swym כתב:איזה קטע! זה בדיוק אבל בדיוק מה שעשו עם מפות המולטיפלייר של היילו: הן לא רצות על המנוע של היילו 1 אלא על המנוע של היילו ריץ'. הן נבנו על טכנולוגיה חדשה, מציעות שינויים ושיפורים לעיצוב המפות, ומציעות שליטה שונה (תנועת דמויות, כלי נשק ויכולות של היילו ריץ' במקום אלו של היילו המקורי).
המולטיפלייר הוא רימייק. הcutscenes הן רימייק. רק מנוע הסינגל פלייר הוא רימאסטר.
שנת 2006 על ה-360 כבר סיפקה את אובליביון ואת גירס. שנת 2007 על הPS3 כבר סיפקה את אנצטרד, COD4 ועוד (אבל זו פחות חוכמה, כי זו בפועל היתה השנה השניה של הדור), ככה שהדור הזה עדיין בפיגור.
Kazz כתב:רוייטרס מדווחים שמיקרוסופט תכריז ביום שני על הרכישה של מיינקראפט עבור 2.5 מיליארד דולר. לשם השוואה, זה פחות ממה שצריך כדי לקנות את כל Take2 ושלל המשחקים והאולפנים שלה.
bling כתב:זה לא בדיוק עניין של פער, ה ONE מלחתכילה אמורה להריץ משחקים כאלו ב 1080P ו 30 FPS ומההתחלה לא היה מובן מה קורה שם כשמשחקי X360 לא מצליחים לרוץ ב 1080P, זה פשוט שהכלים טובים יותר והורידו עוד מחסומים שהפריעו כמו הקינקט, מעניין יהיה לבחון את זה כשיגיעו משחקים שידחפו את הקונסולות, לא כאלו שהם דור קודם במהותם.
bling כתב:ואם רוכש תיאורתית יקנה את T2 זה מה שהיא תעלה לו?
הרי GTA5 לבדו הכניס יותר ממליארד, שלא לדבר על 2K השנתי שלבדו שווה את זה.
DrKeo כתב:כשיוצאים דיווחים ״gta עשהמליארד דולר״ זה אומר שנמכרו עותקים בשווי של מליארד דולר, 2k רואה ממליארד דולר כאלה בערך 400 מליון דולר.
סתם הערה כללית, אין לי שמץ כמה 2k שווה.
bling כתב:מאיפה הבאת את הנתון על השווי שוק המוערך של T2?
זה נשמע לי הזוי שמיינקראפט שווה יותר מ GTA, ביושוק, NBA2K וכל המותגים הענקיים של T2 ביחד, פשוט לא הגיוני.
swym כתב:אל תדאג, זה לא עובד ככה
בשביל לקנות חברה ציבורית אתה צריך שלפחות 50% מבעלי המניות יסכימו למהלך הרכישה. אם אני בעל מניות ואני יודע שמניה שלי שווה היום בשוק 20 דולר ובכל זאת לא מוכר אותה, אין לי סיבה להעביר אותה עכשיו למיקרוסופט ב-20 דולר כי כנראה אני ממשיך להחזיק בה מתוך ציפיה שתהיה שווה יותר. אני אולי אסכים למכור אותה ב-25 דולר, או ב-30 דולר, או אולי רק ב-40 דולר - ומיקרוסופט צריכה למצוא את המספר שבו 50% מכלל בעלי המניות יתרצו וימכרו. וזה כמובן שבהנחה שרק מיקרוסופט רוצה לקנות את החברה ושלא מתפתחת פה מלחמת bidding כמו שלפעמים קורה.
בגלל זה כשחברות ציבוריות מצליחות נרכשות אז כמעט תמיד יש פרמיה של עשרות אם לא מאות אחוזים על מחיר המניה הנוכחי (במקרה של חברות כושלות המצב בדרך כלל הפוך כי בעלי המניות יודעים שבמידה והחברה תפשוט רגל ותימחק מהמסחר אז המניה שלהם תהיה שווה בדיוק אפס). שווי בורסאי הוא גם ככה עניין של עדר וטרנדים, ולראיה אתה יכול להסתכל על זינגה שיצאה להנפקה בשווי שוק של מיליארדים - ותוך שנתיים הספיקה לקפוץ לשווי שוק של 7 מיליארד ואז לצנוח חזרה ל-2.5 מיליארד.
Kazz כתב:מה הבעיה לעשות משחק פיפא בלי בולשיט?
http://giant.gfycat.com/BrownCaringCarp.gif
http://giant.gfycat.com/UncommonCarelessImago.gif
BiA כתב:אני על ה-360, אז יכול להיות שבגרסאות הדור הבא הגיימפליי באמת שונה, אבל מהשעות שביליתי עם גרסת ההדגמה, ממש לא התרשמתי מפיפא 15. למעשה, לדעתי זה הפיפא הכי גרוע מזה שנים. מקווה שאני אתבדה..
את פיפא 14 אהבתי מאוד, אבל 15 ארקיידי לחלוטין ומהיר מדי, המגנים מתבלבלים ללא הרף ופשוט מפחדים מהכדור, ובאופן כללי זה מרגיש כמו משחק של מזל מאשר של פיצוח הגנות. זה חבל, כי המעטפת מדהימה השנה ואין אף מתחרה ל-FUT.
הורדתי את הדמו של PES החדש והוא דווקא לא רע בכלל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 30 אורחים