GolanBerlin כתב:
23 לשעה זה שכר מינימום, חחח. אני בן 18. זה לא מחיר גבוה מדי.
ונכון, זו בכלל לא עבודה שמצריכה קריעת תחת. הבעיה היא שזה משעמם בטירוף, חחחחחח. אתה פשוט יושב 5 שעות וחוזר על אותו טקסט שוב ושוב ושוב...
אז מה, זה עדיף מכלום
המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
GolanBerlin כתב:
23 לשעה זה שכר מינימום, חחח. אני בן 18. זה לא מחיר גבוה מדי.
ונכון, זו בכלל לא עבודה שמצריכה קריעת תחת. הבעיה היא שזה משעמם בטירוף, חחחחחח. אתה פשוט יושב 5 שעות וחוזר על אותו טקסט שוב ושוב ושוב...
FreakinMoney כתב:יום קומיקס חינם מחר, 3/5 , מישהו מתכנן לקפוץ ?
Fanta כתב:הייתי שם, בונא איזה תורים היו בקומיקס וירקות!!!
Fanta כתב:היה בסדר... בעקרון שאני מגיע לקומיקס וירקות אני לרוב יודע כבר מה אני רוצה
היה דוכן מצד ימין של החנות של קומיקס חינם, המון חוברות שונות, לקחתי מה שרציתי שבתכלס זה הווקינג דאד והאינפנטי
הם חברים שלי, והאמת שגם יכולתי לבקש להיכנס אבל לא נעים, צריך לעמוד כמו כולם בתור
בקיצר היה הרבה אנשים, המארצ של איירון מן נגמר תוך איזה שעה
השגתי את מחזיק המפתחות האחרון וחבר שלי שבא איתי לא השיג אז נתתי לו אותו כי הוא אוהב מאוד את איירון מן
ההנחות שנתנו שם הם הנחות ממש יפות, במיוחד יחסית למחירים,
שתמיד היה ידוע שחנויות הקומיקס בארץ לא נסחפות מעל המחיר
לצערי לא מצאתי דברים שחשבתי לחפש רק בגלל שאני שם, ניחא
אני עוד אשיג מתי שארצה את הספרים העלו
אח"כ הלכתי לקומיקאזה והיה להם דוכן סביר, לא איזה משהו רציני אבל נחמד,
גם שם לא הצלחתי למצוא דברים שחיפשתי
לאחר מכאן כבר ארדייה, והתבאסתי שאין להם פוקימון לבן 2/שחור 2 בחנות
וזהו אני מניח
היה נחמד, להבא אם לא יהיה מארצ של סרטים סביר להניח שאולי פשוט אבוא לקחת את הקומיקס חינם וזהו
swiss-the-engine כתב:משעשע
ShiTDemoN כתב:אזרח בוגר בישראל בעל תעודת זהות
GolanBerlin כתב:
אני זוכר את התחושה... מזל טוב!!!
ועכשיו לך תפתח חשבון בנק. אני ממליץ לך בלאומי, כי אתה תקבל שם כרטיס אשראי שתוכל לרכוש איתו בחנויות באינטרנט מחו"ל, אפילו שאתה רק בן 16. וגם יש שם אחלה הטבות.
ShiTDemoN כתב:תודה, אבל אני אוותר על לפתוח חשבון בנק עם קניות מחול- כי אני יודע שאני לא אשלוט בעצמי וכל כסף קטן שאני אקבל מהעבודה יתבזבז ביום שהוא יכנס
Almogj כתב:
קוד כל מזל טוב!!!
חוץ מזה למה לא חשבון בנק? אפילו לי יש [ואני בן 14...]
פשוט תחשוב אליו כאל חשבון סגור. לדמיין שהוא לא קיים בכלל.להכניס פעם בכמה זמן כסף ואז מתישהוא יהיה המון^__^[טוב לי יש רק 200 אבל גם זה משהו.]
GolanBerlin כתב:
איך אתה בן 14 ויש לך חשבון בנק?
Blue&Black כתב:אופס... אני רואה שהספאם עזב את VGAMES והיגר לכאן, מה יהיה?
DrKeo כתב:
אגב, יש דרך אחת להעלים לגמרי. אני יכול לעשות שהרשמה לאתר תהיה באישור המנהלים בלבד. כלומר ברגע שמשהו נרשם הוא אפילו לא מקבל מייל אקטיווציה אלה ברגע שמנהל פותח לו את החשבון הוא יהיה רשום. ככה ניאוגאף עובדים ואפס בוטים יצליחו להשתחל פנימה.
infected aviad כתב:ניראה לי אבל שזה יהיה קצת בעייתי באתר חדש יחסית כמו שלנו... זה לא אתר גדול ומבוסס עם קהילה מכובדת ומפורסמת, הוא עדיין בחיתוליו, ואם משתמש חדש יבוא ויצטרך לעבור את זה אז ניראה לי שיגדלו הסיכויים שיוותר עלינו\ישכח...
treao כתב:כול פעם שאני מבקר בחנות קומיקס אין לי מושג מה לקנות.
למישהו יש המלצות איך לבחור קומיקסים כשאתה בחנות פיזית?
כשאני קונה אונלין אני קורא את התיאור של העלילה כמובן וגם ביקורות של אנשים שכבר קנו וככה אני מחליט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים