משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי bling » 19 פברואר 2014, 04:02

מה!!? אני בהלם!

מה אז קן לוין לא יעשה עוד משחקים בתקציב גבוה?
בנאדם בקליבר שלו בטח יכל לעזוב ולקחת מושכות בסטודיו AAA אחר אם היה רוצה, האם גם לו נמאס מלעשות AAA והוא מעדיף להתמקד בכותרים קטנים יותר שיביאו לו יותר חופש כמו Cliffy?

אני מרגיש אפילו עם ביושוק האחרון שהוא היה רוצה שמבחינת מכניקות המשחק יראה אחרת, אני בטוח שאם היה יכול היה בוחר לעשות אותו אחרת לגמרי, הרבה פחות שוטר וגלי אויבים, יותר חופש ואווירה, בלי הגבלה של 2 נשקים, אני מהמר שכל מני דברים נכפו עליו מלמעלה או שהיה עליו לחץ להגדיל משמעותית את המכירות של המותג ולכן לקח החלטות שהוא לא אוהב.
אולי עכשיו הוא ימצא מקום שיתאים לו יותר בסטודיו החדש. איזה באסה!

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 18 פברואר 2014, 20:07

Kazz כתב:הולי שיט, irrational games נסגרים.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=771110

קן לווין ועוד 15 אנשים יישארו בסטודיו חדש תחת take two שיתמקד בעשיית משחקים דיגיטליים בלבד שהם " narrative-driven games for the core gamer that are highly replayable"

מה?? שיט
"A man chooses, a slave obeys"

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 פברואר 2014, 04:13

לדעתי הוא מייפה את המציאות בנוגע לסיבות. הוא יכול לעזוב ולבנות סטודיו קטן, איך זה קשור לפיטור היותר ממאה עובדים אחרים וסגירת הסטודיו הקיים?

ההודעה הזאת בגאף מסבירה את מה שבאמת קרה לדעתי:
No, Take-Two told him he couldn't keep the studio going as is and offered him this as the only option to keep anyone on board, but obviously he's not going to say that publicly.

They didn't mention BioShock Infinite in their recent fiscal report. It's pretty obvious it was not up to expectations sales wise and they're unwilling to keep going with Irrational's cost structure and dev lengths.

ואני גם מסכים עם ההודעה הבאה:
It's important to point out that this is actually part of an ongoing process that people didn't really complain about until it started hitting studios they personally enjoyed.

When the shovelware started getting culled from consoles, very few complained. Less trouble separating the wheat from the chaff.

When the B titles started getting culled, people lamented a bit but chalked it up to survival of the fittest.

Then AA developers like Insomniac or Silicon Knights started feeling the crunch, and the laments got louder but again survival of the fittest was a common refrain.

Now the AAA developers are beginning to fall, and the laments will likely hit a crescendo. I will only state that this is a consequence of the relentless, constant demand for higher and higher production values from bother gamers and publishers alike. Within a few years, only a small handful of games will able to keep up with the AAA Joneses.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 פברואר 2014, 04:21

כמובן.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 פברואר 2014, 04:56

או -ווה, מפתח לשעבר שעבד על ביושוק 1 ועכשיו באדבל-פיין:

תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 פברואר 2014, 06:08

Kazz כתב:או -ווה, מפתח לשעבר שעבד על ביושוק 1 ועכשיו באדבל-פיין:

תמונה

מה הוא בדיוק אומר פה? יכול להיות שקן לוין אכן רצה לשנות פוקוס אבל ההחלטה לסגור את IG היתה של Take2 ולא שלו, יכלו להשאיר את הסטודיו גם אם קן לוין פורש לסטודיו משלו, כנראה הסטודיו אכן לא היה ריווחי מספיק כדי להבטיח את עתידו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 פברואר 2014, 22:10

הוא אומר שקן לוין אגומניאק עם אישיות רעילה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 פברואר 2014, 06:37

Klayman כתב:הוא אומר שקן לוין אגומניאק עם אישיות רעילה.

מן הסתם הבנתי את זה, פשוט אני נתקל בתגובות בנוסח של קן לוין אנוכי כי הוא סגר את IG ופיטר המוני עובדים בשביל הגחמות האישיות שלו וחשבתי שגם הציוץ של המפתח לשעבר נכתב באותה רוח והוא מאשים את קן לוין בסגירה, בגלל זה ציינתי שההחלטה סביר להניח לא קשורה אליו אלא ל Take-2 ולכן לא ברורות לי ההאשמות הללו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 פברואר 2014, 22:56

ברור לי לגמרי שהבנת... אבל אתה יודע איך זה - בסופו של דבר, ככל שאתה מצליח יותר, אתה אוסף יותר אוייבים. בתכלס, אני די בטוח שהוא אדם לא קל (כמו רוב האנשים המאוד מאוד מוכשרים), אבל עכשיו לקחת ממנו את ההישגים שלו וללכלך עליו? יש גבול לנבזות.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 פברואר 2014, 23:29

מסכים איתך, גם אם מדובר בבנאדם הכי נורא בעולם ללכלך ככה על קולגה בטוויטר ועוד ביום שהחברה שלו נסגרת זה באמת עלוב ונמוך.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 פברואר 2014, 07:44

הכעס בפורומים על לווין הוא בגלל:

א. אם מה שהוא אמר זה באמת איך שזה קרה אז לווין בעצם פיטר וסגר את האולפן במו ידיו. 'לא בא לי יותר צוותים גדולים, רוצה משחקי DD, אקח 15 אנשים ואפתח אולפן חדש ואת הקיים אזרוק לזאבים'. לא הסתפק רק בלעזוב ולהקים אולפן משלו אלא מוטט את הקיים.

ב. האופציה היותר הגיונת משום שטייק 2 הם הבעלים ושלווין לא יכול ככה סתם להחליט לבד על עתיד הסטודיו. טייק2 ראו שזה לא כלכלי להשאיר את האולפן כפי שהוא כי הם מפתחים משחק פעם ב5 שנים והכמה מליונים שהם מוכרים לא מספיקים לקיים את זה, אז החליטו על סגירת האולפן ופיטורי העובדים ואחר כך גם הגיעו להסכמה עם לווין לגבי הכיוון החדש שלו. הכעס כאן נובע מכך שזה נראה שכאילו לווין לוקח את התיק על סגירת האולפן ושהסיבות הן יצירתיות בלבד כאשר מדובר כאן בסגירה רגילה. המפיצה החליטה לסגור את הסטודיו ולפטר את העובדים ובPR הם מציגים את זה כאיזה epiphany של קן לווין וסיבות יצירתיות גרידא כאילו האולפן היה ממשיך כרגיל אם לווין לא היה משנה כיוון. ו2K משתשים בלווין כאילו האיש הרע וכאילו אם תסגור אולפנים ותפטר עובדים ותגיד שזה בגלל סיבות יצירתיות אז לא צריך לבקר את המפיצה.
אולי TAKE2 ולווין הסכימו לניסוח והצגת הדברים כמו שהם הציגו כדי שהקהל לא פתאום יתעצבן על המפיצה שהיא סוגרת את האולפן שייצר את המשחקים האהודים האלה ושלא יביעו מחאה כנגד המהלך וכדי שזה לא יפגע במשחקי ביושוק העתידים שיפותחו באולפנים אחרים ובלי מעורבות של לווין.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 פברואר 2014, 00:28

זאת ההחלטה שלו וההצהרה שלו. אתה יכול לבחור להאמין שהוא משקר. :)
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 פברואר 2014, 00:55

רק שכאן יש הגיון בריא שזועק. אם נראה לך שלווין פיטר 240 עובדים על סמך רצונו בלבד בלי שהמפיצה תהווה חלק מזה אז בבקשה. ואם רק לווין ו15 אנשים הלכו אז למה טייק2 לא השאירה את כל השאר והביאו מנהיג חדש לסטודיו אלא סגרו אותו וכולם מחפשים עבודה בטוויטר? טייק2 סגרו לאחרונה את 2K marin, את 2k czech וכעת הם סוגרים את אירשנל ומנסים להציג את זה באופן אחר מסיבותיהם שלהם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 פברואר 2014, 01:08

אוקיי אז ברור שההיגיון זה שמדובר בסיבה 2 ואם ככה הכעס אמור להיות מופנה כלפי טייק2...
למרות שאם האינטרנט היה אשכרה יצור רציונאלי ולא ילדותי הוא היה יודע שהכעס לא צריך להיות מופנה כלפי אף אחד, טייק2 זה לא בית תמחוי ולא צדקה, IG פיתחו בדור שלם 2 משחקים (כמו המפתחים של GTA, להזכירכם ביושוק 2 פותח ע״י מארין) בתקציבי עתק (אז דיברו על סכום אסטרונומי כשיצא ביושוק אינפיניט וגם רואים שהושקע בו סכום שכזה) תוך בזבוז משאבים ואיחורים ודחיות ורק כדי למכור מספר קטן למדי של עותקים שלא בטוח בכלל שהחזירו את ההשקעה (טייק2 כאמור התעלמה משום מה מהנתונים בסיכום הרבעון), הם מכרו בתור משחק מולטי פלטפורם שפותח במשך מיליון שנה פחות מנוטי דוג שיצאה עם ip חדש בסוף הדור על פלטפורמה אחת, מה אתם מצפים מטייק 2 לעשות אם הם מפתחים רעים מבחינה עסקית?
שהגיימרים יממנו מאות אנשים שמוציאים כותרים שמדשדשים אחרי שהשקיעו בהם המון כסף, זמן ומאמץ במשך דור שלם, נראה אותם...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 פברואר 2014, 01:18

הולי פאקינג שיט. אני משער שמשהו היה חשוד כשהDLC שלהם הרגישו שהם שמו את כל אירשנל עליו כאילו הם לא עובדים על משחק חדש וזה שקן לוין פנה לכתוב תסריט ללוגנס רן להוליווד. באמת הולי שיט, ביושוק אינפנט היה פשוט יצירת אומנות והמשחק הכי טוב בדור הזה בהפרש ענק, אני לא מאמין. אני אשמח לקבל ממנו משחקים עם עלילה כתובה כל כך טוב בתדירות יותר גבוהה עם צוות קטן אבל עצוב לי שאני לא אחווה עולם של אירשנאל בתקציב שלהם וברמת ההפקה שלהם בשנים הקרובות, לפחות עד HL3 אני משער. :(
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 פברואר 2014, 06:48

Kazz כתב:רק שכאן יש הגיון בריא שזועק. אם נראה לך שלווין פיטר 240 עובדים על סמך רצונו בלבד בלי שהמפיצה תהווה חלק מזה אז בבקשה. ואם רק לווין ו15 אנשים הלכו אז למה טייק2 לא השאירה את כל השאר והביאו מנהיג חדש לסטודיו אלא סגרו אותו וכולם מחפשים עבודה בטוויטר? טייק2 סגרו לאחרונה את 2K marin, את 2k czech וכעת הם סוגרים את אירשנל ומנסים להציג את זה באופן אחר מסיבותיהם שלהם.

אתה מתכוון שכאן יש את ההגיון שלך שזועק. האמת, היא כנראה במקום כלשהו באמצע. יכול להיות שמדובר בסטודיו שכבר שחוק ומחוק אחרי דור שלם שבו יצאו תחת ידיהם שני משחקים. הגיוני מאוד. שקן לוין החליט שלא מתאים לו יותר והחליט לחתוך מהאולפן ולהתמקד בחזון אחר שיש לו (אומנים גדולים עושים זאת כל הזמן) ובטייק טו החליטו שזאת הזדמנות טובה לרענן את השורות ולשלוח את העובדים האלה הביתה (אגב הבנתי ששי כאלה שימצאו תפקידים תחת מטריית טייק טו). אולי טייק טו לא מוכנים להחזיק את הסטודיו בלי לוין? אופציה הגיונית לגמרי. כרגיל, אתה חושב שאתה יודע מה קרה(על סמך ההגיון שלך) , ומרשה לעצמך לצאת בנאומים חובבי להבות המוציאים דיבתם של אנשים. לוין הוא אדם מוכשר מאוד, עם רקורד רציני מאוד מתחת לחגורה שלו, של משחקים מעניינים ומקוריים שרבים מאיתנו גדלו עליהם. הוא כנראה מוכשר ומוצלח יותר מרוב ניאו גאף שמלכלכים עליו חופשי גם יחד. בושה.

המציאות, ידידי, היא ממש לא שחור ולבן כמו שנראה בעיניים האידאליסטיות שלך. יש הרבה מאוד אפור בכל מקום ומאחורי רוב ההחלטות. לוין קיבל החלטה שנכונה לו, אמנותית. זה שעוד אנשים נפגעו בדרך זה מצער, אבל עדיף שזה המצב, מאשר הוא היה נשאר במקום ויוצר עוד ביושוק בלי לרצות ליצור אחד. אבל כמובן שלוין משקר במצח נחושה. הוא לא גייב.

אה, וכמובן שלא צריך וראוי להזכיר שטייק טו יערכו יום גיוסים מיוחד שבו הם יזמינו אולפנים ומפיצות אחרות לראיין את המפוטרים, וגם תדאג לסיוע כלכלי לאלה מהם שיצטרכו. פויה. איך הם מעזים בכלל?! מי הם חושבים שהם? לדאוג למפוטרים ? טפו.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 פברואר 2014, 09:44

זה באמת שוק... גם קליפי וגם קני לא יעשו AAA בקרוב /:
קן לווין בעיניי הוא ה-גאון כיום בתחום, מקווה שמהר מאוד ימאס לו ממשחקים קטנים והוא יחזור עוד בדור הזה לעבוד על ביושוק.
או שלפחות יהיה אחראי על הסיפור בביושוק הבא שטייק טו יפתחו עם צוות אחר... אוף. :(

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 פברואר 2014, 10:06

אני לא מצליח לעמוד בכל הדברים שאתה מערבב.

א. IG הוא אולפן בבעלות של טייק2. החלטות לגבי סגירת אולפן ופיטורים הם בידיים של טייק2 ועל פי החלטתם.
ב. איפה עוד נשמע מצב שמוביל הסטודיו מחליט לעזוב אבל משום מה שורף את כל האולפן בדרכו החוצה ומחליט על דעת עצמו לפטר 200 עובדים? אם לווין רוצה לעזוב אז אחלה אבל איך זה קשור למוטטות האולפן כולו?

ג. סטודיו שחוק ומחוק 'רק' אחרי שני משחקים בדור? לא בדיוק הדבר הראשון לחשוב עליו. לוין עוזב? מקדמים מישהו או מביאים מישהו כדי שיעמוד בראשו שישפר את לוח הזמנים של הסטודיו הזה. לא סוגרים את האולפן ואת שמו ומפטרים את כל העובדים ב'רענון שורות'. נאמר שטייק2 תיתן את פיתוח משחקי ביושוק עתידיים לאולפן אחר. למה פשוט לא להשאיר את זה בידי IG עם ראש סטודיו אחר שהוא לא לווין?

ד. אם נאמין למה שלווין כתב מילה במילה, ולא לאיך שדברים כאלה מתנהלים בין אולפן למפיצה ולסגירת אולפנים אחרים, אז כמובן שהכעס כלפיו מוצדק. הוא פשוט אמר 'נמאס לי' ושרף את כל האולפן ופיטר 200 עובדים רק כדי להטיב עם עצמו. זה שהחדשה נפלה כרעם ביום בהיר לעובדי IG ושהם הביאו את תדהמתם בטוויטר וזה רק שאתמול הם התחילו לכתוב שהם צריכים עבודה חדשה היא עוד עדות לכך שזו הייתה סגירה רגילה של מפיצה. נראה לך שלווין חשב על האופציה הזו כמה חודשים ולא אמר כלום לכל השאר ולא הכין אותם ולא הציע להם להתחיל לחפש עבודות ופשוט 'הפתיע' אותם? - אז אם כך, ואם זה מה שאתה אומר, אז הוא אפילו עוד יותר חרא בהתנהגות שלו כאן.

ה. אם נלך לפי התער של אוהקם והאמת היא שפשוט מדובר בעוד סגירה של טייק2 של אולפן לא רווחי מספיק אז הכעס הוא על טייק2 ולווין שמנסים להציג את זה כמשהו אחר איכשהו להמתיק את הגלולה במקום פשוט להגיד את האמת המדכאת - אולפן AAA מבין המובחרים שהוציא 2 משחקי GOTY בדור הזה פשוט לא מוכר מספיק כדי לקיים אותו ואת זמני הפיתוח של 5+ שנים. והכעס הוא על הנסיון להציג את זה כמשהו אחר, ושאם יגידו שהסגירה היא בגלל 'רצונות יצירתיים' אז זה עושה את זה בסדר ולא צריך לנטור את ההחלטה.

ו. מי דיבר על יכולתיו וכישוריו של לווין? איך זה סותר שעם אנשים כאלה יכול להיות מאוד קשה לעבוד? מי 'שהוציא דיבה' הוא מפתח לשעבר בביושוק שעבד עם קן. יש גם את עזיבת Nate Wells שמתועדת בכתבה הגדולה של פוליגון שאומרת שהייתה אי הסכמה גדולה וחריפה בינו ובין קן שהובילה לעזיבתו. ואת כל החדשות על התחלופת עובדים בכירים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 פברואר 2014, 18:54

אני ממש לא חושב שזה היה משהו שהוא החליט.
טייק טו קנו את IG, הם לא קנו אותם עם 250 איש, ואם עשו כך וקן פיטר 235 מהם - הם אמורים מאוד לכעוס.
לא נכנסתי לזה לעומק, אבל נדמה לי שזה מה שטייק טו הסכימו עליו.
ואם 2K הייתה רוצה את הצוות - היא הייתה קולטת את 235 המפוטרים, לא?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 פברואר 2014, 12:19

Laskin כתב:אני ממש לא חושב שזה היה משהו שהוא החליט.
טייק טו קנו את IG, הם לא קנו אותם עם 250 איש, ואם עשו כך וקן פיטר 235 מהם - הם אמורים מאוד לכעוס.
לא נכנסתי לזה לעומק, אבל נדמה לי שזה מה שטייק טו הסכימו עליו.
ואם 2K הייתה רוצה את הצוות - היא הייתה קולטת את 235 המפוטרים, לא?

ברור שזו לא החלטה שלו. אם T2 היתה רוצה להמשיך להפעיל את אולפן הפיתוח בלי קן, הם היו עושים את זה בקלות. האולפן שלהם - לא שלו.
כל היציאה נגדו זה בולשיט. עוד דוגמא מביכה לתרבות הדיון בקהילת הגיימינג באינטרנט.

בנוגע לעובדים - הם כבר הכריזו שהם יציעו לכל מי שהם יכולים עבודה באולפני הפיתוח שלהם ואלו שלא רוצים או יכולים להשאר, הם מארגנים יום פתוח שיאפשר לחברות אחרות לבוא ולהציע עבודות.
לא זכור לי מקרה שחברה עושה כל כך הרבה, כדי לטפל בעובדים לשעבר שלה. ההחלטה לסגור היא החלטה עסקית בלבד, אבל הטיפול מעבר מאוד הומני ומעורר הערכה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 פברואר 2014, 14:07

נו ולכן הכעס. ברור שזו לא החלטה שלו אבל לווין וטייק2 מציירים את זה כאילו זה כן. אז שיפסיקו לבלשט. אתה רואה כותרות באתרים 'לווין החליט לסגור את IG'. ואם הוא רוצה לעמוד מאחורי ההצהרה הזו אז הביקורת עליו מוצדקת כי הוא פיטר 200+ עובדים כי התחשק לו לעשות משהו ואחר ובכלל לא הכין את העובדים ולא שיתף אותם בהחלטה שלו כבר לפני כמה שבועות\חדשים. נראה שהידיעה נפלה במפתיע על העובדים. אז כל עוד לווין רוצה להתייחס לזה כאילו הוא האיש הרע והחליט את זה ,ולא שטייק2 פשוט סגרה את האולפן ממניעים כלכליים, הוא יצטרך לספוג את הביקורות שיש בהם צדק מסויים. הבחור לקח את הכדור והלך הביתה (לגיטימי), אבל לא לפני ששרף את המגרש (יש מקום לביקורת).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 פברואר 2014, 14:47

הכותרות שעולם הגיימינג נותן לפעולות שקשורות לעולם העסקים הן לוקות בהבנה במקרה הטוב, וגבולות ברכילות ושמועות במקרה הרע.
על פניו - לא רואה עדיין משהו לא תקין או חסר רגש כאן. נראה דווקא שמדובר ברגישות-יתר שאיננה נפוצה בעולם הזה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 פברואר 2014, 15:17

ההודעה שלווין כתב אומרת שהוא סגר את האולפן ושזו הייתה החלטתו - אין פה שום עיוות של אתרים. אתה לא רואה שום פתח לביקורת כאשר האדם הבכיר באולפן פיתוח קם בוקר אחד וכביכול מודיע לעובדים שהוא מפטר את כולם וסוגר את האולפן ושהוא לקח 15 עובדים איתו לאולפן חדש תחת אותה המפיצה? כל עוד לווין מציג את זה כך יש מקום לביקורת שהוא הפיל על 200 אנשים את זה משום מקום בלי להכין אותם לסגירה הרשמית ושהוא כביכול מציג את זה כאו שאני סוגר את האולפן או שאני נשאר וממשיך במצב רוח עצוב. אם טייק2 לא היו מעוניינים בסגירת האולפן הם היו מוצאים מישהו למלא את מקומו של לווין.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 פברואר 2014, 15:40

קאז, קוראים לזה לקחת אחריות,. כאשר אתה בתפקיד בכיר, אתה עושה את זה. גם אם מפילים עליך החלטה מלמעלה, אתה נשאר נאמן למערכת ומיישר קו.
ככה זה עובד במערכת יחסים מקצועית. בתור מנהל בכיר, הוא רואה עצמו חלק מהמערכת ומייחס את ההחלטות הניהוליות והעסקיות גם לעצמו.

אלו דברים מאוד פשוטים. אני לא רואה מה לא ברור כאן.

ההגדרה של "לשרוף את המגרש", זה לדאוג לשחקנים לעבודה בקבוצה שלך, או לאפשר לקבוצות אחרות להגיע אליך למגרש ולהציע להם מקום אצלן? כי זה מה שקורה פה והמטאפורה הזאת נראית לי קצת לא מתאימה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 פברואר 2014, 17:12

אני לא מדבר בכלל על מה שטייק2 עושים כדי למצוא למפוטרים מקום חדש. זה אחלה.

שריפת המגרש זה שכביכול לווין אומר שהוא סגר את האולפן בגלל שהוא רצה ללכת לכיוון אחר. במקום פשוט לעזוב ושטייק2 יעשו מה שהם רוצים עם IG. אני לא מכיר מקרה אחר של אולפן בבעלות מפיצה שהעומד בראשו מפטר על דעת עצמו את כל העובדים,סוגר את האולפן ועוזב. ביוור לא נסגר אחרי שהמייסדים פרשו; זה לא קרה עם קרייטריון; זה לא קרה עם פופקאפ וכו'. לכן ברור שטייק2 החליטו לסגור את האולפן והם מנסים להציג את זה כהחלטה יצירתית של לווין ש'גואל' את עצמו ואת האחרים. ב'יישור קו' אתה רומז שטייק2 סגרו את האולפן והם הורו ללווין או החליטו ביחד להודיע על זה כפי שהם הודיעו על זה? זו בהחלט אופציה ולא אופתע גם אם ההודעה של לווין נכתבה\הוכתבה בחלקה גם ע"י מחלקת ה PR. במצב הזה הכעס הוא שהם סתם מבלשטים ומשתמשים ב'סיבות יצירתיות' כסיבה לסגירת האולפן שאנחנו כאילו אמורים לקבל יותר בהבנה ושביעות רצון מכל סגירת אולפן אחר.

ובוא נגיד שההחלטה באמת הייתה אך ורק של קן לווין - בנוסף לכעס שהוא פיטר את כל העובדים על דעת עצמו ולא השאיר את ההחלטה מה לעשות עם האולפן לטייק2, סיבה נוספת לכעוס היא שנראה שההודעה על סגירת האולפן נפלה כהפתעה לעובדים בו. הייתי מצפה ממנהיג אולפן ששוקל זה מספר חודשים לעזוב שיישתף את זה עם שאר העובדים כך שהם יתחילו לעשות את ההכנות שהם צריכים כדי למצוא עבודה במקום אחר ולא להשאיר אותם באפילה. אם נאמין לו, אז לא מדובר בהחלטה שבאה משום מקום ע"י טייק2 ולא מדובר במשהו שקרה בין-לילה, אז איך זה שתגובות העובדים ברשתות החברתיות תואמות לפיטורים שהגיעו בהפתעה כמו בשאר סגירות אולפנים אחרים?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 30 אורחים