DrKeo כתב:ההבדל בין סאקרפאנצ' (שלא נדבר על גרילה) לבין נוטידוג הוא תהום ענקית, זה שאני אומר שסאקרפאנצ' הם לא ברמה של נוטידוג זה לא אומר שאני מצפה מכל משחק להיות משחק נוטידוג. אם ב2013 הפס4 יוצאת אבל כל הצוותי AAA של סוני מוציאים משחקי פס3, זה אומר שיש להם עוד שנים עד שהם יוציאו משחקי פס4 ולכן יש לפס4 יובש משחקי איכות מטורף בשנה הראשונה. דוגרי למה שמשהו ירצה פס4 בשנה הראשונה שלה חוץ מאשר התלהבות ראשונית מקונסולה חדשה. מה יש לשחק על הפס4? רק המשחקי TIER B של סוני, אף משחק מהTIER A. כלומר לצערנו בזבזו משחקים כמו TLOU על הפס3 שבקושי הריצה אותו במקום לעשות משהו כל כך הרבה יותר מדהים השנה על הפס4 וכך גם על GT6, ביונד או GOW. סוני פשוט ירו את התחמושת והמחסנית שלהם נשארה רק עם חברות כמו גרילה ואבולושן שהן חביבות מינוס אבל לא בדיוק עושות משחקים מוכרי מערכות.
למה שמישהו ירצה PS4 בשנה הראשונה שלה?
1. כי אין לו מחשב חזק וזו הדרך הכי טובה לשחק מולטיפלאטפורם מתוך הקונסולות הקיימות.
2. כי אולי הוא רוצה לשחק את אינפמוס, דרייבקלאב, "הסדר" ואנצ'רטד... או בלי אנצ'רטד, עדיין כל אחד מהם עלול להיות מצויין בתחומו.
זו תחמושת מספיק טובה, ולמען האמת - אני שמח שהם לא שמרו את המשחקים האחרונים של הPS3 לדור הבא, אני קניתי PS3 וללא השנה האחרונה הייתי מרגיש הרבה פחות טוב לגבי סוני, הם הראו שאכפת להם יותר מכל המתחרים לגבי מספר משחקי האיכות שהם משחררים, גם אם ממש בסמוך להשקת קונסולה חדשה שלהם.
ודבר אחרון - כך הצוותים נהיים מנוסים יותר, ויש להם יותר זמן ללמוד את הקונסולה החדשה... אם TLOU היה מפותח לPS4 -הרי לא היו את כל הנתונים או קונסולה שעובדת בכלל, לפני כמה שנים שהם התחילו את העבודה עליו, אז זה היה יותר קשה, שלא נדבר על כלי הפיתוח וכד'... אז יש להם עכשיו "נכסים" מוכנים לדור הבא, ובנוסף הם הצליחו להכתיר עוד מועמד מאוד חזק לתואר "משחק הדור". לדעתי זה סוג של WIN WIN.