bling כתב:אני מדבר ספציפית על המשחק הזה, מה אכפת לי מה PS3 בכלל?
אמרת AA מטשטש, הסברתי שהפתרון AA הוא הטוב שיש, ואפקטי פוסט מוסיפים הרבה פעמים סוג של פילטר לתמונה שחלק ימצאו כפחות חד או אולי "מטשטש".
אשית לרוב משתמשים בפתרונות שאינם MSAA (בטח כשמדובר במשחק שרץ על קונסולה ואפשר לומר שיותר בקונסולה של החברה שאתה אוהב מאשר החברה שאתה לא אוהב)
ואפקטי פוסט מוסיפים הרבה פעמים סוג של פילטר לתמונה שחלק ימצאו כפחות חד או אולי "מטשטש".
swiss-the-engine כתב:כן בלינג... לא מובן בכלל למה התכוון המשורר.
זה COP OUT מוחלט כי לא צריך לדבר על "כל מיני" משחקים אחרים כי יש תמונות מהמשחק הנ"ל ואתה יכול לראות באופן חד וברור את ההבדל בתמונות שלאסקין הביא... ההבדל בכמות הפרטים שאפשר לראות בבירור היא ענקית וכאשר אפשר לראות יותר פרטים והכל יותר חדש אז המשחק גם נראה פחות טוב באופן ניכר.
לגבי הקריעות... ויכוח עקר... לא זוכר אם זה היית אתה או מישהו אחר שדיבר איתי בציניות ש"מה אתה מסוגל לראות הבדל בין 20 פריימים לבין 19" כשאתה אמרתי שהפריימים של המשחק רצים על פחות מ20 בשניה. בטח זה היה דודי... מתאים לו לאמר משהו כזה. הנקודה היא בכל אופן שMSAA הוא פתרון AA יקר מאוד וכאשר אתה רואה שהמשחק "קורע" וזה כאשר אתה מקבל גיימפליי כל כך עקר ומשעמם בתוך מסדרון צר עם אנשים ממש בודדים אז מה נאמר בחלקים יותר פתוחים עם עשר אנשים (וכל הפיצוצים והאפקטים הנלווים לעשר אנשים) על המסך? נשמע לי מאוד הגיוני שהדבר הראשון שתעשה הוא לעבור לפתרון AA המצריך פחות משאבים.אז אל תכניס את הDEVISION או כל משחק אחר לתמונה כי זה ממש לא קשור למה שטענתי.
אבל היי... מומחה אני לא ואלה רק ה2 סנט שלי.
swiss-the-engine כתב:כן יותר פרטים אומר יותר דברים שיכולים להראות פחות טוב. אל תגיד שאתה לא מבין למה אני מתכוון.... לדוגמא אף לא היה לך נקודה במשחק שה"מצלמה" נמצאת לא בפוקוס ולאט לאט היא נכנסת לפוקוס והכל נראה ממש יפה וטוב עד הרגע שפוקוס של התמונה הוא ברמה הנכונה ופתאום אתה רואה את הכיעור של העולם?
ולא הבנתי את המשפט הראשון... זה ציניות?
מכיר את הסרטון של קילזון ומכיר אלף ואחד סרטונים אחרים של חברות/משחקים אחרים (דוגמא עדכנית היא הסרטון הקודר הזה של אנריל 4). יודע מה זה פוסט פרוסס. לא כל דבר בפוסט פרוסס מטשטש תמונה.
לא רוצה שתאמר עוד שום דבר... רק הסברתי למה אמרתי שבהחלט סביר להניח שהMSAA לא ישמר למשחק הסופי (אלא אם כן השעמום שראינו עד עכשיו זה אשכרה כל המשחק, מה שלא סביר בעליל) כי משום מה לא הבנת את זה והתחלת לדבר איתי על כל משחק שאנחנו רואים בולשוטס שלו או על הדביזין.
לגבי לאסקין וXB1... מה יש שילהיב אותו שם? משחק אחד? בשביל זה הוא יקנה קונסולה? ובכלל... כולה דחו את האורדר עד פברואר וSO כנראה יוצא בחגים ככה שהם די יוצאים ב"אותו הזמן" מבחינת החישוב בלעדיין ואיזו קונסולה לקנות בגלל ה"חישוב" הזה.
ערכיה:
לאסקין אף אחד לא התווכח אייך נראה המשחק... רק אינטר זרק הודעה צוננת ביותר כל השאר אמרו מדהים או SOMETHING TO THAT EFFECT. הויכוח הוא הטשטוש הכללי שהמשחק קיבל.
bling כתב:LASKIN, השנה MS מנצחת די בקלות, יש לה את פורצה הוריזון ו SO, לסוני יש את דרייב קלאב ורימאסטר ב HD, אבל כן, הליינאפ של שתיהן השנה מבחינת בלעדיים היה רחוק מלהיות מדהים.
שנה הבאה זה סיפור אחר ואי אפשר לדעת בשלב הזה, לכן אמרתי שכדאי לחכות ל E3, לטעמי המאזן הולך להשתנות.
Laskin כתב:
אנשים זורקים את FORZA HORIZON לONE השנה על ימין ושמאל, כאילו הוא הוכרז בכלל![]()
אז תוריד אותו, וזה ממש לא נצחון בקלות, גם אם הוא באמת יוצא השנה.
צריך לזכור גם שיש כמה משחקים מאוד גדולים שיוצאים בגירסה עדיפה לPS4, וגם שיש כמה אינדי ומשחקים יותר קטנים שלא מגיעים לONE, כמו החידוש של ODDWORLD, כמו THE WITNESS...
אבל סופית נדע רק אחרי E3. בטוח שיש עוד הפתעות, גם לשנה הזו, משתי החברות.
אז אני לא מסכים שאפקטי הפוסט נועדו להסתיר פרטים כדי שלא יראו פרטים שמכערים את המשחק,
bling כתב:מתי סוני הכריזה על משהו גדול ב E3 שיוצא באותה השנה?
אני זוכר את נינטנדו עושה משהו כזה עם מריו אבל לא סוני.
וכן באינדי אין ספק שלסוני יש הרבה יותר, אני משער שזה גם פאקטור אבל יותר דיברתי על AAA שזה נראה לי משהו שעדיין מניע את רוב האנשים יותר לעבר קונסולה מסוימת.
ופורצה הוריזון 2 המדליף ההוא NTKL סיפר לנו עליו ואמר שיוצא השנה וכבר ראינו שהוא קלע בהרבה דברים, אבל אתה צודק שתמיד משחק יכול להדחות, בכל זאת לדעתי הסבירות שיצא (בניגוד ל QB למשל) היא גבוהה.
Laskin כתב:
עוד מתחרה על התואר - הוא KUF2 הוכר ב-2008, אבל הוא כן אמור לצאת סוף סוף, והנה טרילר חדש:
בהחלט אחד המשחקים היותר מרשימים גרפית, בעיניי...
ב-2008 זה היה נראה לי בלתי אפשרי, וכנראה שכך היה באמת
Megalomaniac כתב:60 דולר זה באמת מוגזם, אבל השאלה היא אם יהיה באמת שיפורי גרפיקה מעבד לרזולוצייה... אם לא אז זה באמת חוצפה לבקש 60 דולר.
אבל גרסת PS4 למשחק הזה זה משהו שהיה נחוץ בטירוף, המשחק על ה-PS3 רץ די גרוע ואני בספק אם הוא רץ על 720P NATIVE.
swym כתב:
אם נניח והמשחק יוצא השנה, למה זו חוצפה לגבות עליו 60$ כמחיר רשמי (שמן הסתם יפלו מהר מהד)? מדובר במשחק שיצא בגרסה חלשה משמעותית ועם פחות תוכן רק שנה לפני - זה לא רימייק למשחק בן עשור. הרי גם פורטים שעוברים מהPC לקונסולה באיחור של שנה (נניח The Witcher 2) או להיפך (נניח Mass Effect) ופורטים מאוחרים שיוצאים לקונסולה אחת שנה אחרי השניה (Oblivion, Bioshock, Virtua Fighter וכו) נמכרים בתג מחיר זהה.
פה לפחות אתה מקבל משחק דור חדש, שעבור לא מעט אנשים מהווה קילר אפ יותר מכל הליין אפ שראינו על הPS4 עד היום. בין הרימייק של האנצרטדים לTLOU, מדובר ב-50% מהפרנצייזים של הPS3 שאני מרגיש שפספסתי ועדיין ברשימת החובה שלי, ואני בטוח שזה המצב גם אצל הרבה אחרים שלא נמנים על 80 מליון בעלי הPS3 (או כאלו שהקונסולה שבקה להם חיים / שיחקו בה רק לתקופה קצרה). זה שסוני מאפשרת לנו לעשות את הקפיצה לPS4 עכשיו במחיר של 60$ לעותק בלי להרגיש שפספסנו משהו מהדור הקודם מהווה תמריץ מצויין שבטח יותר זול מלקנות גם PS4 וגם PS3 בשביל להשלים את הפערים.
The Order אגב מזכיר לי משום מה שני דברים עם הסגנון שלו:
1) סרטון הCGI של קילזון 2: קצת אפור אבל מאד ריאליסטי עם כל הפוסט פרוססינג
2) משחק הPC/PS3 הזה: https://www.youtube.com/watch?v=Nkay7-7LAzQ
swiss-the-engine כתב:הרבה יאמרו שהגיימפליי של גירס הוא בטופ של הזאנר ככה שלא רואה איך קניה של RYSE שונה מקניה (לפחות מהמידע המצומצם מאוד) של THE ORDER. שניהם (שוב, רק כרגע) נראים כמו משחקים של 20 דולר בספר שלי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 17 אורחים