bling כתב:איזה יופי!
רק חבל שהם לא הכי טובים במבצעים כמו החנויות הבריטיות אבל עכשיו הם נכנסו חזק לרשימה שלי.
אין להם מבצעים אבל המחיר ההתחלתי שלהם הוא מאוד טוב (54$ לפני משלוח).
bling כתב:איזה יופי!
רק חבל שהם לא הכי טובים במבצעים כמו החנויות הבריטיות אבל עכשיו הם נכנסו חזק לרשימה שלי.
Death_119 כתב:אין להם מבצעים אבל המחיר ההתחלתי שלהם הוא מאוד טוב (54$ לפני משלוח).
Nucleus_Dawn כתב:
יותר זול בBASE (וגם באנגליה זו הגירסא הלא מצונזרת). 28 ליש"ט, כולל המשלוח.
Yahel12 כתב:Base זה אתר ממש יקר.. הם מוכרים כול משחק שם בהרבה יותר מכול חנות שאני מכיר.. או שהמחיר האמיתי נמצא בCheckout?
bling כתב:כן אבל ללא מספר חבילה.
בשבילי זה פקטור ענקי כי חבילות אצלי כל הזמן מתעכבות כשלא מעט מהן נעדרו, הדואר אצלי פשוט נורא ומעכשיו יש לי מקום שאני יכול להיות בטוח בסבירות מאוד גבוהה שאני אקבל חבילות.
רק חבל שהם כאלו בונקרים מבחינת מחירים, כל משחקי ההשקה של הפס4 עדיין נמכרים במחיר מלא, מעפנים.
DrKeo כתב:מצב אופליין יצא לסימסיטי, עבדו עליו כמה חודשים. ואו, כמה מיותר, זה מה שעובדים עליו? בכי שלכ מה אנשים שאפילו לא קנו אותו? נהדר, כמו עם הone, כמה בכיינים ומי שאשכרה קונה את המוצר נדפק. לא היה עדיף שעבדו על אופציה לעיר גדולה יותר? ״טיפה״ יותר חשוב.
Death_119 כתב:למשחק היו שתי בעיות עיקריות, זו אחת מהן זה נחמד שתיקנו אותה. לטעמי היא הרבה יותר חמורה, פעמיים קרה לי שפעם ב-10 שעות השרתים של EA מחקו לי את העיר ככה שאיבדתי כל רצון לשחק במשחק. אבל אין ספק שהיה נחמד אם היו גם מגדילים את העיר.
swiss-the-engine כתב:השאלה היא האם זה קרה לך בכמה שבועות הבודדים לשחרור המשחק או חצי שנה אחרי.
swiss-the-engine כתב:אתה סגור על זה? אני ממש זוכר שהתלוננת על המצב הזה (מחיקה של עיר) בחודש הראשון לצאת המשחק. לא שזה עושה את זה ליותר "בסדר".
DrKeo כתב:דודי אתה שחקת במשחק ישר כשהוא יצא והייתה קטסטרופת שיגור. אני שחקתי בו חודש אחרי שהוא יצא ואפילו לא ידעתי שאני משחק במשחק תמיד אונליין.
DrKeo כתב:דודי אתה שחקת במשחק ישר כשהוא יצא והייתה קטסטרופת שיגור. אני שחקתי בו חודש אחרי שהוא יצא ואפילו לא ידעתי שאני משחק במשחק תמיד אונליין.
DrKeo כתב:אגב אני יכול להעיד שהם שפרו אותו משמעותית, היו המון פאטצ'ים והם הוסיפו גם פיצ'רים וגם תקנו את רוב הבעיות. לגמרי מומלץ, הוא מאוד כיף לכמה שעות טובות. הבעיה שהוא מתחיל לשעמם די מהר כי אתה ממלא את השטח מאוד מהר ואז כל מה שנשאר לך לעשות זה שטויות מיקרו.
DrKeo כתב:חדשות מצויינות, DX12 לא דורש שינוי חומרתי. כלומר כל כרטיס DX11 הוא כבר כרטיס DX12, אפילו כרטיסים מסדרה 5XX של NVIDIA למשל.
הגרסה הקצרה של DX12:
- כל משחק שמפותח לDX12 הוא אוטומטית משחק ONE ואוטומטית משחק PC וטבלטים של חלונות 8. לגמרי קרוס פלטפורם
- כמעט כל DX12 הוא שיפורי ביצועים, מאוד דומה למנטל
- שימוש סופר יעיל בCORE מקבילים של CPU. ישפר משמעותית ביצועים של המעבד במשחקים
- כל כרטיס DX11 הוא גם 12, כלומר כרטיסים בני 3 שנים הם עדין DX12
- שיפורי ביצועים לXBOX ONE בדיוק כמו בPC
- המרת מנוע מDX11 לDX12 לוקחת 4 חודשי אדם
- UE4 הוא DX12
הם הציגו את פורצה 5 רץ על DX12 עם כרטיס NVIDIA בPC
זאת לא הכרזה או משהו, רק הדגמה שמשחק DX12 רץ על הONE והPC בלי שורה אחת של קוד נוספת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים