swiss-the-engine כתב:למה שKSP יעשו את זה? אין בזה הגיון. הרווח שלהם הוא אותו הרווח.
אני חושב שזה כדי שלא יקנו משם וימכרו אחר כך. שוק שחור וכל זה.
אבל זה פשוט משהו שזכור לי כשהייתי שם שנה שעברה וקניתי הארד דיסק חיצוני...
swiss-the-engine כתב:למה שKSP יעשו את זה? אין בזה הגיון. הרווח שלהם הוא אותו הרווח.
Laskin כתב:והנה אולי זו ההכרזה של AMD?
http://community.amd.com/community/amd- ... rm-and-v20
מדובר בTRESS FX 2.0 - הטכנולוגיה החדשה לרינדור שיער בזמן אמת של AMD.
אין וידאו, אבל הם טוענים שעשו שיפורים רבים בביצועים, וכן הוסיפו הצללה עצמית על השיער.
כנראה שזה ה"נשק" שלהם נגד NVIDIA, שהוציאה את הכרטיסים הכי משתלמים אי פעם ^_^
אגב, אני אהיה באילת בסוכות, אנסה להביא את רוב החלקים למחשב שאני מרכיב משם.
אבל נדמה לי שKSP מגבילים את הכמות שאתה יכול לקנות באילת, או המחיר... לא זוכר במדויק, אבל משום מה זכור לי משהו כזה.
DrKeo כתב:TESSFX 2 הוכרז כבר לפני כמעט שנה והפוסט שהבאת הוא מלפני שבוע
אם אני לא טועה הם כבר ב2.2 היום, אז לא הבנתי מה בדיוק ההכרזה כאן.
Laskin כתב:
אתה צודק, זה מלפני שבוע... אבל משום מה 2 אתרים פרסמו היום את זה, ואתרים שלא נוהגים להביא חדשות באיחור, כמו GURU 3D.
שם כתוב גם, שLICHDOM BATTLE MAGE הוא המשחק הראשון שמשתמש בTRESS FX 2.0, אז אולי זה בהקשר שלו... משונה
Laskin כתב:בדיוק בגלל זה אני קונה 2 כאלו![]()
טוב, לא רק בגלל זה... אפילו RYSE לא רץ ב-1080P על 60FPS עם GTX 980, בהגדרות המקסימליות... אז בגלל ש-970 אחד לאו דווקא יספיק לי ל-3 השנים הקרובות - אני קונה כבר צמד.
לא תהיה דרישה מעל 8GB בשנים הקרובות.
ואני הבנתי שהדור החדש "אשם" בדרישות הVRAM הגבוהות, המפתחים התחילו להשתמש ביותר ויותר משאבים ובונים את המנועים שלהם בהתאם לחומרה מתקדמת יותר.
אגב, אני הבנתי שבפועל אין ממש הבדל, וזה אמנם אמור להיות טקסטורות טובות יותר, אבל לא רואים שום הבדל בפועל בין ההגדרות שדורשות 8GB VRAM לרמה אחת מתחת.
idan כתב:
זה לא עובד ככה, אתה יכול לשים גם ארבעה כרטיסים, הביצועים מן הסתם יהיו טובים יותר אבל כמות הזיכרון תשאר 4GB. אם יש מגבלה של זיכרון אתה תושפע ממנה בדיוק כמו מישהו עם כרטיס אחד.
בקשר ל ryse , אתה בטוח שאתה לא מבלבל בין 1080p ל 4k ? לא נשמע הגיוני לאור הדרישות מערכת המומלצות (והסבירות ביותר) שהם פירסמו.
Laskin כתב:WTF??? זה ממש מעפן, אם כך...
אמנם אני עדיין אהנה מהביצועים, אבל זה בהחלט גורם לי לרצות לחכות עם הקנייה של המחשב.
בלע... לא יודע מה לעשות. אני הרי לא משדרג כל שנתיים, ובאמת רציתי מחשב ל-3-4 שנים.
אגב, לא - אני לא מתבלבל... DF קיבלו את גירסת המחשב והתחילו לפרסם כמה דברים. אמנם זו גירסה לא סופית שנתנו למבקרים, אבל עדיין הם טוענים שלא הגיעו ל-60 פריימים יציבים עם GTX 980, רק ב-1080P.
Laskin כתב:WTF??? זה ממש מעפן, אם כך...
אמנם אני עדיין אהנה מהביצועים, אבל זה בהחלט גורם לי לרצות לחכות עם הקנייה של המחשב.
בלע... לא יודע מה לעשות. אני הרי לא משדרג כל שנתיים, ובאמת רציתי מחשב ל-3-4 שנים.
אגב, לא - אני לא מתבלבל... DF קיבלו את גירסת המחשב והתחילו לפרסם כמה דברים. אמנם זו גירסה לא סופית שנתנו למבקרים, אבל עדיין הם טוענים שלא הגיעו ל-60 פריימים יציבים עם GTX 980, רק ב-1080P.
Yahel12 כתב:לי יש GTX 760 שנחשב הסנדוויץ בסדרת ה700 והוא מדהים בעיניי כי הוא עולה 250 דולר ולא מראה שום קושי במשחקים, הכול maximum settings בדרך כלל 60fps ואני פשוט לא מבין למה לרוץ ולהשקיע בכרטיס חדש. פשוט לא לצרכים של רוב האנשים פה.
Laskin כתב:והנה אולי זו ההכרזה של AMD?
http://community.amd.com/community/amd- ... rm-and-v20
מדובר בTRESS FX 2.0 - הטכנולוגיה החדשה לרינדור שיער בזמן אמת של AMD.
אין וידאו, אבל הם טוענים שעשו שיפורים רבים בביצועים, וכן הוסיפו הצללה עצמית על השיער.
כנראה שזה ה"נשק" שלהם נגד NVIDIA, שהוציאה את הכרטיסים הכי משתלמים אי פעם ^_^
אגב, אני אהיה באילת בסוכות, אנסה להביא את רוב החלקים למחשב שאני מרכיב משם.
אבל נדמה לי שKSP מגבילים את הכמות שאתה יכול לקנות באילת, או המחיר... לא זוכר במדויק, אבל משום מה זכור לי משהו כזה.
DrKeo כתב:כי לרוב האנשים פה אין 760, ללסקין למשל יש כרטיס סדרה 4. בקשר לזה שאתה לא צריך כרטיס חדש, רק שנה הבאה יגיעו כל המשחקים שהבסיס שלהם הוא הדור הבא ואז נראה מה יהיה. כשתצטרך להריץ את הוויצ'ר 3 ובטמן, אז נדבר
Yahel12 כתב:
קודם כול נתחיל בזה שאני לא משחק Witcher (אולי 3 ידחוף אותי להתחיל) וגם באטמן, אבל אני לא חושב של- GTX 760 או כול כרטיס אחר עם 2GB Vram על אותו בסיס בערך כמו שלי תהיה איזו בעיה להריץ את המשחקים האלה..
DrKeo כתב:כי לרוב האנשים פה אין 760, ללסקין למשל יש כרטיס סדרה 4. בקשר לזה שאתה לא צריך כרטיס חדש, רק שנה הבאה יגיעו כל המשחקים שהבסיס שלהם הוא הדור הבא ואז נראה מה יהיה. כשתצטרך להריץ את הוויצ'ר 3 ובטמן, אז נדבר
bling כתב:שים לב גם לביטוי ״בדר״כ 60״ ככה ההתיישנות מתחילה, שנה הבאה כשיצאו משחקים גדולים זה יהפך לבדר״כ 30 על ההגדרות הכי גבוהות ואז כשיצא משהו תובעני יותר זה יהפך ל ״ומכבה כמה אפקטים ומוריד טסלציה״ עד שנגיע לאיזה מדיום ב 900p
בקיצור, לא הייתי חוגג שעוד לפני שיצאו כל מפלצות הטכנולוגיה הכרטיס בדר״כ מריץ על 60, מעניין אותי גם איך יתמודד אפילו מול משחקי cross gen שדורשים RAM גבוה כמו TEW ומורדור.
Shlomix כתב:ולנושא אחר: המלצה על כרטיס מסך
אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב הקשיש שלי. כרגע יש לי ATI Radeaon HD4800 שמורכב על לוח אם של ג'יגה בייט (P55M-UD2).
מן הסתם, הכרטיס הזה סוחב משחקים בקושי רב כבר תקופה, והגיע הזמן להחליף אותו למשהו קצת יותר עמיד. הייתי שמח לקבל המלצה לכרטיס עד כ-500 ש"ח, משהו זמני שיוכל להעביר לי שנה פלוס מינוס עד שיהיה לי את הכסף לקנות מחשב חדש.
Shlomix כתב:
מישהו?

Shlomix כתב:תגידו, האם ה-HD7950 מתאים ללוח אם שיש לי? (P55M-UD2)
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 22 אורחים