Titanfall - הדיון הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Titanfall - הדיון הרשמי

הודעהעל ידי bling » 19 פברואר 2014, 20:36

Laskin כתב:
זה אולי המשפט הכי ילדותי ומגוחך שראיתי פה בפורום.
אגב, אם זה היה נכון - זה ממש גרוע, בקטע של: המשחק-הכי-לא-מאוזן-אי-פעם גרוע ^_^

יכול להיות שהמשפט מנוסח בצורה ילדותית אבל זה די נכון מהניסיון שלי עם המשחק בזמנו (מודה שלא הייתי תותח או משהו אבל עדיין, שחקן טוב במשחק הזה נראה לך מהצד כמו אלוהים פחות או יותר)

וזה לא קשור ללא מאוזן, יש במשחק עקומת למידה חדה ואפשר להגיע לרמות פסיכיות, תראה כל מני סרטונים ביוטיוב מקרבות מקצועיים ותראה איך הם זזים ומגיבים ואיזה AIM יש להם, זה נראה כמעט לא אנושי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 פברואר 2014, 13:12

מילא אם היה אומר - גם 3 שחקנים לא ינצחו אותו במקביל! (וזה גם בולשיט, אבל מילא), אבל "לא משנה כמה..."? זה די מגוחך

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 פברואר 2014, 21:30

3 שחקנים במקביל ב UT זה כ"כ שטויות בנאדם, אני לא צוחק, זה תלוי מן הסתם ברמה שלהם אבל אם הוא הרבה יותר טוב הוא לא רואה אותם ממטר, יש לך שם יכולות תמרון מטורפות ונשקים רבי עוצמה, למה אתה חושב ש 3 בו זמנית זה כל כך קשה?

אפילו ב ET שהייתי טוב יחסית אם תביא מולי 3 שחקנים בינוניים אני מוריד אותם כמו בדיחה למרות יכולות תמרון הרבה יותר מוגבלות ונשקים סטנדרטים של מאשין גאן ואקדח.

וכן ב UT תחושת העל אנושיות היא בין החזקות, שחקן טוב בסרבר של שחקנים לא מדהימים יכול לסיים עם מאזנים פסיכיים של 60-2 וכאלה, אז באופן כללי כן, הוא בלתי עציר אם אתה לא טוב מספיק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 פברואר 2014, 13:36

bling כתב:3 שחקנים במקביל ב UT זה כ"כ שטויות בנאדם, אני לא צוחק, זה תלוי מן הסתם ברמה שלהם אבל אם הוא הרבה יותר טוב הוא לא רואה אותם ממטר, יש לך שם יכולות תמרון מטורפות ונשקים רבי עוצמה, למה אתה חושב ש 3 בו זמנית זה כל כך קשה?

אפילו ב ET שהייתי טוב יחסית אם תביא מולי 3 שחקנים בינוניים אני מוריד אותם כמו בדיחה למרות יכולות תמרון הרבה יותר מוגבלות ונשקים סטנדרטים של מאשין גאן ואקדח.

וכן ב UT תחושת העל אנושיות היא בין החזקות, שחקן טוב בסרבר של שחקנים לא מדהימים יכול לסיים עם מאזנים פסיכיים של 60-2 וכאלה, אז באופן כללי כן, הוא בלתי עציר אם אתה לא טוב מספיק.

כש-3 מולך אולי ואתה רואה אותם, אבל כשהם תוקפים אותך מכיוונים שונים? מה תעשה נגד צלף, תת מקלע ובזוקה בו זמנית מ-3 כיוונים שונים? ומ-4? ומ-7? די נו, בכל משחק כמעט אתה יכול להרוג את השחקן הכי טוב, אם אתה מאחוריו ;)
או צלף מרחוק, או רימון, או פיצוץ מנשק אחר, וכו'...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 פברואר 2014, 21:45

Laskin כתב:
כש-3 מולך אולי ואתה רואה אותם, אבל כשהם תוקפים אותך מכיוונים שונים? מה תעשה נגד צלף, תת מקלע ובזוקה בו זמנית מ-3 כיוונים שונים? ומ-4? ומ-7? די נו, בכל משחק כמעט אתה יכול להרוג את השחקן הכי טוב, אם אתה מאחוריו ;)
או צלף מרחוק, או רימון, או פיצוץ מנשק אחר, וכו'...

אתה יודע, שחקן טוב לא נכנס לסיטואציות רעות, אתה לא תלך לשטח פתוח כשיש צלף ויש דרכים להתמודות עם סיטואציות מסויימות, במיוחד ב UT שאתה זז כאילו אתה על קראק.
בסופו של דבר כמעט לא הורגים אותו כי הוא יודע איך להתנהל במשחק, לנוע במפה לנקודות החשובות ביותר הכי מהר מכולם וכמובן לכוון בצורה על אנושית, אני יכול לחפש לך קרב מיו טיוב שתראה איך זה נראה אפילו מול שחקנים טובים, לא צריך לדמיין איזה טבח זה יהיה מול בינוניים בשרת פאבליק רנדומלי עבור שחקנים ברמה כזו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 פברואר 2014, 13:59

איך שחקן, טוב ככל שיהיה, יכול לנחש אם יש צלף בקצה השני של המפה? אני לא מקבל את רוב הטיעונים כאן. ברור שהסבירות שלו להיהרג נמוכה בהרבה, אבל נו באמת, אם 6 נובים עושים עליהום - הוא ימות רק מההדף של הנשקים שלהם, אם לא בכל פעם - אז לפחות אחת משלוש, או סטטיסטיקה הגיונית אחרת.

אני מכיר ואוהב את כל הסרטונים המפלצתיים של אנשים הורגים 20, 50 ויותר אנשים ברצף. גם בUT וגם בקווייק וMW. אבל זה רחוק מהמציאות שאי אפשר להרוג אותם... בטח לא עם התוספת של "לא משנה כמה..."
זה קשה יותר, אבל הגזמנו קצת :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 פברואר 2014, 22:05

מה זאת אומרת לנחש? כששחקן עם ניסיון הוא יודע באופן טיפוסי איפה יש בדרך כלל צלפים והוא ניגש בזהירות מראש לסיטואציה מסוכנת שכזו.

אולי הוא יכול ליפול בגלל שמרוב שמישהו נוב הוא עושה דברים לא צפויים כמו לחכות לו עם רקטה ליד איזור לא קשור לחיים, אבל רוב הסיכויים שנובים ברמות שכאלו גם אם עושים דברים לא צפויים בכל מקרה יפספסו...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 פברואר 2014, 16:38

let's agree to disagree

ואם מישהו רוצה להוכיח לי אחרת - שיארגן לי מפגש 6 על 1 בכל משחק שהוא רוצה. מבטיח להביא חברים בלתי-מנוסים בעליל. אם הוא יצליח שלא למות 5 דקות מבלי להיות מגה-קאמפר - אני נותן לו את ה360 הישן שלי עם כל המשחקים, וגם את 2 כרטיסי המסך שלי (GTX 460) בקיץ :)
כמובן, שכל זה יקרה רק אחרי שהוא יגיד מה הוא נותן לי/לנו אם נצליח ^_^

סמל אישי של המשתמש
vorse3
Minion

הודעהעל ידי vorse3 » 20 פברואר 2014, 04:42

הבטא של המשחק נסגרה ב18 או רק ההרשמה לבטא? כי רק עכשיו שמתי לב שהמשחק ברשימת המשחקים שלי ולא בא לי להוריד סתם 12 ג'יגה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 פברואר 2014, 20:46

vorse3 כתב:הבטא של המשחק נסגרה ב18 או רק ההרשמה לבטא? כי רק עכשיו שמתי לב שהמשחק ברשימת המשחקים שלי ולא בא לי להוריד סתם 12 ג'יגה.

האריכו אותה ביום. היא נגמרת היום, ב6 בערב (איפשהו בארה"ב), אז בטח לא תספיק להוריד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 19 פברואר 2014, 21:41

טוב, עשיתי משחק אחד (+אימון) יש לציין שזה מצד אחד מדליק ומצד שני אני גרוע..
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 פברואר 2014, 09:30

עשית משחק אחד, ברור שאתה גרוע :)
למרות שאני לא יודע אם במזל או בפוקס (בטח לא מיומנות) - אני במשחק הראשון והשני שלי הובלתי את הטבלה והבאתי לנצחונות, וזאת מבלי TRAINING בכלל ואחרי שלא שיחקתי בFPS עם עכבר ומקלדת כבר שנים.
99 אחוז שכל מי ששיחק בסרבר הזה היה מגה-נוב בז'אנר וסתם רצה לראות את הבטא.

אבל במשחק השלישי כבר הייתי די גרוע :P

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 20 פברואר 2014, 11:51

טוב, יש לציין שחצי מהמשחק שכחתי שאפשר לרוץ על קירות ועוד, ויותר ניסיתי להבין מה בכלל אנחנו עושים. (אבל לא הייתי מקום אחרון! היו לי הריגות! גם של אנשים אמיתיים!)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 פברואר 2014, 21:42

bozeman כתב:טוב, יש לציין שחצי מהמשחק שכחתי שאפשר לרוץ על קירות ועוד, ויותר ניסיתי להבין מה בכלל אנחנו עושים. (אבל לא הייתי מקום אחרון! היו לי הריגות! גם של אנשים אמיתיים!)

בדיוק כמוני. יש עקומת למידה, כאשר בהתחלה אתה משחק אותו כאילו זה COD, אחרי זה אתה לאט לאט מתחיל להשתמש בפארקור ואחרי שזה הופך לטבע שני שלך, אתה גם מתחיל לעשות שימוש בcloak.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 פברואר 2014, 20:08

זה מצחיק אותי שהמחשב שלי עוד מעט בן שלוש ושחקתי בטייטנפול ב1080P עם X8MSAA ב60 פריימים נעול בזמן שבONE הוא רץ ב720P, סוג של בזוי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 פברואר 2014, 20:51

DrKeo כתב:זה מצחיק אותי שהמחשב שלי עוד מעט בן שלוש ושחקתי בטייטנפול ב1080P עם X8MSAA ב60 פריימים נעול בזמן שבONE הוא רץ ב720P, סוג של בזוי.

יש לך כרטיס מסך כמו שלי, לא? ה660 TI?
אצלי הFPS היה לא יציב בכלל, עם אותו AA והיו המון קריעות מסך בלי VSYNC. אין לי ממש ספק שהוא ירוץ חלק לגמרי בגירסא הסופית, אבל בבטא הוא לא היה יציב במיוחד בFPS.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 פברואר 2014, 00:28

תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 פברואר 2014, 15:58

המסקנה שלי מהבטא והתגובות ברשת (כולל כאן) היא שהמשחק הזה כנראה לא מיועד לאלה שמחפשים תחליף UT או משהו בסגנון.. הוא יותר פונה לציבור הרחב, ומבקש להכניס אותו לחווית מולטיפלייר אחרת, שבאמת תאפשר לו להתנסות ולשחק, בלי להיות מתוסכל. תכלס להגיד? אני מעדיף ש"המקצוענים" יעזבו את המשחק, ישאירו אותו לנו, חסרי הסקיל. ככה אני לא אתבאס לרכוש אותו כשיירד לו המחיר. צריך גם משחקים בסגנון הזה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 פברואר 2014, 10:38

זה לא מה שכל משחקי המולטיפלייר בקונסולות בדור החולף הציעו? פחות תסכול, instant gratification, תקרה נמוכה של סקיל וכו'.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 פברואר 2014, 19:20

אין פה תקרה נמוכה של סקיל... גם זה מעולם לא נכתב בשום מקום.
הנגישות שלו לא מבטלת את היכולת שלך לשלוט במשחק, אם אתה ממש טוב.
פשוט בנוסף לצורך "לפגוע במטרה" - שחקן ממש טוב הוא גם פלטפורמר מטורף, במקביל ליכולת לירות כמו שצריך ועם הנשק המתאים, והוא יודע מתי לקרוא לטיטאן, איפה ואיך להשתמש בו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 פברואר 2014, 11:50

Kazz כתב:זה לא מה שכל משחקי המולטיפלייר בקונסולות בדור החולף הציעו? פחות תסכול, instant gratification, תקרה נמוכה של סקיל וכו'.

בוא נראה אותך כמה זמן אתה שורד במשחק ממוצע של COD.
אני לא יודע כמה סקיל יש שם, אבל בטוח יש טונות של תסכול לשחקנים חדשים שנכנסים לשם ונאכלים חיים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 פברואר 2014, 20:23

אני מדבר מהבחינה של הקונספט של משחק יריות ברשת שאמור להיות נגיש - במשך כל הדור הזה ראינו משחקים כאלה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 פברואר 2014, 13:22

היו נגישים וגרועים והיו יותר טובים אבל לא בדיוק בז'אנר הזה.
בוא נגיד שכל מי שניסה להיות נגיש לא דיגדג לשחקני COD, אבל זה דווקא כן, ולכן יש לו פוטנציאל גדול יותר להצליח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 פברואר 2014, 19:31

הם לא נגישים, אולי ההתרכזות שלהם בסקיל ירדה משמעותית מתקופת UT או QUAKE אבל הדבר האחרון שאפשר להגיד על משחק כמו COD הוא נגיש. דווקא TITANFALL פותר את רוב הבעיות של COD כך שהוא נראה לי המשחק מולטי הבאמת נגיש הראשון, הוא באמת נגיש לקז'ואלים יותר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 פברואר 2014, 08:43

Respawn פרסמו נתונים לגבי שימוש השיא בבטא:
Respawn Entertainment’s Titanfall beta last week started with a limited number of players who were lucky enough to get in. On Saturday night, Feb. 15, Respawn opened the beta to all players on Xbox One and later all PC players as well.

By the time the Titanfall beta ended on Feb. 19, around 2 million people played the game, Respawn’s community manager Abbie Heppe told Polygon.

Though it had a clear promotional benefit, Respawn engineer Jon Shiring said that the Titanfall beta was also an important test for Xbox Live compute, Microsoft’s cloud computing technology. “Forza used it a little bit, but they weren't as reliant on it as we are,” he told Polygon. “The game is completely reliant on it. If it's down, nobody can play."

Shiring said that while Respawn may still find more problems at launch, the beta helped them find 10 “real things” that they worked on and fixed.

One result of the beta that Respawn probably didn’t plan for is that it would lead to a leak about Titanfall. By looking into the beta files, savvy data miners managed to unearth the names of 14 potential maps that could feature in the full game.

For more on Titanfall, check out GameSpot’s new The Next Big Game feature, which has five days of coverage on the most anticipated games of the year.

מצד אחד מספרים טובים, מצד שני רק שני מיליון למשחק שהיה פתוח גם לפיסי.

בכל מקרה, משהו יודע מה החישוב ענן שהם עושים, על איזה חלק במשחק?
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 15 אורחים