משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 פברואר 2014, 14:03

swym כתב:

יכול להיות שזה בגלל שEA הוציאו משחק F2P מצוין השנה, שהמודל העסקי שלו לא הפריע לו להיות מהנה מאוד ובערך כל מי שדיבר עליו אמר "תסתכלו על זה ותלמדו איך עושים את זה כמו שצריך", בערך כמו שעכשיו יש כתבות על דאנג'ן קיפר שאומרות "תסתכלו על זה ותלמדו מה לא לעשות".

אני מניח שEA העלו את הציפיות של הקהל מהם, אז עכשיו יש אכזבה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 פברואר 2014, 07:13

אזזזזז... Watch Dogs? לא אמרו שהוא מתוכנן לסוף Q1? לא ראינו ממנו כלום מאז שהוא נכנס לתרדמת.. עתידו טומן בחובו דחיה נוספת לדעתכם?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 פברואר 2014, 08:56

אני חושב שלפני התרדמת הוא כבר נראה רע מאוד מבחינת גיימפליי ומאוד הזכיר את AC1, ככה שאני מאמין שהדחייה היא לא רק שיפורים גראפיים והיא ממש מהפכה במשחק.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 פברואר 2014, 09:03

Klayman כתב:אזזזזז... Watch Dogs? לא אמרו שהוא מתוכנן לסוף Q1? לא ראינו ממנו כלום מאז שהוא נכנס לתרדמת.. עתידו טומן בחובו דחיה נוספת לדעתכם?

אני דווקא זוכר שהדחייה דיברה על הקיץ, אבל גם במקרה הזה, דממת האלחוט לא נשמעת טוב בכלל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 10 פברואר 2014, 09:18

Klayman כתב:אזזזזז... Watch Dogs? לא אמרו שהוא מתוכנן לסוף Q1? לא ראינו ממנו כלום מאז שהוא נכנס לתרדמת.. עתידו טומן בחובו דחיה נוספת לדעתכם?

לא חושב שיש יותר מדי סיכויים לראות אותו לפני מאי, אחרת כנראה כבר היינו שומעים על תאריך השקה. זכורות לי שמועות מהשבועות האחרונים שדיברו על נובמבר בכלל.

נראה לי שיוביסופט מבינה בעצמה שהחשיפה המאוד מוקדמת של המשחק הזה קצת הרסה לה. אנשים כבר מצפים ממנו לניסים ונפלאות, ויש מצב שיצא להם "רק" משחק חביב ומרשים טכנית במקום איזה להיט של ממוצע 95 ומעלה. במקרה הזה, אני מניח שהם אכן יעדיפו לדחות ולשפר מה שאפשר במקום שוב להתחיל מותג חדש כמו שהתחיל בזמנו Assassin's Creed (אחלה מכירות אבל ביקורות מאוד לא אוהדות עד המשחק השני).

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 פברואר 2014, 09:23

אני מקווה שמשחק ה F2P ה'טוב' שאתה מדבר עליו שEA הוציאו הוא לא PvZ2 שכן המשחק קיבל בשבוע שעבר עדכון שגורם לך שמכחסות הדשא לא מתחדשות אחרי כשלונות ובשלבים אחרים, כך שאתה צריך לקנות אותם כל פעם שאתה רוצה לשחק שוב באותו שלב ורוצה לנסות טקטיקות אחרות. כמו כן, לעשות retry באמצע השלב גם עולה כסף.

למה המהומה עכשיו? כי זה דנג'ן קיפר, מותג אהוב שמושחת בדרך הכי איומה שיש, וכנראה בגלל שאופי מסחטת הכסף שלו היא יותר ברורה מאשר כל הדברים הקודמים. בכל אופן, טוב שזה קורה וטוב שאתרים קורעים לגזרים מי שמוציא דברים כאלה, בטח מפיצות גדולות. יורוגיימר קרו להם היי-טק גאנגסטרס.

--
סווים, כפי שאמרת המיסוי בברזיל הזוי גם על קונסולות הדור הבא. איך זה קשור למחשבים שלאנשים כבר שיש וששיחקו את משחקי פיפא האחרונים עליו? הם לא צריכים לקנות מחשב חדש בשביל משחק המונדיאל שמשתמש במנוע הישן. ועל המחשב קל מאוד לאכוף מדיניות נגד פיראטיות - אי אפשר לשחק אונליין עם עותק פרוץ. אם EA ראו לנכון להוציא גרסאות מחשב לפיפא כל השנים האלה אז אין שום סיבה למה לא להוציא את גרסת המונדיאל.
מה הקשר ההשקה בברזיל לאי קיום גרסת דור הבא של המשחק בכלל? הכי מצחיק שהם אומרים שהיוזר בייס על הדור הבא לא מספיק גדול כדי להצדיק את ההוצאה אבל הם פאקינג הוציאו את פיפא14 על דור הבא על יוזר בייס של 0 אנשים..

ושלא נדבר איך תמיד גרסאות היורו והמונדיאל של משחקי פיפא מרגישות מחופפות ולא מתקרבים בכלל לשקף את היותם את אירוע הכדורגל הכי גדול שיש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 פברואר 2014, 10:34

וייקיפדיה טוענת Q2, אני לא חושב שיש לו באמת משהו רשמי כרגע. יש ליובי הסטוריה של דחיה וליטוש, אני רואה את זה דווקא כדבר חיובי. אני חושב שרק ספלינט סל קונביקשן "ירה לאחור" אחרי כל הדחיות שלו :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 פברואר 2014, 20:21

דווקא הדממה מצויינת למשחק הזה. כמה שראינו ממנו יותר - חיכינו לו פחות, והם הבינו שצריך כאן שינוי מקצה לקצה, אני מניח. הם עשו החלטה שעלתה להם לא מעט ברבעון הזה, וכל הכבוד להם.
מצידי שלא יצא גם עוד שנה, יותר טוב :)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 פברואר 2014, 18:03

Nucleus_Dawn כתב:
יכול להיות שזה בגלל שEA הוציאו משחק F2P מצוין השנה, שהמודל העסקי שלו לא הפריע לו להיות מהנה מאוד ובערך כל מי שדיבר עליו אמר "תסתכלו על זה ותלמדו איך עושים את זה כמו שצריך", בערך כמו שעכשיו יש כתבות על דאנג'ן קיפר שאומרות "תסתכלו על זה ותלמדו מה לא לעשות".

אני מניח שEA העלו את הציפיות של הקהל מהם, אז עכשיו יש אכזבה.

איזה משחק F2P מצויין הם הוציאו השנה?
או שאתה בעצם מתכוון ל-2013? כי גם שם הטייטל הכי זכור לי הוא PVZ2 שמודל הF2P שלו נקטל לחלוטין. ולפניו כמובן גם המעבר של The Old Republic למודל F2P שנקטל אפילו יותר.

Kazz כתב:למה המהומה עכשיו? כי זה דנג'ן קיפר, מותג אהוב שמושחת בדרך הכי איומה שיש, וכנראה בגלל שאופי מסחטת הכסף שלו היא יותר ברורה מאשר כל הדברים הקודמים. בכל אופן, טוב שזה קורה וטוב שאתרים קורעים לגזרים מי שמוציא דברים כאלה, בטח מפיצות גדולות. יורוגיימר קרו להם היי-טק גאנגסטרס.

נו... אבל איך בדיוק הוא הושחת בצורה יותר איומה מכל שאר המותגים הוותיקים והאהובים שלהם שזכו לטיפול F2P? הרי theme park היה זוועת עולם בדיוק מהסוג הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 פברואר 2014, 03:27

יוצר ממש עוד מעט, לפי הטריילר הזה.
לא זכרתי בכלל...

בכל אופן - נראה סביר. נקווה שישחק לפחות טוב כמו שהוא נראה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 פברואר 2014, 03:44

יוביסופט שוב מאשרים ש WD מגיע בין אפריל ליוני. גרסת הווי יו נדחתה למועד לא ידוע.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 פברואר 2014, 20:38

יא אללה... הייתי צריך לדבר על איך אני זוכה בלוטו..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 פברואר 2014, 20:41

swym כתב:איזה משחק F2P מצויין הם הוציאו השנה?
או שאתה בעצם מתכוון ל-2013? כי גם שם הטייטל הכי זכור לי הוא PVZ2 שמודל הF2P שלו נקטל לחלוטין. ולפניו כמובן גם המעבר של The Old Republic למודל F2P שנקטל אפילו יותר.

נו... אבל איך בדיוק הוא הושחת בצורה יותר איומה מכל שאר המותגים הוותיקים והאהובים שלהם שזכו לטיפול F2P? הרי theme park היה זוועת עולם בדיוק מהסוג הזה.

לא השנה. בשנה האחרונה.
אתה כנראה לא זוכר נכון (שזה משונה, כי זה היה לפני כמה חודשים). PVZ2 קיבל המון תשבוחות. הוא באמת משחק נהדר, שלא עושה שימוש ציני במודל התמחור שלו. ראיתי כשהוא יצא כמה כתבות על "ככה עושים את זה נכון". הוא משחק שזכה באופן כמעט בלעדי להתייחסות חיובית ובצדק.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 פברואר 2014, 09:00

משחק ששכחתי שהוכרז בכלל כי לא ראינו גיימפליי עד עכשיו:
http://www.ign.com/videos/2014/02/10/se ... the-fallen
יוצא לPC ולקונסולות החדשות... נראה מצויין. סוג של DARKSIDERS עם קצת DARK SOULS.
עובדים עליו כבר כמעט 3 שנים, צוות של 50 אנשים כרגע, לא מכיר אותם (נראה לי) וממש אוהב את מה שאני רואה.
מיקרוסופט צריכה לקנות אותם :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 פברואר 2014, 03:21

Laskin כתב:משחק ששכחתי שהוכרז בכלל כי לא ראינו גיימפליי עד עכשיו:
http://www.ign.com/videos/2014/02/10/se ... the-fallen
יוצא לPC ולקונסולות החדשות... נראה מצויין. סוג של DARKSIDERS עם קצת DARK SOULS.
עובדים עליו כבר כמעט 3 שנים, צוות של 50 אנשים כרגע, לא מכיר אותם (נראה לי) וממש אוהב את מה שאני רואה.
מיקרוסופט צריכה לקנות אותם :)

זה באמת נראה ממש מגניב. מזכיר את דארק סולס, אבל לא שבור מהיסוד, שזה תמיד נחמד.
אהבתי את השינויים במהלך קרב הבוס. נראה ממש מעניין.
אהבתי את זה שרואים בבירור שמדובר במשחק "דור הבא" לפי השימוש המוגזם בגיצים כתומים.

נראה מאוד מעניין הדבר היחיד שמדאיג אותי זה שזה מגיע ממפתחת לא מוצלחת במיוחד (אם נגיד את זה בעדינות). הם פיתחו את משחקי סנייפר הגרועים למדי (אני חושב שאלו המשחקים הכי מוכרים שלהם). לא הייתי תולה בזה יותר מידי תקוות, למרות שזה נראה ממש נחמד.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 פברואר 2014, 17:25

באמת מדאיג.
אבל אולי הם סוף סוף מצאו את הז'אנר שלהם? :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 פברואר 2014, 10:49

אני גם זוכר בבירור שPVZ2 מקבל תשבוחות על מודל הF2P שלו.

לגבי UFC.... מחזיק אצבעות! לצערי זה החברה של FIGHT NIGHT האחרונים שעושים את UFC כי זה הNEW HOTNESS :( זה אומר שאני לא אקבל משחק איגרוף בשנתיים וחצי הקרובות. ME VERY SAD.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 פברואר 2014, 11:35

swiss-the-engine כתב:אני גם זוכר בבירור שPVZ2 מקבל תשבוחות על מודל הF2P שלו.

לגבי UFC.... מחזיק אצבעות! לצערי זה החברה של FIGHT NIGHT האחרונים שעושים את UFC כי זה הNEW HOTNESS :( זה אומר שאני לא אקבל משחק איגרוף בשנתיים וחצי הקרובות. ME VERY SAD.

כאילו אף אחד לא מדבר עליו אבל הוא חתיכת סקסי ויזואלית. המון דיבורים על 2K אבל כלום על UFC, מוזר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 פברואר 2014, 12:11

2K??
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 פברואר 2014, 12:27

swiss-the-engine כתב:2K??

הוא מתכוון ל NBA 2K14.

KEO לא אמרת בזמנו שהמשחק לא מרשים אותך ביחס לציפיות שיש לך בגלל שמדובר ב 2 מודלים בלבד ולדעתך הם לא נראים הרבה יותר טוב מאשר מודלים של משחק כדורסל שלם כמו 2K? אז אני מבין שזה השתנה אחרי הטריילר הזה? :)

והטריילר הזה לרגעים נראה בינוני (בהתחלה המודלים לא משהו) אבל אחרי זה נהיה מעלף גראפית, יש לו באמת רגעים של פוטו ריאליזם פסיכי למדי, אני רוצה שיציגו גיימפליי לא ערוך כדי לראות איך המשחק עצמו באמת נראה בתכל'ס בלי כל העריכה והשטויות של EA שבאופן כללי אני לא סומך עליה אחרי שהצהירה אינספור פעמים עם טריילרים מפוברקים של מאדן פיפ"א ואחרים שמדובר בגיימפליי ובסוף זה היה בלוף.
אם המשחק המלא יראה גראפית כמו ברגעים הטובים של הטריילר אז זה חתיכת SHOWCASE גראפי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 פברואר 2014, 12:29

זכור לי שהוא אמר שנראה להיט אבל שזה הכל ערוך אז לך תדע.

לגבי האות'נטיות של הטריילר אל מול גיימפליי אמיתי אני לא דואג... רק תעיף מבט בצ'מפיונס ותראה שאין שום סיבה שבעולם שחומרה פי 10 מהדור הקודם לא יראה ככה. מה שכן כמו עם כל דבר, סרטון ערוך נראה יותר טוב כי זה המטרה של לערוך סרטון. זה לא אומר שהגרפיקה היא לא כזאת.

אגב מה פוברק בקשר לפיפא? הוא נראה כמו בסרטונים.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 11 פברואר 2014, 13:09

swiss-the-engine כתב:זכור לי שהוא אמר שנראה להיט אבל שזה הכל ערוך אז לך תדע.

לגבי האות'נטיות של הטריילר אל מול גיימפליי אמיתי אני לא דואג... רק תעיף מבט בצ'מפיונס ותראה שאין שום סיבה שבעולם שחומרה פי 10 מהדור הקודם לא יראה ככה. מה שכן כמו עם כל דבר, סרטון ערוך נראה יותר טוב כי זה המטרה של לערוך סרטון. זה לא אומר שהגרפיקה היא לא כזאת.

לפי מה שהבנתי כרגע רק פיפא באמת הראה מה המנוע הזה מסוגל. לא maddan וגם לא NBA (למרות שיצא עידכון שמשפר את האנימציות של השחקנים,אני אשחק היום ונראה) קיימו את מה שהובטח. אני גם לא יכול לחכות לUFC אבל fight night זה סדרה יותר טוב בעיני וזה מבאס לחכות :(
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 פברואר 2014, 13:23

swiss-the-engine כתב:זכור לי שהוא אמר שנראה להיט אבל שזה הכל ערוך אז לך תדע.

לא, הוא אמר ספציפית שמ UFC שנעשה ע"י הצוות של FN הוא מצפה להרבה יותר כשהבאת בזמנו טריילר או תמונות.

ובקשר למשחקי EA אני מדבר על הטריילר הזה ש EA הבטיחה בזמנו שהגיימפליי הסופי של המשחקים שהוצגו בו נראה טוב יותר (מתחיל בדקה 5:40):

תגיד לי אתה אם FIFA נראה ככה בסוף, על MADDEN ו NBA בוודאות אני יודע שההבדלים גדולים בין המוצר הסופי, אולי FIFA יותר קרוב אבל לפחות ממה שראיתי הוא גם לא עמד ב TARGET.
ומה שמצחיק שהטריילר לא עד כדי כך מרשים בלי קשר (2K הסופי למשל נראה אפילו יותר טוב מאשר הטריילר המפוברק הזה של LIVE), פשוט המוצרים הסופיים יצאו עד כדי כך מעפנים שאפילו לא עמדו ביעד הזה (חוץ מ UFC).

לפחות הטריילר האחרון של UFC מרשים ברובו בין אם הגיימפליי הסופי יצא קרוב או לא :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 פברואר 2014, 13:53

טוב ראשית אומר שממש קשה להשוות עם הטריילר הזה כי הוא ערוך עם כל מיני משחקים אבל אני חושב שלא, המשחק הסופי לא נראה ככה... לדוגמא החולצה שלהם היא לא מבד פיזי (רק החלק הממש ממש תחתון של החולצה היא מבד... שאר הכפלים בחולצה הם טקסטורה) אני חושב גם שהבד של המכנס הרבה פחות ריאליסטית ממה שאני רואה פה בטריילר, הדשא ה"אמיתי" לא נראה עד כדי כך "אמיתי" וגם הוא לחלוטין נגמר והופך רק לטקסטורה דו מימדית ברגע שעוברים את השער, נראה לי גם שהאנשים בצידי המשחק (לא הקהל אלא כאלה עם מצלמות וזה) לא קרובים להיראות כמו בטריילר.

יש אבל את הטריילר הזה ואומנם לא התעמקתי בו כמו שניסיתי להתעמק במה שהבאת אבל באופן כללי המשחק כן נראה ככה--->
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 פברואר 2014, 14:17

אני חושב שההבדל הכי גדול מהמשחקים שהציגו ב TARGET (מלבד מודלים הרבה יותר מפורטים, מגרשים ואנימציות במקרה של מאדן ו NBA ), למוצר הסופי, שגם פיפ"א שותף לפשע הזה מעבר להבדלים שציינת זו פשוט התאורה שבכמה רמות מעל.
תאורה טובה יכולה לעשות הבדל גדול גם אם הכל היה זהה לגמרי, ברמה שמשחק יכול להראות חצי דור מאחור בגלל זה.

אני מקווה שהטריילר של ה UFC ישמור על אותה רמת תאורה בגיימפליי הסופי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים