד.
Laskin כתב:גירס לא זבל, הוא פשוט מיצה את עצמו מהר מדי. ארבעה משחקים בדור אחד, וחוץ מהראשון - הם לא עשו משהו מעניין מדי לתקופה.
אבל אני מאמין בהם, ואפשר בהחלט לעשות מזה גם משחק אימה בקלות, זה יהיה מגניב לדעתי.
גם לשם שינוי - לז'אנר הזה יש אפשרות להיות אשכרה יותר טוב עם הקינקט.
אפילו להגיד שהוא מיצה את עצמו אי אפשר לטעון בהשוואה למה שיש בצד השני, כי הרי המשחק יצא ב-2006 וכלל מאז טרילוגיה + ספינאוף.
אם מסתכלים על האקסלוסיביים החזקים של הPS3 אז GOW שיצא שנה לפניו כלל טרילוגיה + שלושה ספינאופים, אנצרטד שיצא שנה אחריו כלל טרילוגיה + ספינאוף + משחק קלפים, קילזון שיצא שנה לפניו 4 משחקים + שני ספינאופים, ורזיסטנס שיצא שנה אחריו טרילוגיה + שני ספינאופים. משחקים כמו היילו, באטלפילד, COD ואססינס קריד אני אפילו לא אספור...
גם מבחינת "משהו מעניין" - האימפקט של הראשון וההשפעה שלו על כל הדור הזה היתה אולי הכי גדולה, אבל גירס השני הביא את הHorde Mode הפופולארי שאחר כך הפך למצב משחק סטנדרטי בהמון משחקים אחרים, והשלישי הביא את הHorde Mode שנתן עוד טוויסט מעניין על משחק המולטיפלייר.
אז עכשיו מוכרז משחק בסדרה שהולך להגיע במלוא הדרו לדור הבא על מנוע חדש ועוד מוחתם סופית כאקסלוסיבי שזה נהדר. מה שיותר חבל זה שמיקרוסופט משקרים לגבי המשחק המקורי שהצוות של Black Tusk היו אמורים לעבוד עליו, ראינו ממנו סרטון CGI ולא יותר, ועכשיו נזרק לפח כדי שהצוות יהפוך לבית חרושת לגירס במקום לנהל IP חדש.
מעניין אם משהו מהמשחק המעניין שראינו עוד יגיע בעתיד, כי אחרת למיקרוסופט יש כבר עכשיו את ה-Agent שלה בלי שהדור אפילו התחיל.
אגב, אל תדאג: כשיוכרז אנצרטד 4 הוודאי אתה תשמע את דין משתמש בפחות מילים מהשורש ז.ב.ל ויותר מהשורש מ.ג.ט.ו.ן למרות שמדובר באותו הדבר בדיוק (מינוס ההכרזה על האקסלוסיביות). מה שאנחנו רואים אצלו עכשיו זה שלבי ההתפכחות של הפאנבוי שכוללים הכחשה, רגרסיה וכדומה - אבל ככה זה שאתה משמש על תקן נביא/ליצן הפורום שמספר לכולם איך גירס הבא הולך לאבד את האקסלוסיביות שלו עוד מאז גירס 2 ויורה לכל הכיוונים בתקווה נואשת שמתישהו גם שעון מקולקל יראה את השעה הנכונה (עוד מחכים לפורט של Conviction שהובטח לנו). אבל לא נורא דין - כמה butthurt שלא תהיה עדיי יצאת יותר מדוייק מ-CBOAT.
Nucleus_Dawn כתב:אני מניח שבכל משחק שבו יש ספליט סקרין ב360/PS3, יש גם בPC.
בלי קשר לכמה זה פרקטי במחשב, אז אפשרי טכנית, אז הסיבה לכך שזה לא קיים לא ברורה.
אתה טועה בגדול פה: רוב המשחקים לא מציעים ספליט סקרין בגרסת הPC שלו למרות שזה סטנדרט בגרסת הקונסולה - בדגש על משחקי יריות אבל לא רק. משחקי הקו-אופ שכן מציעים משהו (וגם זה לא תמיד) הם בדרך כלל משחקי shared screen.
אפילו לא משחקים כמו מיינקראפט וL4D שהשורשים שלהם נעוצים בגרסת הPC, איכשהו מקבלים רק בגרסת הקונסולה יש ספליט סקרין. זה פשוט איזשהו פיצ'ר שמשום מה מפתחים חושבים שלא חשוב לגיימרים על הPC ולכן זונחים אותו, ומבחינתי זה אחד הדברים שאני מקווה לראות משתנה בעקבות הסטימבוקס.