Death_119 כתב:זה עניין אישי, אני מאוד הרגשתי שBF4 וWatchdog משוחקים ברזולוציה נמוכה על הפס4. במיוחד שכל דבר אחר שאני משחק הוא ב-1080P הן על הפיסי והן על הפס4. Watchdog גם לא נראה טוב כמשחק, הוא נראה לא רע בחושך ובגשם, אבל באור יום הוא ממש לא מרשים לטעמי.
בAC יש המון בעיות פריימים על פי אנשים שמשחקים בו היום, הוא ממש לא נעול 30 על פי מה שטוענים בגאף. זה בהחלט דגל אדום, אחד החמורים שיש. לפחות לי כשחקן. בכל מקרה, אני מאוד מקווה שאתבדה, כי אני נהנה מAC4 ומאוד בונה על Unity כמי שיכניס קצת Stealth כמו שצריך בסדרה.
כן, אני מסכים ש WD מרגיש קצת פחות חד, אבל לא הרגשתי שזה משמעותי מספיק כדי לפגוע במראה, סכ"ה הוא היה חלק ונקי מאוד, היה לו אחלה AA, הבעיה כמו שאמרת זה שבאור יום היה נראה בינוני, התאורה השטוחה שלו ביום היתה בעיה הרבה יותר גדולה מ 900P
ולא יודע, בסרטון ששמתי פה לא ראיתי בכלל בעיות פריימרייט רציניות בכלל וזה היה עם המון קהל ולא באיזו סביבה ריקה, זה בטח הרבה יותר חלק מבערך כל משחק עולם פתוח על הדור הקודם... יובי עד עכשיו יאמר לזכותה דואגת מאוד לביצועים טובים במשחקי עולם הפתוח שמוציאה, WD לטעמי זה משחק עולם פתוח עיר הכי חלק שהיה אי פעם על הקונסולות, גם יותר מאינפיימס שבעל SCALE קטן הרבה יותר, הבנתי שגם AC4 רץ מושלם על הפס4 בלי רמז לגמגום קטנטן, הישג יפה לז'אנר שלא ידוע בפריימרייט יציב גם במשחקים שרחוקים מלהיות מרשימים.
מבחינת גיימפליי אגב מנוע הקרבות ב UNITY נראה גרוע מתמיד, הקרב אחד על אחד שם היה ממש קשה לצפייה, נראה מגושם מאוד ו"חופר", כאילו אתה מצליף בבנאדם עם ענף עץ קטן ולא פאקינג חרב, נראה באמת משחק נטו ל STEALTH.