נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 יוני 2014, 10:32

DrKeo כתב:דווקא שתי התמונות האחרונות הכי מרשימות בהפרש גדול ושתיהן באור יום.

3 תמונות ביום (אחת מהן בעננות גבוהה, אבל ביום). 2 בלילה.

התמונות באמת נראות מעולה.
איך המוד עובד לך?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 יוני 2014, 10:34

DrKeo כתב:דווקא שתי התמונות האחרונות הכי מרשימות בהפרש גדול ושתיהן באור יום.

זה לא אור יום, זה דמדומים וזה אפילו לא בעיר, הלך לצלם את המים שנראים מעולה לא משנה באיזה שעה ביום, אני מניח שרק אני מאמין בקונספירציות, אבל לי מהתמונות דיי ברור שהוא בחר לא לקח שום תמונה אמינה אחת שתראה הבדלים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2014, 10:46

Nucleus_Dawn כתב:
3 תמונות ביום (אחת מהן בעננות גבוהה, אבל ביום). 2 בלילה.

התמונות באמת נראות מעולה.
איך המוד עובד לך?

גרמניה משחקת + משחקי הכס פרק 10 + אישה = לא היה WD
אני אתפוס תמונות לבד כשאני אפעיל.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 יוני 2014, 10:48

DrKeo כתב:גרמניה משחקת + משחקי הכס פרק 10 + אישה = לא היה WD
אני אתפוס תמונות לבד כשאני אפעיל.

מבין ללבך. תקופה לא פשוטה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 יוני 2014, 11:22

ניוקליס, די לחזור על דברים שאני אמרתי. הנקודה היא, לא משנה מה הסיבה למה יוביסופט לא השתמשו באפקטים האלה בגרסה הסופית, הם היו צריכים להגיד שביכולת השחקנים להפעיל אותם כי כל הקוד כבר נמצא שם. זה הכל, פשוט. מקסימום להוסיף משפט 'איננו יכולים להבטיח שהפיצ'רים יעבדו כמו שצריך משום שלא סיימנו את הפיתוח שלהם ולא עשינו להם אופטימיזציה כך שלא מדובר בחלק מהמשחק באופן רשמי. מי שרוצה לעשות ניסויים מוזמן'.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 יוני 2014, 11:34

Kazz כתב:ניוקליס, די לחזור על דברים שאני אמרתי. הנקודה היא, לא משנה מה הסיבה למה יוביסופט לא השתמשו באפקטים האלה בגרסה הסופית, הם היו צריכים להגיד שביכולת השחקנים להפעיל אותם כי כל הקוד כבר נמצא שם. זה הכל, פשוט. מקסימום להוסיף משפט 'איננו יכולים להבטיח שהפיצ'רים יעבדו כמו שצריך משום שלא סיימנו את הפיתוח שלהם ולא עשינו להם אופטימיזציה כך שלא מדובר בחלק מהמשחק באופן רשמי. מי שרוצה לעשות ניסויים מוזמן'.

לא, הם לא צריכים. מבחינתם, זה לא חלק מהמשחק, כי הם לא עבדו עליו באופן שמביא את אותם אפקטים לרמת הליטוש שהם הציבו לעצמם.
מדובר בשאריות של פיטצ'רים שעליהם הם עבדו והחליטו לא להביא לשחרור הסופי, כמו שאפשר למצוא בכל משחק אחר שאי פעם יצא.
אין סיבה שהם יגידו שקיימים אפקטים לא מפותחים במלואם בקבצי המשחק, בדיוק כמו שאין סיבה שאף חברה אחרת תגיד שיש בקבצי המשחקים שלה שאריות אחרות של ניסויים ופיתוחים שלא מצאו את דרכם למוצר הסופי.
מפתחי פוקימון לא עשו את זה עם missingno. מפתחי גולדן איי לא עשו את זה עם שאריות שלבים שנשארו בקבצי המשחק.

מתי תגמר גישת ה"מגיע לי" הילדותית הזאת? לא נמאס?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2014, 13:03

DrKeo כתב:ההודעה מיועדת לבלינג, להסביר לו שלא משנה איזה מחשב יש לך אחרי שנתיים-שלוש הוא כבר לא יריץ הכל ב60FPS.

חבל מאוד, אני לא חושב שזו דרישה מוגזמת מדי ממחשב חדש במיוחד שהדור הקודם כל כך חלש בהשוואה, אז אומנם מחשב חדש אקנה אבל אני לא הולך להכנס לטירוף הזה של שדרוגים תכופים כדי לעמוד בקצב.

------------
בקשר ל WD, לפחות לפי התגובות שקראתי של שחקני PC ב GAF נראה ש CHAOTIC צודק ואכן מדובר באפקטים לא אפויים, אנשים אומרים שחלק גדול מהם לא נראה מספיק טוב ולפעמים זה גם על גבול הלא שחיק, זה ברור שלא סיימו את העבודה עליהם ואולי זה נחמד בתמונות אבל לא בזמן משחק, ובכלל שזה עדיין רחוק מאוד מהדמו של E3, זה ברור שיובי לא יכלה להכניס אותם במצבם כחלק מהקוד הסופי.
אולי התיקונים שהמודרים יכניסו ישפרו קצת את המצב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2014, 13:40

bling כתב:חבל מאוד, אני לא חושב שזו דרישה מוגזמת מדי ממחשב חדש במיוחד שהדור הקודם כל כך חלש בהשוואה, אז אומנם מחשב חדש אקנה אבל אני לא הולך להכנס לטירוף הזה של שדרוגים תכופים כדי לעמוד בקצב.

------------
בקשר ל WD, לפחות לפי התגובות שקראתי של שחקני PC ב GAF נראה ש CHAOTIC צודק ואכן מדובר באפקטים לא אפויים, אנשים אומרים שחלק גדול מהם לא נראה מספיק טוב ולפעמים זה גם על גבול הלא שחיק, זה ברור שלא סיימו את העבודה עליהם ואולי זה נחמד בתמונות אבל לא בזמן משחק, ובכלל שזה עדיין רחוק מאוד מהדמו של E3, זה ברור שיובי לא יכלה להכניס אותם במצבם כחלק מהקוד הסופי.
אולי התיקונים שהמודרים יכניסו ישפרו קצת את המצב.

ברור שזאת דרישה מוגזמת לרצות להריץ הכל ב60FPS אחרי שלוש שנים, הPC זה שוק מתפתח ואם עכשיו אתה מריץ גרפיקה יותר יפה מהקונסולות ב60FPS אתה לא יכול לצפות להריץ עוד 3 שנים גרפיקה שכבר גובלת בפס5 גם ב60FPS. הכל בא במחיר, אם לא בא לך לשלם תשחק את המשחקים עוד 3 ב-MEDIUM ותוכל להנות מ60FPS ובו בזמן לאבד את היתרונות הגרפיים שלהם על המשחקים של היום.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2014, 22:53

DrKeo כתב:ברור שזאת דרישה מוגזמת לרצות להריץ הכל ב60FPS אחרי שלוש שנים, הPC זה שוק מתפתח ואם עכשיו אתה מריץ גרפיקה יותר יפה מהקונסולות ב60FPS אתה לא יכול לצפות להריץ עוד 3 שנים גרפיקה שכבר גובלת בפס5 גם ב60FPS. הכל בא במחיר, אם לא בא לך לשלם תשחק את המשחקים עוד 3 ב-MEDIUM ותוכל להנות מ60FPS ובו בזמן לאבד את היתרונות הגרפיים שלהם על המשחקים של היום.

אל תגזים, עוד 3 שנים לא תהיה גראפיקה שגובלת בפס5 אם הבסיס ימשיך להיות הקונסולות, בגלל זה אני מצפה להגדרות הכי גבוהות במשך כמה שנים טובות, ובמקסימום נוריד ל 30 על אולטרה, אבל אם אתה מדרד אותי עד ל MEDIUM אז בכלל חבל על הזמן :)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 17 יוני 2014, 14:56

Kazz כתב:הסתכלת על התמונות? יש גם את הפיצוצים מאז, יש צללים דינמיים מפנסי המכוניות, יש את פנסי המכוניות שמאירות את טיפות הגשם ועוד.

התסכלתי על התמונות. הן נראות זוועה ובטח לא מכילות פיצוצים כמו בטריילר מE3 2012. תזכורת:
תמונה
לא ראיתי נכון לעכשיו שום דבר מהותי מהטריילר בE3 שהיתה שם ונמצאת במוד אבל לא במשחק הרגיל.

ורק כדי להמחיש - מה שרואים בתמונות האלו (ולא רק באחת שנדב הזכיר) זה בעיקר ניגודיות מוגזמת ששורפת את הקצוות. למעשה, חלק מזה אפילו ניתן לתיקון (חלקי בלבד, כי בכל זאת מדובר בפרטים שעוותו ואי אפשר לשחזר ב-100%) באמצעות autocorrect אוטומטי של פיקאסה/Ifranview. תראו כמה מהפרטים החשובים התמונה מאבדת ברגע שמפעילים את המוד הזה: החליפה של השחקן, הכביש, המים שנמצאים בצל, חלק מהרכבים עצמם... זה פשוט נראה נורא.
1810ukft.jpg
1810ukft.jpg (230.07 KiB) נצפה 10385 פעמים

c7ubs7s1.jpg
c7ubs7s1.jpg (171.82 KiB) נצפה 10385 פעמים

9dz8d2we.png
9dz8d2we.png (2.08 MiB) נצפה 10385 פעמים

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 יוני 2014, 14:59

bling כתב:אל תגזים, עוד 3 שנים לא תהיה גראפיקה שגובלת בפס5 אם הבסיס ימשיך להיות הקונסולות, בגלל זה אני מצפה להגדרות הכי גבוהות במשך כמה שנים טובות, ובמקסימום נוריד ל 30 על אולטרה, אבל אם אתה מדרד אותי עד ל MEDIUM אז בכלל חבל על הזמן :)

ברור שהוא לא מדבר על משחקים שהבסיס שלהם הוא הקונסולות.
הוא מדבר על משחקים כמו הוויטצ'ר 3, או איזה משחק קרייטק פסיכי, או כל בלעדי PC סופר מתקדם. את המשחקים האלו תשחק במדיום.
את משחקי הקונסולות שעברו פורט לא מושקע, שלא מוסיף להם כמעט כלום מעבר לAA טוב יותר, תפעיל בכיף גם על High, בעוד 3 שנים (עם כרטיס 60*, או משהו מקביל לו).

בדברים שיש בהם התקדמות משמעותית, כמו בלעדיים לPC, או פורטים שבאמת משפרים משהו, תצטרך לרדת למדיום, אם לא תרצה להשקיע עוד כמה מאות שקלים במכירת הכרטיס הישן ושדרוג.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 יוני 2014, 15:41

'מדובר בשאריות של פיטצ'רים שעליהם הם עבדו והחליטו לא להביא לשחרור הסופי, כמו שאפשר למצוא בכל משחק אחר שאי פעם יצא.'

באמת? הפנה אותי לקבצים שמכילים את הקוד למנוע התאורה של דארק סולס 2 כפי שהיה בחשיפה. העובדות: פיצ'רים גרפיים נמצאים בקוד של המשחק בגרסת המחשב ואפשר להפעיל אותם. יוביסופט לא אמרו דבר לגבי אפשרויות כאלה. הרבה אנשים משתמשים באפשרויות הגרפיות האלה ואוהבים אותן.
אם זה קיים בקוד + רלוונטי לקבוצת אנשים אז אין שום סיבה למה יוביספוט לא הזכירה את האפשרויות האלה. הם יכלו להגיד שמדובר בפיצ'רים לא גמורים ובכך לנקות את עצמם מאחריות לגבי ביצועים וטיב האפקטים. זה הכל. זה לא מסובך. בדיוק כמו בRE4HD אפשר להפעיל אפשריות מתקדמות יותר שקאפקום אמרה שהם לא נתמכים רשמית אבל שאנשים מוזמנים לנסות. בדיוק כמו ש DR3 יהיה נעול על 30 אבל יאפשר לאכוף 60FPS על אחריות השחקן ובלי מחוייבות כלשהי של החברה.

סווים, יש הרבה אנשים מרוצים מהאפקטים האלה. ככה זה הDOF שהראו בחשיפות המשחק. האפקט גם ניתן למיתון.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יוני 2014, 15:56

Nucleus_Dawn כתב:
ברור שהוא לא מדבר על משחקים שהבסיס שלהם הוא הקונסולות.
הוא מדבר על משחקים כמו הוויטצ'ר 3, או איזה משחק קרייטק פסיכי, או כל בלעדי PC סופר מתקדם. את המשחקים האלו תשחק במדיום.
את משחקי הקונסולות שעברו פורט לא מושקע, שלא מוסיף להם כמעט כלום מעבר לAA טוב יותר, תפעיל בכיף גם על High, בעוד 3 שנים (עם כרטיס 60*, או משהו מקביל לו).

בדברים שיש בהם התקדמות משמעותית, כמו בלעדיים לPC, או פורטים שבאמת משפרים משהו, תצטרך לרדת למדיום, אם לא תרצה להשקיע עוד כמה מאות שקלים במכירת הכרטיס הישן ושדרוג.

אני מצפה לאיזה שנתיים לפחות על אולטרה בין אם ב 60 או 30 גם על המשחקים הטכנולוגיים התובעניים של ה PC, זה נראה לי פרק זמן סביר בכל נקודה בהסטוריה כולל תקופות שמשחקים פותחו במיוחד ל PC בלי להתחשב בקונסולה לא?

משחקים שהבסיס שלהם קונסולה ולא עברו שידרוג משמעותי אני מן הסתם מצפה להגדרות הכי גבוהות עד לפס5 פחות או יותר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 יוני 2014, 16:40

Kazz כתב:'מדובר בשאריות של פיטצ'רים שעליהם הם עבדו והחליטו לא להביא לשחרור הסופי, כמו שאפשר למצוא בכל משחק אחר שאי פעם יצא.'

באמת? הפנה אותי לקבצים שמכילים את הקוד למנוע התאורה של דארק סולס 2 כפי שהיה בחשיפה. העובדות: פיצ'רים גרפיים נמצאים בקוד של המשחק בגרסת המחשב ואפשר להפעיל אותם. יוביסופט לא אמרו דבר לגבי אפשרויות כאלה. הרבה אנשים משתמשים באפשרויות הגרפיות האלה ואוהבים אותן.
אם זה קיים בקוד + רלוונטי לקבוצת אנשים אז אין שום סיבה למה יוביספוט לא הזכירה את האפשרויות האלה. הם יכלו להגיד שמדובר בפיצ'רים לא גמורים ובכך לנקות את עצמם מאחריות לגבי ביצועים וטיב האפקטים. זה הכל. זה לא מסובך. בדיוק כמו בRE4HD אפשר להפעיל אפשריות מתקדמות יותר שקאפקום אמרה שהם לא נתמכים רשמית אבל שאנשים מוזמנים לנסות. בדיוק כמו ש DR3 יהיה נעול על 30 אבל יאפשר לאכוף 60FPS על אחריות השחקן ובלי מחוייבות כלשהי של החברה.

סווים, יש הרבה אנשים מרוצים מהאפקטים האלה. ככה זה הDOF שהראו בחשיפות המשחק. האפקט גם ניתן למיתון.

מה קרה שאתה דורש דוגמא זהה בכל פרמטר? מה אתה מחפש לי בנרות דוגמאות שלא קיימות?
קודם כל, לDS2 כבר יצא מוד לפני המשחק עצמו שמשפר דברים ומשחרר אפשרויות שהיו נעולות לפני כן. החברה לא אמרה לאף אחד שהאפשרויות האלו קיימות.
בנוסף, כמו בכל משחק אחר בהיסטוריה של הPC, יש אינספור אפשרויות חבויות שאנשים משחקים איתם ומשנים אותם כאוות נפשם, בקבצי INI למיניהם. מבחינת בת'סדה, DD קרוב לאינסופי לא נתמך במשחק והם לא אמרו לאף אחד שיש לו אפשרות לקבוע אותו, מעבר לרמות שהם הכניסו לתפריט ההגדרות במשחק.
למרות זאת, מודרים ומדריכי טוויקים אפשרו להגדיל את הDD הרבה מעבר למה שהיה קיים. בחלק מהמקרים האלו, אגב, זה גרם למשחק לקרוס.

אז תפסיק לדבר שטויות. המקרה הזה לא שונה במאומה מכל משחק אחר שיצא אי פעם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2014, 17:54

bling כתב:אני מצפה לאיזה שנתיים לפחות על אולטרה בין אם ב 60 או 30 גם על המשחקים הטכנולוגיים התובעניים של ה PC, זה נראה לי פרק זמן סביר בכל נקודה בהסטוריה כולל תקופות שמשחקים פותחו במיוחד ל PC בלי להתחשב בקונסולה לא?

משחקים שהבסיס שלהם קונסולה ולא עברו שידרוג משמעותי אני מן הסתם מצפה להגדרות הכי גבוהות עד לפס5 פחות או יותר.

בלינג, אני לא חושב שמה שאתה מבקש מוגזם. תסתכל למשל על ה580GTX של דודי, הוא כרטיס מ2010 ועד היום אני לא חושב שקיים משחק שהוא לא יכול לשחק בULTRA ב30FPS ומעלה. נכון שהוא קנה כרטיס שהיה באמצע החיים של הקונסולות אבל הפעם אנחנו מתעסקים עם קונסולות חלשות יותר כך שאם ה880GTX מריץ את הוויצ'ר 3 בצורה שהקונסולות לא יכולות להתקרב אליו (FPS גבוה יותר, 1080P לעומת רזולוציות נמוכות יותר וכמובן גרפיקה טובה יותר שגם כוללת פרווה וכדומה) תהיה בטוח שתריץ יופי משחק בשנים הקרובות. אני גם בטוח שהווצי'ר 3 יהיה בין המשחקים התובעניים ביותר בשנים הקרובות, הוויצ'ר 2 היה סופר תובעני בזמנו.

גיא מאיפה לעזאזל הבאת את זה שצבעים שונים מאשר בגרסה הסופית של WD? אתה יכול להביא תמונות השוואה להראות שהצבעים, ההשריה וכדומה שונים בכלל? מי אמר לך שזה לא נראה ככה גם בגרסה הסופית של המשחק כך או כך?

אני הולך להביא תמונות השוואה שאני אצלם לבד, נראה מה ההבדל בעצמנו.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 יוני 2014, 19:42

מה זה הDOF Cluster Fuck הזה, תמונה מהיום - 0 שיפורים חוץ מאי היכולת לשחק:
תמונה

וזה ממש לא נראה ברמה של 2012:
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 18 יוני 2014, 14:50

Kazz כתב:סווים, יש הרבה אנשים מרוצים מהאפקטים האלה. ככה זה הDOF שהראו בחשיפות המשחק. האפקט גם ניתן למיתון.

יש גם אנשים שמרוצים ממשחק שרץ ברזולוציה יותר נמוכה וטוענים שככה זה נראה יותר טוב, ויש אנשים שחושבים שמשחק מסויים עם מוזיקת מידי עדיף על מוזיקה תזמורתית מולחנת כי זה מתאים לאווירה שלו, יש אנשים שחושבים שbloom מזוייף ששורף את כל התמונה זה אחלה, ויש אנשים שחושבים שמשחק ב-16 צבעים עדיף על 256.

אבל זה לא משנה את העובדה שכשמתעלמים מטעם אישי גרוע יותר או פחות, מדובר בתמונות מעוותות בהשוואה למקור, וכאלו שאין להן שום קשר למה שראינו בטריילר המקורי מE3 - בניגוד מוחלט למה שאמרת. הDOF שאתה מציין למשל יראה בהכרח גרוע יותר כי הוא מטשטש את התמונה באופן עקבי, בעוד בטריילר של E3 האפקט הזה קפץ רק בקטעי הילוך איטי או ברגע שעושים זום עם הנשק (לא שיש בזה משהו מרשים - אפקטים דומים כבר ראינו לפחות מאז גירס). אפקט כזה נראה נחמד לשניה וחצי בתצוגת תכלית, אבל אף אחד לא רוצה לשחק במשחק שבאופן עקבי נראה ככה:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יוני 2014, 00:13

חדשות טובות וחדשות רעות. החדשות הטובות, ה870GTX וה880GTX יצאו השנה בין אוקטובר לדצמבר והם הולכים להיות זולים מהמקבילים להם בסדרה 7XX. החדשות הרעות, NVIDIA דחתה את הGPU מבוססי 20NM ושני הכרטיסים האלה יהיו 28NM מה שאומר פחות כוח על אותו צ'יפ. הGPU של ה20NM יצאו ב2015, לא ברור אם הם יקראו סדרה 900 או אולי ווריאציה של סדרה 800 (נניח 870TI ו-880TI למשל) והם יהיו קרים יותר, שקטים יותר, צורכים פחות כוח וחזקים יותר מאותם 870GTX ו-880GTX. וכמובן לא צריך לזלזל, אין ספק שאפילו ה870GTX יהיה חזק מה780GTX פשוט לא נקבל את ההסטריה שהיינו אמורים לקבל מסדרה 8 שהייתה אמורה להיות אחת מקפיצות ה-GPU הכי גדולות שהיו בתעשיה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 יוני 2014, 00:36

DrKeo כתב:חדשות טובות וחדשות רעות. החדשות הטובות, ה870GTX וה880GTX יצאו השנה בין אוקטובר לדצמבר והם הולכים להיות זולים מהמקבילים להם בסדרה 7XX. החדשות הרעות, NVIDIA דחתה את הGPU מבוססי 20NM ושני הכרטיסים האלה יהיו 28NM מה שאומר פחות כוח על אותו צ'יפ. הGPU של ה20NM יצאו ב2015, לא ברור אם הם יקראו סדרה 900 או אולי ווריאציה של סדרה 800 (נניח 870TI ו-880TI למשל) והם יהיו קרים יותר, שקטים יותר, צורכים פחות כוח וחזקים יותר מאותם 870GTX ו-880GTX. וכמובן לא צריך לזלזל, אין ספק שאפילו ה870GTX יהיה חזק מה780GTX פשוט לא נקבל את ההסטריה שהיינו אמורים לקבל מסדרה 8 שהייתה אמורה להיות אחת מקפיצות ה-GPU הכי גדולות שהיו בתעשיה.

היה שקוף שמשהו לא טוב קורה שם. מן הסתם הכרטיסים יהיו חזקים וטובים וכו', אבל כל הסופרלטיבים וההבטחות שזרקו על הסידרה הזו, לצד השקט התעשייתי המטורף מצידה של נווידיה, לא בישר טובות.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יוני 2014, 00:39

Klayman כתב:היה שקוף שמשהו לא טוב קורה שם. מן הסתם הכרטיסים יהיו חזקים וטובים וכו', אבל כל הסופרלטיבים וההבטחות שזרקו על הסידרה הזו, לצד השקט התעשייתי המטורף מצידה של נווידיה, לא בישר טובות.

כן, רצות כבר חודשים שמועות על בעיות יצור במפעל 20NM שלהם. נקווה שיחשפו עוד כמה חודשים את ה880GTX ונראה קפיצה יפה בביצועים מה780GTX, אולי אפילו יעקוף את ה780TI, ונשכח את הסיפורים הפחות אטרקטיבים מאחורי הקלעים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 יוני 2014, 08:46

DrKeo כתב:כן, רצות כבר חודשים שמועות על בעיות יצור במפעל 20NM שלהם. נקווה שיחשפו עוד כמה חודשים את ה880GTX ונראה קפיצה יפה בביצועים מה780GTX, אולי אפילו יעקוף את ה780TI, ונשכח את הסיפורים הפחות אטרקטיבים מאחורי הקלעים.

א. אין להם שום מפעל ייצור, NVIDIA מפברקים את כל הצ'יפים שלהם בחברה שנקראת TSMC, בערך 50% מהצ'יפים בעולם מגיעים משם, כולל Apple, סוני ועוד...
ב. אני בספק אם תאגיד מטורף כמו TSMC שנמצא קדימה מפיון קטן כמו NVIDIA שאני בספק אם היא בקושי 5% מהייצור שהם עושים לעולם לא מתמודד עם גודל Gate כזה או אחר.

לטעמי נשמע מצוץ. יותר סביר שיש להם בעיות בDesign, יכולים להיות המון בעיות בתהליך הייצור, מי כמוני יודע כשהמוצרים שאנחנו עושים פה זה אנאליזה לתהליך הייצור וזיהוי תקלות, אבל לא נראה לי שNvidia היא בקדמת הטכנולוגיה או שיש איזה חוסר ניסיון מצד TSMC להקצות להם פאב שיעמוד בדרישות הPipeline שהם צריכים על ריצפת הייצור.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 19 יוני 2014, 21:02

Death_119 כתב:א. אין להם שום מפעל ייצור, NVIDIA מפברקים את כל הצ'יפים שלהם בחברה שנקראת TSMC, בערך 50% מהצ'יפים בעולם מגיעים משם, כולל Apple, סוני ועוד...
ב. אני בספק אם תאגיד מטורף כמו TSMC שנמצא קדימה מפיון קטן כמו NVIDIA שאני בספק אם היא בקושי 5% מהייצור שהם עושים לעולם לא מתמודד עם גודל Gate כזה או אחר.

לטעמי נשמע מצוץ. יותר סביר שיש להם בעיות בDesign, יכולים להיות המון בעיות בתהליך הייצור, מי כמוני יודע כשהמוצרים שאנחנו עושים פה זה אנאליזה לתהליך הייצור וזיהוי תקלות, אבל לא נראה לי שNvidia היא בקדמת הטכנולוגיה או שיש איזה חוסר ניסיון מצד TSMC להקצות להם פאב שיעמוד בדרישות הPipeline שהם צריכים על ריצפת הייצור.

האמת היא שלTSMC דווקא יש מגבלות בפס היצור של ה20nm שלהם. זה מספיק לכל יצרני המובייל שמשתמשים בחתיכות הרבה יותר קטנות, בעוד כרטיסי מסך נמצאים בקצה השני של הperformance. כנראה שה20nm (או לפחות המחיר שלו) לא מתאים עדיין לצרכים של Nvidia/AMD

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2014, 13:12

ועכשיו שמועה חדשה על הכרטיס 20NM של NVIDIA מה שאומר שזה לא ה880GTX אלה מה שNVIDIA תחליט להוציא ב2015 אם זה יקרא סדרה 900 או פשוט 880TI. לפי השמועות הוא הולך להיות עם בס של 512 ביט (לעומת 384 ב780TI), 384 TMU (לעומת ה224 של 780TI), זיכרון של 8GB GDDR5 ובנוסף לזה את כל הצלצולים והשריקות של סדרת מקסוואל רק עם יותר מהכל כי הוא הולך להיות 20NM לעומת ה880GTX שהולך להיות 28NM כבר השנה. לצערנו אותה שמועה אומרת של880GTX (או ה870GTX, זה לא בדיוק ברור כרגע כי שניהם יהיו משבב ה204GM כך שיכול להיות שזה מדבר על ה870GTX) יהיה ממשק של 256 ביט כמו ה770GTX. אני לפחות מקווה שאם באמת יש ל880TI ממשק 512 אז מדובר ב256 ל870GTX ול880GTX יהיה 384.

בכל מקרה אלה רק שמועות, כרגע מדברים על 870GTX ו-880GTX בQ4 השנה.

ובנושא אחר, יובי מודה שהאפקטים היו בתוך WD אבל הם לא המשיכו לעבוד עליהם, כלומר הם חצי אפויים כך שלמשל הDOF מפריע לגיימפליי (ומן הסתם אם הם היו ממשיכים לכוון לPC קצת יותר גבוהים הוא היה מפותח לעבוד עם הגיימפליי כמו שצריך).

Modders are usually creative and passionate players, and while we appreciate their enthusiasm, the mod in question (which uses those old settings) subjectively enhances the game's visual fidelity in certain situations but also can have various negative impacts. Those could range from performance issues, to difficulty in reading the environment in order to appreciate the gameplay, to potentially making the game less enjoyable or even unstable

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 יוני 2014, 14:04

DrKeo כתב:ובנושא אחר, יובי מודה שהאפקטים היו בתוך WD אבל הם לא המשיכו לעבוד עליהם, כלומר הם חצי אפויים כך שלמשל הDOF מפריע לגיימפליי (ומן הסתם אם הם היו ממשיכים לכוון לPC קצת יותר גבוהים הוא היה מפותח לעבוד עם הגיימפליי כמו שצריך).

Modders are usually creative and passionate players, and while we appreciate their enthusiasm, the mod in question (which uses those old settings) subjectively enhances the game's visual fidelity in certain situations but also can have various negative impacts. Those could range from performance issues, to difficulty in reading the environment in order to appreciate the gameplay, to potentially making the game less enjoyable or even unstable

מה?! לא יאומן! אף אחד, אף פעם, בשום פורום ישראלי בשם ווקסלים, לא אמר שזו המסקנה ההגיונית לכך שיש שאריות של האפקטים האלו בקבצי המשחק. :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 23 יוני 2014, 12:26

חבר שלי מבקש ( נאור 360 )
אם תוכלו בבקשה לבנות לו מפרט מסביב לכרטיס Gtx 780 3GB Asus
המטרה של המחשב הוא להיות למשחקים עם חשיבה לעתיד
תודה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר