Watch Dogs - הדיון הרשמי; יוצא ב-22 בנובמבר

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: Watch Dogs - הדיון הרשמי; יוצא ב-22 בנובמבר

הודעהעל ידי Klayman » 23 מאי 2014, 12:38

Nucleus_Dawn כתב:
כן.
בסופו של דבר, הבעיה היחידה שהיתה לי עם Uplay היתה חלקית באשמתי.
בנוסף, 99% מהזמן שלי עם משחקי Uplay היה מאוד מהנה (אם זה בAC4, או בFC3 שעבד דרך סטים, שהפעיל את Uplay), אז אני לא אשלם 70 שקל יותר, בשביל להמנע משבריר הזמן שבו יכולה לצוץ בעיה, אבל לא סביר שהיא תצוץ.

זאת בדיוק הייתה הנקודה שלי כשדיברנו על AC4, אם אתה זוכר :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 מאי 2014, 14:13

Klayman כתב:
זאת בדיוק הייתה הנקודה שלי כשדיברנו על AC4, אם אתה זוכר :).

זה היה לפני אסון השבועיים שלא יכלתי לשחק בAC4, כי היה איזה פאטצ' שגרם לזה שאני חייב להפעיל את Uplay כדי להתקין/לשחק בAC4, אבל לא בשום משחק אחר, במצב אדמיניסטריטור.
בשורה התחתונה, Uplay זה בסדר. הוא באמת לא מפריע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 מאי 2014, 17:10

DrKeo כתב:הסרטון שלך בלינג גורם לי לרצות להזמין אותו בGMG, רק 37.5$. כל העניין הזה גורם לך להרהר על נושא הקונסולות והPC שהוא כבר זול ב40% על הPC כשהמשחק עדין לא יצא, שמונה משחקים כאלה כאלה בשנה וזה כבר מחיר של כרטיס מסך חדש כל שנה.

זה באמת פלוס ענק בצורה מטורפת, אם זה ככה בצורה עקבית לכל AAA (ואין יותר AAA מ WD) אז זה באמת לבד מצדיק את ה PC, די ביזיון עבור הקונסולות שאתה מקבל גרסה עליונה יותר ובמחיר זול משמעותית, במחיר כזה אם הקופון זמני ופג לפני ההשקה כנראה הייתי לוקח את הסיכון והולך על זה.

אני רואה גם שיצאתי פה כמו איזה כסוכן PR של יובי עם הסרטון הזה שאתם מזמינים ככה בעקבותיו את המשחק :)
לא הייתי ממהר לקבוע שהמשחק טוב ולהזמין אותו לפי זה שהמרדפים מגניבים, זה רק קמצוץ ממה שמרכיב אותו, יש סטרימים ארוכים של גיימפליי ממושך עם משימות מהקמפיין בשביל לקבל אינדיקציה טובה יותר מאשר מרדף מגניב וערוך, הייתי ממליץ לכם לבדוק אותם.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 מאי 2014, 01:20

זה אכן כך לכל משחק AAA, בצורה מאוד מאוד עקבית. יש לפעמים מגבלות רכישה אזוריות, אבל זה PC, עוקפים אותן לרוב מאוד בקלות.
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 מאי 2014, 20:12

"By disabling Online Invasions you will not be available for other players to invade, but you will also not be able to participate in Online Hacking and Tailing. Your Notoriety will be reset to zero and any Notoriety Skills you have unlocked will be lost.

Do you want to disable Online Invasions?"

במילים אחרות ,עם מבטלים אונלין תמידי באפשרויות ,גם בסינגל
המישחק חוסף פיצרים מסוימים

ולמי שיגיד "חלק מהפיצרים תלוים באונלין " -נכון ,אבל זה לא היה צריך להפריע לסינגל בכלל
בGTA4 לדוגמה אפשר לקפוץ מהסינגל למולטי המקוון

בWD גם יכלו לעשות את זה פשוט מאוד
סינגל נקי למי שרוצה ,ועם רוצים פיצרים לאונלין היה אפשר ליתחבר ,בלי לחיב אונלין תמידי

http://www.maxconsole.com/maxcon_forums ... ays-Online

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 מאי 2014, 20:23

זה מאוד דומה למה שיש בac4 עם הצי של קנוויי.. לא מפתיע אותי.. חוצמזה, שכן, האקינג אונליין מן הסתם תלוי בחיבור לרשת...
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 מאי 2014, 20:41

כן,אבל פה מדברים איתך על לישאר מחובר גם בסינגל עצמו ,הסינגל מבחינתי לא צריך להיות קשור לאונלין
עם השחקן לא רוצה
ראינו איך בדיהבלו 3 יוציאו את המישחק לPS3 וPS4 ,בלי החובת חיבור הזאת
בסים סיטי 5 בסוף כן החליטו להוציא עדכון רישמי שמבטל חובת אונלין תמידי

פה הוביסופט אומנם לא מחיבת אונלין תמידי ,אבל כן פוגעת בשחקנים ,שבחלק מהזמן לא רוצים אונלין
חלקם בחלק מהזמן גם לא נגישים לזה (לפטופ מישחקים לדוגמה )

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 מאי 2014, 04:57

kririn כתב:כן,אבל פה מדברים איתך על לישאר מחובר גם בסינגל עצמו ,הסינגל מבחינתי לא צריך להיות קשור לאונלין
עם השחקן לא רוצה
ראינו איך בדיהבלו 3 יוציאו את המישחק לPS3 וPS4 ,בלי החובת חיבור הזאת
בסים סיטי 5 בסוף כן החליטו להוציא עדכון רישמי שמבטל חובת אונלין תמידי

פה הוביסופט אומנם לא מחיבת אונלין תמידי ,אבל כן פוגעת בשחקנים ,שבחלק מהזמן לא רוצים אונלין
חלקם בחלק מהזמן גם לא נגישים לזה (לפטופ מישחקים לדוגמה )

אז כל ההודעה שלך היא בנושא אונליין תמידי, שאין במשחק הזה, אלא פיצ'רים ספציפיים, שהם תלויי אונליין בתוך הסינגל, שאתה כועס שלא זמינים גם אופליין?

אתה צודק. ממש לא הוגן.
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 מאי 2014, 21:15

יש אונלין תמידי כאפשרות במשחק הזה
עם אתה מבטל את האפשרות הזאת ,אז =
Your Notoriety will be reset to zero and any Notoriety Skills you have unlocked will be lost

כמובן אין לי מושג ,איך התדמית שלך עובדת במישחק הזה ,וכמה השפעה יש בכלל בסינגל
כי מישחקים שמישתמשים בתדמית ,כפיצר ,יכולים ליתחיס על זה באופן מאוד שונה

בחלק התדמית משנה מאוד ,בחלק זה סתם מיותר

ככה שאני לא יכול לדעת עד כמה זה פוגע בסינגל עם בכלל

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 מאי 2014, 05:24

kririn כתב:יש אונלין תמידי כאפשרות במשחק הזה
עם אתה מבטל את האפשרות הזאת ,אז =
Your Notoriety will be reset to zero and any Notoriety Skills you have unlocked will be lost

כמובן אין לי מושג ,איך התדמית שלך עובדת במישחק הזה ,וכמה השפעה יש בכלל בסינגל
כי מישחקים שמישתמשים בתדמית ,כפיצר ,יכולים ליתחיס על זה באופן מאוד שונה

בחלק התדמית משנה מאוד ,בחלק זה סתם מיותר

ככה שאני לא יכול לדעת עד כמה זה פוגע בסינגל עם בכלל

אז אתה לא יודע עד כמה זה פוגע בסינגל, אם בכלל, אבל החלטת שיוביסופט פגעה בשחקנים וכתבת על זה הודעה בכיינית? :roll:
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 מאי 2014, 22:28

נראה שעותקים של המשחק כבר הגיעו לחלק מהאנשים. אפשר לראות בדיון הרשמי בגאף תמונות מגרסת המחשב.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 מאי 2014, 22:57

kririn כתב:
במילים אחרות ,עם מבטלים אונלין תמידי באפשרויות ,גם בסינגל
המישחק חוסף פיצרים מסוימים

ולמי שיגיד "חלק מהפיצרים תלוים באונלין " -נכון ,אבל זה לא היה צריך להפריע לסינגל בכלל
בGTA4 לדוגמה אפשר לקפוץ מהסינגל למולטי המקוון

בWD גם יכלו לעשות את זה פשוט מאוד
סינגל נקי למי שרוצה ,ועם רוצים פיצרים לאונלין היה אפשר ליתחבר ,בלי לחיב אונלין תמידי

http://www.maxconsole.com/maxcon_forums ... ays-Online

מה עוד?! אני לא אוכל לפלוש לעולמות של שחקנים אחרים בדארק סולס 2, בלי להיות מחובר? או לא אוכל לראות הודעות שהם כתבו ולזמן אותם לעזור לי, אם אני לא מחובר לשרתים?1
מה זה פה?!?!?!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 מאי 2014, 01:46

תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 מאי 2014, 01:54

Klayman כתב:זה אכן כך לכל משחק AAA, בצורה מאוד מאוד עקבית. יש לפעמים מגבלות רכישה אזוריות, אבל זה PC, עוקפים אותן לרוב מאוד בקלות.

זה לבד שווה יותר מכל פלוס שתביא לי, וזה בא בחינם, אין מה לאמר PC זה באמת הכי טוב מבחינת תמורה.

הדבר היחיד שימנע ממני מלהיות משתמש PC בלעדי מלבד בלעדיים של סוני זה שעדיין יש בו הרבה כאב ראש ביחס לקונסולה ולא יעזור כלום, וזה שבמקרה שלי לא אפשרי יהיה לחבר אותו לטלוויזיה גדולה כי זה מחשב של המשפחה ועדיין הכי נוח לשחק על ספה או מיטה מאשר בחדר חצי מואר על כסא.

קאוטיק, אני לא נכנס לסרטון מחשש לספוילרים אבל כיף לשמוע שהמשחק עושה רושם טוב כל כך.
ממה התלהבת במיוחד, המשימה היתה מגניבה?

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 24 מאי 2014, 10:03

התחלתי לשחק את המשחק ב- PC. הוא ייפתח לי לי בסטים רק ביום שלישי ולא יכלתי לחכות אז הורדתי אותו פרוץ רק בשביל להרגיש את המשחק.
רשמים יגיעו מאוחר יותר, בינתיים הנה כמה תמונות שצילמתי מגרסת ה-PC על ההגדרות הגבוהות ביותר.
השינמוך המדובר קיים ורואים בבירור, אבל הוא עדיין נראה יפה מאוד
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 מאי 2014, 11:05

כן, ראיתי תמונות ב NEOGAF של גרסת ה PC ב 4K וזה ברור ש E3 2012 זה לא, המשחק עבר שנמוך אבל באמת כבר עברנו ומיצינו את הנושא הזה והיה ברור שלא נקבל פתאום גרסת PC שונה מהותית משל קונסולות הדור הבא, אבל אני בטוח ש WD2 במידה ולא יצא לדור הקודם יראה על ה PC לפחות כמו בדמו ההוא.

ואין לי מושג אם למשחק יש מודים אבל במידה וכן אז לך תדע, אולי המודרים יעשו את זה גם עם הראשון.

בכל אופן למרות השנמוך הוא באמת נראה מעולה בחלק מהתמונות, גם על ה XB1/PS4 ובטח על ה PC, אם לא היתה החשיפה המקורית הוא לא היה זוכה לתגובות השליליות שמקבל על הגראפיקה כי בשביל משחק שיוצא בשלב הזה של הדור לכל הקונסולות הוא סכ"ה נראה טוב מאוד, במיוחד המים שלו מדהימים ובקלות הם בין היפים ביותר שראיתי במשחקים.

הבנתי גם שלא מעט בעלי PC מתלוננים על אופטימזציה לא אידיאלית של המנוע מבחינת פריימ-רייט, יכול להיות המנוע באמת לא הכי יעיל ולכן גם מובן יותר למה לא רץ ברזולוציות טובות יותר על קונסולות הדור הבא.

תביא רשמים עוד כמה משימות, ראיתי שיש לך ציפיות גבוהות ממנו ומעניין אותי אם הוא עומד בהן.

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 24 מאי 2014, 11:18

האופטימיזציה שלו לא הכי טובה, עכשיו עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך ויש טיפה שיפורים אבל לא משהו משמעותי... הירידות הם בעיקר באיזורים צפופים בעיר, בשאר האיזורים הוא חלק.
אבל הוא עדיין לא יצא, אני מאמין שעוד ייצאו לו עדכונים ועדכונים לדרייברים של הכרטיסי מסך..

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 מאי 2014, 11:58

bling כתב:זה לבד שווה יותר מכל פלוס שתביא לי, וזה בא בחינם, אין מה לאמר PC זה באמת הכי טוב מבחינת תמורה.

הדבר היחיד שימנע ממני מלהיות משתמש PC בלעדי מלבד בלעדיים של סוני זה שעדיין יש בו הרבה כאב ראש ביחס לקונסולה ולא יעזור כלום, וזה שבמקרה שלי לא אפשרי יהיה לחבר אותו לטלוויזיה גדולה כי זה מחשב של המשפחה ועדיין הכי נוח לשחק על ספה או מיטה מאשר בחדר חצי מואר על כסא.

קאוטיק, אני לא נכנס לסרטון מחשש לספוילרים אבל כיף לשמוע שהמשחק עושה רושם טוב כל כך.
ממה התלהבת במיוחד, המשימה היתה מגניבה?

קודם כל, ההזרמה של סטים יצאה מבטא ואתה יכול להשתמש בה בעצמך, אם אתה רוצה.
בהנחה שיש לך קליטת WIFI טובה באזור הטלויזיה, אני בטוח שתוכל למצוא אחלה פתרון זול לעניין הזה. לא יודע עד כמה ההזרמה הזאת עובדת מדהים, אבל שווה לבדוק.

המשימה היתה מאוד מגניבה. טוטוריאל זריז ומקיף למדי. הדבר הכי מרשים, שוב, היה הblackout. זה פשוט מדהים לראות את זה, בכל פעם מחדש. הפעם לא ראינו את העיר כולה, אלא מזווית אחרת וזה היה מגניב.
יש למשחק אחלה תאורה דינמית מכל מיני מקורות אור, כמו רכבי משטרה ומנורות. בלילה הוא באמת נראה מדהים. זו לא מערכת מושלמת, אבל הם עשו עבודה מצוינת איתה.
הנהיגה ומרדפי המשטרה נראים ממש נהדר.
הגרפיקה נהדרת.
המשחק פשוט נראה מאוד מאוד מלוטש, למרות קנה המידה האדיר שלו וזה ממש מגניב.

אגב, הדימיון לGTA V מדהים. ברור לגמרי שהם היו צריכים להתרחק מההשקה שלו. כמובן שיש הרבה הבדלים (מערכת ההאקינג וההתגנבות הם הבדלים לא קטנים, לדעתי), אבל בשורה התחתונה, אנשים היו רואים עיר מודרנית ושחקן שגונב רכבים ובורח מהמשטרה וכנראה שכמו עם כל משחק אחר בז'אנר, ההשוואה הזאת לGTA V היתה עושה למשחק לא טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 מאי 2014, 12:25

נשמע ממש טוב קאוטיק, והבאת לי ספוילרים עם זה שיש BLACKOUT על המשימה הראשונה, נתנקם בך בת'רד של E3 :)

יאללה ביום שלישי ביקורות ובתקווה גם קנייה של המשחק, כמה אפשר לשחק ב STICK IT TO THE MAN ב PS+!? :(

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 מאי 2014, 12:45

bling כתב:נשמע ממש טוב קאוטיק, והבאת לי ספוילרים עם זה שיש BLACKOUT על המשימה הראשונה, נתנקם בך בת'רד של E3 :)

יאללה ביום שלישי ביקורות ובתקווה גם קנייה של המשחק, כמה אפשר לשחק ב STICK IT TO THE MAN ב PS+!? :(

אוי... מצטער. :oops:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 24 מאי 2014, 12:55

המשחק הוא stutterfest רציני על ה-PC להרבה אנשים (כולל לי), במיוחד כשנוסעים ברכב. ממש שמח שנצמדתי לעקרונות שלי ולא עשיתי preorder.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 מאי 2014, 13:36

המשחק לא ממש מעניין אותי, ולא תכננתי לקנות או לשחק אותו לפחות עד שהוא יהיה בסביבות ה10$ בכל מקרה, אבל אתם יודעים איך זה.. עם כל ההייפ הייתי גם חייב לנסות אותו כשבמקרה הכי גרוע הוא היה קונה אותי ואני בחזרה הייתי קונה אותו ביום שלישי.
אבל, ממשחק של כשעתיים יצאתי עם 2 רשמים.
קודם כל, אני לא יודע אם זה כי העותק פרוץ, או אולי באמת יצאו עדכונים ודרייברים, אבל המשחק פשוט רץ נוראי. זה המשחק הראשון שאני לא מריץ על ההגדות הכי גבוהות בלפחות 30FPS (בהגדרות הגבוהות הוא לא רץ בכלל, פשוט בלתי שחיק) אבל גם בהגדרות בינוניות, כשהמשחק ממש לא נראה טוב כבר הוא עדיין זז בין ה20-30. אני ממש מקווה שזה סוג של עונש לפיראטים ולא המצב הסופי כי זה באמת נוראי.
אבל גם אחרי שהמשכתי ושיחקתי על הגדרות נמוכות עם נפילות פריימים מפעם לפעם הדעה שלי לגבי המשחק ממש לא שונה, והוא עדיין לא מעניין אותי. אני לא יכול לחוות דעה מלאה כי כאמור שיחקתי רק איזה שעתיים (ואני לא מתכוון להמשיך) אבל הוא הרגיש לי די מעיק.
אולי זה רק אני, כי כמו שאמרתי מראש הוא לא עניין אותי כל כך וגם לא שיחקתי אותו בתנאים אופטימלים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 מאי 2014, 19:27

מישהו באתר אחר רשם את הביקורת הזאת על גירסת ה360

"

שיחקתי כשלוש שעות בינתיים במשחק. מה אני אגיד.. UBI די אכזבו אותי. המשחק פשוט לא כיף.
אני אחד שאוהב משחקי עולם פתוח. במשחק הזה המשטרה פשוט תעשה לכם את המוות. במקום להשקיע בAI טוב, הם פשוט עשו כך שאם אתם מתרחקים יותר מדי ממשטרה אז או שהניידות משיגות אותכם ברמאות או שאם נכנסתם לאיזה מעבר צר והם נתקעו ואתם יצאתם - הם ימצאו דרך לעשות respawn מתוך מכשול וכך ישיגו אותכם תוך שניות. לסיכום - לא - כיף. הא ואין לכם שום סיכוי להתרחק ממשטרה במכוניות פשוטות ואולי אולי יש סיכוי עם מכוניות ספורט.
כמו כן מה שהכי מעצבן זה כשיהיה לכם איזשהו סיכוי לברוח מהמשטרה אתם חייבים, אבל חייבים להשתמש כל הזמן בגימיק המטומטם של hacking, כלומר, לשנות רמזורים, לשים מכשולים של מעצורים בכביש וכו. אם לא - הם משיגים אותכם תוך שניה, לא משנה אם אתם מהירים או לא, לא משנה אם אתם חותכים פינות וכו.

משימות. בינתיים סטנדרטיות. תרדוף אחרי זה, תחדור לשטח אויב או ביריות או בהתגנבות. שום דבר חדש ממה שלא ראינו בטריילרים.

ושיא הטמטום זה כשהגעתי למשימה שדרשה ממני להיות מחובר לרשת. ואני משחק בXBOX360. אז... אין לי משתמש LIVE (המנוי נגמר). וכך נתקעתי במשימה במשך חצי שעה עד שהוצאתי והכנסתי מספר פעמים את כבל הרשת והמשחק התעייף ממני ועבר למשימה הבאה.

לסיכום, אני אישית, כמי שמת על משחקי עולם פתוח, לא נהנה מהמשחק הזה. ויותר מזה, אני פשוט סובל לשחק בו. לא מתאים לUBI שהוציאה לנו משחקים כמו Black Flag ו-Far Cry 3.

"

אני עניתי לו ככה

"לא יודע כמה אפשר לשפוט מגירסת ה360
הקונסולה הזאת יצא ב2005,ולא עברה אף שידרוג בכוח החישוב מאז ,חוץ מעדכוני מערכת

אני יחכה לראות ביקורות על הגירסאות של הPC\PS4\XBO "

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 25 מאי 2014, 01:13

טוב אחרי כמה שעות טובות עליו אני חושב שזה משחק NEXT GEN אמיתי כי הוא מרשים בהרבה דברים אחרים.
האנימציות שלו מדהימות, זזות חלק ומאוד מלוטשות. אבל הדבר שיותר מרשים בו זה הבינה המלאכותית, לא רק של האנשים ברחוב אלא גם של האויבים במשימות... הם ממש ממש חכמים עד לרמות שאתם לא מאמינים שהם חשבו על זה.. כל פעם שאני נקלע לקרב זה מאתגר מחדש, במיוחד במשימות stealth שהם אדירות.

בנוגע למשטרות, כנראה שהבן אדם שהתלונן על זה לא יודע לשחק, אני יכול להיפטר מהמשטרות בקלות גם בלי הטלפון אבל הטלפון הוא יכול לעזור המון וגם מוסיף לחוויה.
הדבר היחיד שמפריע לי זה הנהיגה שלו שמרגישה מעט מיושנת, אבל אולי זה רק אני..

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 25 מאי 2014, 17:00

kririn כתב:מישהו באתר אחר רשם את הביקורת הזאת על גירסת ה360

"

שיחקתי כשלוש שעות בינתיים במשחק. מה אני אגיד.. UBI די אכזבו אותי. המשחק פשוט לא כיף.
אני אחד שאוהב משחקי עולם פתוח. במשחק הזה המשטרה פשוט תעשה לכם את המוות. במקום להשקיע בAI טוב, הם פשוט עשו כך שאם אתם מתרחקים יותר מדי ממשטרה אז או שהניידות משיגות אותכם ברמאות או שאם נכנסתם לאיזה מעבר צר והם נתקעו ואתם יצאתם - הם ימצאו דרך לעשות respawn מתוך מכשול וכך ישיגו אותכם תוך שניות. לסיכום - לא - כיף. הא ואין לכם שום סיכוי להתרחק ממשטרה במכוניות פשוטות ואולי אולי יש סיכוי עם מכוניות ספורט.
כמו כן מה שהכי מעצבן זה כשיהיה לכם איזשהו סיכוי לברוח מהמשטרה אתם חייבים, אבל חייבים להשתמש כל הזמן בגימיק המטומטם של hacking, כלומר, לשנות רמזורים, לשים מכשולים של מעצורים בכביש וכו. אם לא - הם משיגים אותכם תוך שניה, לא משנה אם אתם מהירים או לא, לא משנה אם אתם חותכים פינות וכו.

משימות. בינתיים סטנדרטיות. תרדוף אחרי זה, תחדור לשטח אויב או ביריות או בהתגנבות. שום דבר חדש ממה שלא ראינו בטריילרים.

ושיא הטמטום זה כשהגעתי למשימה שדרשה ממני להיות מחובר לרשת. ואני משחק בXBOX360. אז... אין לי משתמש LIVE (המנוי נגמר). וכך נתקעתי במשימה במשך חצי שעה עד שהוצאתי והכנסתי מספר פעמים את כבל הרשת והמשחק התעייף ממני ועבר למשימה הבאה.

לסיכום, אני אישית, כמי שמת על משחקי עולם פתוח, לא נהנה מהמשחק הזה. ויותר מזה, אני פשוט סובל לשחק בו. לא מתאים לUBI שהוציאה לנו משחקים כמו Black Flag ו-Far Cry 3.

"

אני עניתי לו ככה

"לא יודע כמה אפשר לשפוט מגירסת ה360
הקונסולה הזאת יצא ב2005,ולא עברה אף שידרוג בכוח החישוב מאז ,חוץ מעדכוני מערכת

אני יחכה לראות ביקורות על הגירסאות של הPC\PS4\XBO "

מה זה "מישהו באתר אחר"? כשאתה מעתיק תוכן שכתב מישהו אחר אתה *חייב* לתת לו קרדיט מלא (שם או לפחות כינוי ולינק להודעה המקורית), אחרת זה פלגיאט. אנא עדכן את הודעתך המקורית בהקדם עם הפרטים הנ"ל ולא היא תמחק.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 44 אורחים