Death_119 כתב:חדשה מעניינת מדבר על כך שקרייטק פושטת רגל וFarCry 4 לא מפותח על ידי יוביסופט אלא קרייטק:
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 12,00.html
אה כן, זה יכה בטח שחקני אקסבוקס בשוק, אבל Ryse נכשל.
Nucleus_Dawn כתב:
Far Cry 4 מפותח ע"י יוביסופט מונטריאל.
אין לו קשר לקרייטק, כמו כל משחק מאז המשחק הראשון בסדרה. זה גם לא היה רשום בכתבה.
קרייטק, אגב, הגיבו לשמועה ואמרו שהיא לא מבוססת ושהם לא לקראת פשיטת רגל.
מצד שני, אין עשן בלי אש וכל זה.
אחרי קרייסיס 3 ורייז, אני יכול להבין איך הם נכשלים. אם הם לא מצליחים, אבל בדומה לאפיק, עיקר ההכנסות שלהם נובעות ממכירות רשיונות למנוע שלהם, כך שמכירות המשחקים/דמואים טכניים אמורות להיות משניות.
Death_119 כתב:זה היה בציניות, לעג לכתבה.
Nucleus_Dawn כתב:
Far Cry 4 מפותח ע"י יוביסופט מונטריאל.
אין לו קשר לקרייטק, כמו כל משחק מאז המשחק הראשון בסדרה. זה גם לא היה רשום בכתבה.
קרייטק, אגב, הגיבו לשמועה ואמרו שהיא לא מבוססת ושהם לא לקראת פשיטת רגל.
מצד שני, אין עשן בלי אש וכל זה.
אחרי קרייסיס 3 ורייז, אני יכול להבין איך הם נכשלים. אם הם לא מצליחים, אבל בדומה לאפיק, עיקר ההכנסות שלהם נובעות ממכירות רשיונות למנוע שלהם, כך שמכירות המשחקים/דמואים טכניים אמורות להיות משניות.
Klayman כתב:^לא. הכתבה הייתה שגויה ועברה עריכה בשעות האחרונות. אם תסתכל על התגובות תראה שכתוב ש"3 צודק" אבל אין את תגובה 3.זה כי תגובה 3 הייתה שלי, בה ביקשתי מהכתב לתקן את הידיעה השגויה שלו. כבודו, או העורך או מי שלא יהיה מחק את התגובה שלי והכניס את השטות המתחמקת בהתחלה, שמראה שהוא גם לא מבין מה הוא תיקן. פאר קריי בכלל לא רץ על קריי אנג'ן, אז כל הקישור משולל כל יסוד. הוא רץ על Dunia engine שאומנם התחיל כקריי אנג'ן מתישהו בתחילת הפיתוח של fc2,אבל מאז הפך למנוע שלם בפני עצמו שמתוחזק ונבנה על ידי אובי.
This simulator is a rock enthusiasts dream. You can watch beautiful rocks in any location in the world. From grass plains to salt flats, there are dozens of hand designed BEAUTIFUL environments.

Yahel12 כתב:לא היום גיליתי אותו, אבל בצורה מוזרה אני לא מבין למה להעדיף INTEL כשהמעבד הזה הוא הכי חזק שיש היום (לפי ידיעתי?) (4.00GHZ) אני מדבר על ה AMD FX-8350... למה פשוט לא לקנות אותו ישר ולהשקיע בכול השמות כמו i7 וכ'ו? הוא נראה הכי טוב.. תקנו אותי בבקשה/שפכו מידע על הנושא
Laskin כתב:השאלה היא, האם זה באמת משנה משהו, בפועל, בשימוש יומיומי רגיל או משחקים?
Laskin כתב:משחק מולטיפלייר למחשב, אנריל 4
http://www.gamersyde.com/hqstream_skara ... 35_en.html
מת על המנוע הזה
Laskin כתב:משתמשים ב3D VRAM, מה שזה לא אומר...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים