נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Wan7ed » 03 יוני 2014, 14:49

פרק 8... איזה פרק נפלא...
ספויילר: הצג
ואכזר... הוא כבר ניצח, אז מה נסגר? ככה למות להר המניאק...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יוני 2014, 01:30

לכל מי שמדוכא מפרק 8:

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 יוני 2014, 11:07

נדב, התמונות האלו לגמרי ספוילר! תסתיר אותן!!!

והקו מחשבה הזה באמת תמיד נכשל. אני כל כך רוצה שטיריון ימשיך להיות הדמות האהובה עליי :(
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 04 יוני 2014, 12:48

WTF, אני בהלם, הם מחקו קו עלילה שלם, כל הקטע בVale מחק רבע מהספר הרביעי, אלוהים ישמור מהם הם יעשו בעתיד. היה פרק טוב, אבל חצי ממנו לא התקיים מעולם, שיהיה. דרך אגב, בצורה לא יפה הם נתנו ספויילר מטורף לסיום העונה באחת השיחות שם. אשכרה טרולינג של ביינוף ווייס :).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יוני 2014, 16:17

Nucleus_Dawn כתב:
נדב, התמונות האלו לגמרי ספוילר! תסתיר אותן!!!

והקו מחשבה הזה באמת תמיד נכשל. אני כל כך רוצה שטיריון ימשיך להיות הדמות האהובה עליי :(

אני חושב שהתמונות הן ספויילר רק אם אתה יודע מה קרה, אולי האחרונה אבל גם היא לא ברורה למי שלא ראה את הפרק :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2014, 10:11

DrKeo כתב:
אני חושב שהתמונות הן ספויילר רק אם אתה יודע מה קרה, אולי האחרונה אבל גם היא לא ברורה למי שלא ראה את הפרק :)

לא, נדב, התמונות ספוילר גם לכל מי שראה את הפרק הקודם ולא את הנכחי, קשה לראות X תמונות ברצף של אותו שחקן ולא להבין שהוא כבר לא איתנו :) אבל סבבה
אגב, בתגובה של דודי יש משהו שהורס משהו בסדרה? כי הוא התחיל עם משהו "בספרים" ושם הפסקתי

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 יוני 2014, 10:21

Laskin כתב:
לא, נדב, התמונות ספוילר גם לכל מי שראה את הפרק הקודם ולא את הנכחי, קשה לראות X תמונות ברצף של אותו שחקן ולא להבין שהוא כבר לא איתנו :) אבל סבבה
אגב, בתגובה של דודי יש משהו שהורס משהו בסדרה? כי הוא התחיל עם משהו "בספרים" ושם הפסקתי

לא, סתם מרמור פלצני שהסדרה שונה מהספרים, שום פרטים על כל עלילה שהיא.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2014, 10:45

המשכתי, אבל שוב הפסקתי במלים "ספוילר לסיום העונה..." ^_^ אני לא רוצה לדעת שום דבר כזה!

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 יוני 2014, 11:13

Laskin כתב:המשכתי, אבל שוב הפסקתי במלים "ספוילר לסיום העונה..." ^_^ אני לא רוצה לדעת שום דבר כזה!

אתה לא תבין כלום גם אם תשתדל, למען האמת אין לך סיכוי למצוא את זה בפרק. אבל אחרי שתצפה בפרק האחרון אתה תבין אם תסתכל אחורה. קיצר, הם ילדים קטנים :D.
דרך אגב, בלי קשר, מעניין אם סיום העונה יסתיים כמו הסיום של הספר השלישי, במידה וכן
זה יהיה דיי מפתיע כי זה הולך להרחיק המון צופים מהסדרה.

בכוונה זה תחת ספויילר למרות שזה לא ספויילר (כולם חוץ מיובל שרגיש יכולים לקרוא :)).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2014, 11:28

לא יודע איך נגמר המשפט, אבל גם דברים כמו "הפרק הבא הולך להיות ממש משמעותי" זה ספוילר. אני לא סתם רגיש! מי שמפחד לקרוא הדלפות מE3 לפני שנחשפו באופן רשמי - הוא רגיש, מי שמפחד לדעת מתי לצפות למשהו חשוב במשחקי הכס - הוא אדם נבון, יש יאמרו צדיק, יש יאמרו קדוש, שצריך להגן עליו מכל ידיעה או הכנה לגבי הפרקים הבאים :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 יוני 2014, 11:34

Laskin כתב:לא יודע איך נגמר המשפט, אבל גם דברים כמו "הפרק הבא הולך להיות ממש משמעותי" זה ספוילר. אני לא סתם רגיש! מי שמפחד לקרוא הדלפות מE3 לפני שנחשפו באופן רשמי - הוא רגיש, מי שמפחד לדעת מתי לצפות למשהו חשוב במשחקי הכס - הוא אדם נבון, יש יאמרו צדיק, יש יאמרו קדוש, שצריך להגן עליו מכל ידיעה או הכנה לגבי הפרקים הבאים :)

למה, אתם כתבתם -"וואו!!!" על הפרק הראשון של House of cards, בסוף הוא היה קקה, האם מתתי? ברור שלא. האם רציתי לקפוץ עליכם ולעשות היפון? ברור שלו. מה אני, טטנקה?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2014, 13:54

לכתוב "וואו" אחרי הקודם - זה לא כמו "צפו ל"וואו" לפני הבא :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 יוני 2014, 14:03

Laskin כתב:לכתוב "וואו" אחרי הקודם - זה לא כמו "צפו ל"וואו" לפני הבא :)

אצלי זה היה לפני הבא, כמו שעבורי הכל במשחקי הכס זה וואו אחרי הקודם.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2014, 14:38

ההבדל הוא בין פרק ששודר לבין פרק שלא שודר :)
ואל תשווה משחקי הכס לשום סדרה אחרת! זה פוגע לי ברגשות הדת.
תודה :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2014, 03:22

אני חייב לציין שאני מתחיל לשנוא אנשים שקראו את הספרים. כל הזמן זורקים דברים כמו "חכה לפרק 10" וכאלה ואחרי 4 עונות של זה אני מתחיל לפתח שנאה :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 יוני 2014, 20:53

DrKeo כתב:אני חייב לציין שאני מתחיל לשנוא אנשים שקראו את הספרים. כל הזמן זורקים דברים כמו "חכה לפרק 10" וכאלה ואחרי 4 עונות של זה אני מתחיל לפתח שנאה :)

אני אעזור לך, כל סדרה שתראה איי פעם בחייך, חכה לשני הפרקים האחרונים של כל עונה לכל הפחות (חוץ מBreaking bad, שם גם שם אתה עלול לראות ששום דבר לא קרה).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2014, 22:03

Death_119 כתב:אני אעזור לך, כל סדרה שתראה איי פעם בחייך, חכה לשני הפרקים האחרונים של כל עונה לכל הפחות (חוץ מBreaking bad, שם גם שם אתה עלול לראות ששום דבר לא קרה).

חוץ ממשחקי הכס ששם בדרך כלל פרק 9 הוא ענקי ופרק 10 סטנדרטי עד תת סטנדרטי.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 06 יוני 2014, 08:31

הפעם נראה לי שגם פרק 9 וגם פרק 10 יתנו ת'עבודה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 יוני 2014, 15:32

DrKeo כתב:חוץ ממשחקי הכס ששם בדרך כלל פרק 9 הוא ענקי ופרק 10 סטנדרטי עד תת סטנדרטי.

אם אתה צופה שאוהב 24 שחייב כל שנייה שראש של משהו יעוף, אז כן, כנראה פרקים 1-8, 10 במשחקי הכס הם לא בשבילך. אם אתה גם יודע להנות מדיאלוגים טובים והתקדמות עלילתית שלא קשורה לראש כזה או אחר, אז בדרך כלל פרק 10 הוא לא פחות טוב מפרק 9 בכל עונה.
תמונה

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 06 יוני 2014, 16:47

Death_119 כתב:אני אעזור לך, כל סדרה שתראה איי פעם בחייך, חכה לשני הפרקים האחרונים של כל עונה לכל הפחות (חוץ מBreaking bad, שם גם שם אתה עלול לראות ששום דבר לא קרה).

וואללה?
אני חייב להגיד שאני אחד מהבודדים שממש אבל ממש לא הבין את ההתלהבות ממשחקי הכס. עשיתי ריצה על העונה הראשונה של הסדרה, לא אהבתי (חוץ מעריפת הראש של נד) עשיתי ריצה על העונה השנייה אחרי המלצות של חברים וגם אותה לא אהבתי. הסדרה תמיד הרגישה לי כמו סדרה שמנסה להיות חכמה - הן במשפטים מפגרים שמנסים להיות חכמים והן מבחינת עלילה. הקרדיט היחיד שהסדרה מקבלת ממני הוא על התפאורה.
אני מבין את התסכול שלך משובר שורות שהסדרה התחילה ממש איטי אבל המשיכה נהדר עם העונות ושלא כמו משחקי הכס היא קיבלה הד גדול ואהבה לא בזכות סצינות מין שלא יביישו סרט פורנו רך.

אגב - קראתי את הספר הראשון ונראה לי שזה אחד הספרים הראשונים שנטשתי באמצע- בערך בעמוד ארבע מאות פרשתי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 יוני 2014, 17:43

SgtDonowitz כתב:וואללה?
אני חייב להגיד שאני אחד מהבודדים שממש אבל ממש לא הבין את ההתלהבות ממשחקי הכס. עשיתי ריצה על העונה הראשונה של הסדרה, לא אהבתי (חוץ מעריפת הראש של נד) עשיתי ריצה על העונה השנייה אחרי המלצות של חברים וגם אותה לא אהבתי. הסדרה תמיד הרגישה לי כמו סדרה שמנסה להיות חכמה - הן במשפטים מפגרים שמנסים להיות חכמים והן מבחינת עלילה. הקרדיט היחיד שהסדרה מקבלת ממני הוא על התפאורה.
אני מבין את התסכול שלך משובר שורות שהסדרה התחילה ממש איטי אבל המשיכה נהדר עם העונות ושלא כמו משחקי הכס היא קיבלה הד גדול ואהבה לא בזכות סצינות מין שלא יביישו סרט פורנו רך.

אגב - קראתי את הספר הראשון ונראה לי שזה אחד הספרים הראשונים שנטשתי באמצע- בערך בעמוד ארבע מאות פרשתי.

שובר שורות ממש לא התחילה איטי (לא קיבלנו גופה אכולת חומצה שגרמה לחדר אמבטיה לקרוס בפרק 2 בערך? וקרבות עם טוקו?). הבעייה שלי עם שובר שורות שכבר רשמתי בעבר שזו סדרה מתה, אין בה כלום, אין דיאלוגים מוצלחים (אלא אם אתה קורא לג'סי מבלבל למטפל היפסטר את המוח או פולט שטויות שהן אפילו לא אנגלית עם חבריו המסוממים כשיחות), אין התקדמות עלילתית מלבד שני פרקים בסוף כל עונה, הסדרה פשוט קופאת במקום והלכה סביב עצמה עד עונה 4 פחות או יותר. היו לה שתי עונות מעולות שזו הראשונה והחמישית הארוכה יותר, אחת סבירה שזו הרביעית ושתיים מהעונות הגרועות בטלוויזיה שזו השלישית והשנייה.

ולגבי משחקי הכס, מה אני אגיד, כל אחד וטעמו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 06 יוני 2014, 18:18

SgtDonowitz כתב:וואללה?

שובר שורות שיעמם גם אותי. לא קורה שם כלום ושום דבר... כל מה שאני זוכר מהעונה הראשונה והשניה (כי מעבר כבר לא הצלחתי למשוך) זה הריבים המטופשים עם אישתו והבן המפגר שלו. הוא מנסה להסתיר את היותו מבשל מת' מדופלם, היא כועסת שהוא לא גלוי איתה ונעלם כל הזמן, הוא מצליח להמציא איזה סיפור שמתיישב חצי כוח עם ההיעלמויות שלו... ו-חוזר חלילה.

אני נהנה ממשחקי הכס מהעולם המרשים והמפורט, מהדיאלוגים והתסריט הגאוני, מהסיפורים האישיים, האינטריגות, הדמויות הצבעוניות, האפיות, העצב, הנקם, הטוויסטים... הסדרה הכי טובה בעולם (מבחינתי כמובן).
ואתה לא חייב לאהוב את משחקי הכס. זה שכל העולם ואחותו אוהבים, לא מחייב שגם אתה תאהב (כנ"ל לגבי שובר שורות שהרבה המליצו לי עליו ואני השתעממתי בטירוף).

עריכה: ואגב, אני חושב שהסדרה הרבה יותר טובה מהספרים. הספרים דיי משעממים ואני לא מתכוון להמשיך ולקרוא מעבר לספר השלישי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יוני 2014, 17:39

Death_119 כתב:אם אתה צופה שאוהב 24 שחייב כל שנייה שראש של משהו יעוף, אז כן, כנראה פרקים 1-8, 10 במשחקי הכס הם לא בשבילך. אם אתה גם יודע להנות מדיאלוגים טובים והתקדמות עלילתית שלא קשורה לראש כזה או אחר, אז בדרך כלל פרק 10 הוא לא פחות טוב מפרק 9 בכל עונה.

איך הגעת מכאן לכאן? פרק 10 של עונה שעברה היה משעמם, אולי בגלל הקונטקסט אבל הכל יחסי. סדרה צריכה לסיים עונה בסוג של HIGH NOTE, כשהיא מגיעה לשיא של העונה בפרק 9 ואז פרק 10 הוא סתם פרק סטנדרטי אז זאת אכזבה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 07 יוני 2014, 21:39

ראיתי היום את אקס מן, סרט חכם טוב וכיפי , ממליץ לכולם.

והסצנה עם הסלואומושן המטורף הייתה פשוט מדהימה, קונספט גאוני ומופת של צילום קולנועי, הדמות שכיכבה בה הציבה רף גבוה מאוד לאולפן המתחרה, מעניין איך תהיה הגרסה שלהם (ומי שראה יבין את המשפט הלא ברור שלי)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 09 יוני 2014, 08:09

את הסצינה של הסלואומושן ראינו בעבר, אבל זה היה בסרטי אנימציה (פיוצ'רמה, overt the hedge) - עדיין טייק מוצלח ובחירה מוזיקלית נהדרת.
אבל מה שאותי הרשים ביותר היה סצינות הקרב העתידניות עם הסנטינלס: עשו אותם יותר badass ממה שחשבתי שיצליחו והם באמת הצליחו לגרום לעתיד להיראות קודר, הקרבות שם היו נהדרים, והplaying with portals גם היה מחווה נחמדה ביותר.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים