גם אני מוצא את עצמי מתלבט.. אני אהיה בקרוב באילת ואוכל לנצל את המחירים שם, ועכשיו כשיצא פיפא 15 (שזה המשחק שאני ללא ספק מבלה אתו הכי הרבה זמן) זה נראה כמו אחלה תזמון להשתדרג לקונסולת Next-gen.
מצד אחד, אני עם ה-360 כבר שנים ומרוצה עד הגג, גם מהאקסקלוסיבים - ואפילו אם הם זמניים (לא מדבר על היילו שלא מאוד מעניין אותי, אלא על PGR, Geometry Wars 2, Alan Wake, Mass Effect, GoW, Fable וכו'). השלט הוא פסגת הנוחות עבורי ואני מאוד מתחבר לממשק האחרון. מצד שני, בשנתיים האחרונות אני מגלה שרוב המשחקים פחות ופחות מעניינים אותי, ושאני מחפש משחקים בעיקר עם עלילה חזקה או קצת יותר עמוקים. המשחק היחיד שהוא לא פיפא שתפס אותי בשנתיים האחרונות היה L.A Noire שהשלמתי.
פזלתי לכיוון הפס3 וראיתי שבשלוש השנים האחרונות לחיה, היא העמידה ליין מרשים של אקסקלוסיבים בדיוק מהסוג הזה (עד אז הם גרמו לי לפהק). Heavy Rain, TLOU, Journey נראים לי בדיוק מה שאני מחפש.
אז אני תוהה האם לרכוש XBO או PS4, אולי בהתבסס על ה-PS Now, שלא ברור בכלל אם ואיך הוא יעבוד כמו שצריך כאן. הממשק והשלט גם משחקים חלק חשוב והם נראים לי משמעותית עדיפים ב-XBO. האקסקלוסיבים נראים לי אחלה בשתי הקונסולות כרגע, אבל אני מודה שלא היה לי זמן לצלול ולקרוא על הרבה מהם (חוץ מהחידוש ל-Grim Fandango!). אה, וממש לא אכפת לי מההר שעשו מסיפור הרזולוציה. אם הייתי רוצה להתעסק בזה הייתי קונה מחשב.
חשבתי לקנות פס3 ולשכוח מהדור הבא בינתיים, אבל המחירים לא רעים בכלל ולא ברור לי איך אשרוד עוד שנה לפחות עם גרסת הדור הקודם של פיפא.
מה אתם אומרים?