נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 24 יוני 2014, 08:42

חדשה מעניינת מדבר על כך שקרייטק פושטת רגל וFarCry 4 לא מפותח על ידי יוביסופט אלא קרייטק:
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 12,00.html
אה כן, זה יכה בטח שחקני אקסבוקס בשוק, אבל Ryse נכשל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 יוני 2014, 10:54

Death_119 כתב:חדשה מעניינת מדבר על כך שקרייטק פושטת רגל וFarCry 4 לא מפותח על ידי יוביסופט אלא קרייטק:
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 12,00.html
אה כן, זה יכה בטח שחקני אקסבוקס בשוק, אבל Ryse נכשל.

Far Cry 4 מפותח ע"י יוביסופט מונטריאל.
אין לו קשר לקרייטק, כמו כל משחק מאז המשחק הראשון בסדרה. זה גם לא היה רשום בכתבה.

קרייטק, אגב, הגיבו לשמועה ואמרו שהיא לא מבוססת ושהם לא לקראת פשיטת רגל.
מצד שני, אין עשן בלי אש וכל זה.
אחרי קרייסיס 3 ורייז, אני יכול להבין איך הם נכשלים. אם הם לא מצליחים, אבל בדומה לאפיק, עיקר ההכנסות שלהם נובעות ממכירות רשיונות למנוע שלהם, כך שמכירות המשחקים/דמואים טכניים אמורות להיות משניות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 יוני 2014, 21:19

Nucleus_Dawn כתב:
אין לו קשר לקרייטק, כמו כל משחק מאז המשחק הראשון בסדרה. זה גם לא היה רשום בכתבה.

אחרי קרייסיס 3 ורייז, אני יכול להבין איך הם נכשלים. אם הם לא מצליחים, אבל בדומה לאפיק, עיקר ההכנסות שלהם נובעות ממכירות רשיונות למנוע שלהם, כך שמכירות המשחקים/דמואים טכניים אמורות להיות משניות.

זה היה בציניות, לעג לכתבה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 יוני 2014, 22:50

Death_119 כתב:זה היה בציניות, לעג לכתבה.

אהה... איזה קטע. קראתי (אני חושב בYNET) כתבה אחרת על זה, אז לא הבנתי מאיפה הבאת את זה.
עכשיו אני רואה שהם באמת רשמו שאין חשש שהבעיות האלו יפגעו בFAR CRY 4, כי הוא במנוע גראפי אחר. כמה מטומטמים הם חושבים שהקוראים שלהם?

עבודה עיתונאית מרשימה בהחלט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 יוני 2014, 22:52

Nucleus_Dawn כתב:

לפתח משחק עולה כסף, אם הם היו עושים מיליארד דולר על Ryse כנראה מצבם היה טוב יותר :). הכתבה דווקא בסדר, אם אני לא טועה הוא ציין שרק FarCry הראשון פותח על ידם, הטמטום הוא העורך הגראפי ששם את התמונה והכיתוב מתחת :).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 יוני 2014, 15:03

^לא. הכתבה הייתה שגויה ועברה עריכה בשעות האחרונות. אם תסתכל על התגובות תראה שכתוב ש"3 צודק" אבל אין את תגובה 3.זה כי תגובה 3 הייתה שלי, בה ביקשתי מהכתב לתקן את הידיעה השגויה שלו. כבודו, או העורך או מי שלא יהיה מחק את התגובה שלי והכניס את השטות המתחמקת בהתחלה, שמראה שהוא גם לא מבין מה הוא תיקן. פאר קריי בכלל לא רץ על קריי אנג'ן, אז כל הקישור משולל כל יסוד. הוא רץ על Dunia engine שאומנם התחיל כקריי אנג'ן מתישהו בתחילת הפיתוח של fc2,אבל מאז הפך למנוע שלם בפני עצמו שמתוחזק ונבנה על ידי אובי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 יוני 2014, 15:21

Klayman כתב:^לא. הכתבה הייתה שגויה ועברה עריכה בשעות האחרונות. אם תסתכל על התגובות תראה שכתוב ש"3 צודק" אבל אין את תגובה 3.זה כי תגובה 3 הייתה שלי, בה ביקשתי מהכתב לתקן את הידיעה השגויה שלו. כבודו, או העורך או מי שלא יהיה מחק את התגובה שלי והכניס את השטות המתחמקת בהתחלה, שמראה שהוא גם לא מבין מה הוא תיקן. פאר קריי בכלל לא רץ על קריי אנג'ן, אז כל הקישור משולל כל יסוד. הוא רץ על Dunia engine שאומנם התחיל כקריי אנג'ן מתישהו בתחילת הפיתוח של fc2,אבל מאז הפך למנוע שלם בפני עצמו שמתוחזק ונבנה על ידי אובי.

קראתי אותה בבוקר, אבל אני חושב שהראל עילם כתב שהיא פיתחה רק את הראשון והתמונה ציינה אחרת עם כיתוב למטה, לא משנה, לא רלוונטי. סתם כתבה מטופשת גם ככה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יוני 2014, 22:20

אינטל מבקשת גישה כבר כמה פעמים למנטל של AMD אבל AMD לבנתיים מסרבת. אינטל רוצה להבין את הAPI ולשפר אותו כדי שהוא ירוץ יעיל גם על המעבדים שלה. AMD אומרת שהם ישחררו מתישהו עוד השנה את מנטל לציבור הרחב ואז גם אינטל יוכלו לקבל גישה.
אינטל:
At the time of the initial Mantle announcement, we were already investigating rendering overhead based on game developer feedback. Our hope was to build consensus on potential approaches to reduce overhead with additional data. We have publicly asked them to share the spec with us several times as part of examination of potential ways to improve APIs and increase efficiencies. At this point though we believe that DirectX 12 and ongoing work with other industry bodies and OS vendors will address the issues that game developers have noted"

AMD:
"I know that Intel have approached us for access to the Mantle interfaces, et cetera. And right now, we've said, give us a month or two, this is a closed beta, and we'll go into the 1.0 [public release] phase sometime this year, which is less than five months if you count forward from June. They have asked for access, and we will give it to them when we open this up, and we'll give it to anyone who wants to participate in this".
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 יוני 2014, 08:26

משחק חדש בGreenLight - Rock Simulator:
This simulator is a rock enthusiasts dream. You can watch beautiful rocks in any location in the world. From grass plains to salt flats, there are dozens of hand designed BEAUTIFUL environments.

תמונה
תמונה
אני חייב להגיד שתאכזבתי, זו אותה אבן בשתי התמונות, מילא היו מראים אבנים שונות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 יוני 2014, 11:02

Death_119 כתב:משחק חדש בGreenLight - Rock Simulator:

תמונה
תמונה
אני חייב להגיד שתאכזבתי, זו אותה אבן בשתי התמונות, מילא היו מראים אבנים שונות.

זו רק חשיפה ראשונית. הם לא רוצים לספיילר את כל המשחק!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 יוני 2014, 12:34

מעניין מתי יוצא ה vidoc הראשון
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 27 יוני 2014, 00:29

לא היום גיליתי אותו, אבל בצורה מוזרה אני לא מבין למה להעדיף INTEL כשהמעבד הזה הוא הכי חזק שיש היום (לפי ידיעתי?) (4.00GHZ) אני מדבר על ה AMD FX-8350... למה פשוט לא לקנות אותו ישר ולהשקיע בכול השמות כמו i7 וכ'ו? הוא נראה הכי טוב.. תקנו אותי בבקשה/שפכו מידע על הנושא

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יוני 2014, 18:27

Yahel12 כתב:לא היום גיליתי אותו, אבל בצורה מוזרה אני לא מבין למה להעדיף INTEL כשהמעבד הזה הוא הכי חזק שיש היום (לפי ידיעתי?) (4.00GHZ) אני מדבר על ה AMD FX-8350... למה פשוט לא לקנות אותו ישר ולהשקיע בכול השמות כמו i7 וכ'ו? הוא נראה הכי טוב.. תקנו אותי בבקשה/שפכו מידע על הנושא

כי הi5 4460 טיפונת יותר חזק ממנו (תלוי בבנצ'מארק, לרוב הi5 מנצח) ועולה בארץ 100 שקל פחות מהAMD FX-8350.
אגב, בגלל הפריסת ליבות של הפס4 והONE יכול להיות שנראה בזמן הקרוב יתרון למעבד הזה במשחקים בגלל שגם הוא מעבד מתומן וכנראה שמשחקים יעברו אופטימיזציה לריבוי ליבות. אבל ממילא DX12 יעשה את המעבד חשוב פחות ופחות אז אולי גם זה לא רלוונטי.

התשובה הקצרה היא, ב100 שקל פחות אתה מקבל כיום את אותם ביצועים אם לא עדיפים אצל אינטל :)
בכל מקרה כמו שאתה יודע בכל בנצ'מארק יצא לך משהו קצת אחר כך שהכל תלוי איך אתה בכלל בודק את המעבד, כך או כך מדובר במעבד מצויין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יוני 2014, 15:32

חדשות נחמדות למי שמתכנן לקנות PC בקרוב, זיכרון DDR4 הולך להתחיל להמכר סופסוף החל משבוע הבא :)
כרגע DDR4 הולך להמכר רק במקלות של 8GB עד 32GB מה שאומר שכרגע יש טווח של 8-128 גיגה זיכרון, תלוי כמה כסף בא לכם להשקיע. המהירות הבסיסית היא 2133MHZ והיא מגיעה עד 4226MHZ, שוב תלוי בכמה כסף בא לכם להשקיע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 יוני 2014, 15:37

השאלה היא, האם זה באמת משנה משהו, בפועל, בשימוש יומיומי רגיל או משחקים?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 יוני 2014, 16:14

Laskin כתב:השאלה היא, האם זה באמת משנה משהו, בפועל, בשימוש יומיומי רגיל או משחקים?

למי שיש מחשב היום, לא ממש. אני לא בטוח מתי התחילו בכלל למכור לוחות אם שתומכים בDDR4.
בעוד 3 שנים, כשכבר לא תוכל לקנות מחשב בלי זה, אז נראה לי שזה ישנה המון למשחקים. המפתחים יוכלו להשתמש בו, במקום בזכרון של כרטיס המסך, בחלק מהמקרים. בנוסף, כל מה שנעשה בו היום שימוש, יעשה יותר מהר.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 יוני 2014, 16:15

לא ידוע אבל כנראה זה לא יהיה רלוונטי כי DDR4 בנתיים נמתך רק ע"י צ'יפסט X99 ומעבדי haswell-e שרק יוצאים בעוד מספר חודשים ומן הסתם מיועדים לטופ טופ.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 27 יוני 2014, 16:51

Drkeo תודה, הבנתי שהוא המעבד הכי זול והכי חזק במהירות שעון Stock.. של 4GHZ ועם אפשרות ל4.2,גם הבנתי שהוא מתחמם מהר.. אבל אני לא חושב שזו בעיה אם מתקינים כמה מאווררים..

ועוד משהו- מישהו יכול להסביר על DDR? אני עד עכשיו די בטוח שGDDR5 זה הכי נחשב.. לא? ומה ההבדלים בין DDR4 DDR5 GDDR5.. תודה ( :

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 28 יוני 2014, 03:56

היי. חבר רוצה לעשות את המעבר מהמחשב המקרטע שיש לו למחשב גיימינג בתקציב של 5000 ש"ח. אני יודע שאפשר לבנות אחלה מחשב במחיר הזה, אז אשמח אם תעזרו לו בבנייה. תודה!
"A man chooses, a slave obeys"

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 01 יולי 2014, 17:32

אם למישהו יש מחשב שיכול להריץ משחקים בצורה נחמדה (משומש) עד 2000 שקלים אני אשמח לשמוע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יולי 2014, 18:57

משחק מולטיפלייר למחשב, אנריל 4
http://www.gamersyde.com/hqstream_skara ... 35_en.html
מת על המנוע הזה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 02 יולי 2014, 11:02

Laskin כתב:משחק מולטיפלייר למחשב, אנריל 4
http://www.gamersyde.com/hqstream_skara ... 35_en.html
מת על המנוע הזה

נראה מדהים.. מרשים ביותר

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יולי 2014, 11:24

מן הסתם אנחנו גם לא יודעים על איזה מחשב זה רץ, אבל עושה רושם שמדובר במנוע ממש ממש יעיל ומהיר, ואנחנו נראה מפתחי אינדי עושים עולמות מרשימים בהרבה מהיום, בלי תקציבי עתק.
אוף... חייב מחשב חדש כבר, ולא מכריזים על סדרה 8 :(

אגב, סמסונג קבעה שיא חדש במהירות הSSD עם החדשים שלה, שמשתמשים ב3D VRAM, מה שזה לא אומר... אבל אני רוצה כזה!
גירסת ה-1T תעלה 700 דולר :/

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 02 יולי 2014, 12:28

Laskin כתב:משתמשים ב3D VRAM, מה שזה לא אומר...

עד לאחרונה, כל הרכיבים שאתה מכיר היו בנויים בדיוק באותה צורה. עם השנים היו מייצרים אותם בגדלים שהלכו וקטנו ולכן היה ניתן לדחוס אותם יותר ולגרום להם לעבוד יותר מהר אבל כל מהנדס משנות ה60 שהיה מסתכל על טרנזיסטור במעבד שיוצר עד לפני שנה, היה מזהה אותו מיד ככזה.
בשנה/שנתיים האחרונות המזעור הזה הגיע לרמות שבהן הפיזיקה של הרכיבים הישנים והמוכרים האלה כבר לא מאפשרת להקטין אותם ולקבל התנהגות סבירה פשוט כי אין שם מספיק חומר ולכן כל החברות מחפשות דרכים מסובכות לעקוף את הבעיה ואם פעם כל הרכיבים היו מוטבעים על משטח אחד, היום הן מנסות לבנות את הרכיבים לגובה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יולי 2014, 14:08

אה, כמו מה שיהיה בדור הבר-הבא של NVIDIA, עפ"י התכנית... שמעתי על הטכנולוגיה הרבה, אבל חשבתי שזו התחכמות עם המושג, כי לא תארתי שאני אוכל כבר לקנות מוצרים עם צ'יפים כאלה עוד השנה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים