DrKeo כתב:אני לא מדבר על זה, אני מדבר ספציפית על המשחק הראשון בסדרה, ארקם אסיילם. מה הם חושבים עליו כמשחק עולם פתוח.
מן הסתם זאת סתם התגרות כי אין שום קשר בינו לבין עולם פתוח ובטוח שאין שום קשר לאינפמס. אני לא יודע מה אחרים מנסים לטעון פה, אני יודע שיש לבטמן את ה"עולם הפתוח" הכי גרוע שהיה במשחק אי פעם אם משהו רוצה לקרא לזה ככה.
בטמן משחק מדהים עוד בתקופת איסיילם, הוא לא היה משחק עולם פתוח הוא משחק מכניקות כי פשוט לא היה לו עולם פתוח. כשבאו ופתאום לקחו את המשחק המצויין הזה ואמרו "הנה, קחו עולם גדול פי 8 ופתוח יותר" אז זה נשמע כמו שדרוג רציני, אפילו שכעולם פתוח הוא עולם פתוח מחורבן ברמות אחרות. בגלל זה לא ממש ברור לי איך אני אמור להציב משחק שהיה משחק רגיל לגמרי והחליטו פתאום לפתוח אותו קצת למשחקי עולם פתוח, וגם אם כן אז עובדתית יש לו עולם פתוח מחורבן חבל על הזמן. זה בערך כמו שיש את המשימת חלליות בהיילו ריץ', היא מחורבנת ברמות אבל בשביל משחק FPS היא מצויינת כגיוון מעולה. אם היית שם את המשימת חלליות הזאת באיזה סטאר סיטיזן הייתם אומרים שזה חרא.
אינפמס משחק שאם תשים אותו באזור סטייל ארקם אסיילם, הוא היה משחק כל כך איום ונורא שאני לא בטוח שמשהו היה מדבר עליו היום. אין לו מכניקות שקרובות בשבריר האחוז לאלה של בטמן ולכן הוא צריך להשען הרבה יותר על מרכיב העולם הפתוח.
מצד אחר לגמרי יש את צד המציאות. אינפמס רץ על מנוע חדש לגמרי, על קונסולה חדשה לגמרי והוא בלעדי. הם יכלו לעשות מה שבא להם, חופש מוחלט. בטמן הוא משחק שתקוע בUE3, זה מנוע שלא מסוגל לעשות כלום בעולם פתוח, הוא לא בנוי בשבילו. הם באו, בנו את כל התשתית של הסדרה על UE3 וכשהם רצו ללכת לעולם פתוח הם נדפקו כי אי אפשר לבנות עולם פתוח כמו שצריך על UE3. כשאני מסתכל על הצד הזה אני אומר וואללה מה לעשות, הם תקועים, אין ברירה. מאוד הייתי רוצה לראות אותם על מנוע אחר לדור הבא אבל הם תקועים עם החוזה המפגר הזה שנועל אותם עד 2014 בUE3 וכל הזין, הם עושים מה שהם יכולים איתו. הלוואי ובטמן אחריו יהיה כבר מנוע אחר ועיר אמיתית, אין ספק שזאת אכזבה ענקית.
על פי הגדרה הוא משחק עולם פתוח, פשוט לא אחד טוב במיוחד. אין בו שום תוכן בשביל להחזיק אותו כעולם משחק פתוח, אבל הוא בהחלט אחד. אתה מנסה לטעון שיש עיניין של דעה בהגדרה או עיניין של איכות, עולם פתוח הוא משחק שקצב ההתקדמות שלך נקבע על פיך, ארקאם אסיילום נתן לך בדיוק את זה, יכלת לבחור אם לגשת למשימה הראשית או לטייל ברחבי הכלא ולפתור חידות. זה לא היילו או COD שמכריחים אותך להתקדם קדימה. זה אפילו לא אחד מכובס כמו משחקי FF שרק כוללים אלמנטים כי הם נפתחים בזירות מסוימות והופכים להיות עולם פתוח לזמן קצוב.