PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 24 פברואר 2014, 22:47

DrKeo כתב:ההבדל בין סאקרפאנצ' (שלא נדבר על גרילה) לבין נוטידוג הוא תהום ענקית, זה שאני אומר שסאקרפאנצ' הם לא ברמה של נוטידוג זה לא אומר שאני מצפה מכל משחק להיות משחק נוטידוג. אם ב2013 הפס4 יוצאת אבל כל הצוותי AAA של סוני מוציאים משחקי פס3, זה אומר שיש להם עוד שנים עד שהם יוציאו משחקי פס4 ולכן יש לפס4 יובש משחקי איכות מטורף בשנה הראשונה. דוגרי למה שמשהו ירצה פס4 בשנה הראשונה שלה חוץ מאשר התלהבות ראשונית מקונסולה חדשה. מה יש לשחק על הפס4? רק המשחקי TIER B של סוני, אף משחק מהTIER A. כלומר לצערנו בזבזו משחקים כמו TLOU על הפס3 שבקושי הריצה אותו במקום לעשות משהו כל כך הרבה יותר מדהים השנה על הפס4 וכך גם על GT6, ביונד או GOW. סוני פשוט ירו את התחמושת והמחסנית שלהם נשארה רק עם חברות כמו גרילה ואבולושן שהן חביבות מינוס אבל לא בדיוק עושות משחקים מוכרי מערכות.

למה שמישהו ירצה PS4 בשנה הראשונה שלה?
1. כי אין לו מחשב חזק וזו הדרך הכי טובה לשחק מולטיפלאטפורם מתוך הקונסולות הקיימות.
2. כי אולי הוא רוצה לשחק את אינפמוס, דרייבקלאב, "הסדר" ואנצ'רטד... או בלי אנצ'רטד, עדיין כל אחד מהם עלול להיות מצויין בתחומו.
זו תחמושת מספיק טובה, ולמען האמת - אני שמח שהם לא שמרו את המשחקים האחרונים של הPS3 לדור הבא, אני קניתי PS3 וללא השנה האחרונה הייתי מרגיש הרבה פחות טוב לגבי סוני, הם הראו שאכפת להם יותר מכל המתחרים לגבי מספר משחקי האיכות שהם משחררים, גם אם ממש בסמוך להשקת קונסולה חדשה שלהם.
ודבר אחרון - כך הצוותים נהיים מנוסים יותר, ויש להם יותר זמן ללמוד את הקונסולה החדשה... אם TLOU היה מפותח לPS4 -הרי לא היו את כל הנתונים או קונסולה שעובדת בכלל, לפני כמה שנים שהם התחילו את העבודה עליו, אז זה היה יותר קשה, שלא נדבר על כלי הפיתוח וכד'... אז יש להם עכשיו "נכסים" מוכנים לדור הבא, ובנוסף הם הצליחו להכתיר עוד מועמד מאוד חזק לתואר "משחק הדור". לדעתי זה סוג של WIN WIN.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 פברואר 2014, 23:16

הטעונים פה נשמעים לי כמו הטעונים של רונן בזמנו על זה שהגרפיקה של זלדה מיושנת ומכוערת אז המוסיקת MIDI ממש מתאימה ולכן זה בסדר. החברות האיכותיות של סוני לא עשו משחקים בשנה הראשונה של הפס3 והפס4 כי הם פשוט לא עשו וזה תזמון גרוע לדעתי, לתת לצוות של GOW לעשות את GOW4 על הפס4 עם אקסטרה שנה של פיתוח או לנוטי דוג לעשות את TLOU עם אקסטרה שנה נשמע לי כמו WIN WIN WIN מטורף. לתת לפס3 פוש בשנה השביעית שלה ולא לתת לפס4 כלום זה הגיוני? בערך כמו GOW2 על הפס2 כשהפס3 הייתה כבר ארבעה חודשים בחוץ. השנים הראשונות הן חרא? זה כי עושים אותן ככה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 פברואר 2014, 15:29

DrKeo כתב:ההבדל בין סאקרפאנצ' (שלא נדבר על גרילה) לבין נוטידוג הוא תהום ענקית, זה שאני אומר שסאקרפאנצ' הם לא ברמה של נוטידוג זה לא אומר שאני מצפה מכל משחק להיות משחק נוטידוג. אם ב2013 הפס4 יוצאת אבל כל הצוותי AAA של סוני מוציאים משחקי פס3, זה אומר שיש להם עוד שנים עד שהם יוציאו משחקי פס4 ולכן יש לפס4 יובש משחקי איכות מטורף בשנה הראשונה. דוגרי למה שמשהו ירצה פס4 בשנה הראשונה שלה חוץ מאשר התלהבות ראשונית מקונסולה חדשה. מה יש לשחק על הפס4? רק המשחקי TIER B של סוני, אף משחק מהTIER A. כלומר לצערנו בזבזו משחקים כמו TLOU על הפס3 שבקושי הריצה אותו במקום לעשות משהו כל כך הרבה יותר מדהים השנה על הפס4 וכך גם על GT6, ביונד או GOW. סוני פשוט ירו את התחמושת והמחסנית שלהם נשארה רק עם חברות כמו גרילה ואבולושן שהן חביבות מינוס אבל לא בדיוק עושות משחקים מוכרי מערכות.

השאלה אם אתה מערב את הדעה האישית שלך לגבי הסדרות או את הנתונים גרידא של ציונים בעיתונות המקצועית, גודל תקציבים ומכירות.
בכל הקשור לשלושה גם Sucker punch, MM ובטח גרילה נחשבים מפתחים מהרמה הכי גבוהה שיש.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 פברואר 2014, 15:33

המשחקים האלו תוקצבו ומומנו כמשחקים שיוצאים על הפס3 עם בסיס המשתמשים שלה ולא על קונסולה חדשה. אולי סוני היו צריכים לעשות פורט HD למשחקים האלה לפס4 שייצאו השנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 פברואר 2014, 23:41

Death_119 כתב:השאלה אם אתה מערב את הדעה האישית שלך לגבי הסדרות או את הנתונים גרידא של ציונים בעיתונות המקצועית, גודל תקציבים ומכירות.
בכל הקשור לשלושה גם Sucker punch, MM ובטח גרילה נחשבים מפתחים מהרמה הכי גבוהה שיש.

אני לא שופט אותן על פי ציונים אלה לפי איכות המשחקים שלהן לדעתי אבל אם בא לך ציונים אז האחרונים של גרילה וסאקרפאנצ׳ היו 83 ו-73, לא בדיוק עומד בקרטריון שלך. אם אתה רוצה לחשב את זה על פי מכירות אז קינקט ספורט וjust dance הם הטופ של התעשיה אז עדיף שלא. על mm לא אמרתי כלום, הם לא מוציאים משחק בשנה הראשונה של הפס4.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 פברואר 2014, 15:47

Nucleus_Dawn כתב:
הם עשו משהו דומה גם עם הPS3, לא? כלומר, הם הוציאו את GOW2 ב2007 ואת SOTC ב2005. נוט'י דוג גם הוציאו משחק ב2005, כמו גם סאקר פאנצ', אינסומניאק ופוליפוני.
מצד שני, זה בהחלט עדיף על המצב ב360, שבשנתיים-שלוש האחרונות יש מעט מאוד משחקים ממייקרוסופט ועדין אין השקה סופר-מדהימה (אם כי קצת עדיפה על זאת של הPS4) לONE.

בכל מקרה, אני מסכים שחבל שסוני לא דאגו להשקה יותר טובה (ואני מסכים שהם יכלו לעשות את זה בקלות יחסית עם GT6 וTLOU לPS4), אבל בשורה התחתונה, אני חושב שזו שנה ראשונה סבירה בהחלט. מעטות הקונסולות עם קילר אפ מטורף במהלך השנה הראשונה.
באמת אין סיבה לקנות את הקונסולה בשנה הראשונה, אבל כמה קונסולות שוות רכישה בשנתן הראשונה?

אני מקווה לגירסאת TB, לפני שאקנה את הPS4. זה פחות קריטי מאשר בONE, כי אפשר פשוט להחליף את הדיסק הקשיח, אבל אני מעדיף שיהיה לי TB מההתחלה ואחרי שנתיים-שלוש של שימוש, להחליף ל2 TB, אז המחסור במשחקים בהחלט פועל לטובתי.
גם יכול מאוד להיות שפשוט אשדרג את המחשב שלי, במקום לקנות קונסולה. איזה GTX 860, כנראה ידאג לי לכל משחקי המולטיפלטפורם, בהנחה והi7 בן ה3 שלו לא יהפוך לצוואר בקבוק באופן פתאומי (לא קרה עד עכשיו).

מה הקטע של הארדיסק שכולם רוצים להחליף?
כמה משחקי AAA נכנסים לך ב 500 GB? בערך משהו כמו 8-9 די בקלות.
למה שתצטרך שיהיו מותקנים יותר מ 8-9 משחקי AAA (שלא לדבר על כמות של משחקי PSN שאפשר להכניס)?
זה כאילו כולם סובלים מ ADD וקופצים כל 5 דקות ממשחק למשחק.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 פברואר 2014, 15:55

bling כתב:מה הקטע של הארדיסק שכולם רוצים להחליף?
למה שתצטרך שיהיו מותקנים יותר מ 8-9 משחקי AAA (שלא לדבר על כמות של משחקי PSN שאפשר להכניס)?

קשה לחזור אחורה, אחרי שיש לך במחשב ספריית סטים של יותר מ100 משחקים, שאתה יכול לשחק בכל רגע שמתחשק לך.
כמו כן, יש אפשרות של לנהל את הפחות מ500 GB שיש בPS4 כרגע, או אפשרות של לא להתעסק כלל עם ניהול האחסון בכלל. ברור איזו אפשרות יותר נוחה.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 פברואר 2014, 16:01

MM לא מוציאים משחק על השנה הראושנה אבל זה לא קשור לזה שיצאו משחקים על הPS3 ב2013.
הדיון הזה לא ממש מתקדם אבל בסופו של דבר אני עדיין חושב שהטענה שלך שאין לPS4 מפתחות איכותיות בגלל שהן הוציאו הכל לPS3 (ועדיין בפעם הרביעית לא הבנתי למה אתה מחשיב את קואנטיק דרים ופוליפוני שחובת ההוכחה כבר מזמן היא עליה למפתחות איכותיות ואילו את אלו שכן מוציאות משחקים לPS4 ללא איכותיות).
אין לPS4 משחקים איכותיים, בוא נגדי 'מוכרי קונסולה' (ואגב סוני בטוח מאוד מודאגים מהטעות שלהם, הPS4 מוכר בצורה קטסטרופלית ואני בטוח שהורדת המחיר כבר כאן) זה א - נכון רק למחצה, כי למול שנות השקה קודמות המצב של הPS4 הוא לכל הפחות במאזן טוב, וב - נגרם מהמון סיבות אחרות שלא קשורות למה שאמרת.
סוני יכלה להוציא הכל על הPS4, ובכך אני בטוח להוציא גם יותר כסף על פיתוח (כל המשחקים שיצאו בסוף חייה של הPS3 נעשו על מנועים קיימים שלא עברו הרבה שינוי), למכור פחות על בסיס משתמשים קטן בהרבה, ולסגור את 2013 כשנה עם אפס רווחים מהצד הזה והמון הוצאות על פרסום ושיווק קונסולה חדשה. כן היא גם יכולה עכשיו פשוט לשלם ליוביסופט ולאקטיוויז'ן שמעכשיו יעשו רק בלעדיים לPS4, זה בטוח יגרום לה להיות הקונסולה הכי טובה בהיסטוריה.
בסופו של דבר אני לא מבין את התלונות שלך, המצב של הPS4 מצוין ביחס לזמן שלה והיא מסתמנת כאחלה קונסולה, בייחוד כשהone לא עושה איזה דבר גדול שמחייב מענה מסוני. הכל טוב גם אם לא נקבל את משחק הדור בשנה הראשונה שלה וגם אם כמו כל קונסולה אחרת לא תיהיה סיבה להיות 'חייב' אותה בשנה הראשונה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 פברואר 2014, 16:15

bling כתב:מה הקטע של הארדיסק שכולם רוצים להחליף?

אתה כל הזמן חוזר וטוען שאנשים סובלים מADD כשמדברים על הנושא הזה. אני לא מבין אותך בלינג... אני לא רוצה להוריד משחק, רוצה שהכל יהיה לי נגיש בלחיצת כפתור. זה לא אומר שאני חייב לקפוץ בין 10 משחקים זה פשוט אומר ש(כמו עם דיסק) אני רוצה את האפשרות לשחק במה שבא לי באותו הרגע בלי לחכות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 פברואר 2014, 01:09

Stick כתב:MM לא מוציאים משחק על השנה הראושנה אבל זה לא קשור לזה שיצאו משחקים על הPS3 ב2013.
הדיון הזה לא ממש מתקדם אבל בסופו של דבר אני עדיין חושב שהטענה שלך שאין לPS4 מפתחות איכותיות בגלל שהן הוציאו הכל לPS3 (ועדיין בפעם הרביעית לא הבנתי למה אתה מחשיב את קואנטיק דרים ופוליפוני שחובת ההוכחה כבר מזמן היא עליה למפתחות איכותיות ואילו את אלו שכן מוציאות משחקים לPS4 ללא איכותיות).
אין לPS4 משחקים איכותיים, בוא נגדי 'מוכרי קונסולה' (ואגב סוני בטוח מאוד מודאגים מהטעות שלהם, הPS4 מוכר בצורה קטסטרופלית ואני בטוח שהורדת המחיר כבר כאן) זה א - נכון רק למחצה, כי למול שנות השקה קודמות המצב של הPS4 הוא לכל הפחות במאזן טוב, וב - נגרם מהמון סיבות אחרות שלא קשורות למה שאמרת.
סוני יכלה להוציא הכל על הPS4, ובכך אני בטוח להוציא גם יותר כסף על פיתוח (כל המשחקים שיצאו בסוף חייה של הPS3 נעשו על מנועים קיימים שלא עברו הרבה שינוי), למכור פחות על בסיס משתמשים קטן בהרבה, ולסגור את 2013 כשנה עם אפס רווחים מהצד הזה והמון הוצאות על פרסום ושיווק קונסולה חדשה. כן היא גם יכולה עכשיו פשוט לשלם ליוביסופט ולאקטיוויז'ן שמעכשיו יעשו רק בלעדיים לPS4, זה בטוח יגרום לה להיות הקונסולה הכי טובה בהיסטוריה.
בסופו של דבר אני לא מבין את התלונות שלך, המצב של הPS4 מצוין ביחס לזמן שלה והיא מסתמנת כאחלה קונסולה, בייחוד כשהone לא עושה איזה דבר גדול שמחייב מענה מסוני. הכל טוב גם אם לא נקבל את משחק הדור בשנה הראשונה שלה וגם אם כמו כל קונסולה אחרת לא תיהיה סיבה להיות 'חייב' אותה בשנה הראשונה.

הוא לא ביקר את ההחלטות העסקיות שלהם. ברור שבמבחן התוצאה, עד עכשיו, ההחלטות שלהם טובות.
מבחינת הצע המשחקים לשחקן, ההחלטות לא טובות, כי אין צוות ברמה גבוהה שמוציא משחק לPS4 במהלך השנה הראשונה.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 פברואר 2014, 17:25

שוב, מה זה אין צוות ברמה גבוה שמוציא משחק לPS4? סאקר פאנצ' זה לא רמה גבוה? נוטי דוג זה לא רמה גבוה? כל כך חסר לכם משחק של קואנטיק דרים על הPS4? כי את המשחק הראשון שלהם לPS3 הם הוציאו 4 שנים אחרי שהוא יצא ולא ממש ראיתי אתכם מתלוננים.
כן אני יכול להבין את הרצון לראות את TLOU על הPS4 אבל להתלונן שחברה לא עשתה בחירות עסקיות רעות כמו "חבל שהם לא סיימו את 2013 בהפסדים בלי להוציא אף משחק ולא השקיעו יותר כסף כדי להוציא 8 בלעדיים על הPS4 בשנה הראשונה שלו ולהרוויח עליהם פחות כסף בעקבות שוק קטן יותר", כאשר המצב של הקונסולה הוא לכל הפחות טוב ביחס לזמן שלה, זה מגוחך. לטעון שלPS4 אין משחקים איכותיים בשנה הראשונה שלה כי יצאו משחקים לPS3 בשנה האחרונה שלו זה פשוט לא נכון. בשנה הראשונה יצאו לPS4 ככל הנראה 4 משחקי AAA בלעדיים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 פברואר 2014, 17:55

Stick כתב:שוב, מה זה אין צוות ברמה גבוה שמוציא משחק לPS4? סאקר פאנצ' זה לא רמה גבוה? נוטי דוג זה לא רמה גבוה? כל כך חסר לכם משחק של קואנטיק דרים על הPS4? כי את המשחק הראשון שלהם לPS3 הם הוציאו 4 שנים אחרי שהוא יצא ולא ממש ראיתי אתכם מתלוננים.
כן אני יכול להבין את הרצון לראות את TLOU על הPS4 אבל להתלונן שחברה לא עשתה בחירות עסקיות רעות כמו "חבל שהם לא סיימו את 2013 בהפסדים בלי להוציא אף משחק ולא השקיעו יותר כסף כדי להוציא 8 בלעדיים על הPS4 בשנה הראשונה שלו ולהרוויח עליהם פחות כסף בעקבות שוק קטן יותר", כאשר המצב של הקונסולה הוא לכל הפחות טוב ביחס לזמן שלה, זה מגוחך. לטעון שלPS4 אין משחקים איכותיים בשנה הראשונה שלה כי יצאו משחקים לPS3 בשנה האחרונה שלו זה פשוט לא נכון. בשנה הראשונה יצאו לPS4 ככל הנראה 4 משחקי AAA בלעדיים.

לא. סאקר פאנצ' הם לא צוות ברמה גבוהה.
לא בטוח שנוט'י דוג יוציאו משחק השנה וגם המשחק שהם יוציאו יהיה של הצוות ב', שלהם, שהוא בסדר לגמרי, אבל כמו שראינו באנצ'רטד 3, לא יותר מזה.
לא נראה לי שלמישהו אכפת כל כך מקוואנטיק דרים.

אף אחד לא התייחס לכמה נכונה עסקית ההחלטה הזאת. ברור שהגיוני להם להוציא משחק לקונסולה עם בסיס משתמשים של 80 מיליון, על פני קונסולה עם 0 מיליון. ברור שזה לא מונע מהקונסולה למכור טוב עד עכשיו.
מתיחיסים אך ורק לכך שהצע המשחקים מסוני במהלך השנה הראשונה לא מוצלח כל כך. זה אכן המצב.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 פברואר 2014, 18:12

לא, הטענה הייתה שהצע המשחקים מסוני במהלך השנה הראושנה הוא קטן בגלל שהם לא 'הרגו' את הPS3 ועדיין הוציאו לו משחקים ב2013.
אני מסכים שאין בשביל מה לקנות PS4 וכבר אמרתי כמה פעמים שאני לא מתכוון לעשות את זה בקרוב ושהPC עדיף בהרבה כרגע.
אז קודם כל ברור שאי אפשר באמת לבקש מהם להרוג את הPS3 במשך שנה שלמה כשאין להם את הPS4 בשוק עדיין, אבל בכל מקרה המצב של הPS4 שהוא נורמלי לגמרי לא נגרם בגלל שיצאו עוד משחקים לPS3.
לכל חברה יש לפחות צוות אחד שעובד על משחק PS4 (או יכול תאורטית לעבוד כי הוא לא עשה משחק PS3) כבר תקופה, חוץ משתי חברות שהן היחידות ש'בוזבזו' - קואנטיק דרים שאני שמח שסוף סוף מישהו נזכר שהיא לא מעניינת אף אחד (ונדב התעקש להכריז עליה כחברה מדרג א') ופליפוני, שאם אתה לא חולה מירוצים שחי בימי הPS2 אני מאמין שלחכות קצת למשחק הבא שלהם לא יהיה דיל ברייקר בשבילך.
אם כל החברות מלבד השתיים האלו לא מוציאות משחק השנה זה בגלל שיש להן 1001 סיבות לעיקובים או שפשוט לוקח להן הרבה זמן (אהמ TLG..) ולא בגלל שהן הוציאו משחק ב2013.
אז הנה, העובדה שלPS4 יש שנת השקה טובה סטנדרטית ולא משהו מיוחד לא קשורה בכלל לזה שיצאו משחקים לPS3 וזה בלי קשר שאי אפשר באמת לצפות מסוני לא להוציא משחקים לPS3 שנה שלמה. 4 בלעדיים גדולים בשנת השקה זה ממש לא רע, בטח כשמיקרוסופט לא ממש עושים טוב יותר.
נערך לאחרונה על ידי Stick ב 24 פברואר 2014, 18:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 פברואר 2014, 18:15

Stick כתב:MM לא מוציאים משחק על השנה הראושנה אבל זה לא קשור לזה שיצאו משחקים על הPS3 ב2013.

לא דברתי על החלטות עסקיות, מבחינה עסקית הכי משתלם לסוני היה להוציא קונסולה חלשה בהרבה שפונה לקז'ואלים שהם עושים 150$ על כל חתיכת חומרה שהם מוכרים, זה לא הנושא שעליו אני מדבר. אני מדבר על זה שהפס4 מדבר בשנה הראשונה שלה כי כל הצוותים הטובים של סוני הוציאו משחקים לאחרונה על הפס3 ולכן הם לא יכולים להוציא כלום לפס4 במקום שהם יעברו לפיתוח על הפס4, זה הכל. לא אינפמס זה לא אנצ'רטד, לא KZ זה לא GOW ולא דרייבקלאב זה לא GT.

האם המצב של הפס4 יותר טוב משל הפס3? אולי, לא בכמות אבל אולי באיכות. אבל זה באמת משנה? הפס3 הייתה קטסטרופה בשנה הראשונה שלה, כל כתבה קיימת הייתה ירידה על הקונסולה ב600$ שאין מה לשחק עליה. אז עכשיו זה כאילו בסדר כי מיקרוסופט לא בדיוק זורחת? זה סבבה לגמרי להיות קונסולה עם כלום משחקים וגם אלה שיש ממוצעים לגמרי רק כי התחרות גם גרועה? אם זה היה הסטנדרט שלנו בסוף כולנו היינו משחקים בWII, זה שהמצב חרא לא אומר שצריך להשלים עם זה רק כי נראה לך הגיוני שיהיה עכשיו חרא. אם רק TLOU היה עובר מדור קודם לדור הבא כבר המצב היה הפוך ב180 מעלות, לא צריך לעשות כאלה שינויים דראסטים.

אני לא מבין איפה בדיוק כל הנושא הזה התהפך, אני זוכר בבירור שגם בלינג וגם לאסקין תמכו בצורה נמרצת בתאוריה שהסיומת 2013 החזקה לפס3 וההתחלה החלשה של הפס4 היו טעות והם היו צריכים להעביר חלק מהמשחקים לפס4. לא ממש ברור לי איפה זה השתנה, כשגיליתם שאינפמס גנרי ויבש או כשהגיעו ההתרשמויות הפושרות על THE ORDER?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 פברואר 2014, 18:23

אני אומר לבן ואתה אומר שחור, זה לא ממש מתקדם.
אני ממש לא מסכים איתך אבל אין לי מה להוסיף חוץ ממה שכבר אמרתי אז נראה לי שאפשר לסיים את זה בזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 פברואר 2014, 18:37

Stick כתב:אני אומר לבן ואתה אומר שחור, זה לא ממש מתקדם.
אני ממש לא מסכים איתך אבל אין לי מה להוסיף חוץ ממה שכבר אמרתי אז נראה לי שאפשר לסיים את זה בזה.

אני חושב שסוני הייתה צריכה לדלל את 2013 של הפס3 בשביל לחזק את 2014 של הפס4. זה לא כזה תלוש, 2006 של הפס3 הייתה עם רק שני משחקים של סוני (APE ESCAPE והמשחק אופנועים של פליפוני, לא בדיוק ליינאפ חזק) בזמן ש2013 של הפס3 הייתה מאוד חזקה עם משחקים של שלושת הצוותים הכי גדולים וטובים שלהם.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 24 פברואר 2014, 18:42

נדב,אני מסכים איתך שיש משחקים שהיו צריכים להיות על הפס4 או לפחות לקבל פורט לפס4 כמו גראן טוריזמו 6 אבל למרות זאת המשחקים שיש לפס4 להציע הם שנות אור ממה שהיה לפס3 להציע בשנה הראשונה. לא זכור לי משחק עם רמת הפקה כמו של אינפיימוס בשנה הראשונה של הפס3.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 פברואר 2014, 18:48

זה היה לפני שראינו שדרייבקלאב נראה הרבה יותר טוב, שMLB יוצא עוד שנייה, שהאורדר הוכיח שהטריילר לא היה בולשיט והכי חשוב - שאנצ'רטד יוצא השנה.
אם האחרון ישתנה אז זה יחזור להיות כמו שהיה, רק קצת פחות גרוע, מן הסתם.

אתה מתייחס ליציאה של המשחקים הללו לPS3 כדבר שלילי... אתה יודע, לא כולם קנו את הPS3 לפני 7 שנים, יש אנשים שקנו לני שנתיים ושלוש, הרוב 4 בטח... והם בזכות אותם משחקי שיצאו לאחרונה - יעדיפו את הPS4.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 פברואר 2014, 19:18

נדב למה החלטת שGT עדיף על דרייבקלאב? אני לא חושב שזה ברור בכלל.... בטח לא לשחקן המירוצים המזדמן.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 25 פברואר 2014, 03:33

DrKeo כתב:אני חושב שסוני הייתה צריכה לדלל את 2013 של הפס3 בשביל לחזק את 2014 של הפס4. זה לא כזה תלוש, 2006 של הפס3 הייתה עם רק שני משחקים של סוני (APE ESCAPE והמשחק אופנועים של פליפוני, לא בדיוק ליינאפ חזק) בזמן ש2013 של הפס3 הייתה מאוד חזקה עם משחקים של שלושת הצוותים הכי גדולים וטובים שלהם.

TURIST TROPHY יצא לPS2 נדב.. מה שכן סטודיו ליבפול (ז"ל) עשתה את F1 2005 לPS3.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 פברואר 2014, 19:53

Laskin כתב:זה היה לפני שראינו שדרייבקלאב נראה הרבה יותר טוב, שMLB יוצא עוד שנייה, שהאורדר הוכיח שהטריילר לא היה בולשיט והכי חשוב - שאנצ'רטד יוצא השנה.
אם האחרון ישתנה אז זה יחזור להיות כמו שהיה, רק קצת פחות גרוע, מן הסתם.

אתה מתייחס ליציאה של המשחקים הללו לPS3 כדבר שלילי... אתה יודע, לא כולם קנו את הPS3 לפני 7 שנים, יש אנשים שקנו לני שנתיים ושלוש, הרוב 4 בטח... והם בזכות אותם משחקי שיצאו לאחרונה - יעדיפו את הPS4.

ברור שזה דבר שלילי, למה שאני ארצה לשחק בTLOU על הפס3 כשאני יכול לשחק בגרסה שנראת כמו הסרטוני מעבר שלו ב1080P ב60FPS על הפס4 שם ישמש כסיבה אשכרה לקנות פס4?

ואם אני אגיד לך שTLOU 2 יוצא לפס3 ולא לפס4, מה דעתך על זה? חיובי או שלילי? טוב לגיימרים (או יותר נכון לי ולך) או רע להם? הרי יש לאיזה 80 מליון אנשים פס3 אז למה להוציא לפס4 את TLOU2 כשאפשר לעשות את זה לפס3 ולתת ל80 מליון אנשים להנות ממנו? אני חושב שזאת חשיבה עקומה, קצת נינטנדואית.

מתן, השנה הראשונה של הפס3 הורכבה מרזיסטנס, מוטורסטורם, אנצ'רטד, רצ'ט וקלאנק, הוונלי סורד, לייר, פולקלור, וורהוק ו-MLB. לא להיט הסטרי אבל לא נופל או עולה על הפס4, פחות או יותר אותה סביבה. אותן בעיות ואפס לקחים, זה הכל.

עם כל הכבוד 2013 זאת הייתה השנה שבה הפס3 נשלחה למות. אין משחקים גדולים לפס3 מסוני ב2014 כך שהם לא ממש מחפשים להמשיך את החיים של הפס3 אלה להרוג אותה. אם זאת הכוונה אז למה להפציץ את הפס3 בשנתה האחרונה בGOW, GT, TLOU ומשחק של קוואנטיק? כלומר מה המטרה בזה? לא רוצים לנטוש את הפס3? יופי, חלק תשאירו על הפס3, חלק תעבירו לפס4. אבל למה דווקא את נוטי דוג וסנטה מוניקה (הצוותים הטובים כלומר) לזרוק על הפס3 כשכולם רוצים לראות אותם על הפס4? מתי המשחק של הצוות של TLOU יצא לפס4? ב2015? ב2016? לגמרי באסה.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 25 פברואר 2014, 04:00

DrKeo כתב:ברור שזה דבר שלילי, למה שאני ארצה לשחק בTLOU על הפס3 כשאני יכול לשחק בגרסה שנראת כמו הסרטוני מעבר שלו ב1080P ב60FPS על הפס4 שם ישמש כסיבה אשכרה לקנות פס4?

ואם אני אגיד לך שTLOU 2 יוצא לפס3 ולא לפס4, מה דעתך על זה? חיובי או שלילי? טוב לגיימרים (או יותר נכון לי ולך) או רע להם? הרי יש לאיזה 80 מליון אנשים פס3 אז למה להוציא לפס4 את TLOU2 כשאפשר לעשות את זה לפס3 ולתת ל80 מליון אנשים להנות ממנו? אני חושב שזאת חשיבה עקומה, קצת נינטנדואית.

מתן, השנה הראשונה של הפס3 הורכבה מרזיסטנס, מוטורסטורם, אנצ'רטד, רצ'ט וקלאנק, הוונלי סורד, לייר, פולקלור, וורהוק ו-MLB. לא להיט הסטרי אבל לא נופל או עולה על הפס4, פחות או יותר אותה סביבה. אותן בעיות ואפס לקחים, זה הכל.

סלח לי אבל קיילזון SF,דרייבקלאב,אינפיימוס,THE ORDER (ממה שזה נראה הוא יוצא השנה),MLB 14 לוקחים כל משחק שיצא בשנה הראשונה לPS3. אנחנו צריכים רק סבלנות ולאות מה יקרה בE3..לך תדע ונוטידוג יביאו את אנצרטד 4 עוד השנה..
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 פברואר 2014, 20:09

matangt8 כתב:סלח לי אבל קיילזון SF,דרייבקלאב,אינפיימוס,THE ORDER (ממה שזה נראה הוא יוצא השנה),MLB 14 לוקחים כל משחק שיצא בשנה הראשונה לPS3. אנחנו צריכים רק סבלנות ולאות מה יקרה בE3..לך תדע ונוטידוג יביאו את אנצרטד 4 עוד השנה..

הכל רטרופרספקטיבה חביבי. KZ על הנייר היה משחק טוב, בסוף הוא בזיון של 73. דרייבקלאב לא הוכיח כלום, MLB יצא גם לפס3, אנצ'רטד יצא גם לפס3 (והיה פרנצ'ייז חדש ורענן יותר ממה שהוא עכשיו) ולהגיד לך את האמת אני לא רואה יותר מדי הבדל בין אינפמס לרזיסטנס או THE ORDER או רצ'ט וקלאק. כלומר אתה מדבר פה רק על לא מבוססים. אולי גם האורדר, גם אינפמס וגם דרייב קלאב יהיו פשוט מדהימים ויגרמו לשנה הזאת להיות מדהימה אבל אם נהיה יותר ראליסטים, דרייבקלאב קבל רשמים גרועים והסיבה שהוא נדחה היא שהוא לא היה אטרקטיבי במיוחד בE3, אינפמס נראה כמו גג אינפמס 2 כך שכנראה שלא ישתפכו עליו ומי יודע מה יהיה על הORDER.

בקיצור, תעמוד בצד כמה חודשים ותדע למי הייתה שנה ראשונה טובה יותר, כרגע זה ממש לא ידוע. מה שבטוח הוא שלפס3 היו הרבה יותר משחקים בשנה הראשונה, פשוט כבר התוודאנו עליהם ואנחנו יודעים שHEAVENLY SWORD או LAIR יצאו מעפנים למדי בזמן שאין לנו מושג מה יהיה על דרייבקלאב או הORDER.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 25 פברואר 2014, 04:16

DrKeo כתב:הכל רטרופרספקטיבה חביבי. KZ על הנייר היה משחק טוב, בסוף הוא בזיון של 73. דרייבקלאב לא הוכיח כלום, MLB יצא גם לפס3, אנצ'רטד יצא גם לפס3 (והיה פרנצ'ייז חדש ורענן יותר ממה שהוא עכשיו) ולהגיד לך את האמת אני לא רואה יותר מדי הבדל בין אינפמס לרזיסטנס או THE ORDER או רצ'ט וקלאק. כלומר אתה מדבר פה רק על לא מבוססים. אולי גם האורדר, גם אינפמס וגם דרייב קלאב יהיו פשוט מדהימים ויגרמו לשנה הזאת להיות מדהימה אבל אם נהיה יותר ראליסטים, דרייבקלאב קבל רשמים גרועים והסיבה שהוא נדחה היא שהוא לא היה אטרקטיבי במיוחד בE3, אינפמס נראה כמו גג אינפמס 2 כך שכנראה שלא ישתפכו עליו ומי יודע מה יהיה על הORDER.

בקיצור, תעמוד בצד כמה חודשים ותדע למי הייתה שנה ראשונה טובה יותר, כרגע זה ממש לא ידוע. מה שבטוח הוא שלפס3 היו הרבה יותר משחקים בשנה הראשונה, פשוט כבר התוודאנו עליהם ואנחנו יודעים שHEAVENLY SWORD או LAIR יצאו מעפנים למדי בזמן שאין לנו מושג מה יהיה על דרייבקלאב או הORDER.

אני שיחקתי בקיילזון ולמרות שהוא לא קרוב למה שהיו הקודמים. הוא שווה קצת יותר מ73 לדעתי ככה שזה כב עניין של טעם.
אינפיימוס נראה כמה רמות מאינפיימוס 2 ואני אשמח לתת פה ביקורת על המשחק כי בנתיים זה המשחק שאני הכי מצפה לו השנה.
דרייבקלאב נראה כמה רמות מעל למה שהיה בE3 רק שהוא עשה WATCH DOGS ונעלם טוטאלית ואני חושב שהוא נדחה כבר לQ2 אלה אם הוא יצא חודש הבא.
לORDER כרגע מרשים אבל אני מסכים איתך שצריך לחכות לE3 כדי לדעת עוד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 פברואר 2014, 05:22

matangt8 כתב:אני שיחקתי בקיילזון ולמרות שהוא לא קרוב למה שהיו הקודמים. הוא שווה קצת יותר מ73 לדעתי ככה שזה כב עניין של טעם.
אינפיימוס נראה כמה רמות מאינפיימוס 2 ואני אשמח לתת פה ביקורת על המשחק כי בנתיים זה המשחק שאני הכי מצפה לו השנה.
דרייבקלאב נראה כמה רמות מעל למה שהיה בE3 רק שהוא עשה WATCH DOGS ונעלם טוטאלית ואני חושב שהוא נדחה כבר לQ2 אלה אם הוא יצא חודש הבא.
לORDER כרגע מרשים אבל אני מסכים איתך שצריך לחכות לE3 כדי לדעת עוד.

מה נראה טוב יותר באינפמס מקודמו חוץ מאשר הגרפיקה? מה נראה יותר טוב בדרייבקלאב היום לעומת E3 חוץ מאשר שאולי הגרפיקה שופרה (מי יודע, לא הראו לנו משהו אמיתי מאז)? אתה סתם מדבר על תחושות או התרגשות, לא על עובדות.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 6 אורחים