משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי bling » 02 נובמבר 2014, 11:25

Death_119 כתב:זה עניין אישי, אני מאוד הרגשתי שBF4 וWatchdog משוחקים ברזולוציה נמוכה על הפס4. במיוחד שכל דבר אחר שאני משחק הוא ב-1080P הן על הפיסי והן על הפס4. Watchdog גם לא נראה טוב כמשחק, הוא נראה לא רע בחושך ובגשם, אבל באור יום הוא ממש לא מרשים לטעמי.

בAC יש המון בעיות פריימים על פי אנשים שמשחקים בו היום, הוא ממש לא נעול 30 על פי מה שטוענים בגאף. זה בהחלט דגל אדום, אחד החמורים שיש. לפחות לי כשחקן. בכל מקרה, אני מאוד מקווה שאתבדה, כי אני נהנה מAC4 ומאוד בונה על Unity כמי שיכניס קצת Stealth כמו שצריך בסדרה.

כן, אני מסכים ש WD מרגיש קצת פחות חד, אבל לא הרגשתי שזה משמעותי מספיק כדי לפגוע במראה, סכ"ה הוא היה חלק ונקי מאוד, היה לו אחלה AA, הבעיה כמו שאמרת זה שבאור יום היה נראה בינוני, התאורה השטוחה שלו ביום היתה בעיה הרבה יותר גדולה מ 900P :)

ולא יודע, בסרטון ששמתי פה לא ראיתי בכלל בעיות פריימרייט רציניות בכלל וזה היה עם המון קהל ולא באיזו סביבה ריקה, זה בטח הרבה יותר חלק מבערך כל משחק עולם פתוח על הדור הקודם... יובי עד עכשיו יאמר לזכותה דואגת מאוד לביצועים טובים במשחקי עולם הפתוח שמוציאה, WD לטעמי זה משחק עולם פתוח עיר הכי חלק שהיה אי פעם על הקונסולות, גם יותר מאינפיימס שבעל SCALE קטן הרבה יותר, הבנתי שגם AC4 רץ מושלם על הפס4 בלי רמז לגמגום קטנטן, הישג יפה לז'אנר שלא ידוע בפריימרייט יציב גם במשחקים שרחוקים מלהיות מרשימים.

מבחינת גיימפליי אגב מנוע הקרבות ב UNITY נראה גרוע מתמיד, הקרב אחד על אחד שם היה ממש קשה לצפייה, נראה מגושם מאוד ו"חופר", כאילו אתה מצליף בבנאדם עם ענף עץ קטן ולא פאקינג חרב, נראה באמת משחק נטו ל STEALTH.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 02 נובמבר 2014, 12:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 נובמבר 2014, 11:32

דווקא הקרבות נראות לי הרבה יותר מהנים מהמשחקים הקודמים. שם זה היה די בדיחה בעיניי, עם דגש על AC3 כשהתחילו עם רובים. שמעתי שב-4 הם שיפרו את זה, אבל לא יצא לי לשחק בו בכלל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 נובמבר 2014, 11:58

לא הבנתי למה הם מסרבים לאמץ את הנוסחא של באטמן, אם Shadow of mordor לימד אותנו משהו, זה שאין בעייה להיות משחק AC טוב עם מערכת קרב באמת מוצלחת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 נובמבר 2014, 13:04

Death_119 כתב:זה עניין אישי, אני מאוד הרגשתי שBF4 וWatchdog משוחקים ברזולוציה נמוכה על הפס4. במיוחד שכל דבר אחר שאני משחק הוא ב-1080P הן על הפיסי והן על הפס4. Watchdog גם לא נראה טוב כמשחק, הוא נראה לא רע בחושך ובגשם, אבל באור יום הוא ממש לא מרשים לטעמי.

בAC יש המון בעיות פריימים על פי אנשים שמשחקים בו היום, הוא ממש לא נעול 30 על פי מה שטוענים בגאף. זה בהחלט דגל אדום, אחד החמורים שיש. לפחות לי כשחקן. בכל מקרה, אני מאוד מקווה שאתבדה, כי אני נהנה מAC4 ומאוד בונה על Unity כמי שיכניס קצת Stealth כמו שצריך בסדרה.

לא היה משחק בסדרה עם 30 FPS נעול, עד שהפעילו משחק דור קודם, על קונסולות הדור הנוכחי ואפילו זה לא היה מושלם לחלוטין.
זה ככה גם בכל GTA תלת מימדי שיצא.

בעצם, זה משהו שלגמרי מקובל עליי, במשחקי עולם פתוח, שיש בהם עולם כל כך עמוס. זה לא הפריע לי בדור הקודם כל כך. זה בטח לא יפריע לי גם עכשיו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 נובמבר 2014, 13:52

Nucleus_Dawn כתב:
לא היה משחק בסדרה עם 30 FPS נעול, עד שהפעילו משחק דור קודם, על קונסולות הדור הנוכחי ואפילו זה לא היה מושלם לחלוטין.
זה ככה גם בכל GTA תלת מימדי שיצא.

בעצם, זה משהו שלגמרי מקובל עליי, במשחקי עולם פתוח, שיש בהם עולם כל כך עמוס. זה לא הפריע לי בדור הקודם כל כך. זה בטח לא יפריע לי גם עכשיו.

תסכים איתי שיש הבדל בין משחק שמבלה אחת ל-ב-27-29 וחוזר ל-30 לבין משחק שנמצא סביב ה-20 ומתחת (זה המצב בAC ממה שמספרים). דרך אגב, אתה צודק, היו לא מעט משחקים לא שחיקים מהסיבה הזאת בדור הקודם כמו GTA 4 על הקונסולות, או The darkness בפס3. אבל ברוב המשחקים קצב הפריימים לא הרגיש שהוא מתחת ל-30 אם בכלל. הכל הרגיש נעול.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 נובמבר 2014, 14:01

Death_119 כתב:תסכים איתי שיש הבדל בין משחק שמבלה אחת ל-ב-27-29 וחוזר ל-30 לבין משחק שנמצא סביב ה-20 ומתחת (זה המצב בAC ממה שמספרים). דרך אגב, אתה צודק, היו לא מעט משחקים לא שחיקים מהסיבה הזאת בדור הקודם כמו GTA 4 על הקונסולות, או The darkness בפס3. אבל ברוב המשחקים קצב הפריימים לא הרגיש שהוא מתחת ל-30 אם בכלל. הכל הרגיש נעול.

הוא דיבר על משחקים קודמים בסדרת AC שרצים על הקונסולות הקודמות ואפשר גם להוסיף שבאופן כללי עולמות פתוחים על קונסולות דור קודם, לא היתה חיה כזו של 30 נעול, הכי קרובים לזה הם AC4 ו WD בגרסאות הדור הבא.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 נובמבר 2014, 14:07

bling כתב:הוא דיבר על משחקים קודמים בסדרת AC שרצים על הקונסולות הקודמות ואפשר גם להוסיף שבאופן כללי עולמות פתוחים על קונסולות דור קודם, לא היתה חיה כזו של 30 נעול, הכי קרובים לזה הם AC4 ו WD בגרסאות הדור הבא.

נעול ברור שלא, אבל היו תוצאות לא רעות, לדוגמא RDR:
http://www.eurogamer.net/articles/digit ... n-face-off
או דוגמא רעה כמו GTA4:
http://www.eurogamer.net/articles/grand ... cle?page=4

גם יש דברים שאני זוכר לטובה כמו Red faction:
http://www.eurogamer.net/videos/digital ... e-analysis
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 נובמבר 2014, 14:12

Death_119 כתב:נעול ברור שלא, אבל היו תוצאות לא רעות, לדוגמא RDR:
או דוגמא רעה כמו GTA4:

GTA5 היה לא פחות גרוע, בהרגשה שלי כל סיור בעיר היה באופן קבוע על 20 נמוך.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 נובמבר 2014, 14:15

bling כתב:GTA5 היה לא פחות גרוע, בהרגשה שלי כל סיור בעיר היה באופן קבוע על 20 נמוך.

אני בטוח, אחת הסיבות שהעדפתי לחכות לGTA5 לפס4 מאשר לשחק אותו על הפס3. אבל אי אפשר לבוא ולהגיד בצורה גורפת שלא היו משחקי עולם פתוח שרצו טוב על הפס3 או האקסבוקס. בכל מקרה, AC מדווח כיום כחורג מהסטנדרט של הפס4, בין אם זה שחזור של העבר או לא, זה משהו שלי כשחקן הוא בגדר עדיפות ראשונה. הפיסי והפס4 לימדו אותי ש-60 יציב זה לא בושה (בעיקר הפיסי) ו-30 זה גם בסדר, אבל רק קבוע. אין לי רצון בעוד Blight town כמו בDark souls.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 נובמבר 2014, 14:39

Death_119 כתב:אני בטוח, אחת הסיבות שהעדפתי לחכות לGTA5 לפס4 מאשר לשחק אותו על הפס3. אבל אי אפשר לבוא ולהגיד בצורה גורפת שלא היו משחקי עולם פתוח שרצו טוב על הפס3 או האקסבוקס. בכל מקרה, AC מדווח כיום כחורג מהסטנדרט של הפס4, בין אם זה שחזור של העבר או לא, זה משהו שלי כשחקן הוא בגדר עדיפות ראשונה. הפיסי והפס4 לימדו אותי ש-60 יציב זה לא בושה (בעיקר הפיסי) ו-30 זה גם בסדר, אבל רק קבוע. אין לי רצון בעוד Blight town כמו בDark souls.

אני לא זוכר פריימרייט יציב בעולם פתוח על הפס3, היה גרועים והיו סבירים יותר אבל אף אחד לא ממש יציב, אולי על ה 360 היה טוב יותר, ולא שיחקתי ברד פאקשן ו RDR על ה 360, אבל WD על הפס4 היה חלק ברמה שלא חוויתי על קונסולות.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 נובמבר 2014, 14:55

bling כתב:אני לא זוכר פריימרייט יציב בעולם פתוח על הפס3, היה גרועים והיו סבירים יותר אבל אף אחד לא ממש יציב, אולי על ה 360 היה טוב יותר, ולא שיחקתי ברד פאקשן ו RDR על ה 360, אבל WD על הפס4 היה חלק ברמה שלא חוויתי על קונסולות.

אתה יכל להתרשם מהסרטון שהבאתי של DF, יש ירידות בשתי הקונסולות, אבל הן מינוריות ומאוד זמניות, לרוב המשחק הוא 30 או 28-30. לעומת בGTA4 ששם הממוצע לא פעם היה 23 בפס3 לדוגמא (מה שמלמד שזה נע מעל זה ומתחת לזה לא פעם).

גם בגרילה לדוגמא הכל רץ על 30 בשתי הקונסולות, מלבד כשיש עומס של פיצוצים על המסך וגם אז זה מתרסק לשנייה שתיים ומתייצב חזרה. היו בהחלט משחקי עולם פתוח שרצו מאוד טוב על שתי הקונסולות. לא רחוק ממה שאתה חווית בWD על הפס4.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 נובמבר 2014, 15:34

Death_119 כתב:נעול ברור שלא, אבל היו תוצאות לא רעות, לדוגמא RDR:
או דוגמא רעה כמו GTA4:

רד פאקשן לא ממש קשור פה. העולם שלו גדול ופתוח, אבל הוא ממש לא עמוס, כמו אלו של gta וac.
גם rdr הרוויח מזה שהסטינג שלו לא מצריך שיהיו הרבה אנשים, או בניינים, או רכבים, או כל דבר שהוא לא מרחבים פתוחים ופשוטים יחסית לרנדור על המסך.
אם אתה רוצה יוצא מן הכלל, יש את so, שלמרות המון בלגן ואפקטים, שומר על fps יציב, אבל אפילו הוא לא מציג עיר שקרובה למה שראינו בGTA , או ac.

כל משחקי GTA היו בעייתים בקטע הזה. כל משחקי ac היו בעייתיים בקטע הזה. בשני המקרים מדובר על משחקים בטופ של הטופ של הז׳אנר והם רחוקים מאוד מלהיות לא שחיקים.
כמובן שעדיף 30 נעול, בכל משחק עולם פתוח לקונסולות, אבל ממש לא ציפיתי לזה ואני לא רואה סיבה לצפות לזה.
גם האמינות של ה״דיווחים״ מאוד מוטלת בספק. ממש סביר שהמצב האחלה, אבל לא מושלם של GTA v, למשל, יתואר בפורומים כבלתי שחיק וקטסטרופה וביזיון.

אם אתה קוצה משחקי עולם פתוח שעובדים עם FPS חלק, תשקיע במחשב גיימינג טוב, או תשחק רק באלו שמציגים רמת מורכבות נמוכה בהרבה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 נובמבר 2014, 15:47

"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 נובמבר 2014, 16:46

Nucleus_Dawn כתב:
רד פאקשן לא ממש קשור פה. העולם שלו גדול ופתוח, אבל הוא ממש לא עמוס, כמו אלו של gta וac.
גם rdr הרוויח מזה שהסטינג שלו לא מצריך שיהיו הרבה אנשים, או בניינים, או רכבים, או כל דבר שהוא לא מרחבים פתוחים ופשוטים יחסית לרנדור על המסך.
אם אתה רוצה יוצא מן הכלל, יש את so, שלמרות המון בלגן ואפקטים, שומר על fps יציב, אבל אפילו הוא לא מציג עיר שקרובה למה שראינו בGTA , או ac.

כל משחקי GTA היו בעייתים בקטע הזה. כל משחקי ac היו בעייתיים בקטע הזה. בשני המקרים מדובר על משחקים בטופ של הטופ של הז׳אנר והם רחוקים מאוד מלהיות לא שחיקים.
כמובן שעדיף 30 נעול, בכל משחק עולם פתוח לקונסולות, אבל ממש לא ציפיתי לזה ואני לא רואה סיבה לצפות לזה.
גם האמינות של ה״דיווחים״ מאוד מוטלת בספק. ממש סביר שהמצב האחלה, אבל לא מושלם של GTA v, למשל, יתואר בפורומים כבלתי שחיק וקטסטרופה וביזיון.

אם אתה קוצה משחקי עולם פתוח שעובדים עם FPS חלק, תשקיע במחשב גיימינג טוב, או תשחק רק באלו שמציגים רמת מורכבות נמוכה בהרבה.

זה ממש סובייקטיבי, לי אישית מאוד מפריע קרטוע בקצב פריימים, מאוד סבלתי לדוגמא מBlight town בDark souls. אם המשחק לא רץ סביב ה-30 זה קשה. למזלי לא שיחקתי בשום דבר ממה שציינת על הפס3 מלבד AC1, 2 (שם אני לא זוכר בעיות פריימים) וGTA 4 שם ממש סבלתי ולכן שיחקתי אותו יותר מאוחר על הפיסי.

דרך אגב, אני איתך, אני מחזיק אצבעות שבאמת מדובר באנשים שהפריזו או סתם באו לעשות רעש. אני ממש רוצה לקנות את Unity, הוא נראה לי נפלא ומעניין (אני ממש אוהב היסטורית את תקופת הטרור ושלטונו של רובספייר והיעקובינים).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 נובמבר 2014, 21:40

Death_119 כתב:זה ממש סובייקטיבי, לי אישית מאוד מפריע קרטוע בקצב פריימים, מאוד סבלתי לדוגמא מBlight town בDark souls. אם המשחק לא רץ סביב ה-30 זה קשה. למזלי לא שיחקתי בשום דבר ממה שציינת על הפס3 מלבד AC1, 2 (שם אני לא זוכר בעיות פריימים) וGTA 4 שם ממש סבלתי ולכן שיחקתי אותו יותר מאוחר על הפיסי.

דרך אגב, אני איתך, אני מחזיק אצבעות שבאמת מדובר באנשים שהפריזו או סתם באו לעשות רעש. אני ממש רוצה לקנות את Unity, הוא נראה לי נפלא ומעניין (אני ממש אוהב היסטורית את תקופת הטרור ושלטונו של רובספייר והיעקובינים).

אם זה מפריע לך עד כדי כך, אז ברור. אני חושב שגם אפשר לצפות לפאטצ' ביום היציאה, שישפר את הביצועים קצת. לא יהיה מפתיע אם בחודש מאז שהתחילו להעתיק דיסקים ולהפיץ אותם נעשתה התקדמות בייצוב המצב. זה די שכיח, אפילו.
נקווה לטוב. עם כמה שמדובר במשחק מורכב וקשה לפיתוח, אני באמת מאמין שהם יהיו מסוגלים להביא אותו לרמה גבוהה של ליטוש. יש להם את המשאבים והם הוכיחו שיש להם את הכשרון. המכשול היחיד שאולי יעמוד בדרכם, זה שמדובר בהמון טכנולוגיה (גם התוכנה וגם החומרה) חדשה ויכול מאוד להיות שהם לא הצליחו להפוך אותה למספיק יעילה בזמן ליציאת המשחק (בכל זאת, התחילו לפתח אותו שנים לפני שבכלל ידעו מה יהיה בPS4 ובONE).

כמובן שפשוט תוכל לקנות אותו לPC, אז לך אין בעיה :)
אני בטוח שהוא יעבוד שם ב30FPS חלק, בכיף.

במשחק כמו דארק סולס זה באמת הרבה יותר קריטי (והבעיה גם היתה הרבה יותר אקוטית בblight town מאשר בGTA IV, אפילו), כי שם אתה ממש נענש על תגובה מאוחרת בשבריר שנייה. בGTA וAC, זה פחות מהותי, גם אם מציק.

---

הטריילר של COD פאקינג מגניב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 נובמבר 2014, 10:33

הטריילר של COD פאקינג מגניב.

נכון! הופתעתי שאף אחד לא מגיב עליו.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 נובמבר 2014, 11:04

התחילו להגיע ביקורות:
http://www.metacritic.com/game/playstat ... ed-warfare
נראה סולידי בלי קפיצה אמיתית בגיימפליי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2014, 11:15

דווקא ציונים טובים וחלקם טוענים שזה המשחק הכי טוב מאז MW, עם קמפיין סבבה לגמרי והרבה-פחות-מגוחך מהשנים האחרונות, משחק מרענן, גיימפליי שמרגיש שונה... אני מאוד מרוצה.
לא אקנה אותו עכשיו, אחכה לירידת מחיר, כי אני רוצה אותו בעיקר (או רק) בשביל הקמפיין.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2014, 11:24

Death_119 כתב:התחילו להגיע ביקורות:
http://www.metacritic.com/game/playstat ... ed-warfare
נראה סולידי בלי קפיצה אמיתית בגיימפליי.

ממוצע 85 זה הרבה יותר מסולידי (הבאת את גרסת הפס4 שיש לה פחות ביקורות מה ONE), דווקא יש קפיצה אמיתית בגיימפליי רק לא בסינגל שעוד מ E3 היה נראה עם הגיימפליי COD הרגיל והמתוסרט בתוספת גימיקית של ה EXO שברור שהגיימפליי לא נבנה סביבה ולכן לא באמת משנה הרבה.

אבל המולטי דווקא עבר שינוי קיצוני והביקורות מתייחסות בעיקר אליו, לפי מה שאומרים מאז MW הראשון הסדרה לא עברה כזה שינוי, ה TRAVERSAL שונה לגמרי וקרוב יותר לטיטאנפול מאשר ל COD הקלאסי, כל הגאדג'טים והנשקים מהעתיד גם משנים הרבה את הגיימפליי, בקיצור הקמפיין נחמד בשביל COD אבל המהות זה עדיין המולטי ופה אין ספק שיש שינויים רציניים, נראה שחובבי COD יכולים להיות מרוצים ושהסדרה סוף סוף עברה את הרענון הנדרש.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 03 נובמבר 2014, 11:28

הנה קוויק לוק: http://www.giantbomb.com/videos/quick-l ... 2300-9649/

השתעממתי וסגרתי אחרי 20 דקות. בכל הנוגע לSP זה אותה גברת בשינוי אדרת.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 נובמבר 2014, 11:40

Kazz כתב:הנה קוויק לוק: http://www.giantbomb.com/videos/quick-l ... 2300-9649/

כן, הסינגל אותו חרא, מי שאוהב את הסגנון יכול להנות ממנו, זאת אומרת הוא לא קמפיין COD רע או משהו, הוא פשוט קמפיין COD שזה מלחתכילה לא מציאה גדולה אבל יכול להעביר את הזמן בכיף אם היה אפשר להשכיר משחקים.

השינויים הנרחבים ואיפה שבאמת המשחק מצטיין השנה זה המולטי שעושה רושם שבאמת מצויין.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 נובמבר 2014, 12:23

COD ממש נשמע חביב השנה. עושה רושם שאפילו בגבולות המוגדרים היטב של הקמפיין של COD, הם הצליחו לשפר על המשחקים הקודמים. לא נשמע שזה ברמת הגאונות של MW, אבל נראה שזה בהחלט עדיף על השיממון של COD מאז MW2, שהיה הקמפיין הטוב באמת האחרון בסדרה.

גם נשמע כאילו זו בול החליפה מקרייסיס, רק בסגנון COD. כלומר, לא נותנים לך מגוון של כלים ונותנים לך לעשות איתם מה שמתחשק לך, אלא נותנים לך בכל שלב מספר כלים מצומצם ואתה צריך להשתמש רק בהם.
החלטה קצת תמוהה, אבל אני מניח שעובדת ביחד עם המשימות המוגדרות היטב ודרכי הפתרון המאוד צרות.

גם אני אשמח לקנות אותו בירידת מחיר. צריך רק לקוות שמגמת ההחלשות במכירות תמשך, ככה שבאמת יהיה מבצע ולא נצטרך לחכות שנה-שנתיים, עד שהוא יירד ל40$.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2014, 12:37

bling כתב:ממוצע 85 זה הרבה יותר מסולידי (הבאת את גרסת הפס4 שיש לה פחות ביקורות מה ONE), דווקא יש קפיצה אמיתית בגיימפליי רק לא בסינגל שעוד מ E3 היה נראה עם הגיימפליי COD הרגיל והמתוסרט בתוספת גימיקית של ה EXO שברור שהגיימפליי לא נבנה סביבה ולכן לא באמת משנה הרבה.

אין לי מושג איך הגעת לזה... אתה יכול לטפס על קירות, לקפוץ ממש רחוק וגבוהה, והמפות (גם בסינגל) ממש נבנו עבור הEXO. כל הקטע הוא שאתה סוג-של-גיבור-על עכשיו ולא סתם אדם-עם-נשק משנה לחלוטין את הגיימפליי והשלבים עצמם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2014, 12:57

Kazz כתב:הנה קוויק לוק: http://www.giantbomb.com/videos/quick-l ... 2300-9649/

אותו אתר פירסם עכשיו את הביקורת המלאה שלו, והנה מה שאומרים על הEXO:

It probably doesn't sound like much, but being able to get around the map more quickly and change your elevation with ease actually makes a huge difference. In single-player, it gives you new options and abilities to play with during a fun campaign with a story that would feel right at home in a typical, mindless summer blockbuster. In competitive multiplayer, being able to boost around corners to avoid incoming fire or dropping down off of rooftops and boosting behind an enemy feels outstanding. It's fun to shoot boosting enemies out of the sky, too, and overall, the boost jumps bring elevation into play more frequently than it's been in most of the past games in the franchise. Now that it's easier to get up there and you don't find yourself quietly loping up staircases or climbing ladders that leave you totally vulnerable, the battles end up feeling a bit more dynamic and faster-paced than before. The multiplayer maps are designed around your mobility and the whole thing fits together really well.

אז נכון, במולטי ההתאמה לחליפה קצת יותר מושקע, כנראה, אבל גם חוויית הסינגל בנויה סביב היכולות שיש לEXO שלך.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 נובמבר 2014, 13:05

Double jump ואנשים נשפכים :).
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 34 אורחים