bling כתב:זה לבד שווה יותר מכל פלוס שתביא לי, וזה בא בחינם, אין מה לאמר PC זה באמת הכי טוב מבחינת תמורה.
הדבר היחיד שימנע ממני מלהיות משתמש PC בלעדי מלבד בלעדיים של סוני זה שעדיין יש בו הרבה כאב ראש ביחס לקונסולה ולא יעזור כלום, וזה שבמקרה שלי לא אפשרי יהיה לחבר אותו לטלוויזיה גדולה כי זה מחשב של המשפחה ועדיין הכי נוח לשחק על ספה או מיטה מאשר בחדר חצי מואר על כסא.
קאוטיק, אני לא נכנס לסרטון מחשש לספוילרים אבל כיף לשמוע שהמשחק עושה רושם טוב כל כך.
ממה התלהבת במיוחד, המשימה היתה מגניבה?
קודם כל, ההזרמה של סטים יצאה מבטא ואתה יכול להשתמש בה בעצמך, אם אתה רוצה.
בהנחה שיש לך קליטת WIFI טובה באזור הטלויזיה, אני בטוח שתוכל למצוא אחלה פתרון זול לעניין הזה. לא יודע עד כמה ההזרמה הזאת עובדת מדהים, אבל שווה לבדוק.
המשימה היתה מאוד מגניבה. טוטוריאל זריז ומקיף למדי. הדבר הכי מרשים, שוב, היה הblackout. זה פשוט מדהים לראות את זה, בכל פעם מחדש. הפעם לא ראינו את העיר כולה, אלא מזווית אחרת וזה היה מגניב.
יש למשחק אחלה תאורה דינמית מכל מיני מקורות אור, כמו רכבי משטרה ומנורות. בלילה הוא באמת נראה מדהים. זו לא מערכת מושלמת, אבל הם עשו עבודה מצוינת איתה.
הנהיגה ומרדפי המשטרה נראים ממש נהדר.
הגרפיקה נהדרת.
המשחק פשוט נראה מאוד מאוד מלוטש, למרות קנה המידה האדיר שלו וזה ממש מגניב.
אגב, הדימיון לGTA V מדהים. ברור לגמרי שהם היו צריכים להתרחק מההשקה שלו. כמובן שיש הרבה הבדלים (מערכת ההאקינג וההתגנבות הם הבדלים לא קטנים, לדעתי), אבל בשורה התחתונה, אנשים היו רואים עיר מודרנית ושחקן שגונב רכבים ובורח מהמשטרה וכנראה שכמו עם כל משחק אחר בז'אנר, ההשוואה הזאת לGTA V היתה עושה למשחק לא טוב.