kririn כתב:אבל יש מיתחרה חינמי ברשת ,עם אותם משחקים בגרפיקה לרוב יותר טובה -הPC
בקרוב יהיה גם סטים בוקס
לדעתי זה טימטום גם מצד MS וגם מצד סוני ,שלא מאפשרים מולטי בסיסי בחינם
מי שרוצה שרות פרימיום ,בבקשה ,אבל למה לחיב ?
שרות בסיסי לא חיב לעבור דרך השרתים של שתי החברות האלו
Laskin כתב: אם זה דילברייקר בשבילך - תשאר בלי קונסולה.
שזה בסדר גמור.
DrKeo כתב:זה עושה למיקרוסופט כמה מליארדים בשנה וסוני רוצה גם, למה שיתנו בחינם?
MGS FREAK כתב:
סליחה אם העלבתי את ה-PS4 שלך, פשוט מעניין אותי לדעת עד כמה העניין הזה מתקבל בשקט. כי מבחינתי זה שיקול גדול מאוד לקניה של הקונסולה בעתיד.
MGS FREAK כתב:
סליחה אם העלבתי את ה-PS4 שלך, פשוט מעניין אותי לדעת עד כמה העניין הזה מתקבל בשקט. כי מבחינתי זה שיקול גדול מאוד לקניה של הקונסולה בעתיד.
kririn כתב:
לא אמרתי שיתנו בחינם ,להחזיק שרתים עולה כסף
כן אמרתי שיתנו שרות בסיסי בחינם ,שלא חיב לעלות להם אגורה
קונסולות מול קונסולות ,שאחת הקונסולות משמשת כשרת זמני ,שירות בסיסי חינמי כזה
עם כל הבעיות שלו
MS וסוני מחיבות אותך היום לרכוש שרות פרימיום ,הרבה מאוד אנשים כמוני ,לא מעונינים בזה
יש המון אנשים שאוהבים פה ושם מולטי ,אבל לרוב משחקים בסינגל
מה הבעיה לעשות שתי שירותים ניפרדים ? זה קים בPSP \ויטה\PS3
ופיתאום החליטו להפסיק אפשרות חינמית בPS4
בעניין מיליארדים -OK ,וכמה לקוחות הם מפסידים מיזה ?
אני די בטוח שסטים בוקס לא תחיב את זה ברוב המשחקים ,ושיתחילו לצאת סטים בוקסים יתחילו לצאת גם הרבה מחשבי משחקים בעיצובי קונסולות
שתוכל להתקין אליהן WIN8 ,עם מבחר משחקים עצום
היום האפשרויות מוגבלות ,ניד משחקים טוב עולה בערך 4000 שקל כהתחלה
יהיו לך מחשבים קטנים וחזקים באיזה 2000+ שקל ,כמו קונסולות בעצם
יותר זולים מהמיני מאק בארץ והרבה יותר חזקים מימנו
מבחינתי זה חלום רטוב ,כי מחשב המשחקים שלי ,פשוט לא מתאים בגודל לשבת ליד הטלוויזיה הגדולה
Death_119 כתב:אוף, כל כך עצוב עכשיו להיות בעל של פס4 שמטייל בחו״ל. פשוט אין מה לקנות. כשנכנסתי לגיימסטופ וראיתי את וולפנשטיין וואטצ׳ דוג על המדף כבר התרגשתי, עד שראיתי שזה סתם עתידים לבוא וקופסאות ריקות. נראה לי אני פשוט אקנה את metal gear וAssasin creed 4 שנראה לי סבבה. איזה חודש מחורבן.
Death_119 כתב:אוף, כל כך עצוב עכשיו להיות בעל של פס4 שמטייל בחו״ל. פשוט אין מה לקנות. כשנכנסתי לגיימסטופ וראיתי את וולפנשטיין וואטצ׳ דוג על המדף כבר התרגשתי, עד שראיתי שזה סתם עתידים לבוא וקופסאות ריקות. נראה לי אני פשוט אקנה את metal gear וAssasin creed 4 שנראה לי סבבה. איזה חודש מחורבן.
Nucleus_Dawn כתב:
אני לגמרי מבין את זה שאין לך כרגע במה לשחק. זה לא שונה מכל קונסולה חדשה אחרת, אני מניח, אבל אתה לא מתעב את סגנון המשחקים של AC?
מצד שני, לא שיחקת בסדרה שנים ו4 הוא אחלה משחק להכנס לסדרה מחדש/להכנס אליה בפעם הראשונה.
Death_119 כתב:הוא נראה אחלה אופציה מבחינתי לנסות לשחק בסדרה לקראת הדור החדש.
Death_119 כתב:הוא נראה אחלה אופציה מבחינתי לנסות לשחק בסדרה לקראת הדור החדש.
DrKeo כתב:עזבו את הבן אדם, הוא בחו"ל ואין לו מה לקנות. לגמרי מבין אותך דודי, קנה את AC4 ומקסימום זרוק אותו לפח עוד חודש אבל לפחות תהנה מהשופינג בחו"ל
Death_119 כתב:אני מבקש, קניתי טרייניג של Starfleet בצבעי הנדסה וסיכת Starfleet אמיתית לשים עליו כשאני מסתובב ברחוב. אני מספק את הצרכים שלי!!! אה, כן, גם חולצה של סונגבירד
.
DrKeo כתב:אני לא בטוח מה ראיתי כרגע...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים