ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 מרץ 2014, 15:40

Death_119 כתב:ולמה זה מפתיע? לCOD היה תמיד אחלה קמפיין, זה לא BF. אף אחד לא טען שאף שחקן COD לא משחק בסינגל 5 שעות ואז מאות שעות במולטי. הטענה היא שאף אחד כמעט לא משחק בקמפיין של BF כי הוא באמת גרוע. וCOD הוא ממש לא משחק גם סינגל, הוא משחק מולטי נטו, זה ששחקן בילה 1% מסך הזמן שהוא השקיע במשחק בסינגל לא הופכת אותו למשחק סינגל, זה משחק מולטי במהותו.

זה שרוב השחקנים משחקים במקפיין עד סופו, אומר שמדובר במשחק שהקמפיין שלו משמעותי לפחות כמו המולטי שלו. כמות הזמן שמשחקים, לא ממש רלוונטית, לפי דעתי.
בדיוק כמו סטארקרפט, שמי שמשחק במולטי שלו נוהג לבלה בו הרבהה יותר זמן, מאשר בקמפיין, אבל אף אחד לא יטען שסטראקרפט הוא לא משחק סינגל.

מה שעושה מהות של משחק עבורך או עבור מישהו אחר לא ממש קשור לנושא.
זו הנקודה:
עד עכשיו טענו (בניגוד למה שאתה אומר) שרוב השחקנים לא מסתכלים על הקמפיין בכלל ומשחקים אך ורק במולטי. הנתונים הללו מראים שזה לא נכון ושיותר ממחצית מהשחקנים שקונים אותו לPC, משחקים בקמפיין כולו. הסברה הפופולארית, לא נכונה. זה הכל.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 מרץ 2014, 00:06

ולמה זה מפתיע? לCOD היה תמיד אחלה קמפיין

באמת ?

בCOD 4 ,זה היה מאוד מרענן
היה מנוע גרפי חדש ועוצמתי לאותה התקופה ,המשחקיות לי לפחות הרגישה מאוד טובה

אבל מאז COD4 ,פשוט לא הרגשתי איזה קפיצה ענקית בסינגל ,שיפורים בקטנה ,כותר אחרי כותר
אבל בגדול מרגיש לי מאוד משעמם

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 מרץ 2014, 08:29

kririn כתב:
באמת ?

בCOD 4 ,זה היה מאוד מרענן
היה מנוע גרפי חדש ועוצמתי לאותה התקופה ,המשחקיות לי לפחות הרגישה מאוד טובה

אבל מאז COD4 ,פשוט לא הרגשתי איזה קפיצה ענקית בסינגל ,שיפורים בקטנה ,כותר אחרי כותר
אבל בגדול מרגיש לי מאוד משעמם

אתה לא חייב לחדש כדי להיות משחק טוב, בכל משחקי COD ששיחקתי מלבד COD3 וBO2, CODMW3 וGhost שלא שיחקתי היה אחלה קמפיין בלי לחדש דבר. המשחקים הם משחקי פעולה מצויינים והטובים שיש מסוגם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 אפריל 2014, 12:44

דוגמא לאיך HL2 היה נראה תחת אנריל 3:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 מאי 2014, 19:53

אתמול הוספתי חבר לרשימת השיתוף בסטים ומסתבר שהם הורידו את מספר המשתמשים ל5.
באסה. :|
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 28 מאי 2014, 11:08

ואלב דוחה את הסטימבוקס ואת השלט ל2015.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 מאי 2014, 11:10

באסה... אני ממש מצפה לשלט הזה. מצד שני זה יותר מסתדר מבחינת קניית מחשב חדש.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 יולי 2014, 22:48

כמה דקות שמסבירות עד כמה פורטל מבריק:

באותו ערוץ יוטיוב יש גם הסבר מרתק באותה מידה על החלק הראשון, של השלב הראשון, של העולם הראשון במריו (הראשון).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 13 אוגוסט 2014, 17:23

Nucleus_Dawn כתב:אתמול הוספתי חבר לרשימת השיתוף בסטים ומסתבר שהם הורידו את מספר המשתמשים ל5.
באסה. :|

באמת מבאס :(
מישהו ראה את העיצוב החדש של סטים שיצא לפני כמה ימים? נראה טוב.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 13 אוגוסט 2014, 17:47

כן, גם לי יש אותו.
כדי לקבל אותו צריך להכנס לבטא של סטים דרך ההגדרות.
זה באמת נחמד אבל יש קהילה כלכך רחבה שמשתמשת בסקינים אז זה לא שינוי משמעותי.
"A man chooses, a slave obeys"

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 ספטמבר 2014, 19:22

כרגיל עם ואלב, העדכונים שהם מוציאים לסטים הם המחשבה הנכונה אבל לא אפויים.

קודם כל, הם צריכים לאפשר החבאת חלק מאלמנטים הUI שאין לה צורך בהם כמו זה שהמלצות של ה curators שמופיעים בדף המשחק, גם של אנשים שאתה בכלל לא עוקב אחריהם. בכלל, כל ה Curators צריך שינויים מיידים. זה פשוט נראה כמו רשימה של המלצות בסגנון רשימת הווישליסט. תנו אפשרות לסדר את איך שרוצים ולסמן משחק מסויימים.
המשפט וחצי שנותנים לכתוב לא עוזר בשיט. הם צריכים לחייב שכל משחק שאתה רוצה לקדם דורש שתהיה ביקורת סטים כתובה שלך. כרגע הפיצ'ר הזה משומש לרעה לקידום אתרי משחקים. 'הנה המשחקים שאנחנו ממליצים - תלחץ על הלינק כדי לעבור לביקורת שלנו באתר!'. פשוט כלי להגדלת ההיטס של אתרים ושל סרטונים של אישויות היוטיוב למינהם.

אני לא רואה שום טעם ב Curators כ'זרוע' של אתרי משחקי וידאו. שום טעם כמאגר ביקורות של כל משחק חדש שיוצא. מה שאני רוצה זה אנשים או גופים שמתמחים בסוג מסויים של משחקים, בז'אנר מסויים, בתת-ז'אנר מסויים, בtheme מסויים ורק בהם. ככה שאם אני עכשיו במצב רוח למשחקי פלטפורמה דו-מימדיים או מעוניין לבדוק אם יצא משהו מעניין בז'אנר אז אני אלך לאדם שאני חושב שהוא מומחה בסוג המשחקים האלה - למשל ג'ונתן בלואו. מעוניין במשחקים עם סיפור עשיר? אבדוק את הדף של קן לווין. וכה הלאה לכל מיני ז'אנרים וסאב ז'אנרים. האנשים שאני בוחר שהם ה go-to guys שלי למשחקים מסוג מסויים שאם הם ממליצים על המשחק אז זה אומר ששווה לי לבדוק את זה.

גם הייתי רוצה את האפשרות ללכת ל TAG מסויים ולהגדיר לקבל נוטיפיקציה כאשר יוצא משחק חדש שקיבל את הטאג הזה ושאשר הופיע כהמלצה בדף הקיורטור של X ואז לבחור של מי.

יש גם 'באגים' טיפשיים בדיסקאברי קיו כמו שמופיעים לך משחקים שכבר ברשותך או ששיחקת בהם דרך פאמילי שיירינג.

המחשבה הנכונה. הביצוע מכיל הרבה מקום לשיפור. זה אמור להיות די קל ופשוט וברור לעשות את השינויים האלה ואני מקווה שהם יגיעו בקרוב.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 25 ספטמבר 2014, 11:53

מישהו יכול להסביר לי בבקשה על ה-Curators?

וגם ראיתי שיש את הסאונדטרק של משחקי האלף לייף ופורטל 1+2 בחינם לסטים מיוזיק, כנראה שצריך את משחקי האלף לייף ופורטל 1+2 בשביל זה.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 ספטמבר 2014, 12:27

Mandellla כתב:מישהו יכול להסביר לי בבקשה על ה-Curators?

וגם ראיתי שיש את הסאונדטרק של משחקי האלף לייף ופורטל 1+2 בחינם לסטים מיוזיק, כנראה שצריך את משחקי האלף לייף ופורטל 1+2 בשביל זה.

כל אחד יכול להיות curator ובעצם להמליץ על משחקים בחנות של סטים.
כל אחד יכול לעקוב אחר ההמלצות האלו והן יופיעו בעמוד הראשי של החנות.

המטרה היא לטפל בבעיה לא פשוטה של מציאת משחקים בסטים, שהספריה שלה גם הפכה לעצומה וגם הוסיפה השנה כבר מעל 1000 משחקים.
בעצם, VALVE ממשיכים במגמה של "להעביר" את השליטה בסטים למשתמשים. במקום ליצור המלצות משלהם שיופיעו בעמוד הראשון (כמו באפסטור, למשל, עם רשימות ה"חדשים ומומלצים", או "משחקים מומלצים" וכן הלאה), הם נותנים למשתמשים ליצור רשימות מומלצות.
יש יוטיובר שאת אוהב את הטעם שלו במשחקים? כנראה שהוא כבר curator ואתה יכול לעקוב אחר ההמלצות שלו. אותו הדבר בנוגע לאתרי גיימינג, או אפילו סתם חברים שלך בסטים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 19 אוקטובר 2014, 20:29

הנה זוג משועממים שחיים בסרט בגלל שהם חושבים שאם הם יעשו פרסום HL3 בשביל גייבן היקר, הם יקדמו את תהליך היציאה, אבל מה שהם לא מבינים זה שהעולם לא בדיוק עובד ככה לטייטלים מהסוג הזה, וואלב יוצאו מתי שהם יחליטו, אנשים בקהל רק יגרמו לדחייה רצינית.

ירד לי כל הרצון לשמוע על HL3, לא אכפת לי אם הוא יצא או לא.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 20 אוקטובר 2014, 20:30

עוד פחות מחודש יהיה עשור ליציאתו של HL2 (מי היה מאמין?). העשור האבוד של valve כמפתחת משחקים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 אוקטובר 2014, 21:54

כזה אבוד שבעשור הזה שחררו שני משחקי SP FPS מהטובים בז'אנר, שני משחקי CO OP מהטובים בז'אנר, שני משחקי פאזלים מהטובים בז'אנר, משחק מולטיפלייר מהטוב בז'אנר ומשחק MOBA מהטוב בז'אנר.

אם אתה רוצה לעשות 'ספירה' אז תתחיל אותה מאז שחרור EP2 או פורטל 2 שמעלים סימן שאלה בנוגע המשך דרכה של ואלב כמפתחת משחקים בעלי דגש על סינגל פלייר.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 21 אוקטובר 2014, 00:51

משחקים טובים, אבל לא אבני פינה כמו HL1/2 כמצופה מהם.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 אוקטובר 2014, 10:46

יש שיגידו שפורטל היה אבן פינה ואולי גם אחרים בגורמים מסויימים. אם ההגדרה שלך ל'עשור אבוד' הוא אי הוצאת משחקים שנתפסים כ'אבני פינה' אז כמעט כל המפתחות 'חוטאות' בכך.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 אוקטובר 2014, 11:53

מעבר לפורטל 2 (שהיה משחק מצוין!) ואלב לא הוציאה שום משחק שעניין אותי בשנים האחרונות. לא אהבתי את L4D 1 ו2 בכלל ו Dota 2 זה בכלל משחק שלא מדבר אלי. בהחלט מתקבלת ההרגשה, לפחות אצלי, שלא כ"כ מעניין אותם ליצור משחקי סינגל כמו פעם, זאת למרות איך שהם סיימו את ep2.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אוקטובר 2014, 12:05

בשביל מליונים על מליונים DOTA2 הוא המשחק הכי חשוב שיצא ב-30 השנים האחרונות ;)
אבל כמובן שאני מסכים איתך באופן אישי... ועם זאת - אין לי טיפה של ספק שHL3 יהיה פורץ דרך ויגרום לכולנו לקנות VR.
אני באמת סומך עליהם בעיניים עצומות. יש לי מספיק משחקים, אני מוכן לחכות גם עוד 5 שנים למשחק הרציני הבא שלהם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אוקטובר 2014, 14:42

עוד משהו מאוד משעשע בקשר לוואלב:
מישהו יצר משחק, אני מנחש שמשחק גרוע מאוד, והוא עלה לסטים. איך שהוא עלה הוא היה ב-15% הנחה ובEARLY ACCESS או משהו כזה... לא משנה באמת, כי היוצר של המשחק התעצבן כ"כ, קילל בטוויטר ואפילו **איים לרצוח את גייב**.
ז"א, אני מניח שהוא לא באמת התכוון לזה, אבל הוא כתב את זה... אז "משום מה" - המשחק ירד מסטים.
והצייצן הזה עוד מתלונן אח"כ ו"פורש" מעשיית משחקים.

אני בטוח שכולנו הפסדנו כשרון אדיר :D
http://kotaku.com/indie-dev-threatens-g ... 1648678869

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 אוקטובר 2014, 07:38

אני חושב ש"ב 30 השנים האחרונות " זאת הגזמה, למרות שהוא באמת משחק מאוד מצליח. בכל מקרה, לכן ההודעה שלי דיברה עלי ספציפית. אולי הם מחכים לvr, אולי הם מחכים לטכנולוגיה אחרת, אבל בינתיים, בשבילי, הם בעיקר חנות וחברת מערכות הפעלה (מאז פורטל 2)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אוקטובר 2014, 10:22

לגמרי.
אבל די ברור שL4D3 בדרך, אני רק יכול לקוות שיפתיעו עם PORTAL 3 וHL3 בתור ORANGE BOX 2 או משהו... אני מוכן לשלם על זה גם 300 דולר ^_^
אני באמת חושב שהם מחכים לVR, והם אמרו שהם רוצים גם לעשות גם מכשיר משלהם, כך שעוד יותר סביר שהORANGE BOX הבא יבוא כלול עם הקסדה שהם יוציאו...

(פנטזיות, אני יודע. אבל זה באמת מה שאני חושב שיהיה... למרות שעוד יותר סביר שהם קודם יוציאו גירסה רגילה, אבל עם גייב הפרפקציוניסט אי אפשר לדעת. יש מצב שהוא באמת רוצה לקחת את כל התעשייה קדימה שוב, וקדימה זה VR)

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 23 אוקטובר 2014, 18:52

האורנג' בוקס בהחלט היה אחד הרעיונות הכי טובים עד שעשו את TF2 בחינם שזה גרם לאנשים לרתוח מרוב זעם, עד שוואלב יצרו משתמשי פרימיום בשביל מי שקנה את המשחק לפני שהוא היה F2P, כך שזה הוגן, אבל עדיין אחרי זה השוק החפצים של TF2 מצליח ברמה מטופשת כל כך שזה לא מובן למה אנשים תומכים בלשלם כסף לקנות שטויות כאלו במקום להתרכז במשחק?

בטח לפורטל 3 יהיה מולטיפלייר יותר גדול מלבד הקואופ שהיה ב2.

והנה אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי אי פעם באינטרנט (אני יודע שזה לא קשור למשחקים של החברה שלו אבל זה מצחיק כל כך) :

גייבן המעופף!
תמונה

(זה נלקח מסרטון רמיקס לגייבן: https://www.youtube.com/watch?v=Znttv-RPrAs)
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 23 אוקטובר 2014, 19:19

קוראים לו גייב, לא גייבן.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים